Olet täällä

Lopettaminen

Valtti tarjoaa vertaistukea liikaa pelaaville. Keskustelualue tuotetaan yhteistyössä pelihaittoja ehkäisevän ja vähentävän Peluurin kanssa. Kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Re: Lopettaminen

ViestiKirjoittaja gamban » 23.4.2021 11:17:21

Noniin, kirjoittelen välillä vähän positiivisemmissa merkeissä :)

Huhtikuussa lyhennetty velkaa yhteensä 2984,56 euroa.

UO nyt: 77902,37 (-1220,39 ja -1364,17)
Kaverille loput maksettu (-200)
Läheinen 1. 350e (-50)
Läheinen 2. 680e (-50)

Tämän lisäksi juoksuohjelmaa noudatettu ja kaikki pelaaminen pysynyt poissa 8)

Ei elämän aina tarvitse olla niin jännittävää, ja yksinkin pärjää hyvin :) duunia duunia!!

Pysykää lujana toverit!!
Mikä ei tapa, se sattuu vit**ti
gamban
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 31
Liittynyt: 8.12.2020 17:29:29
Ollut pelaamatta

Re: Lopettaminen

ViestiKirjoittaja gamban » 29.4.2021 16:43:24

Ja repsahdushan se sieltä tuli. Nyt sitte ollaa yhtä pohjalla ku pari kk sitten. Ei kestäny pää sitä et tuli kipeeks ja meni suunnitelmat kokonaan uusiksi. Heikko sitä vaa ihminen on. Kylläpä vituttaa. Rahallisesti ei mikää valtaisa repsahdus mut silti, itsepetos mikä itsepetos. Pitänee tää ilta käyttää siihen et hankkii lisää estoja, ainakin vaikeuttaa pelaamista entisestään. Hyvi kyllä huomas taas, kun tuli vastoinkäymisiä ja henkistä kuormitusta, ni pelien kimppuun heti purkamaan sitä.. Eipä se auta kun nollata laskurit ja yrittää jotenki sulatella tää tapahtunut :( aloitetaanpa alusta.

Edit. Luettuani oman viestini, jotenki näkyy sellanen välinpitämättömyys läpi. Mikä siinä on ettei aikuinen mies kestä tylsyyttä ja pettymyksiä? Olis jo korkea aika ryhdistäytyä.
Mikä ei tapa, se sattuu vit**ti
gamban
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 31
Liittynyt: 8.12.2020 17:29:29
Ollut pelaamatta

Re: Lopettaminen

ViestiKirjoittaja levotonuhkapeluri » 29.4.2021 17:57:05

Moi Gamban!

Kun luen näitä sinun viestejä niin et todellakaan vaikuta heikolta ihmiseltä. Mikä sinun viesteistä kuitenkin paistaa läpi on kyvyttömyys rakastaa itseään ja poikkeuksellisen ankara suhtautuminen itseesi. Ole nyt armollisempi itsellesi ja armollisuus ei todellakaan tarkoita sitä että hyppäät heti rahapelien kimppuun. Se tarkoittaa sitä että annat itsellesi aikaa toipua, raha-asiat järjestyy kyllä.

Ansaitset paljon parempaa kuin miten kohtelet itseäsi. Rahapelien suhteen täytyy olla ehdoton, mutta kyllä myös pitää osata antaa itsellensä anteeksi ja elää parhain päin juuri nyt. Teet valtavan isoja lyhennyksiä ja paiskot aivan helkkaristi töitä mitä noista luvuista voi päätellä.

Lopeta itsesi ruoskiminen ja aloita elämä. Kaikki tekevät virheitä, mutta todista sinun vanhalle minälle että sinusta on kyllä siihen. Sinusta on kyllä onnelliseen elämään joka ei sisällä iljettäviä maltalaisia huijareita :) Sinusta on rakastamaan itseäsi.

Moni toivottaa tsemppiä, mutta minä toivotan enemmän armollisuutta itsellesi ja vähemmän paineita!
Tänään en pelaa.
levotonuhkapeluri
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 34
Liittynyt: 9.4.2021 14:57:05
Ollut pelaamatta

Re: Lopettaminen

ViestiKirjoittaja Chicha » 30.4.2021 09:23:49

Viisaita sanoja levottomaltauhkapelurilta. Et sinä ole huono ihminen, olet vain vakavasti sairas. Oletko kokeillut tai miettinyt psykologilla käyntiä? Itse olen kärsinyt myös huonosta itsetunnosta ja olen saanut apua käynneistä. Samalla tapaa kuin kuntosalilla voi vahvistaa fyysistä voimakkuutta, niin myös henkisen voimakkuuden kehittäminen on mahdollista. Olin tietysti tästä aikaisemminkin tietoinen, mutta oikeastaan vasta ymmärsin sen, kun huomasin muutosta itsessäni. Eikä se ole mikään häpeä myöntää itselleen, että tarvitsee pientä treeniä oman pääkopan kanssa. Ei ne huippu-urheilijatkaan huvikseen henkisessä valmennuksessa nykyisin käy.
Chicha
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 181
Liittynyt: 6.9.2020 07:51:30
Ollut pelaamatta

Re: Lopettaminen

ViestiKirjoittaja gamban » 1.5.2021 07:04:26

Juurikin tuota olen yrittänyt miettiä miksi olen niin ankara itselleni.. Koen olevani viallinen jotenkin, vaikka suurin syy on juuri nuo pelit kaikkiin ongelmiin. Asensin nyt gambanin myös puhelimeen. Sekin olisi ollut noin helppoa, mutta jotenki ei saanut sitä aikaan. Tuntuu kyllä että on menettänyt oman tahdon täysin.. Itsekuri loistaa poissaolollaan. Ei se auta kun yrittää taas nousta tästä suosta. Jostain syystä on hirveä tarve todistella jollekkin jotakin, mistä tulee valtavat paineet kaikkeen. Nyt jo mietin miten kesälomalla pitää tehdä sitä ja tätä ja riittääkö rahat. Tuntuu että elämästä loppuu aika saavuttaa unelmansa, kun ikää 33. Mitenhän pystys lopettaa menneessä/tulevassa elämisen ja nauttia kerrankin hetkestä. Olin varmaan liian hätänen taas kaiken suhteen ja siks koko korttitalo romahti, ja taas ollaan siellä mistä lähti helmikuussa. Mut tässähä sitä mitataan miestä. Tarviisin jonku sanomaan rumasti ja kaunistelematta asiat, huutamaan naaman eteen, eikä sanomaan että kyllä se siitä, mokasit nyt vähän.
Mikä ei tapa, se sattuu vit**ti
gamban
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 31
Liittynyt: 8.12.2020 17:29:29
Ollut pelaamatta

Re: Lopettaminen

ViestiKirjoittaja gamban » 11.5.2021 20:38:24

On ollut vaikeita aikoja rakkaat ystävät. Riippuvuus repii sisältä. Tajusin tänään sen, että nämä riippuvuudet on määritellyt elämäni niin kauan, että se saa minut olemaan arvostamatta itseäni. Nämä riippuvuudet määrittelee kuka ylipäätään olen. En ois uskonu koskaan miten vakava sairaus tämä riippuvuus kaikkinensa oikeasti on. Ei 12v tietokonepelailua ja uhkapelejä vain lopeteta tuosta vaan :lol:

Asioille pitää vaan malttaa antaa aikaa, olla nöyrä ja surra silloin kun surettaa. En toivo mitään muuta kun että vielä oikeesti parantuisin tästä, ja oisin se kiltti ja innostuva ihminen joka olin ennen kaikkea mitä on tapahtunut :cry:

Pelaamattomuus kuitenkin pitänyt. Voin kertoa että tämä on yks vaikeimmista asioista mitä oon elämässä tehnyt. Ja oon selvinnyt aivokasvaimesta, elän kroonisen sairauden kanssa. Ei vedä vertoja tälle. Kaikesta huolimatta tuntuu jotenkin hyvältä, ihan kuin ois löytänyt itsensä kaiken ton paskan seasta (riippuvuuksien). Ehkä tää kaikki on paranemista? Vai oonko tulossa hulluksi? Kuka tietää, mutta mielenkiinnolla odotan tulevaa taas.
Mikä ei tapa, se sattuu vit**ti
gamban
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 31
Liittynyt: 8.12.2020 17:29:29
Ollut pelaamatta

Re: Lopettaminen

ViestiKirjoittaja gamban » 21.5.2021 14:22:43

Velkatilanteet toukokuun osalta:

UO 75 889 (-598,72 ja -1982,62)
Läheinen 1. 250e (-100)
Läheinen 2. 580 (-100)

Toivottomalta nuo velat tuntuu tällä hetkellä eikä elämä juuri maistu miltään. Viikosta päivä tai kaksi on jotenkin siedettäviä, muuten on melko surullinen koko ajan. Pelaamattomuus repsahduksen jälkeen pitänyt, muutaman kerran yrittänyt pelit tunkeutua mieleen, mutta ei sen suuremmin vaivannut.

Tuntuu lähinnä että suorittaa kaiken mitä tekee, mutta ei juuri nauti siitä. Edelleen ainut hetki mistä saa hetken ilon on liikuntasuorituksen jälkeen, muuten on stressaantunut jatkuvasti. Tuntuu että päällimmäisenä mielessä stressi siitä, että jääkö perhe perustamatta nyt tän paskan takia.. Vaikka turhaa on tuollasenki ajattelu etukäteen. Ja tässä tilassa viimene vaihtoehto olis käydä jotai naista ettimää :lol: tälläsii riippuvaisen ukon höpinöitä. Toivon kaikille täällä onnistumisia ja jaksamista <3
Mikä ei tapa, se sattuu vit**ti
gamban
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 31
Liittynyt: 8.12.2020 17:29:29
Ollut pelaamatta

Re: Lopettaminen

ViestiKirjoittaja gamban » 3.7.2021 15:57:27

Jep, pelattu on taas toukokuun lopusta asti. Voittojakin tuli ja ne on juhlittu ja sekoiltu, pelattu takasin tai osteltu jotain typerää kuten moottoripyörä. Eipä noista mikään onnea kuitenkaan tuonut..

Nyt on rahat ja loma aikalailla lopussa, prätkä myynnissä ja aloituspisteessä kaiken kanssa. Ei oikein vieläkään saa iloa mistään. Liekkö on tämä vuosi ollu liian raskas ja käynyt liikaa psyykkeen päälle, ja jotenkin masentunut, vai onko sitten pelit mitkä tekee tän, en tiedä. Adhd tutkimuskin etenee niin että vuoden päästä ehkä saa mahdollisen diagnoosin, terapiaa siihen asti, jospa sieltä jotain apua saisi.

Yrittänyt tässä pohtia miksi on oma itseluottamus ihan pyöreä 0. Ulkoisesti minussa ei ole mitään vikaa, mutta silti kokee olevansa ihan murtumispisteessä koko ajan.

Velat lyhenee vielä toistaiseksi, mutta tajusin sen että korot on tuollasessa velassa niin isot, eli se uon 7%, että noissa veloissa tulee menemään vielä pitkään.

Velat kesäkuu:

UO: 74396 (-516,46 ja 1274)
Läheinen 1. 250
Läheinen 2. 580
Mikä ei tapa, se sattuu vit**ti
gamban
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 31
Liittynyt: 8.12.2020 17:29:29
Ollut pelaamatta

Edellinen

Paluu Valtti

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 8 vierailijaa