Olet täällä

Kerro mitkä fiilikset on tänään?

Valtti tarjoaa vertaistukea liikaa pelaaville. Katso myös pelihaittoja ehkäisevän ja vähentävän Peluurin palvelut. Kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Re: Kerro mitkä fiilikset on tänään?

ViestiKirjoittaja Bombur » 23.5.2022 04:51:01

Suosittelen säännöllistä liikuntaa! Itselle se ainakin tuottaa hyvää oloa niin henkisesti kuin fyysisestikin, minkä takia pelitkään ei niin paljoa houkuttele.
Nyt saanut viikon pelitöntä aikaa alle ja pahimmat himot alkaa helpottaa. Tästä se pelitön elämä lähtee, mutta tarkkana pitää pysyä. Tiedän historiasta, että repsahdus tulee herkästi silloin kun luulee voittaneensa riippuvuuden.
Miten Aadalla on viikko mennyt?
Bombur
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 14
Liittynyt: 3.4.2022 20:53:02
Ollut pelaamatta

Re: Kerro mitkä fiilikset on tänään?

ViestiKirjoittaja Henrik » 18.6.2022 18:57:27

Hei!

Ei ole tullut kirjoiteltua tänne palstalle hetkeen kun ei ole juurikaan pelit mielessä pyörineet, mikä sinänsä on erittäin mukava juttu. Aina kuitenkin se pieni houkutus on lähteä "tienaamaan" hävittyjä rahoja takaisin. Onneksi ei ole nyt tullut sorruttua pelaamaan, kaikki ne "mitä jos kuitenkin..."-ajatukset olen saanut samantien poistetua päästä. Luulen, että se edellinen pelikerta ja tappiot tuhosivat lopullisesti ne ilot, mitä noista slottipeleistä aikoinaan sai, joten ei tule niitäkään aloiteltua nyt edes pienillä panoksilla. Tiedän kuitenkin, että valppaana on pysyttävä ja täytyy pysyä täysin erossa kaikista mahdollisista rahapeleistä, en vain osaa maltilla niitä pelata enää.

Muuten kesä on alkanut ihan hyvin, rahaa on jäänyt säästöön ja intoa on tehdä nyt muutakin kuin katua ja harmitella tehtyjä tyhmyyksiä vain kotona. Toivon kaikille muillekin paljon pelaamattomia päiviä ja erittäin aurinkoista kesää!
Henrik
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 7
Liittynyt: 8.5.2022 13:31:43

Edellinen

Paluu Valtti

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 7 vierailijaa