Olet täällä

Mitä teet nyt ?

Me Lopettajat on keskustelupalsta niille, jotka jo seilaavat selvillä vesillä tai horisontissa siintää elämä ilman alkoholia. Kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Mitä teet nyt ?

ViestiKirjoittaja 1970 » 18.10.2015 06:44:29

Heivaa ja huomenia lopettamoilijat. Saunan puolella on jo vuosia ollut tämän niminen topakka topicci.
Tarjoan lopettamoon juureksiaan myöten piintyneille tyypeille tsäänssiä kertoa omin sanoin, mitä duunailee nytyy.
Aihevalintahan on oma ja tekemiset johtuvat aikaansaannosten duunaamisesta, joten siitä vaan kertomaan, josse jelppaa - yöaikaan tai laatuaikaan. Ei kaiken tarvitse olla sidoksissa päihdeongelmaan, mutta ainakin itsellä moni seikka ja toiminnallinenkin valinta ja myönteinen harraste ja kuuntelupuolella tietenkin musiikki ja kelle mikäkin aktiviteetti varmasti tukee selvinpäin elämistä ja pyrkimistä raittiuden raakaan tilaan, jos sellaista valintaa haluaa ittellensä sovitella. tai kun ottaa irti vanhasta elämäntavasta ja on jättämässä entisiä tapojaan, onko siihen jotain korvaavaa tekemistä? tai vain arkista puuhailua, rutiineja, poikkeustilanteita, iloi-surui, jotka ovat olemassa reaaliaikaan just nyt täällä,

omassa elämässäsi, missä oletkin ollut kaikki nämä synkät ja värikkäät ja puhdistavat ja masentavat syksyt...

Tällä hetkellä on merkitystä, sillä tuhansia olivat ne nyt-hetket, kun minuuttipäätöksellä korkkasin putelin ja
aloitin märän ja rankan dokausputken ja palasin taas lähtötelineisiin, kun en sillä hetkellä valinnut "oikein".

enpä tiiä kiinnostaako ketään tällane, mut kokeillaan nyt sit ihan pyytämättä ja tällasii kelasin jo aiemmin tänään,
kun olen ollut unettomuuden pauloissa joitain viikkoja tai muutenkin koisinut vähän ja ollut aikaa enempi:

Mitäpä teen nyt, Sadunpäivän aamuna abouttisesti neljän timman unien jälkeen aamukahvilla.

- rakastan ja valvon. Ois voinut nukkua ehkä pitempäänki, mutta plinkkiriippuvuuttakin pitää hoitaa sitä vaativalla vakavuudella. Ei tää lopettamos ja saunas roikkuminen mitään nuhaa ole. tai viihderoikkumista, hä...

- mietin tukkoisella nupilla lähipäivien kulkua ja alan valmistautua mökillemenoon

- kelailen, että ompa paljon parempi näppis kuin ne koneen mukana tulevat tehdasshitit, jotka sopii lastenleikkeihin

- vähän ressailen ton meidän koiraperheen toisen jäsenen yli-innokkuudesta etenkin aamuisin ja sen hännän paukuttamisesta patteriin ! se oli syy, miks makkaris piti siirtää sänky strategisesti eri kulmaan, ettei se karvalakin
viuhka herätä vimmallaan koko vjitun taloa ! siis mähän olen koirarakasihminen ja omani on kymmenettä vuotta viettävä noutaja... hauska tapaus tämä uudehkso vipeltäjä, vaikkei ihan meikän sorttinen hurtta, jonka pitää olla isompi ja kultaisempi. kylne toimeen tulee tässä uusikarvavauvakoiraperheessä... ja mää ton aamuäkäisen naiseni kanssa... myös nukkuessa.

- tsumpitan, ja testattavana onkin jokin uusi saksalaisessa labrassa kehitetty ehkä ylemmän keskiluokan kulutustarpeisiin tarkoitettu ja vähän varakkaamman väen taloustilanteeseen suunnattu keski- tai vahvempipaahtoinen purkista kuppiin annosteltava aika maukas ja nopeet nousut antava spytegeelistä fiilistä ja entistä dosea voimakkaasti buustaava pikakahvi, lidlistä.

- joka aamuinen ja iltainen kahvittelu on yksi tekemisen rutiineja ja rakkaus kahviin vaikuttaa olevan geneettistä. mutsilta tämä taipumus ja faijavainaalta mieltymys kalijoon, jotka tosin on täysmääräisinä jo nautittu menneinä vuosina. isänisällä vaikutti hänen isänsä ainoa perintö eli sammumaton jano, joka taas tuli väärinjuomisen sukuperinteestä ja ongelmallisesta rasitekyvystä kestää megalomaanisia ja maanisia rapuloita. ja niitähän piti reenata, että oppi paremmaksi, mutta ikävä kyllä jossain kohtaa tule se limitti liekaan.

- oon aikastas häpi, ei tähän tarvii oikein mitään lisäaineita tai muuta shittii

tästä tulee päivä.
Viimeksi muokannut 1970 päivämäärä 19.4.2018 21:31:52, muokattu yhteensä 3 kertaa
Bentsoitta 2013 - 2015, ja 22.2.2017 alkaen,
selkeenä sulhasena since 8.1.2019, aye !
Avatar
1970
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 23832
Liittynyt: 19.1.2010 15:43:12
Ollut juomatta

Re: Mitä teet nyt ?

ViestiKirjoittaja SoiKannel » 18.10.2015 07:11:24

Luen aamun uutisia, vastailen sähköposteihin, syön aamupalaa (trooppisia hedelmiä turkkilaisella jugurtilla ja kinkkua sinapilla), vaporisoin päivän ensimmäistä lääkekannabis-annosta ja lähden muutaman tunnin päästä uimaan.

Päihteettömyyttä, absoluuttista raittiutta ja valoa kohti!

Kuva
Viimeksi muokannut SoiKannel päivämäärä 18.10.2015 08:40:53, muokattu yhteensä 1 kerran
SoiKannel
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 8609
Liittynyt: 10.5.2010 14:36:54
Paikkakunta: Eksosfääri

Re: Mitä teet nyt ?

ViestiKirjoittaja Frostflower » 18.10.2015 07:51:36

Pari tuntia ryystänyt kahvia ja selannut nettiä kun ei uni tullut enää silmään. Empä kyllä muista milloin olisin vapaaehtoisesti ollut SU aamuna hereillä klo 6:30! :shock: No, jos ysiltä LA iltana häipyy nukkumaan niin kyllähän siinä unta jo tulikin riittävästi. :lol: Nyt jos häipyis koirien kanssa metsään ja sitten aamusaunaan. 8) Mukavaa Sunnuntaita kaikille!
Frostflower
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 17
Liittynyt: 27.8.2014 09:00:40

Re: Mitä teet nyt ?

ViestiKirjoittaja Sorb » 18.10.2015 08:02:54

Sunnuntai aamu, ylhäällä jo 6.00. Paljon kahvia, erittäin tummaa, tuoreista pavuista jauhettu. Kahvi on ottanut entistä isomman aseman nautinnon lähteenä, kun alkoholin imuroiminen on nyt jäänyt. Aamupala syöty ja päivän tärkeimmät uutiset eli viime yön nhl-tulokset tsekattu. Nyt suunta uimahallille. Mukavaa sunnuntaita arvon plinkkiläiset!
Sorb
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 570
Liittynyt: 19.11.2014 05:05:47

Re: Mitä teet nyt ?

ViestiKirjoittaja Mrs.MiddleAge » 18.10.2015 08:09:33

Ylhäällä jo monta tuntia - ei aamuvirkkuudesta eroon pääse. Eikä tarvitsekaan. :D Lehti luettu, kahvia juotu, takapihan ruskasta nautittu katselemalla, netissä pyöritty ja yksi leffakin jo digiboxista katsottu, osin pikakelauksella tosin... Nyt suunnittelen olohuoneen vanhan valaisimen puhdistusta, eipä tällainen aktiviteetti olisi tullut mieleenkään juovana aikana...
Mrs.MiddleAge
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 384
Liittynyt: 2.5.2014 06:22:13

Re: Mitä teet nyt ?

ViestiKirjoittaja helisee » 18.10.2015 08:17:06

Keittelin aamun vaffat kaffit, laitoin ylimääräisen lusikallisen tummaa paahtoa, hyvää tuli, kun on kunnon keitin hommattu viimme jouluna, paras keitin tähän mennessä, sellainen keskihintainen. Möksällä oli vähän toisenlaiset hommelit kaffin valmistuksessa. Jook kyllä hoituu täällä sumpit helposti, siis liiankin heleposti, kun ei elämässä ole enää niin pakottavia hommeleita tehtäväksi, eikä aikatauluja. Kympiltä aukee kauppa ja sieltä vois hakea tuoretta leippää ja röökii. Uimahallissa ei voi käydä viikonloppuisin eikä viikolla iltaisin, ainoastaan arkisin aamupvällä ja alkuiltapvästä. Ei täs nyt sit tarvitse paljoa tehdä, sen kun sumpittelee ja nauttii hiljaisuudesta ja rauhasta.
Avatar
helisee
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 3774
Liittynyt: 28.12.2014 13:11:49
Paikkakunta: bönde
Ollut raittiina

Re: Mitä teet nyt ?

ViestiKirjoittaja andante » 18.10.2015 08:17:34

Täälläkin jo pari tuntia keski-euroopan aikataululla hereillä. Vakiolehdet - Iltalehti ja paikallisia (1X suomalainen, 1x saksalainen) uutislehtiä luettu. Plinkkiä selattu kahvin ja röökin säestämänä.
Nyt sälekaihtimet ylös sään katsastamista varten. Kengät jalkaan ja ison joen rantaan päivittäiselle lenkilleni. Kirkkoon en jaksa mennä. Olin viime sunnuntaina todetakseni ettei tällä hetkellä puhuttele.
Hyvää päivän jatkoa. :D
"Mikään ei ole niin pysyvää kuin muuttuvuus"
andante
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 4730
Liittynyt: 31.1.2012 18:59:12

Re: Mitä teet nyt ?

ViestiKirjoittaja dorisvonelli » 18.10.2015 08:30:17

Samma här,eli kahvia ja aamun lehdet netistä,ja suunnittelen lähteä laittamaan hepat ulos,näin sunnuntaina annan itselleni vapauden laittaa ne myöhemmin ulos kun illasta olivat pitkään ulkonakin..koiraa käytin portaalla pissalla ja totesin että suht lämmin syyspäivä tulee tänäänkin :)
dorisvonelli
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 316
Liittynyt: 3.11.2014 00:58:08

Re: Mitä teet nyt ?

ViestiKirjoittaja Lintuanna » 18.10.2015 09:03:20

Hei kiva idea, kiitos 1970! :)

Juon tummaa paahtoa täydellisessä hiljaisuudessa, lapsi ja koira yökylässä. Söinpä sunnuntain kunniaks leipääkin. Luen plinkin ja uutisten uusimmat. Pesen pyykkiä. Odotan, että joku ihminen tulee ostamaan nettikirppiksellä myymääni tavaraa. Valmistaudun henkisesti päivän kymmenen kilsan metsälenkille lähtöön rakkaiden kanssa. Myhäilen tyytyväisenä, elämä on mukavaa ilman krapulaa :).
Lintuanna
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 1729
Liittynyt: 9.7.2014 15:34:21
Ollut raittiina

Re: Mitä teet nyt ?

ViestiKirjoittaja Valtio-mies » 18.10.2015 10:01:26

Juon murukahvia ja syön proteiinipatukkaa, odotan että pyykit peseytyvät pesukoneessa, kuuntelen heavya, ja silmäilen Facebookia. Mietin mitä kivaa tekisin kohta uudella blenderilläni. Sitä miettiessä syön kohta toisenkin proteiinipatukan. :o
Ja eiköhän jo siitäkin syystä pysytä erossa viinasta, huumeista ja uudemmasta jazzista.
Avatar
Valtio-mies
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 2002
Liittynyt: 7.8.2014 16:13:59
Ollut juomatta

Re: Mitä teet nyt ?

ViestiKirjoittaja helisee » 18.10.2015 10:30:31

Nyt kun on taas ennen joulua saanut sikaa sikahalvalla, on pakasteessa ulkofilettä. Tänään ajattelin filekappaleesta tehdä vaihteeksi keiton. Enpäs ole siasta ennen soppaa tehnyt vaan nyt kokeillaan, siihen vois lyödä tomaattia, valkosipiliä ja kaikenlaista, kermainen versio olisi varmaan herkullista vaan jätetään nyt kermat pois. - Kaikkea voi syödä missä on tomaattia ja sipuleita ja tellyjellypippuria. Paprika on pannassa, poika on sille allerginen, jauhetta voisi käyttää vaan Suomesta ei saa kunnon paprikajauhetta mistään. - Ah sais kunnon gulassia!

tuntia myöhemmin, kaupassa on käyty ja soppa on muhimassa, se on muuten HERKULLISTA, lisään lopuksi auramuruja.
Avatar
helisee
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 3774
Liittynyt: 28.12.2014 13:11:49
Paikkakunta: bönde
Ollut raittiina

Re: Mitä teet nyt ?

ViestiKirjoittaja Koheltajainen » 18.10.2015 16:06:51

Hieno idea!
Mä oon sellainen lärppäliisa että mielelläni osallistun tällaisiin keskusteluihin.
Sitten olen vielä kamalan kiinnostunut muista ihmisistä ja niiden elämistä ja eläimistä ja tekemisistä että sitä suuremmalla syyllä tää on huippukiva juttu!

Mä istun nahkapallilla joka löysi meille kierrätyskeskuksesta.
Viestittelin jo aikuisen tyttäreni kanssa ja olen onnellinen ja ylpeä siitä miten hienon ja vastuuntuntoisen naisen äiti saan olla :)

Oon just nyt onnellinen vahvoista surun ja luopumisen tunteista huolimatta.

Rapsuttelen tässä samalla vanhempaa koiraani jonka elinpäivät valitettavasti on lääketieteen näkökulmasta loppusuoralla.
Mä en ole kertonut koiruudelle itselleen tarkkaa diagnoosia eikä se taida itse tietää kuinka lopussa sen pumppu on.
Mut me hoivataan sitä ja ulkoillaan ja ollaan ihan niin kuin tähänkin asti.
Se on niin rakas tapaus tämäkin <3

Mun faija oli kanssa hurjan eläinrakas ja sen kanssa paljon puhuttiin siitä miten suuri vastuu eläimenomistajalla on päästää eläin tuskistaan silloin kun ei enää ole mahdollista elää ilman kipuja ja tuskaa.

Tämän olen yrittänyt pitää mielessä.

Eilen hevosvanhus pääsi kroonisen jalkavaivan pahentumisen takia tuskistaan ja kyllä me sitä itkettiin koko sakki.

Mä taisin ruikkia pari ylimääräistäkin kyyneltä :)

Mut nyt mä hyppäsin jo eiliseen ja taas nähdään että mulla on aina niin paljon asiaa etten pysy asiassa :D

Nyt olen tyytyväinen etten napannut huikkaa eiliseen alakuloon vaan korkki pysyi kiinni ja pysyy yhä.

Nyt lähden vielä ulos nauttimaan kauniista syyskelistä!

Adios!
Olen sitä mieltä, että jos haluaa nähdä sateenkaaren,
on ensin kestettävä sadetta.
-Dolly Parton-
Koheltajainen
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 261
Liittynyt: 19.9.2015 19:06:04
Ollut raittiina

Re: Mitä teet nyt ?

ViestiKirjoittaja 1970 » 18.10.2015 16:56:16

Nyt olen yllättynyt ja ilahtanut uuden ketjun saamasta nosteesta ja ehkä tämä oli se Saunan aiheiden tänne lopettajille sopivampi painos tai versio monista sadoista muista ja ottaa helpommin kiinnostusta allensa ja vaihtelua varmaan tarvitaan.

Ekan kuukauden tavoite miljoona kävijää on jossain määrin ehkä yliampuva,
niin on toisinaan tämän ketjun alullepanijakin, sanovat - mutta onkopa tuo on tottakaan...

^ Moi kohis. Ikävä kyllä rakkaistaan joutuu luopumaan ja yhden koiran oon joutunut lopettamaan 2004.
Tänään tuli vastaan yksi monista koiranaisista, jonka noutaja päätyi piikille n. 1 kk sitten, kun jalat pettivät ja
itkemistähän se oli, kun mun kultsikkaa kävi paijaamassa... surullista, mutta niin se menee kaikilla...
ja raavaskin mies ja vahva nainen menee hajalle kuin läheisen ihmisen kuollessa. mutta tänään ollaan täs.

- Ootan iltaa ja muuttuneen päiväohjelman myötä kävi vain paremmin kuin odotin. Vietettiin juhlapäivää
koirien kera metsässä osan aikaa samoillen ja niiden totutusti sinnetänne sinkoillen.
ja sit penkeillä istuen auringon sopivasti välillä naamariin osuen ja hellivien säteiden sivellessä korkeita poskipäitä
ja matalampia otsia ja ihan oikeita aikuisten juttuja peraten, uusia tuuliakin hieman selaten.
ja mä kuulemma välillä rasittavasti tuotan liikaa sanoja, liikaa puhun ja tarinaa on tullakseen yli painokoneen keston ja infoa on yli vastaanottimen... oonko maaninen... no en sentään - nyt. vielä nuorena juoppona ysärillä ollessani n. 25 veenä ja alle olin toden totta kuin piripää kadulla ja vain alkosta... mut se oli sitä silloin...
nyt mua puhututtaa tavallista enempi... joo ja vaiheita kai kaikillla on...

onneksi kirjoittaminen on ja omiani pohdin pidikkeettömästi niissä omissani, en täällä misssään ketjussa
siihen himakäyttöiseen "sensuroimattomaan tapaan". oon tästä aiemminkin maininnut, mutta suosittelen sitä tekemään. kirjoittamaan itselleen. ja hyviä kirjoittajia ja ilmaisultaan tasokkaita on plinkissä tuntuva määrä ja erilaisia persoonia... kun ei ne asiat aukea ilmaisuansa takan tai vakan alla pitäen, on niistä ongelmistaan jotenkin työstettävä ytimet esille, itselleen ensin. ja mieluummin joka päivä, jotta saa siihen jatkuvuuden ja historian,
johon voi palata ja tajuta asioita.

- Raukeus, mutta ehdinkö nukkua... ehkä vähän ja kelit mansessa majesteettiset, just sopivat ja ihkuu ruskaa pakkaa pukkamaan ja puskat punertaa... ja hyvältä tuntuu puolikuolleenakin ! :D
ja se toinen puoli on kuitenkin vahvasti kiinni näissä syksyisissä elo-oloissa.

Käyttäkää tätä ketjua, niin sillä on tarkoitus. ja se tykkää, kun sitä käytetään kaikkein hyväksi
ja saa päivittää viilistänsä, nyt - ja voi se auttaa joskus olotilaa.

tänään tulee ilta.
Viimeksi muokannut 1970 päivämäärä 19.10.2015 13:40:55, muokattu yhteensä 1 kerran
Bentsoitta 2013 - 2015, ja 22.2.2017 alkaen,
selkeenä sulhasena since 8.1.2019, aye !
Avatar
1970
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 23832
Liittynyt: 19.1.2010 15:43:12
Ollut juomatta

Re: Mitä teet nyt ?

ViestiKirjoittaja Koheltajainen » 18.10.2015 20:12:27

.. No mä tulin saunasta poikki pimeän pihan!
Onnistuin muuten roiskaisemaan tuoksuöljypurkista silmäänkin yhden tipan. No saapahan silmämuna henkilökohtaista aromaterapiaa.

Nyt rasvasin myös naaman ja odottelen hiillosta että saan grillattua makkaran.

Lisäksi odotan että ykköseltä alkaa Silta.

Sen kanssa ryystän teetä joka maistuu tänään inkivääri-appelsiini-kamomillalle! Ihan ite heitän kahta eri teepussia kuppiin.
Ei kofeiinia kun muutenkin on kierroksia liiankin kanssa.

Nyt samalla kirjoittaessa ryystän kivennäisvettä ja iloitsen edelleen tyttären tsemppauksesta mun raittiuden tiellä!

Mitä työ muut teette?
Olen sitä mieltä, että jos haluaa nähdä sateenkaaren,
on ensin kestettävä sadetta.
-Dolly Parton-
Koheltajainen
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 261
Liittynyt: 19.9.2015 19:06:04
Ollut raittiina

Re: Mitä teet nyt ?

ViestiKirjoittaja Lintuanna » 18.10.2015 20:36:30

Värjöttelen peiton alla vieläkin pitkästä lenkistä palellen. Nauraa kätkätin ja hymyilen vieläkin; uusi aluevaltaus "tv:n" katselussa; YouTubesta standup komiikkaa! :D Suosittelen muillekin esim. Standup koomikko JP Kangas - keikalla osat 1/3-3/3 :D. Nyt pakottaudun kuitenkin iltapesuille ja katsonpa vielä Vallan linnakkeen ennen nukkumaanmenoa. Kauniita ja kunnon unia kaikille!
Lintuanna
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 1729
Liittynyt: 9.7.2014 15:34:21
Ollut raittiina

Seuraava

Paluu Me Lopettajat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 7 vierailijaa