Olet täällä

Ahdistus

Me Lopettajat on keskustelupalsta niille, jotka jo seilaavat selvillä vesillä tai horisontissa siintää elämä ilman alkoholia. Kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Ahdistus

ViestiKirjoittaja Jeppis » 13.8.2021 12:01:14

Terve kaikille! Täällä huutelee reilu 30 mies. Tämän päivän kun selviää niin olisi viikon verran selviä päiviä takana.
Ahdistus on kova kun tulee alkoholi mieleen ja tänään jo ajattelin että on hyväksyttävää ottaa vähän jos käyn saunassa. Siitä se ajatus sitten lähti, että kirjoitan tänne, jos se helpottaisi oloa.
Oma tarina on se, että aina kevään tullen työt lisääntyy ja niin lisääntyy alkoholin kulutuskin. Siitä päästäänkin unettomuuteen ja aamuöisiin heräämisiin. Ja jos joisi enemmän niin ei ehkä heräisi niin aikaisin! :roll: muutenkin kyllä juon/join ympäri vuoden, mutta kesällä se aina menee yli. Nyt tulin siihen tulokseen että saa luvan loppua koko touhu. Ehkäpä koitan saada nukuttua päiväunet ja illalla saunan sijasta lähden lenkille. Huh. Tää on vaikeampaa kun kuvittelin :!: Mitkä on muilla fiilikset tulevaa viikonloppua kohtaan?
Jeppis
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 4
Liittynyt: 8.8.2021 16:13:57
Ollut juomatta

Re: Ahdistus

ViestiKirjoittaja MariKaarina » 13.8.2021 17:48:50

Aika samantyyliset fiilikset täällä. Haen alkottomuudella hyvää unta, parempaa mieltä ja stressinsietoa. Terveitä päiviä. Kyllähän se on vähän puulla päähän lyöty olo nyt. Varsinkin, kun tuo toinen ei ole eikä aio laittaa korkkia kiinni. No, minä keskityn olennaiseen eli luontoon ja rauhoittumiseen viikonloppuna. Tsemppiä! Oot muuten fiksu, kun päälle kolmekymppisenä jätät alkon.
"Viisainta mitä nelikymppinen voi tehdä, on alkoholista luopuminen"
MariKaarina
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 14
Liittynyt: 8.8.2021 10:57:44

Re: Ahdistus

ViestiKirjoittaja Jeppis » 13.8.2021 18:02:54

Joo ensisijainen tarkoitus saada nimenomaan toi uni ja stressi sekä niistä aiheutuva ahdistus haltuun. Puhumattakaan siitä, että haluan olla lapsille isä enkä vaan 'isä' joka duunin jälkeen istuu takapihalla tai takkahuoneessa yksin, kun on niin rankkaa. Varmasti toi työn fyysisyys johtuu jälkeenpäin ajateltuna aika pitkälti alkoholista 😅Mulla toi toinen osapuoli juo niin harvoin/vähän, että saa juoda silloin kun siltä tuntuu. Toi luonto kyllä rauhoittaa kummasti kun sinne vaan saa lähdettyä! 😊 Itse en lähtenyt mihinkään. Lasten kanssa leffailta, eli karkki&limu linjalla 😊
Jeppis
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 4
Liittynyt: 8.8.2021 16:13:57
Ollut juomatta


Paluu Me Lopettajat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 8 vierailijaa