Olet täällä

Toimitukselle turha valittaa!

Tähän laatikkoon voit jättää viestin Päihdelinkin toimitukselle, kysymyksiä, risuja tai ruusuja. Kaikki kommentit otetaan huomioon palvelua kehitettäessä.

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Toimitukselle turha valittaa!

ViestiKirjoittaja Varjolinkki » 2.5.2019 11:55:30

Vuosien varrella olen törmännyt tällä palstalla ajoittain suorastaan ala-arvoiseen moderointiin. Monet ovat kuulemma asiasta vuosien varrella valittaneet. Henkilökohtaisesti ketjussani nyt Vapun 2019 aikana poistettiin kertakaikkiaan asiattomasti vastaukseni nimimerkki Vadelmamunkille. Nyt on kertakaikkiaan mittani tullut täyteen ko. nimimerkin suoranaisista valheista sekä muusta venkoilusta. Kyseinen nimimerkki kuuluu vieläpä perimätiedon mukaan palstan perustajajäseniin sekä toimituksen yhteyshenkilöihin.

Koska tämä asia on nyt mennyt julkisista varoista ylläpidetyllä palstalla aivan liian pitkälle, haluan nyt toimituksen ilmoittavan seuraavan valitusportaan toimituksen yläpuolella.

En tosiaankaan ole ainoa valittaja.

terveisin nimimerkki helistin, nyttemmin varjolinkki
varjolinkki.aanetti.com
sähköposti: helistin@aanetti.com
Varjolinkki
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 2
Liittynyt: 2.5.2019 11:18:36

Re: Toimitukselle turha valittaa!

ViestiKirjoittaja Päihdelinkin toimitus » 3.5.2019 08:41:23

Hei Helistin ja kiitos palautteestasi!

Me toimituksessa olemme käyneet läpi kyseessä olevan keskustelun sekä erityisesti siitä moderoidut viestit. Moderointilinja on kunnossa, ja kunkin keskustelijan tulee tarkastella ensisijaisesti omaa käytöstään.

Voimme vakuuttaa, ettei vadelmamunkki kuulu toimitukseen eikä palstan perustajajäseniin eikä meillä ole häneen minkäänlaista henkilökohtaista yhteyttä.

Muistutamme myös, että palstalla on ollut kirjautumisessa ongelmia nyt jonkin aikaa johtuen Päihdelinkin suuresta kävijämäärästä suhteessa käytössä olevaan palvelintilaan (lue lisää täältä). Tällä hetkellä sinulle ei siis ole annettu porttikieltoa sivustolle, vaan kirjautumisen ongelmat ovat johtuneet Päihdelinkin hitaasta latautumisesta. Porttikiellosta tulee aina ilmoitus käyttäjälle kirjautuessa.

Halutessasi voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse paihdelinkki@a-klinikka.fi, niin annamme sinulle Päihdelinkin toimituksen "yläpuolella" olevan yhteystiedot. Palvelunhan tuottaa A-klinikkasäätiö, mutta emme julkaise palstalla kenenkään henkilökohtaisia yhteystietoja.

Ystävällisin terveisin,
Päihdelinkin toimitus
Avatar
Päihdelinkin toimitus
Ylläpito
 
Viestit: 2375
Liittynyt: 11.3.2002 01:01:01


Paluu Toimitukselle

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa