Olet täällä

Huumeet

Kuivaushuoneessa yhteisenä tavoitteena on huumeiden tai lääkkeiden käytön lopettaminen. Mukaan ovat tervetulleita myös korvaushoidossa olevat. Keskusteluissa mukana päihdetyön ammattilainen Tuomo Seppänen. Kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Huumeet

ViestiKirjoittaja kukka34 » 19.5.2020 11:40:30

Hei onko muita joilla ensimmäinen huumekokeilu teki pahan koukun? Mulla kävi näin ja haluaisin eroon tästä. Meni myös välit läheisiin.
kukka34
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 1
Liittynyt: 19.5.2020 11:35:31

Re: Huumeet

ViestiKirjoittaja Plinkin tiimi » 20.5.2020 10:10:48

Moi Kukka34

Hienoa, että tunnistat riippuvuuden heti käytön alussa. Näin pystyt myös vaikuttamaan tulevaisuuteesi huumeiden kanssa tehokkaasti. Kerrot, että välisi meni poikki läheisten kanssa. Tämäkin motivoi muutokseen. Voit pyytää läheisiltäsi tukea muutokseen.

Rohkaisen sinua ottamaan yhteyttä ammattilaisiin mitä pikimmin. Mitä lyhyemmäksi "urasi" huumeiden käytön parissa jää, sen paremmin sinulla on mahdollisuus korjata elämäsi suuntaa. Ota tilanne vakavasti. Paikkakuntasi päihdepalveluista löydät tietoa kunnan verkkosivuilta. Ja täältä kootusti tietoa hoitoon hakeutumisesta.

Oletko huomannut uuden videosarjamme huumeiden käytön lopettamisesta. Videoiden tekijät ovat raitistuneita "pitkän linjan" huumeiden käyttäjiä (kokemusasiantuntijoita), mutta uskoisin että saat ajatuksesta kiinni vaikka tilanteenne on hiukan eri näköinen. Tsekkaa vaikkapa tämä video alkuun:

Mietitkö huumeiden käytön vähentämistä tai lopettamista?

Videosarja jatkuu vielä ainakin kesäkuun, eli uusia videoita tulee joka viikko.

Rohkeasti eteenpäin Kukka34, kaikki kääntyy parempaan suuntaan, jos vain haluat ja tartut toimeen!

Onko muilla palstalaisilla eväitä ja kokemuksia jakaa Kukalle?

Yst.terv.
Tiia / Plinkin tiimi
Avatar
Plinkin tiimi
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 66
Liittynyt: 31.1.2020 09:05:44


Paluu Kuivaushuone

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa