Olet täällä

Väärinkäyttöura

Tähän laatikkoon voit jättää viestin Päihdelinkin toimitukselle, kysymyksiä, risuja tai ruusuja. Kaikki kommentit otetaan huomioon palvelua kehitettäessä.

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Väärinkäyttöura

ViestiKirjoittaja Triggeri » 17.10.2014 14:21:13

Onko niin, että Päihdelinkkiä käyttävät ovat enimmäkseen rankkaa päihdehistoriaa eläviä? Katkoja/osastohoitoja/sekakäyttöä/antabusta/ yms?

Kun olin aluksi yhteyksissä mulle kerrottiin että kyllä sieltä löydät vertaistukea.

Lyhyen lukemani perusteella en löydä "kevyempää" kamaa.

Onko sitä ja olenko väärässä?
Blogi, jossa kerron, pohdin ja analysoin. Saa osallistua, jos sille päälle sattuu. http://tervejahoikka.wordpress.com/
Triggeri
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 21
Liittynyt: 10.10.2014 08:52:21

Re: Väärinkäyttöura

ViestiKirjoittaja Päihdelinkin toimitus » 20.10.2014 07:39:04

Hei

Kiitos viestistäsi. Huumehaittojen vähentämiseen tarkoitetussa Saunassa kirjoittavilla on monenlaista huume- ja sekakäyttöhistoriaa, suurin osa lienee aktiivikäyttäjiä edelleen. Kuivashuone on huumeiden käyttämisen lopettamisen tueksi tarkoitettu keskustelualue.

Alkoholiaiheisista keskustelualueista Me Lopettajiin ja Me Vähentäjiin kirjoittavilla on monenlaista päihdekäyttötaustaa - osalla rankempaa, osalla "kevyempää". Yhdistävä tekijä on se, kirjoittavat haluavat hallita alkoholin käyttöään tai lopettaa sen kokonaan. Jotkut vasta pohtivat suhdettaan alkoholiin, toiset ovat päättäneet lopettaa, osa ylläpitää raittiutta. Monella prosessi elää, on retkahduksia, antabusta, kokeillaan eri keinoja, mikä kenellekin sopii. Eli kirjoittajat ovat hyvinkin erilaisissa tilanteissa. Porukkaan mahtuu hyvin erilaisia ihmisiä.

Kannattaa lueskella keskusteluja avoimin mielin, vanhojakin ketjuja. Aina voi myös avata "oman ketjun", johon voi kertoa omista kokemuksistaan ja prosessistaan ja saada muilta kannustusta. Uskomme vertaistukea löytyvän kaikille päihdetaustan "rankkuudesta" riippumatta.

Ystävällisin terveisin,
Päihdelinkin toimitus
Avatar
Päihdelinkin toimitus
Ylläpito
 
Viestit: 2342
Liittynyt: 11.3.2002 01:01:01


Paluu Toimitukselle

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa