Olet täällä

Päihdelinkin tietosuojasta

Valtti tarjoaa vertaistukea liikaa pelaaville. Keskustelualue tuotetaan yhteistyössä pelihaittoja ehkäisevän ja vähentävän Peluurin kanssa. Kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Päihdelinkin tietosuojasta

ViestiKirjoittaja Päihdelinkin toimitus » 30.10.2020 11:26:32

Hei Päihdelinkin rekisteröityneet käyttäjät!

Viimeisimpien tapahtumien valossa (psykoterapiakeskus Vastaamon tietomurto) ajattelimme, että olisi hyvä nostaa tämä aihe esiin myös Päihdelinkissä. Otamme tietoturvan ja -suojan vakavasti A-klinikkasäätiössä ja teemme kaikkemme, että Päihdelinkkiin ja muihin palveluihimme rekisteröityneiden tiedot ovat turvassa.

Päihdelinkki:

• Kaikki palvelumme ovat lähtökohtaisesti nimettömiä, eikä mitään taustatietoja tarvitse antaa.

• Suosittelemme, että käytätte rekisteröitymisessä sähköpostiosoitetta, josta teitä ei voida tunnistaa, vaikka sähköpostiosoite ei tule julkisesti näkyviin mihinkään.

• Käyttäjätunnus on myös tärkeää olla sellainen, josta teitä ei voida tunnistaa.

• Suosittelemme käyttämään vahvaa salasanaa, jossa on sekä pieniä että isoja kirjaimia, numeroita ja erikoismerkkejä. Salasanan on hyvä olla yli 8 merkkiä pitkä. Salasana kannattaa vaihtaa määrätyin väliajoin, esim. muutaman kuukauden välein ”Unohtunut salasana?”-linkin kautta tai omista asetuksista.

• Päihdelinkkiin rekisteröitynyt voi poistaa oman käyttäjätilinsä omista asetuksista ja vahvistamalla poistamisen sähköpostiin saapuvan linkin kautta. Käyttäjätili sisältöineen poistuu automaattisesti 48 tunnin kuluttua, jos et tänä aikana kirjaudu palveluun uudelleen. Käyttäjätilin poistumisen yhteydessä sähköpostiosoite poistuu järjestelmästä kokonaan. Rekisteröitymisen yhteydessä annetut taustatiedot säilyvät tietokannassa tilastomuodossa. Keskustelufoorumille nimimerkillä kirjoitetut viestit säilyvät käyttäjätilin poistamisesta huolimatta (ks. keskustelualueen säännöt)

• Palveluja käytettäessä käyttäjän IP-osoite tallentuu automaattisesti järjestelmäämme, mutta se ei ole oletusarvoisesti A-klinikkasäätiön työntekijöiden nähtävillä ja vain nimetyillä henkilöillä on pääsy tietoon (A-klinikkasäätiön web-asiantuntijat).

• Tutustuttehan ennen rekisteröitymistä tai Päihdelinkin muiden palvelujen käyttöä (Raipe rahapäiväkirja, neuvontapalvelu) Päihdelinkin tietosuojaselosteeseen ja palveluiden käyttöehtoihin (OmaPäihdelinkki ja keskustelualue, neuvontapalvelu, Raipe rahapelipäiväkirja). Tutustu myös A-klinikkasäätiön järjestötoiminnan yleiseen tietosuojaselosteeseen ja evästekäytäntöihimme.

Jos tietosuoja-asiat mietityttävät sinua, voit olla yhteydessä meihin palautelomakkeen tai OmaPäihdelinkin viestien kautta (kirjautuneena) tai sähköpostitse paihdelinkki@a-klinikka.fi.
Avatar
Päihdelinkin toimitus
Ylläpito
 
Viestit: 2313
Liittynyt: 11.3.2002 01:01:01

Paluu Valtti

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa