Olet täällä

Buvidal-korvaushoito, kokemuksia, infoa ym

Kuivaushuoneessa yhteisenä tavoitteena on huumeiden tai lääkkeiden käytön lopettaminen. Mukaan ovat tervetulleita myös korvaushoidossa olevat. Keskusteluissa mukana päihdetyön ammattilainen Tuomo Seppänen. Kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Re: Buvidal-korvaushoito, kokemuksia, infoa ym

ViestiKirjoittaja Tuomo Seppänen » 17.4.2022 17:05:23

Hei ja kiitos kun jaoit kokemuksesi täällä. On myös hyvä kuulla, että kohdallasi on sopiva lääkeannos löytynyt ja tilanteesi on parantunut.
Tuohon lääkitykseen masennuksen suhteen en ota kantaa, mutta kannattanee pyytää apua tuohon masennuksen hoitoon. Sekin tulee ja tarvisee hoitaa.
Eipä hättäillä
Tuomo Seppänen
Ohjaaja
 
Viestit: 4093
Liittynyt: 24.1.2006 10:24:26

Re: Buvidal-korvaushoito, kokemuksia, infoa ym

ViestiKirjoittaja Dantsik » 12.6.2022 11:51:00

Itse lopetin 8mg buvidal viikkoinjektiolta annoslaskujen jälkeen. Annoslaskut kävi ilman mitään vaikeuksia. Olin yli puoli vuotta 8mg viikkoannoksella ilman vaikeuksia. Kun nostin ottovälin kahteen viikkoon vieroitusoireet nousi esiin. Nyt on kaksi kuukautta viimeisestä annoksesta ja vieläkin tulee särkytiloja ja pakki on sekaisin. Helpottanut kyllä mutta hiukan vaikea on olla kyllä harva se päivä tuon ihme säryn vuoksi varsinkin. Ihan kun säteilisi jostain välilihan alueelta aaltomaisesti niinkuin kuumesäryt. Jännittää jo että onko joku hiton fibromyalgia kun vieläkin varsinkin aamuisin särkee. Kauankohan jatkuu...

Suosittelen että vaihdatte kuukausi-injektiolle jos on lopetus mielessä, tämä ei kauhean helppoa kyllä ainakaan itelle ole ollut. Vaikka muutenkin hyvä motivaatio ja kunto eikä oheiskäyttöä ja silleen. Pahin oli kuitenkin ohi jo parissa kolmessa viikossa. Nukuttua sentään jo saa
Dantsik
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 2
Liittynyt: 4.10.2016 19:14:32

Edellinen

Paluu Kuivaushuone

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa