Olet täällä

Amfetamiinin lopettaminen

Kuivaushuoneessa yhteisenä tavoitteena on huumeiden tai lääkkeiden käytön lopettaminen. Mukaan ovat tervetulleita myös korvaushoidossa olevat. Keskusteluissa mukana päihdetyön ammattilainen Tuomo Seppänen. Kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Amfetamiinin lopettaminen

ViestiKirjoittaja Tuuletin » 17.3.2020 15:14:55

Heipä hei kaikille!

Olen viimevuosina käyttänyt satunnaisesti muutamia kertoja vuodessa erilaisia päihteitä, nämä menköön kokeilujen piikkiin.

Nyt kuitenkin 2 kk sitten otin amfetamiinia, jotta sain siivoiltua, ja hoidettua kaikki muut rästissä olevat asiat. Sain sattumalta ensimmäisellä ostolla aivan mahtavaa tavaraa. Sain kokonaiseksi vuorokaudeksi virtaa tosi pienellä, ja jälkiolot eivät olleet yhtään pahat.

Hain kuitenkin lisää "pahan päivän varalle" heti, jotta saisin tarvittaessa uutta virtaa. Aloin ottamaan n. joka toinen päivä pikkuannoksia, joilla jaksoin hoitaa kotityöt ja työhommia. Sali ja lenkkikin luisti paremmin.

Kuukauden kohdalla pikkuannokset alkoivat nousta, ja tässä vaiheessa tarjosin myös kumppanilleni parit laukut, jotta voitaisiin yhdessä touhottaa. Oli aluksi skeptinen, mutta pitikin tavarasta. Nyt kun tuosta ensimmäisestä ostosta on n. 2 kk, otin viimeiset mitä oli jäljellä, ja päätin etten hae lisää.

Olen alkanut jo näkemään merkkejä siitä, että sängystä ei meinaa jaksa nousta ellei tiedä saavansa kohta piristystä. Aluksi en asiaa edes ajatellut, mutta totesin, että parempi kuitenkin lopettaa ennen kun kunnolla aloittaa.

2 kk ainana on kuitenkin jo ilmeisesti jonkinlainen riippuvuus kehittynyt, sillä viimeiset vedin 3 vuorokautta sitten, ja olo on ihan karsea. En jaksa nousta ja mikään ei huvita. Normi kotitöistä ei tule mitään.

Kauanko tämä olo nyt voi kestää, ja miten tsemppaan itseäni, jos tekee mieli ostaa.
:shock:
Tuuletin
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 2
Liittynyt: 17.3.2020 14:57:43

Re: Amfetamiinin lopettaminen

ViestiKirjoittaja Tuuletin » 17.3.2020 15:19:04

Epäselvästi ehkä iltaisin, mutta olen aine ennen kun edelliset ovat olleet loppu, hakenut jo lisää. Ja tämä useita kertoja nyt tänä aikana
Tuuletin
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 2
Liittynyt: 17.3.2020 14:57:43

Re: Amfetamiinin lopettaminen

ViestiKirjoittaja Tuomo Seppänen » 22.3.2020 15:29:49

Hei!
Mikä onkanaan tilanteesi nyt? Kuten huomaat tekstiä lukiessasi, aika pian riippuvuus tuntuu syntyneen. Kuitenkaan kohdallasi ei ole massiivista monen kuukauden käyttöä, joten on luonnollisesti nyt hyvä stopata käyttö, kuten olet sen tehnytkin. Jos ostomeiningit alkaa hiipiä ajatuksiin, niin voitteko tehdä yhteistyötä kumppansi kanssa siitä, että teette päätöksen yhdessä? Tsemppaatte tosianne?
Ja toiseksi, ihan kannattaa vahvistaa ajatusta käyttämättömyydestä silloin, kun ei ole ostohalut päällä. Sillon kun ne ovat päällä, niin ns. tunteista huolimatta ja sen vuoksi kannattaa ajatusta kääntää siihen, että et anna periksi. Esim. ajattelet käyttöön liittyviä negatiivisia seurauksia. Tai sitten tilalle joitain tekemistä ja puuhaa, että saat ajatukset pois kokonaan.
Eipä hättäillä
Tuomo Seppänen
Ohjaaja
 
Viestit: 4062
Liittynyt: 24.1.2006 10:24:26


Paluu Kuivaushuone

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa