Olet täällä

Oletteko lomalla viikonloppuisin?

Tähän laatikkoon voit jättää viestin Päihdelinkin toimitukselle, kysymyksiä, risuja tai ruusuja. Kaikki kommentit otetaan huomioon palvelua kehitettäessä.

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Oletteko lomalla viikonloppuisin?

ViestiKirjoittaja grip » 20.9.2014 03:21:36

Hei,
Kiinnostaisi tietää, että millä kriteereillä moderoitte Sauna-palstaa; kuinka usein, mihin puututte, kuinka paljon sallitte henkilökohtaisia/ihmisryhmiin kohdistuvia loukkauksia jne. Ymmärrän, että resurssinne ovat rajalliset, mutta eläessämme 2010-lukua teilläkin lienee valmiuksia sekä metodeja poistaa jatkuvasti keskustelupalstoja (esim. Sauna) trollaavia henkilöitä, muutenkin kuin ip-bannien kautta, eikä tälläisten toimenpiteiden pitäisi aiheuttaa aivan älytöntä työtaakkaa kenellekään, jolla on vähänkään kokemusta keskustelufoorumin pyörittämisestä. Tämä toki edellyttää sitä, että ko. aluetta moderoidaan jatkuvasti. Olisikohan tällainen toimintamalli mahdollista toteuttaa?

Olen kirjoitellut tänne kohta 13 vuotta, mutta nyt alkaa tosissaan kyllästyttää nuo jatkuvat rasismia ja fasismia ihannoivat kommentit; vaikka sinänsä kannatan sananvapautta, niin jatkuva oman toisia alistavan agendan floodaaminen palstalle - joka ei liity millään tavalla esim. maahanmuuttajiin - alkaa hiljalleen kypsyttämään toden teolla. Voisittekohan te vihdoin, arvon Päihdelinkin toimitus, ryhtyä todellisiin toimenpiteisiin tämän asian tiimoilta?

t. grip
grip
 

Re: Oletteko lomalla viikonloppuisin?

ViestiKirjoittaja Päihdelinkin toimitus » 22.9.2014 08:12:07

Hei grip,

Päihdelinkin keskustelualueet moderoidaan päivittäin (myös viikonloppuisin), mutta jatkuvaan 24/7 valvontaa ei meillä valitettavasti ole resursseja. Trollaavia henkilöitä poistetaan (ja kirjoituksia muokataan) sitä mukaan kun heidät "tavataan". Paras keino "trollien hallintaan" olisi, kun kaikki jättäisivät trollin jutut kommentoimatta.

Ymmärrämme kyllä turhautumisesi ja voit olla varma, että asialle tehdään kaikki voitava olemassa olevilla resursseilla.

terkuin,
toimitus
Avatar
Päihdelinkin toimitus
Ylläpito
 
Viestit: 2376
Liittynyt: 11.3.2002 01:01:01


Paluu Toimitukselle

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa