Olet täällä

Tule mukaan kirjoittamaan ! :)

Valtti tarjoaa vertaistukea liikaa pelaaville. Katso myös pelihaittoja ehkäisevän ja vähentävän Peluurin palvelut. Kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Tule mukaan kirjoittamaan ! :)

ViestiKirjoittaja Hanne. » 2.3.2011 13:11:25

KIRJOITUSPYYNTÖ

Nyt tarvitsen juuri sinun apuasi. Pyydän Sinua kertomaan hyvin vapaamuotoisesti omista kokemuksistasi, joita olet saanut erilaisista hoitojärjestelmistä ongelmapelaamisen tukena. Tarkoituksenani on selvittää ja tutkia peliongelmaansa apua hakeneiden henkilöiden kokemuksia ongelmapelaamisen hoidosta.

Jos siis olet yli 18- vuotias ja hakenut apua tai harkinnut hakevasi apua joltakin taholta koskien ongelmallista pelaamista, pyydän Sinua kirjoittamaan vapaamuotoisen tarinan/tekstin koskien kokemuksiasi. Kirjoitelma voi olla tyyliltään ja pituudeltaan täysin ilman rajoituksia. Eritoten toivon sinun pohtivan seuraavia asioita kirjoitelmassasi:

• Kerro oma tarinasi. Miten huomasit, että pelaamisesta oli tullut Sinulle ongelma, johon tarvitset apua.
• Mikä sai sinut liikkeelle hakemaan apua?
• Mistä hait apua?
• Millaisesta avusta on ollut eniten hyötyä? Miksi?
• Millainen apu on ollut hyödytöntä? Miksi?
• Millaista on mielestäsi auttajien asiantuntemus koskien ongelmapelaamista eli ymmärtävätkö he mistä peliongelmassa todella on kysymys?
• Millainen tilanteesi on tällä hetkellä koskien pelaamista?

Osallistumalla tähän kirjoittajakutsuun voit auttaa ymmärtämään paremmin, millaista apua peliongelman hoidossa oikeasti tarvitaan. Voit omilla kokemuksillasi auttaa välillisesti myös palvelujärjestelmän kehittämisessä.

Käsittelen kirjoitelmasi täysin luottamuksellisesti ja olen ainoa, joka tekstisi lukee. Valmiiseen tutkimukseen ei tule minkäänlaisia tunnistetietoja ja voit kirjoittaa täysin anonyymisti.

Lähetä tekstisi sähköpostiini hkurkine@hytti.uku.fi

Toivon, että innostut kirjoittamaan minulle välittömästi. Teen opinnäytetyötä tästä aiheesta ja siksi odotan kirjoitelmia heti tai mielellään viimeistään maaliskuussa 2011. Myöhemminkin voit kuitenkin kirjoittaa. Tartu saman tien kynään ja kerro, millaisia kokemuksia olet saanut ongelmapelaamisen hoidosta ja miten haluat hoitojärjestelmää kehittää.


Kiitos paljon mielenkiinnostasi, arvostan osallistumistasi todella,

Hanne Kurkinen
Opiskelija
sosiaalityön pääaine
Itä-Suomen yliopisto
Hanne.
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 1
Liittynyt: 2.3.2011 13:05:21

Paluu Valtti

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa