Olet täällä

Tie parantumiseen???

Valtti tarjoaa vertaistukea liikaa pelaaville. Katso myös pelihaittoja ehkäisevän ja vähentävän Peluurin palvelut. Kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Tie parantumiseen???

ViestiKirjoittaja Jimmu » 17.10.2022 06:38:31

Terveppä terve.
Eli mun tilanne on sellainen että pelasin itselleni 118k velkaa, joka oli menossa ulosottoon, sain työnantajan suostumaan takaajaksi, että saisin pelivelat maksettua. Otin omaehtoisen luottomerkinnän että en saisi lisää lainaa. Vuoden päästä merkintä poistui ja pelasin 100k lisää velkaa joka meni ulosottoon. Eli velkaa se reilu 200k. Ulosotossa ollut kolmisen vuotta ja pankkilaina meni takaajan maksettavaksi kuukausi sitten, tosin tein velkakirjan takaajan kanssa. Eli olen velkaa ulosottoon 100k ja työnantajalle 100k... Nyt pitäisi saada apua pelaamisen lopettamiseen ja hoitoon pääsyyn että voin hakea velkajärjestelyyn. Mistä aloittaa??? Rahaa lainaan elämiseen jonka kuitenkin pelaan. En jaksa enää tätä.... Elämä on paskaa ja sitten kuollaan...
Jimmu
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 1
Liittynyt: 17.10.2022 04:53:57

Re: Tie parantumiseen???

ViestiKirjoittaja Tiineri » 17.10.2022 10:19:55

Moi Jimmu!
Se on jo askel, kun olet täällä.
Onko teidän kunnassa mielenterveys-ja päihdepalveluita, joihin voi mennä vaikka ilman ajanvarausta? Tai aikuissosiaalityö, diakonipalvelut. Joku ammattilainen, joka lähtisi kartoittamaan tilannetta kanssasi.
Aloita tästä päivästä. Tunti pelaamatta, päivä. Sitten huominen.
Velkajärjestely on pitkän tien takana ja sitä ennen tulee näyttää ja osoittaa pelaamattomuus.
Täällä varmasti moni tietää tuon tunteen, kun ei enää jaksa. Mutta vanha klisee, aina on toivoa ja mahdollisuus alkaa tekemään asiat toisin. Pitkä tie, mutta jos sen jaksaa kulkea, niin uskon, että palkitsee.
Tätä olen ainakin itselleni koko viikonlopun yrittänyt mantrana hokea ja vielä mustuuden seasta näen valon rippeen.
Tiineri
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 4
Liittynyt: 16.10.2022 07:34:58
Ollut pelaamatta


Paluu Valtti

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa