Olet täällä

Tukala tilanne

Valtti tarjoaa vertaistukea liikaa pelaaville. Katso myös pelihaittoja ehkäisevän ja vähentävän Peluurin palvelut. Kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Tukala tilanne

ViestiKirjoittaja Mirri74 » 31.7.2022 16:49:04

Alkukesästä pyysin ulosotosta maksuvapaata kuukautta jonka sain.
Tilipäivänä 29.7 kävi niin että samana päivänä kännykkääni asentamani Gamban -pelinesto-ohjelma päättyi ja tie peleihin oli taas avoinna edessäni. Lyhyesti sanottuna pelasin lähes koko tilini. Nyt ahdistuksen määrä on niin suuri etten pysty sitä kuvaamaan. Edes itku ei tule. Jähmetyn passiiviseksi ja pyörittelen sotkua mielessäni. En pysty tapaamaan ystäviä, sulkeudun täysin kuoreeni. Kukaan ei edes tiedä tilanteestani ulosotossa. Kaipaisin niin jonkun jonka kanssa voisi vaihtaa ajatuksia ja tunteita. Joku joka on myös samankaltaisessa tilanteessa (ulosotossa /peliriippuvainen)
Mitähän tästä seuraa minulle ulosoton puolelta? Onko saman kokeneita?
Mirri74
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 2
Liittynyt: 2.8.2021 17:53:49
Ollut pelaamatta

Re: Tukala tilanne

ViestiKirjoittaja kehveli6 » 14.8.2022 18:11:01

Hei Mirri74!
Tilanteestasi on pari viikkoa aikaa. Miten olet pärjäillyt? Millä verukkeella hait ulosotosta maksuvapaata? Pyydettiinkö sinne lähettämään kuittia tms? Itsellenikin on aikanaan käynyt noin. Jos sinulla on oikein veemäinen uo-henkilö niin hän pääsee katsomaan tilitietosi niin halutessaan ja selvittää ettei rahoja ole käytetty siihen mihin vapaata on haettu. Varsinkin jos haet uudemmankin kerran vapaakuukautta. Itse olen päättänyt olla niitä hakematta vaikka mikä tilanne olisi. Velat hoituu nopeammin ja ei tule ainakaan houkutuksia käyttää niitä rahoja peleihin. Tsemppiä kovasti, tiedän niin tuon ahdistuksen tunteen! :(
kehveli6
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 102
Liittynyt: 2.10.2014 10:48:03

Re: Tukala tilanne

ViestiKirjoittaja Mirri74 » 22.8.2022 07:45:42

Kiitos kysymästä Kehveli6 :) Pahin ahdistus on hellittänyt. Kesälomareissuunkin pääsin suunnitellusti (onneksi oli etukäteen maksettu). Koko reissun soimasin itseäni mielessäni tästä repsahduksesta koska se oli tuoreena mielessä. Muuten lomamatka oli ihana ja tarpeellinen.

Tällä hetkellä olen lähinnä vain pettynyt itseeni. Mulla oli tarve uusia silmälasit. Ensin sain ulosotosta pyynnön että minun pitäisi hankkia tosite optikolta ja toimittaa se ulosottoon. Asennoiduin jo etten saakaan vapaakukautta koska en olisi mennyt optikolle kertomaan tilanteestani, kunnes yhtäkkiä vaan tuli vastaus että saan heinäkuun vapaakuukaudeksi.

Nyt vaan odottelen sanktiota tästä repsahduksesta. Voivatkohan periä enemmän ulosottomaksuja seuraavilta kuukausilta?

Onneksi mulla taas Gamban pelinesto puhelimessa ja tietokoneella. Toki olen jo yrittänyt sitä poistaa kun yksi casino ilmoitti että 150euron bonus odottaa tililläni. En onneksi saanut poistettua estoa.

Pelaamattomia päiviä nyt siis 24 :D
Mirri74
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 2
Liittynyt: 2.8.2021 17:53:49
Ollut pelaamatta

Re: Tukala tilanne

ViestiKirjoittaja kehveli6 » 25.8.2022 13:47:52

Hienoa että oot ollut nyt pelaamatta. Kyllä ne asiat siitä lähtee lutviutumaan! :)

Itsellä eka uo-henkilö oli semmonen että antoi mulle vapaakuukauden kun huijasin että tarviin uuden pesukoneen kun vanha hajos eikä taloyhtiössä oo. Oikeasti mulla oli niin paljon laskurästejä että tarvin koko tilin niihin. Ei kysellyt kuitteja tms.

Seuraava uo-henkilö olikin hankalampi. Pyysin kerran isoa hammaslääkärilaskua varten vapaakuukautta mutta sainkin vain ulosottomaksun rajoituksen eli ulosottoon menevästä summasta vähennettiin tuon laskun summa. Mulla oli silloinkin laskurästejä ja olisin halunnut siis ihan kokonaan vapaakuukauden joten maksoin niitä muita rästejä (tais olla sähkön katkaisuvaroitus jonka koin tärkeämmäksi maksaa) sillä pienellä summalla mikä oli tarkoitettu hammaslääkärilaskuun. Seuraavan kerran kun tältä samalta mieheltä hain rajoitusta auton huoltoa varten niin se soittikin mulle ja meuhkasi että en saa enää vapautuksia koska hän katsoi mun tilitiedoista että en viimeksi ollut maksanut sitä hammaslääkärilaskua mihin olin rajoitusta hakenut. Jäi jotenkin ahdistava fiilis joten päätin että en pyydä enää vapaita jos siellä syynätään mun tili sen takia. Ja onhan se toki parempi kun velat lyhenee vaikka välillä se vapaakuukausi tulisi tosiaan tarpeeseen.

Vuoden vaihteessa tuli ilmoitus että mulla on taas oma uo-henkilö vaihtunut. Tiedä sitten minkälainen tämä uusin on. Onneksi ei enää ole kun reilu vuosi tätä jäljellä ja seitsemän takana. :D

Tässä siis mun kokemukset vapaakuukausien kanssa pelleilyistä. En usko että voivat alkaa niitä perimään jälkikäteen takaisin mutta voivat toki muuten tentata mikä on homman nimi ja siinä ei ole kiva selitellä tekemisiään ja tilitietojaan. :/
kehveli6
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 102
Liittynyt: 2.10.2014 10:48:03


Paluu Valtti

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa