Olet täällä

Moderoinnista

Tähän laatikkoon voit jättää viestin Päihdelinkin toimitukselle, kysymyksiä, risuja tai ruusuja. Kaikki kommentit otetaan huomioon palvelua kehitettäessä.

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Moderoinnista

ViestiKirjoittaja Zeus76 » 27.2.2017 15:27:46

Aattelin tiedustella plinkin moderoinnista, et onko eri keskustelu palstoilla omia modeja, vai hoitaako esim. yksi moderaattori kerrallaan koko plinkin keskustelu sivustoja.?
Kun joskus tulee (aika useinkin nykyään) näitä idiootti trolleja, joilla ei ole mitään muuta tarkoitusta kun aiheuttaa mahdollisimman nopeasti, mahdollisimman paljon mielipahaa muille käyttäjille.!! Valitettavasti.

Mietin lähinnä sitä, kun monesti nämä idiootit ehtii mellastaa täällä jopa päiviä, ennen kun modet ehtii reagoimaan asiaan, ja kuten arvata saattaa niin siinä ajassa ehtii spämmäillä moneen ketjuun ja monelle henkilölle, ja aiheuttaa TOSI pahaa mieltä...
Kuten parhaillaan saunassa mellastava höyrypää, josta jo teinkin teille ilmoituksen.

Eli kannattaisi varmaankin harkita vakavasti niitä valvojan oikeuksien antamista, vaikka parille henkilölle per palsta, missä nyt kukakin eniten kirjoittelee.
Ja taloudellisia kuluja ei koituisi asiasta, koska varmasti löytyisi henkilöitä jotka "talkoo-työnä" ns. "katsoisivat perään" keskusteluissa silloinkun paikalla sattuvat olemaan.
Olin itsekin joskus modena yhden, nykyisin jo kuolleen ns. auttavan huume ja alkoholi ongelmaisten keskustelupaikassa, ja homma meni hyvin eikä kukaan modeista mitään korvauksia halunnut.
Ja yhtä nopeasti kun valvojan oikeudet saa, niin yhtä helppo ne on poistaa jos henkilö ei osaa käyttäytyä niinkuin valvojan kuuluu.
-Tää maa on syntinen laulu, elämä vitsi, kuolema nauru.
Turhaa tääl on vitutukseen hukkuu, anna pois sun lapsesi nukkuu...


Zeus.76@yahoo.com
Avatar
Zeus76
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 1509
Liittynyt: 25.8.2012 16:08:35

Re: Moderoinnista

ViestiKirjoittaja Päihdelinkin moderaattori » 27.2.2017 17:23:25

Heippa,

Moderointi tapahtuu kerran päivässä tai tarvittaessa useamminkin. Moderaattoreita on useita, mutta aluekohtaisia moderaattoreita ei ole. Selkeimmät keskustelun häiritsijät bannitaan välittömästi; kuitenkin kirjoittajia joilla on viestihistoriassa asiallisiakin viestejä, varoitetaan huonosta käyttäytymisestä ennen kuin hänelle laitetaan kirjoituskielto. Kiitos viestistä ja kuten jo viestiketjuunkin kirjoittelimme, pahoittelut että tässä nimenomaisessa tapauksessa meni liian pitkälle. Jatkossa tarkemmin.

-Päihdelinkin moderaattori
Avatar
Päihdelinkin moderaattori
Moderaattori
 
Viestit: 268
Liittynyt: 12.4.2011 13:04:03


Paluu Toimitukselle

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa