Olet täällä

Kusetusta, ketä kohtaan?

Me Lopettajat on keskustelupalsta niille, jotka jo seilaavat selvillä vesillä tai horisontissa siintää elämä ilman alkoholia. Kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Kusetusta, ketä kohtaan?

ViestiKirjoittaja martu » 19.4.2021 16:43:10

Lueskelin vanhaa "Ne lääkkeet, ne lääkkeet" keskustelua.
Joku siellä kertoi, että on saanut sähkö iskumaisia nykähdyksiä.. Missä vaiheessa ne on teille tulleet, jotka niitä kokeneet? Valveilla, nukkuessa, nukahtaessa? Mieheni väittää niitä onnettomuuden jälkeisiksi hermonykähdyksiksi, kivuiksi, lihasjumeiksi. On juonut sen 20 vuotta ja käyttänyt huumeita, lääkkeitä, ihan mitä vain eteen on sattunut. Nykyisin pystyy olemaan 3-4 kk päihteettä, sitten taas mennään kolme viikkoa.
Saa näitä iskuja joka yö. Minä miellän ne riippuvuudeksi. Ja on paljon muita oireita, joita on. Onko tämä sitä suoraa valehtelua vai "itsekusetusta"?
Ei, hän ei myönnä olevan alkoholisti, koska alkoholisti juo kaiken, hänellä kun saattaa jäädä kassillinen kaljaa juomatta (eli jemmaan) lopetettuaan. Eikä koe tarvitsevansa hoitoa, koska ongelmaa ei ole.
Kaikki ei mene läpi, hiljaa jupisen mielessäni...Niin, enkä ole se nalkuttava akka. Miehestä olisi vaikka mihin ilman päihteitä.
martu
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 1
Liittynyt: 2.3.2021 21:05:46

Paluu Me Lopettajat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa