Olet täällä

Toiveesa eletetään

Me Lopettajat on keskustelupalsta niille, jotka jo seilaavat selvillä vesillä tai horisontissa siintää elämä ilman alkoholia. Kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Toiveesa eletetään

ViestiKirjoittaja umbriel » 30.3.2022 15:27:18

Hei

Takana on 5 pvn juominen, jossa viidettä koitetaan tässä tasoitella. En tiedä onnistunko. Nukkuminen on kortilla ja varalla on etanolia, jota voisi käyttää. Yölliset heräämiset ja aamullakin takykardiat kehissä. Onko kokemuksia? Tietenkin riippuu paljon nestetasapainosta ja ravitsemuksesta. Myös psyykkinen ajattelu vaikuttaa oireisiin. Nyt kun tästä selviaisi niin haen apua. Vertaistukea ja lääkkeellistäkin. Sykkeen nousuun olen uskaltanut ottaa Propranololia pienieä annoksia. Bentsoja en vielä inakaan.
umbriel
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 4
Liittynyt: 24.1.2015 21:08:28

Re: Toiveesa eletetään

ViestiKirjoittaja Projekti 0 » 30.3.2022 19:24:43

Jos pystyt tasoitella ilman että vedät jurrit, voisi olla toimiva vaihtoehto. Eli just sen verran, ettei ahdistus iske liian kovaa, muttei niin paljoa, että olisit kovassa humalassa. Putkien loppuvaiheissa itse katson kellosta miten voin ottaa tasoittavia, että pysyy järjissään ja toimintakuntoisena.

Ja nyt viimeistään hitosti kroppaan suoloja, vettä ja vitamiineja. Ei hyödytä enää paljoa siinä vaiheessa, kun promillet on jo nollassa ja paha darra päällä.

Jos pystyt, pyhitä toipumisaika aivottomille komedioille tai muulle hyvänmielen tekemiselle. Älä tee mitään merkittäviä päätöksiä, kun psyyke on viturallaan.

Paljon voimia sinne. Ja muista, että vaikka jokainen minuutti tuntuu just nyt helvetin pitkältä, se kauhea olo, pelkotilat ja ahdistus menee ohi. Varmasti. Tai ainakin niiden huippu. Et ole paha ihminen. Olet juoppo. Ja meitä on monta samassa veneessä.
Projekti 0
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 84
Liittynyt: 20.11.2016 15:06:22
Ollut pelaamatta

Re: Toiveesa eletetään

ViestiKirjoittaja umbriel » 30.3.2022 20:49:09

Kiitos viestistä

Painavaa asiaa juuri kun on ihmisen aika muuntaa toimintaansa. Tasoitus on oikea tie ja ulospääsy huomenna lekurissa ja sitä ennen sinnittelyä.
umbriel
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 4
Liittynyt: 24.1.2015 21:08:28


Paluu Me Lopettajat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 5 vierailijaa