Olet täällä

Huumeet yhteiskunnassa (Savusauna) jatkoa lisää

Tähän laatikkoon voit jättää viestin Päihdelinkin toimitukselle, kysymyksiä, risuja tai ruusuja. Kaikki kommentit otetaan huomioon palvelua kehitettäessä.

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Huumeet yhteiskunnassa (Savusauna)

ViestiKirjoittaja Pasuuna » 4.9.2014 15:42:35

Huumeiden, kuten kannabiksen poliittisella asemalla, sekä suurella osalla niiden haittavaikutuksista on vahva ja suora yhteys.


Hei
Saunassa on ketju mm. kannabiksen laillistamisen liittyen, sinne mahtunee muutakin kommentointia asiasta. Pasuuna, olet näköjään jo Saunan löytänytkin.

Savusauna pyritään pitämään tästä aiheesta vapaana,


Jos tarkkoja ollaan, en ole puhunut laillistamisesta. Saisinko vastauksen siihen, miksi Savusaunassa ei voi keskustella kannabiksen haittoihin suoraan ja voimakkaasti vaikuttavasta asiasta, sen yhrteiskunnallisesta asemasta?
Pasuuna
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 515
Liittynyt: 31.8.2014 15:55:02

Re: Huumeet yhteiskunnassa (Savusauna)

ViestiKirjoittaja Päihdelinkin toimitus » 11.9.2014 13:24:04

Hei

Kiitos palautteestasi. Ymmärrämme, että moni kokee kannabiksen laittoman aseman eniten haittoja aiheuttavaksi asiaksi koko teemassa. Savusaunan aihe on kuitenkin rajattu poliittisesta kannanotoista vapaaksi, koska poliittista keskustelua on mahdollisuus ja käydään monilla muilla keskustelualueilla.

Päihdelinkki on A-klinikkasäätiön tuottama palvelu. Meidän lähtökohtamme on aina päihdehaittojen vähentäminen ensisijaisesti terveydellisestä näkökulmasta.

Yst.terv.
toimitus
Avatar
Päihdelinkin toimitus
Ylläpito
 
Viestit: 2342
Liittynyt: 11.3.2002 01:01:01

Huumeet yhteiskunnassa (Savusauna) jatkoa

ViestiKirjoittaja Pasuuna » 11.9.2014 18:22:19

Ei voinut vastata viestiin tällä alueella, niin piti aloittaa uusi aihe vastatakseni. Ensinnnäkin kiitos vastauksesta.

Mutta psyykkinen terveyshän vaikuttaa todetusti ihan fyysiseenkin terveyteen. Ja psyykkinen terveys yhteiskunnassamme monien "laittomien" päihteiden käyttäjien kohdalla on kovilla, johtuen juurikin yhteiskunnan heihin kohdistuvasta syrjinnästä, johon kuuluu mm. pelko kotiin tunkeutumisesta, usein peruselämää haittaavista taloudellisista menetyksistä, jopa vankeuteen joutumisesta. Eikä vähiten vaikuta se, miten heitä katsotaan, vaan se vaikuttaa lähes kaikkeen sosiaaliseen elämään. Tiedän ja käytän he-pronominia, koska olen kuulunut heihin, mutten enää pelkää.
Pasuuna
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 515
Liittynyt: 31.8.2014 15:55:02

Huumeet yhteiskunnassa (Savusauna) jatkoa lisää

ViestiKirjoittaja Pasuuna » 20.9.2014 06:22:19

Minun on tulkittava asiaa siten, ettette kykene perustelemaan päätöksiänne. Kuten eivät hekään, ketkä vastustavat huumeiden laillistamista. Heidän ainoat keinonsa olla joutumatta itseihinsä on onnistua provosoimaan vastapuolta niin, että heillä kiehuu yli tai vain kääntää huomio pois. Onneksi ihmisillä on kyky muuttaa mieltä.
Pasuuna
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 515
Liittynyt: 31.8.2014 15:55:02


Paluu Toimitukselle

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa