Olet täällä

Finaali - verkkokurssi rahapelaamisesta nyt tilattavissa!

Valtti tarjoaa vertaistukea liikaa pelaaville. Katso myös pelihaittoja ehkäisevän ja vähentävän Peluurin palvelut. Kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Finaali - verkkokurssi rahapelaamisesta nyt tilattavissa!

ViestiKirjoittaja Päihdelinkin toimitus » 18.11.2022 14:21:06

Hei

Päihdelinkissä on julkaistu uusi verkkokurssi rahapelaamisesta ja oman pelaamisen hallinnasta. Kurssi on tarkoitettu ihmisille, jotka ovat havahtuneet kyseenalaistamaan pelaamistaan ja haluavat tietoa aiheesta. Kurssi auttaa uudistamaan ajattelua rahapelaamisesta, olipa tavoitteena pelaamisen vähentäminen tai luopuminen siitä kokonaan.

Finaalin aikana sähköpostiin lähetetään 12 rahapelaamista käsittelevää viestiä. Kurssin ensimmäisellä neljänneksellä opitaan mm. miten Suomessa pelataan, millainen on rahapelien koukuttava anatomia ja miten riippuvuudet kehittyvät. Toisella neljänneksellä päästään määrittelemään oman pelaamiseen liittyvä tavoite, saadaan konkreettisia vinkkejä pelaamisen hallintaan ja opitaan tunnistamaan, miten ja miksi juuri sinä pelaat. Kolmannella neljänneksellä opitaan keinoja oman talouden raiteille saattamiseen, tehdään tulevaisuuden suunnitelmia ja varaudutaan retkahduksiin. Kurssin päätteeksi päästään vielä pohtimaan sitä, miten pelaaminen vaikuttaa sosiaalisiin suhteisiin ja millainen on tulevaisuuden versio sinusta itsestäsi.

Verkkokurssi on maksuton ja se alkaa heti tilauksesta.

Tutustu kurssiin ja tilaa se tästä!
Avatar
Päihdelinkin toimitus
Ylläpito
 
Viestit: 2419
Liittynyt: 11.3.2002 01:01:01

Paluu Valtti

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 6 vierailijaa