Olet täällä

Apua unikon lopettamiseen

Kuivaushuoneessa yhteisenä tavoitteena on huumeiden tai lääkkeiden käytön lopettaminen. Mukaan ovat tervetulleita myös korvaushoidossa olevat. Keskusteluissa mukana päihdetyön ammattilainen Tuomo Seppänen. Kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Apua unikon lopettamiseen

ViestiKirjoittaja greygray » 28.6.2022 12:05:29

Oon juonut unikkoteetä muutaman vuoden ajan ja nyt olis seulat tulossa parin-kolmen viikon päästä. En tiedä pystynkö lopettamaan seinään mut seuloissa ei saa näkyä mitään. Miten voin helpottaa viekkareita? Kannattaako vähentää eka? Kauanko tää voi näkyä seuloissa 3vkon päästä jos lopetan seinään? Apua! Pelottaa ihan kamalasti. En voi kertoa tästä kellekään enkä mennä katkolle.
greygray
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 2
Liittynyt: 17.8.2020 21:57:26

Re: Apua unikon lopettamiseen

ViestiKirjoittaja blaum » 19.8.2022 08:44:52

Vastaus kysymykseesi on kratom. Aivan uskomattoman tehokas tuote oppari ja jopa bentso refloihin. Oppari reflat poistuu lähes 100% ja bentso refloihin tuo ison lievityksen nostamalla mielialaa,parantamalla unta ja viemällä kolotukset. Itellä kratomin nauttiminen jäi reflojen jälkeen päälle sen antaman energia boostin takia, mutta vaikka välissä oli viikkoja ilman (odotteli uutta lähetystä), niin eipä siitä tullut parin päivän "flunssaa" kummempaa. Kokonaan kun lopetin niin sama homma. En millään ymmärrä miksi tätä ei ainakaan suomessa enempää tutkita. Tunnen ihmisiä jotka on pollen,subun yms kanssa paininut korvauksen/käytön välillä ja myös heillä kratomi on auttanut paljon paremmin kun ite korvaushoito lääkkeet. Kannattaa tutkia asiaa lisää ja antaa mahollisuus.
blaum
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 131
Liittynyt: 14.11.2007 09:43:49


Paluu Kuivaushuone

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa