Olet täällä

päihdelinkki verovapaa säätiö?

Tähän laatikkoon voit jättää viestin Päihdelinkin toimitukselle, kysymyksiä, risuja tai ruusuja. Kaikki kommentit otetaan huomioon palvelua kehitettäessä.

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

päihdelinkki verovapaa säätiö?

ViestiKirjoittaja Vieras » 28.11.2014 16:15:22

paljonkohan tuli savusauna maksamaa meille veronmaksajille. yrittäkää edes saada reaaliaikaisia palveluja apua tarvitseville eikä tämmöstä paskaa. varmaan tuhat ihmistä on ehottanut teille live chattia joka oikeasti saattaisi ehkäistä sortumasta päihteisiin. teille se tuntuu olevan se ja sama. saattehan palkan kuitenkin.
Vieras
 

Re: päihdelinkki verovapaa säätiö?

ViestiKirjoittaja Päihdelinkin toimitus » 1.12.2014 09:12:49

Hei

Kiitos palautteestasi. Päihdelinkki toimii Raha-automaattiyhdistyksen tuella, mutta rahoittajataho ei ohjaa A-klinikkasäätiön/Päihdelinkin toiminnan sisältöä. Savusaunaa tuotetaan järjestöyhteistyössä YAD ry:n (Youth Against Drugs) kanssa, joka niin ikään toimii RAY:n rahoituksella.

Ehdotus liveChatistä on erittäin hyvä. Työntekijäresurssimme ovat rajalliset, mutta mietimme keinoja miten chattiä voisi toteuttaa. Chat-palvelun järjestämisen arviointi (ja mahdollinen toteutus) on ensi vuoden työlistallamme joka tapauksessa. Chattiä on kokeiltu Päihdelinkissä kahdesti. Kokemukset olivat hyviä.

Ongelmapelaamiseen liittyvissä kysymyksissä auttaa Peluurin chat ja muut palvelut. Päihdeasioissa voi kääntyä Päihdelinkin neuvontapalvelun puoleen tai 24h auki olevaan päihdeneuvontapuhelimeen, p. 0800 900 45 (järjestäjä Ehyt ry ja Helsingin Diakonissalaitos).

Ystävällisin terveisin
Päihdelinkin toimitus
Avatar
Päihdelinkin toimitus
Ylläpito
 
Viestit: 2342
Liittynyt: 11.3.2002 01:01:01


Paluu Toimitukselle

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa