Olet täällä

Sivuston helppous

Tähän laatikkoon voit jättää viestin Päihdelinkin toimitukselle, kysymyksiä, risuja tai ruusuja. Kaikki kommentit otetaan huomioon palvelua kehitettäessä.

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Sivuston helppous

ViestiKirjoittaja pelinainen » 18.9.2014 21:51:44

Kiitos että päivititte GA-ryhmien tiedot.

Mutta uuteen asiaan. Valttilaisten keskusteluviestit "uppoaa" kaiken yleisinformaation joukkoon. Teidän pitäisi ehdottomasti tehdä näin: kun ongelmainen googlaa ja päätyy valttiin, hän näkee heti kolme osioa: 1. Tiedotteet 2. Apua peliongelmaan 3. Keskustelupalsta

Näin lukija näkee heti että valtista löytyy myös keskustelupalsta. Ihan ensimmäisen kerran kun itse kävin valtissa, luin aikani tiedotteita ja kunnes kyllästyin ja poistuin sivustolta. Tulin jossain vaiheessa palstalle uudelleen ja silloin vasta huomasin scrollata reilusti alaspäin ja löysin keskustelupalstan. Se kun oli se tärkein mitä itsekkin lähdin etsimään.

Tämä sama Tiedotteet-Apua-Keskustelupalsta sapluuna ois tieten hyvä tehä myös muihin osioihin, Alkoholinkäyttö jne. Mutta varsinkin Valtti kaipaa sitä että keskustelupalstan löytää heti.

yst.terv. pelinainen
pelinainen
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 343
Liittynyt: 7.11.2012 22:28:06

Re: Sivuston helppous

ViestiKirjoittaja Päihdelinkin toimitus » 19.9.2014 08:09:25

Hei

Kiitos palautteestasi. Olemme samaa mieltä! Etenkin Valtissa on paljon infoa erilaisiin palveluihin. Otamme selvää mikä on teknisesti mahdollista phpBB-alustalla. Päihdelinkkiin on tulossa syksyn aikana iso tekninen uudistus (myös ulkoasu), joten tässä yhteydessä voidaan tarkastella myös keskustelualuetta toimivammaksi - jos alusta siihen taipuu.

Mukavaa syksyä!

Yst.terv.
Päihdelinkin toimitus
Avatar
Päihdelinkin toimitus
Ylläpito
 
Viestit: 2344
Liittynyt: 11.3.2002 01:01:01


Paluu Toimitukselle

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa