Olet täällä

Haastattelupyyntö artikkelia varten

Vilpola on keskustelualue huumeiden käyttäjien läheisille. Huoli läheisestä on suuri kun epäilys tai tieto huumeiden käytöstä tulee ilmi. Tule vilvoittelemaan tunteitasi muiden samassa tilanteessa olevien kanssa. Vilpolassa kaikki tunteet ovat sallittuja.

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Haastattelupyyntö artikkelia varten

ViestiKirjoittaja Vieras » 9.2.2017 12:54:08

Hei,

Opiskelen journalismia Haaga- Helia ammattikorkeakoulussa, ja etsin huumeiden käyttäjien tai entisten huumeiden käyttäjien läheisiä kertomaan kokemuksistaan artikkelia varten. Tarkoitus olisi keskustella siitä, millaisia muutoksia huumeet ihmisessä aiheuttavat ja kuinka ihminen niiden vaikutuksesta muuttuu.

Haastattelussa on mahdollista esiintyä anonyyminä aiheen arkaluontoisuuden vuoksi. Haastattelut tapahtuisivat kuitenkin mieluiten kasvotusten pääkaupunkiseudulla tai järkevän kulkumatkan päässä.

Artikkeli on koulutyö, jolla ei toistaiseksi ole määriteltyä julkaisua. Mahdollisesti artikkeli voidaan kuitenkin julkaista esimerkiksi koulumme omassa aikakausilehdessä. Kyseinen lehti toimii verkossa ja siitä otetaan myös pieni painos, jota jaetaan esimerkiksi koulumme kampuksilla. Julkaisupäätökset hyväksytetään kuitenkin aina haastateltavalla.

Artikkeli kirjoitetaan yksityisyyden suojaa kunnioittaen ja käsittelen saamiani tietoja sensitiivisesti. Annan artikkelin luettavaksi ja hyväksytettäväksi haastateltaville ennen julkaisua.

Haastattelupyyntöön on Päihdelinkin toimituksen lupa.

Mikäli olisit halukas keskustelemaan tästä tärkeästä aiheesta
ja jakamaan kokemuksesi artikkeliani varten, otathan yhteyttä:

Jonna Luostari
jonnaluostari@gmail.com
Vieras
 

Re: Haastattelupyyntö artikkelia varten

ViestiKirjoittaja Vieras » 9.3.2017 18:25:12

Tämä haastateltavan etsiminen ja löytäminen on edelleen käynnissä.

Voisin hieman avata aihetta lisää, josko se helpottaisi lähestymistä: Valitsin tämän vaikean aiheen, koska olen sitä itse joutunut lähiaikoina paljon pohtimaan. Olen vierestä seurannut jonkin aikaa rakkaan ystäväni vaikeaa tilannetta, ja kokenut läheisen näkökulmasta sen, kuinka lääkkeet, viina ja huumeet muuttavat ihmisen persoonaa. Murehdittuani asiaa kuukausikaupalla ja koettuani itseni avuttomaksi toisen menoa seuratessa useita kertoja, päädyin kirjoittamaan aiheesta.

Haastattelen juttuun myös asiantuntijoita.

Terveisin,

Jonna Luostari
Vieras
 


Paluu Vilpola

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 7 vierailijaa