Olet täällä

Miehen käyttö

Vilpola on keskustelualue huumeiden käyttäjien läheisille. Huoli läheisestä on suuri kun epäilys tai tieto huumeiden käytöstä tulee ilmi. Tule vilvoittelemaan tunteitasi muiden samassa tilanteessa olevien kanssa. Vilpolassa kaikki tunteet ovat sallittuja.

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Re: Miehen käyttö

ViestiKirjoittaja Vieras » 8.11.2020 09:37:56

Onnittelut muuttopäätöksestäsi! Paras tapa välittää tästä käyttäjämiehestä on tarjota hänelle mahdollisuus selviytyä omillaan, yksin.
Vieras
 

Re: Miehen käyttö

ViestiKirjoittaja Kirsikka K » 17.11.2020 14:35:36

Hei.

Olen lapsilähtöisen päihdetyön ammattilainen ja haluaisin kannustaa hyvissä päätöksissäsi. Kuten vertainen jo tuossa aiemmin sanoi, niin minäkin rohkaisen ottamaan ammattilasten apua vastaan. Lastensuojelu on lapsia ja perheitä varten. He auttavat eteenpäin ottaen huomioon jokaisen perheenjäsenen. Monet ajattelevat lastensuojelun tekevän vain huostaanottoja. Tosiasiassa lastensuojelu pyrkii kaikin muiden mahdollisin keinoin auttamaan perheitä, jotta lasten etu ja vanhemmuus säilyvät. Huostaanotto on äärimmäinen ja viimeisin ratkaisu, johon päädytään vain erittäin vakavissa tilanteissa. On monia erilaisia keinoja auttaa perheitä, jossa vanhemmalla on päihderiippuvuus. Vanhemmuutta voidaan tukea, vaikka yhdessä ei asutakaan.

Voit olla myös yhteydessä ensi- ja turvakotien chattiin: https://ensijaturvakotienliitto.fi/vauvaperhe/
Ei haittaa, vaikka lapset ovat jo isompia, voit kysellä neuvoa tai purkaa painettasi ammattilaisen kanssa. Ja kaikki tapahtuu anonyymisti.

Toivon kaikkea hyvää teille. Olisi kiva kuulla miten jatkossa menee 😊
Kirsikka K
Lapsilähtöinen päihdetyö
 
Viestit: 8
Liittynyt: 20.11.2019 13:24:05

Re: Miehen käyttö

ViestiKirjoittaja aaaaaaa » 1.2.2022 22:04:54

Johanna26 kirjoitti:Taidatte olla uusperhe? Me ollaan kans. Miehellä kaksi lasta.

kannattaa tehdä se lastensuojeluilmoitus. jos lähdet, lapsethan jäävät narkkarimiehellesi! aikuisen ihmisen tekemisiin et voi vaikuttaa, mutta noita lapsia voit suojella
aaaaaaa
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 89
Liittynyt: 4.10.2021 13:59:27

Edellinen

Paluu Vilpola

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa