Olet täällä

Vinkkejä Oxycontin lopettamiseen

Kuivaushuoneessa yhteisenä tavoitteena on huumeiden tai lääkkeiden käytön lopettaminen. Mukaan ovat tervetulleita myös korvaushoidossa olevat. Keskusteluissa mukana päihdetyön ammattilainen Tuomo Seppänen. Kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Vinkkejä Oxycontin lopettamiseen

ViestiKirjoittaja clemens » 17.4.2021 15:31:37

Moi!

Sain aikoinaan trauman takia käyttööni Oxycontinia, 20mg x2pv noin kuukauden ajaksi. Tiesin siitä hetkestä, että tämä on mun juttu ja lähtee lapasesta. Silloinen virallinen käyttö ajettiin alas hallitusti kun käytin vain muutaman kuukauden tuota 40mg kokonais päiväannosta. Reseptiä ei tietenkään uusittu kun ei tarvittu enää trauman parantumisen johdosta.

Nyt myöhemmin olen hankkinut Oxycontinia muualta ja annos on ollut 20mg - 60mg päivässä josku 100mg. En käytä iv, mutta joskus murskaan ja sniffaan aineet. Tätä on jatkunut nyt lähes päivittäin vähän alle puoli vuotta.

Millaisia vinkkejä teillä on seuraavan suhteen:
Minulla on jäljellä noita contteja alasajoon siten, että voisin vaikka tehdä lopetusta portaittain vai onko siinä järkeä?
Esim:
1 päivä 60mg
2päivä 60mg
3päivä 40mg
4päivä 40mg
5päivä 40mg
6päivä 20mg
7päivä 20mg
8päivä 20mg
9päivä 10mg
10päivä 10mg

Onkohan tuollainen pudotus järkevä tahti ilman, että saa itensiiviä refloja aikaiseksi? Kerran lopetin seinään ja tuli klassiset vilunväreet ja vatsaoireet, joita nyt olen vältellyt.

Lisäksi joskus nuo Oxyt loppuu ja kyllä niihin on ollut rahaa laittaa lisää, mutta toivoisin päästä irti tuosta myrkystä. Ulkopuolinen apu esim A-Klinikalta tai työterveydestä ei tule kysymkseen tällä hetkellä. Lisäksi minulla lopettamisen varalle hoidettu bentsoja sekä jos subua varuiksi.

Kaikkia vinkit ja kannustuspuheet tervetulleita! Erityisesti, onko tuo portaittainen liian nopea lopetus?

Kiitos!
clemens
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 5
Liittynyt: 17.4.2021 10:11:10

Re: Vinkkejä Oxycontin lopettamiseen

ViestiKirjoittaja ramiolavi4 » 26.4.2021 18:34:47

Itse en lähtis, sekoittamaan rauhoittavia, mihinkään, enkä subua.Rauhoittavien koukku voi olla pahempi, kun Oxycontinin, Itse kärsin, edelleen rauhoittavien lopetuksesta, vaikka on mennyt jo puolitoista vuotta, sen muistaa joka yö ja aamu, kun paitaa joutuu vaihtamaan hikoilun takia 3-6 kertaa yössä, elimellistä syytä, ei siihen ole löydetty, alkoi kun lopetin rauhoittavat.
ramiolavi4
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 45
Liittynyt: 21.12.2012 17:41:45


Paluu Kuivaushuone

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa