Olet täällä

kontrollin pettäminen.

Haluatko tukea ja keinoja alkoholinkäytön vähentämiseen? Me Vähentäjät on vertaistukeen perustuva keskustelupalsta kaikille, jotka etsivät muutosta alkoholinkäyttöönsä. Kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Re: kontrollin pettäminen.

ViestiKirjoittaja ferran » 15.2.2010 01:07:32

Ferran päivittää tilannettaan pitkästä aikaa. Edellisen vuoden aikana juomiseni muuttui aika paljon tissutteluksi, mutta tuollaisia edellisellä sivulla kuvailemiani överikännejä oli ehkä 5-7 kertaa. Sitten vaan eräs aamu napsahti päässä että nyt ei enää maistu ja sen jälkeen ei oo lasista löytyny jaffaa vahvempaa. En ajattele mitään et "en juo enää koskaan" tyylistä vaan et saatan ottaa lasillisen sit ku maistuu taas, mut nyt nää tipattoman elämän positiviset jutut on ohjannu riittävästi. Baareissa tulee käytyä entiseen malliin ja sosiaalinen elämä kukoistaa. Muutaman ekan viikon välttelin kapakoita, mut sit aattelin et kokeillaampa huviksi ja oon huomannu et ei siellä ainakaan viinaa ala tekemään mieli, päinvastoin.

Mut sillain tiivistetysti siis, raitis elämä ei ollut mahdollista ennen ku päässä napsahti jotain sellaista mikä lähtee täysin itsestä ja omaa hyvinvointia ajatellen.
ferran
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 7
Liittynyt: 10.12.2008 20:42:33

Re: kontrollin pettäminen.

ViestiKirjoittaja Rokuli » 27.6.2021 21:09:51

Hassua kuin osuvasti osuu monet näistä teksteistä, vanha mutta erittäin hyvä ketju.
Itselläni tilanne on se että kerran kaks kuukauteen tulee juotua maaliin asti, pahimmillaan siinä menee pari päivää kun hävettää niin paljon että ei viitsi mennä kotiin, vaan pitää kiskoa lisää. Ongelmana ei ole se että ois pakko juoda vaan just se että kun juodaan juon minä niin paljon ja niin kauan kuin vaan voin, yleensä siis kovat kännit ja kotiin, mutta joskus siinä menee pari päivää. Ja sit se että vaikka illalla oisin kuin väsynyt niin kun saan alkoholia en sammu millään vaan jollakin todella oudolla tavalla pysyn hereillä ja jatkan. Sekoilun määrä on aika vakio. Ainut mistä oon hyvilläni on se että onneksi en haasta riitaa, tai muuten ole vaikea, muuten sitten tuleekin sekoiltua ihan kunnolla. Vitutus on kova koska tuntuu että en oikeesti ois halunnu vetää niin kovia kännejä taas, vaan alkoholia vaan menee kuin itsestään. Toki suurin osa tuttavista on kovia juomaan myös.
Rokuli
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 1
Liittynyt: 27.6.2021 20:53:02
Ollut raittiina

Edellinen

Paluu Me Vähentäjät

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 7 vierailijaa