Olet täällä

Kun pelivelkaa on paljon, todella paljon

Valtti tarjoaa vertaistukea liikaa pelaaville. Katso myös pelihaittoja ehkäisevän ja vähentävän Peluurin palvelut. Kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Re: Kun pelivelkaa on paljon, todella paljon

ViestiKirjoittaja Amorella » 16.12.2019 12:48:16

Hienoa että löytyy niitä inhimillisiä ulosottomiehiä myös.
Omani oli töykeä. Kun muutama vuosi sitten ajauduin tähän ulosottoon ehdotin hänelle heti, että ulosotto tehtäisiin suoraan tililtäni, eikä työnanatajan kautta. Hän vastasi vain törkeästi ja pilkallisesti että sinulla on 60 tuhatta velkoja että suoraveloitus minulta ei tulisi kuuloonkaan.
No ulosotto sitten tapahtui palkastani ilman sen suurempia ongelmia. Pomokaan ei onneksi asiaa juuri kommentoinut, vaikka työssäni minulla on suora pääsy firman tileille ja on edelleen. Hänen luottamuksensa tässä tilanteessa merkitsi paljon.
Oma UO-velkani ei kyllä lyhene juurikaan, koska teen osa-aikaduunia eikä tienistini yllä suojaosan yli. Nykyiseltä UO-naiselta kysyin voinko silti lyhentää UO:lle joitain summia kuukaudessa suoraan. Hän sanoi että ei voi, mutta velkojille suoraan voi lyhentää.
En vain ole jaksanut tehdä tuota listaa veloistani ja velkojistani. Lista on todella pitkä.
Viisain olisi listata nuo velat ja alkaa maksella pienimmästä niitä pois sen verran mitä pystyy.

Kenkkumaista tässä todellakin on että perintäfirmatkin ovat yhtiöitä ja tahtovat tehdä tulosta. Tästä syystä ketkuttelevat noilla velkomisasioilla. Itsellä lähinnä askarruttaa tuo että jos on samalla perintäyhtiöllä monta velkaa ja yhtä maksat pois niin toisen velan korot paisuu samaa tahtia. Eli tavallaan oma näkemykseni on että hyöty on olematon jos alan maksella pieniä velkoja pois. Ja velan vanheneminen lykkääntyy aina kun tehdään velkaan jokin suoritus, näin jotenkin ulosottomies minulle sanoi.
Se harmittaa että ennen UO:ta yritin sopia velkojien kanssa maksusuunnitelmista, mutta he eivät tulleet kuukausisummassa yhtään vastaan, joten totesin että varani eivät riitä ja UO on ainoa vaihtoehto.
Vaikka pitkään olenkin jo UO:ssa ollut niin silti nämä velkakiemurat on kyllä yhtä mystisiä minulle ja energia ei jotenkin vaan riitä niitä alkaa sen kummemmin setvimään.

Vähän tuli sekava teksti mutta toivottavasti jotain selkoa tuosta sai.
Tsemppiä kaikille.
Kyllä tästä selvitään
Amorella
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 2
Liittynyt: 16.12.2019 12:13:37

Re: Kun pelivelkaa on paljon, todella paljon

ViestiKirjoittaja _Aada_ » 23.4.2022 23:11:38

Tuli luettua tämä ketju vaikka ei tässä elämää ole ollut hetkeen… mitähän Minnie sinulle kuuluu? Toivon että hyvää. Täällä yksi UO asiakas kiitos pelivelkojen. :|
"Menneisyys on oppitunti. Nykyhetki lahja. Tulevaisuus syy jatkaa."
_Aada_
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 135
Liittynyt: 6.8.2012 11:19:12

Re: Kun pelivelkaa on paljon, todella paljon

ViestiKirjoittaja Kisuvie » 23.6.2022 18:41:45

Hei. Kirjoitan ensimmäistä kertaa tänne. Kohtalontovereita näemmä piisaa.

Itse olen jossain määrin pelannut koko aikuisikäni, kuitenkin miltei 36 ikävuoteen asti maltilla ja ”normaalisti”. Pari vuotta sitten löysin ulkomaiset nettikasinot ja, noh, en tiedä mitä tapahtui mutta yhtäkkiä huomasin pelaavani päivittäin. Kaikki rahani. Tänään pelasin palkastani 900e.
Velkoja on jotain 20k hujakoilla, kolmelle eri luotonantajalle. Onneksi on vakituinen työ, joten ehkä jotenkin selviän veloistani ilman UO. Tuo summa tuntuu melko hurjalta, mutta ketjun aloittajaan nähden melko pieneltä.
Tuntuu, etten ole oikein kertaakaan edes yrittänyt kunnolla lopettaa?! Mieleni on niin heikko, että vaikka yhdessä hetkessä kiroaa ja vannoo ettei enää, niin hetken päästä jo miettiikin että jos vähän. Ja vielä vähän.
Noh, nyt yritän hiljakseen käöntää kelkkani ennen kuin ajaudun vielä huonompaan jamaan, kirjoittelen tänne välillä päivittääkseni tilannetta.
Kisuvie
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 1
Liittynyt: 23.6.2022 18:29:58

Re: Kun pelivelkaa on paljon, todella paljon

ViestiKirjoittaja adrenALLINe » 2.7.2022 19:45:30

Kisuvie kirjoitti:Hei. Kirjoitan ensimmäistä kertaa tänne. Kohtalontovereita näemmä piisaa.

Moikka Kisuvie :)

Kirjoittele vaan ihmeessä vaikka ihan omaan ketjuun sun tilannetta ja fiiliksiä. Mielenkiintoista olisi toki kuulla Minnie200k:n tilannetta nykyään, mutta jostain syystä aika moni päiväkirja tuntuu hiljentyvän parin postauksen jälkeen :(

Kisuvie kirjoitti:mutta yhtäkkiä huomasin pelaavani päivittäin. Kaikki rahani. Tänään pelasin palkastani 900e.

Oletko miettinyt miksi pelaat? Haetko ratkaisua rahatilanteeseen? Pakenetko ikäviä fiiliksiä peleihin? Kun on tylsää, pelaatko? Tunnista tunnetila kun pelaat ja lähde rakentamaan inhimillistä ratkaisua siihen. Rahatilanne ei koskaan parane pelaamalla, koska kyseessä on rahan ostamista rahalla aivan sikamaisella korolla. Päävoitto kiihottaa, mutta yhtä hyvin meteoriitti voi pudota taivaalta päähäsi, kun kävelet kadulla :)

Kisuvie kirjoitti:Velkoja on jotain 20k hujakoilla, kolmelle eri luotonantajalle. Onneksi on vakituinen työ, joten ehkä jotenkin selviän veloistani ilman UO.

Ulosotto ei ole niin paha kohtalo, kuin se äkkiseltään saattaa kuulostaa. Velkaantuminen loppuu takuuvarmasti ja ulosottomies hoitaa palkasta ulosmittauksen parhaalla katsomallaan tavalla. Olen itse noin 28k velkapotin maksanut ulosottoon viidessä vuodessa alle mediaanituloisena. Selviät ihan varmasti, luotan suhun :)

Kisuvie kirjoitti:Tuntuu, etten ole oikein kertaakaan edes yrittänyt kunnolla lopettaa?! Mieleni on niin heikko, että vaikka yhdessä hetkessä kiroaa ja vannoo ettei enää, niin hetken päästä jo miettiikin että jos vähän. Ja vielä vähän.

Kuten kirjoititkin, mikään kohtuukäyttö ei vain ole vaihtoehto. Voi olla jopa helpottavaa todeta, että rahapelit eivät vain itselle sovellu ja löydät sisältöä elämään muista asioista, mitkä ovat jääneet vailla huomiotasi, kun peleihin sekä niistä toipumiseen on mennyt aikaasi ja eritoten energiaasi. Rahaa tulee aina lisää kliseisesti sanottuna, eikä se tuo onnea, vaikka varmasti tuntuu erittäin kurjalta, kun tajuaa tilanteen. Asiat järjestyy :)

Kisuvie kirjoitti:kirjoittelen tänne välillä päivittääkseni tilannetta.

Päivityksiä odotellen :)
Avatar
adrenALLINe
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 49
Liittynyt: 17.7.2018 23:34:12

Edellinen

Paluu Valtti

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa