Olet täällä

Elämä kiertää kehää

Valtti tarjoaa vertaistukea liikaa pelaaville. Katso myös pelihaittoja ehkäisevän ja vähentävän Peluurin palvelut. Kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Re: Elämä kiertää kehää

ViestiKirjoittaja Tyttöuusi » 14.2.2022 10:38:48

Poistin oman kertomuksen että se ei innosta ketään pelaamaan.

Hienoa että sinulla on ollut pelitöntä aikaa nyt!!
Tyttöuusi
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 5
Liittynyt: 23.12.2021 11:14:30

Re: Elämä kiertää kehää

ViestiKirjoittaja Mävaan » 16.2.2022 09:19:27

Tyttöuusi kirjoitti:Poistin oman kertomuksen että se ei innosta ketään pelaamaan.

Hienoa että sinulla on ollut pelitöntä aikaa nyt!!


Mä taisin ehtiä lukea sen sun viestin ennenkun poistit ja siis, lopputuloshan taisi olla se että sulla on edelleen suuret velat? Eli voitit ja sitten hävisit ne voitot. Siksihän täälä kaikki varmaan onkin, kun jokaiselle käynyt sama oli voitot isoja tai pieniä. En jaksaisi uskoa että se, että olet edelleen reippaasti häviöllä- lisää toisten peli-intoa. Tekstisihän on vaan muistutus siitä, että pelaaja ei lopeta, ennenkun kaikki on mennyt ja voitot pelataan aina takaisin.

Sitten timonille, olen tosi pahoillani sun puolesta, että sinullekin kävi niinkun monelle muullekin. Kun aikaa kuluu ja pää selkiytyy tuut vielä huomaamaan, että ne velat ei ole koko elämä ja siitäkin suosta noustaan. Oikeastiko otit lopputilin velkojen vuoksi? 40tonnia työssäkäyvänä kun olisi ollut vielä hoidettavissa, vaikka aikaa se viekin. Oletko hakenut apua? Koska sä tarviit sitä. Nyt työttömänä, se mieli herkästi synkistyy entisestään…
Mävaan
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 301
Liittynyt: 3.1.2020 20:17:51

Re: Elämä kiertää kehää

ViestiKirjoittaja Tyttöuusi » 17.2.2022 14:13:16

Joo totta, velkaa on edelleen. Eli voitin siten että makselin pois 35K ja elelin leveästi kun joka päivä tuli ainakin 2K voittoa. Sitten pelasin rahat kun ensin hävisin joku 2K ja siitä metsästämään niitä takas. Hirveä olo, mitä sillä rahalla olisi voinut tehdä. Osa noista oli siis luottokortilla niin helppo ottaa takaisin pelirahaksi.

Voitin sitten taas pikkuhiljaa tuon summan verran kasaan ja maksoin 15K pois, loput odotti tilillä. Kunnes pelasin ne, ja nuo 15K takaisin myös. Parin viikon päästä sain jälleen "tehtyä rahaa" noin 35K ja kappas, pelasin ne nyt su ja ma. Mutta. Tiistaina 36K voitto ja taas velat pois, käyttörahaakin kivasti. Tämä iso laina silti taustalla kokoajan. Nyt en sorru, en todellakaan. Niin monta mahdollisuutta jo saanut ja ne sössinyt.

Muoks.
Eli tehdäänpä myös tilannekatsausta. Kun syksyllä lainaa oli 135k, pääsin 115k asti parhaimmillaan. Nyt lopullinen summa on lyhennysten myötä tasan 90k. Luottokortit maksettu ja muut ylimääräiset lainat myös. Tästä nyt elämässä suunta ylöspäin, ei enää yhtään lisää velkaa!!
Tyttöuusi
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 5
Liittynyt: 23.12.2021 11:14:30

Re: Elämä kiertää kehää

ViestiKirjoittaja Mävaan » 17.2.2022 17:00:07

No huh, melkosta riskipeliä kyllä tuo pelaaminen ja nuo isot voitot kertovat myös isoista panoksista- ja siksi myös ne suuret velat. 90000 riittää kyllä makseltavaa, jos tuon päälle on vielä asuntolainakin.
suosittelen lämpimästi laittamaan jokaiseen lainapaikkaan mitä vaan olemassa on, lainakiellon. Ymmärtääkseni sekin onnistuu? Jos tietää, että lainaa ei enää saa, se ehkä pienentää riskiä pelaamiseen. Koska hyvin äkkiä sitä on tilanteessa jossa lainat on perinnässä ja sitämyöten ulosotossa, tuollaista velkasummaa kun jo muutenkin perus parintonnin netolla hidas maksaa.

Mä aina näitä mietin ja aiemmin jopa kadehdinkin, miten ihmiset saa näin jäätäviä määriä lainoja :!: Itse en onneksi ole saanut, koska olisin varmasti pelannut ihan kaiken. Toki velkaa on minullakin, mutta olisi varmasti paljon enemmän jos lainanantajat olisivat olleet suopeampia. Onneksi eivät olleet, riittää näissäkin makseltavaa :lol:
Mävaan
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 301
Liittynyt: 3.1.2020 20:17:51

Re: Elämä kiertää kehää

ViestiKirjoittaja timon » 14.5.2022 08:02:23

Pelaamattomuus jatkunut, jos nyt ei jotain satunnaisia lottoja lasketa. Fiilis ollut todella hyvä eikä raha-asiat ole painanut mielessä. Mikäs tässä työttömänä harrastuksien parissa ja kesäkin tekee tuloaan. Rahastakaan ei ole puutetta ollut, vaikka kelan almuilla mennään. Tottunut pelivuosilta pieneen kulutukseena. Kyllä tässä miettii, että jos ulkomailta hakisi jotain aspaduunia niin ei vouti veisi palkkaa. Suomessa ei jaksa puurtaa, koska 12-15v velkahelvetti edessä.
timon
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 8
Liittynyt: 30.11.2021 02:24:50
Ollut pelaamatta

Re: Elämä kiertää kehää

ViestiKirjoittaja Mävaan » 14.5.2022 09:16:34

Hienoa että fiilis on parempi! Ymmärrän tavallaan valintasi työttömyydestä, koska eihän se motivoi jos ei mitään jää käteen ja saman rahan saa työttömänä. Mutta oletko miettinyt tulevaisuutta? Eläkettä? Työnteko ja palkka kerryttää sitä eläkettä, sen lisäksi että sillä lyhennetään velkoja ja saattaisit olla velaton ennenkun 20 vuoden määräaika tulee umpeen ja velat viimeistään vanhenevat. Ja joo, eihän sitä tiedä millanen eläkesysteemi tulee tulevaisuudessa olemaan, mutta tällä hetkellä vielä sitä maksetaan palkkatulojen mukaan.

Entä kun on mennyt vuosi tai parikin, uskotko että olet silloinkin vielä onnellisempi työttömänä? Jaksat sitä? Itse uskon, että ihminen tarvitsee työtä jossain määrin, ei ole tervettä eikä tee hyvää, olla vuosikausia työttömänä. Sitten kun velat vanhentuneet niin kuka edes huolii töihin jos ei ole mitään moniin vuosiin tehnyt? Ja onko työ minkä saa, edes mieleistä.

Muokkasin kommenttiani sen verran että poistin vikan osan, jottei sitä nyt pidetä vittuiluna koska se ei ollut tarkoitukseni.
Mävaan
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 301
Liittynyt: 3.1.2020 20:17:51

Edellinen

Paluu Valtti

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa