Olet täällä

Uusia osioita lopettajista

Tähän laatikkoon voit jättää viestin Päihdelinkin toimitukselle, kysymyksiä, risuja tai ruusuja. Kaikki kommentit otetaan huomioon palvelua kehitettäessä.

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Uusia osioita lopettajista

ViestiKirjoittaja ikzu » 15.12.2014 10:49:08

Hei!

Lopettajien puolella tulee aina aika ajoin vastaan teema usean ihmisen toimesta, että olisi mukava jos tällä sivulla olisi olemassa jonkunlainen osio, joka käsittelisi jo sitä miten raittius ylläpidetään ja miten ylipäätänsä eletään raitista elämää.

Siitä asiasta puhuminen kuitenkin on todella tärkeää, vaan siinä on vain semmoinen inhottava homma että tuonne lopettajiin se teema ei usein oikein sovi. Alkoholin käyttöä lopettavan ihmisen elämä, kun on ihan tyystin erilaista kuin ihmisen joka on jo lopettanut. Sen takia asiasta puhutaan ihan eri viitekehyksessä.

Toinen osio toive on lähinnä tuolta mediaketjusta esiin herännyt toive jonkinlaisesta "yleistä keskustelua" osiosta. Kun on aina välillä tunne, että jotain muutakin on mielenpäällä mutta joka ei liity mitenkään vaikkapa siihen alkoholin käytön lopettamiseen. Tällaisten asioiden tiimoilta olisi mukavaa jos olisi olemassa jonkinlainen yleisosio missä saisi jutella tämmöiset asiat halki.

Koen, että nämä uudistukset palvelisivat kaikkia tällä palstalla vierailijoita. Lopettamo pysyisi varmasti enemmän ihan itse aiheessaan ja palvelisi täten paremmin niitäkin, jotka vasta ovat opettelemassa elämää ilman alkoholia. Tällöin jutustelua ei sotkettaisi niillä jo alkoholin käytön menestyksekkäästi lopettaneiden ihmisten jaaritteluilla, jotka kieltämättä usein eivät ole kauhean "ajattelevaisia". Jo alkoholista eroon päässyt ihminen ei usein enää osaa asettua sen vasta eroon rimpuilevan ihmisen saappaisiin, vaikka itsekin siellä on ollut.

t. ikzu
ikzu
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 2162
Liittynyt: 21.10.2010 17:43:09
Ollut raittiina

Re: Uusia osioita lopettajista

ViestiKirjoittaja Päihdelinkin toimitus » 15.12.2014 14:12:49

Hei

Kiitos palautteestasi ja ideastasi. Keskustelualue on Päihdelinkin suosituin osio ja sen kehittämiseen haluamme panostaa. Mietimme miten tällainen "pulinapaja" voisi sopia Päihdelinkin kokonaisuuteen ja onko sellaista mahdollista ja mielekästä toteuttaa omana alueenaan.

Hyvää joulua!

toivottaa
Plinkin toimitus
Avatar
Päihdelinkin toimitus
Ylläpito
 
Viestit: 2341
Liittynyt: 11.3.2002 01:01:01


Paluu Toimitukselle

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa