Olet täällä

back in business(!)

Me Lopettajat on keskustelupalsta niille, jotka jo seilaavat selvillä vesillä tai horisontissa siintää elämä ilman alkoholia. Kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

back in business(!)

ViestiKirjoittaja RouvaO » 31.10.2013 10:05:44

Onniina, Fräulein jne jne tekee taas paluun. Usemapi raitis vusoi päättyi yli vuosi sitten ja otettu on. On, mutta vain muutamia kertoja. Viina ei ole ollut juurikaan mielessä. Olen ajatellut, että ei probleemaa, kun silloin tällöin, parin kuuakauden välein kippaan. Mutta jokin aika sitten mitta tuli vain täyteen. Tuolla radalla ei ole mikään muuttunut. Omat juomatapani ovat samat, kestävyys vain huonompi. Juomisen jälkeisiä päiviä seuraa mustia päiviä. Mitä ihmettä minä oikein pelleilen ja kusetan itseäni??? Olen männä päivinä miettinyt, että laittaako osalla meistä alkoholi aivojen välittäjäaineet jokaisen kerran jälkeen sekaisin, vai masentaako reippaasti ottaminen kaikkia ihmisyksilöitä? Ei se siltä vaikuta... Näin eräänä yönä painajaista siitä, että sekoilin humalassa. Ensin heräsin tyytyväisenä: enhän minä juo! Sitten tajusin, että minähän olen aloittanut uudelleen ja painajaiset voivat toteuta IRL. :shock: Olin liian kiintynyt raittiin ihmisen imagooni, enkä tajunnut, että se on pahasti murenemassa. No, nyt tästä eteenpäin sitä vanhaa tiukkapipoista linjaa. Ilman jeesustelua :D Nice to be back!
RouvaO
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 1
Liittynyt: 31.10.2013 09:54:19

Re: back in business(!)

ViestiKirjoittaja basi » 31.10.2013 16:33:18

RouvaO kirjoitti:Omat juomatapani ovat samat, kestävyys vain huonompi. Juomisen jälkeisiä päiviä seuraa mustia päiviä. Mitä ihmettä minä oikein pelleilen ja kusetan itseäni??? Olen männä päivinä miettinyt, että laittaako osalla meistä alkoholi aivojen välittäjäaineet jokaisen kerran jälkeen sekaisin, vai masentaako reippaasti ottaminen kaikkia ihmisyksilöitä? Ei se siltä vaikuta...


Tervetuloa takaisin RouvaO! Noin se varmaan juurikin on. Itsellänikin kokemusta siitä vähemntämisen ja kohtuullistamis -ajanjaksojen yhteydessä, että kiehuin aina jossain helvetin liemissä, vaikka olisin ottanut harvakseltaankin ja kohtuullisemmin. Herkkä pää aineelle varmaan alun alkaenkin ja ehkä sitten matkan varrella vileä herkistynyt lisää, kenties pysyvästi, kuka tietää.

Eipä muuta kun tsemppiä taas itsellesi paremmin sopivaan elämäntapaan. Se on siitä kiva, että se palkitsee toteuttajaansa aika nopeastikin paremmalla voinnilla ja kokonaisololla.
"Yesterday I was clever, so I wanted to change the world. Today I am wise, so I am changing myself."
- Rumi
basi
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 3156
Liittynyt: 9.12.2011 15:12:29
Ollut raittiina

Re: back in business(!)

ViestiKirjoittaja andi2021 » 2.10.2021 11:59:33

kiitos tiedosta, olen etsinyt pitkään kuinka ratkaista tämä ongelma
Avatar
andi2021
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 1
Liittynyt: 2.10.2021 11:57:09


Paluu Me Lopettajat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 6 vierailijaa