Olet täällä

Panacod lopetus apua..

Kuivaushuoneessa yhteisenä tavoitteena on huumeiden tai lääkkeiden käytön lopettaminen. Mukaan ovat tervetulleita myös korvaushoidossa olevat. Keskusteluissa mukana päihdetyön ammattilainen Tuomo Seppänen. Kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Re: Panacod lopetus apua..

ViestiKirjoittaja Hentoneito » 13.12.2020 20:51:57

Kaikki päivät eivät ole yhtä helppoja kuin toiset. Kuten tänään, ahdistus on hirveä mutta ei siksi että kärsisin vielä viekkareista vaan muut elämän tapahtumat ottavat lujille. Toki olo on helpompi ja kirkkaampi ilman Lyricaa mutta olen joutunut turvautumaan silloin tällöin diapamiin jotta päivästä selviää. Joskus Lyrican ottaminen käy mielessä, jospa vain yksi ja vain tänään mutta pelko siitä että en pysty päättämään ottamista vain siihen yhteen kertaan kun tiedän tarkalleen kuinka loistava olo siitä tulisi vain sen yhden kerran... motivaatio olla ottamatta on siis suht korkealla, en halua luisua siihen samaan oloon josta juuri selvisin mutta tämä ahdistuksen kestäminen käy työstä. Ei voi muuta kuin toivoa että huominen on parempi.
Hentoneito
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 14
Liittynyt: 28.4.2019 19:50:59

Re: Panacod lopetus apua..

ViestiKirjoittaja Tuomo Seppänen » 20.12.2020 13:10:05

Niin, jos muu elämä olisi stabiili, niin varmaan ainakin hieman helpompaa. Se tässä tietty onkin, että on myös muuta elämää ja kiemuroita samalla. No se on siinä mielessä sama kaikilla.
Eipä hättäillä
Tuomo Seppänen
Ohjaaja
 
Viestit: 4078
Liittynyt: 24.1.2006 10:24:26

Edellinen

Paluu Kuivaushuone

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa