Olet täällä

Lost Boys

Vilpola on keskustelualue huumeiden käyttäjien läheisille. Huoli läheisestä on suuri kun epäilys tai tieto huumeiden käytöstä tulee ilmi. Tule vilvoittelemaan tunteitasi muiden samassa tilanteessa olevien kanssa. Vilpolassa kaikki tunteet ovat sallittuja.

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Lost Boys

ViestiKirjoittaja Johanna (poistunut käyttäjä) » 17.3.2021 15:38:59

Katsoin eilen monien muiden tavoin Lost Boys dokumentin, ja siihen liittyen dokumentin esittelyn ja keskustelun aiheesta sen jälkeen. Niille, joilla ei ole varsinaisesti mitään kosketuspintaa huumeisiin, dokumentti oli varmasti erittäin ahdistava kokemus. Mielestäni dokumentin toteutus oli hyvä, siinä ei kauhisteltu huumeidenkäyttöä, eikä myöskään ihannoitu.

Huumebisnes pitää sisällään äärettömän määrän ihmisten hyväksikäyttöä monella eri tavalla, rikollisuutta joka tasolla. Huumeet ovat valtava ongelma maailmassa. Me emme yksilötasolla juurikaan voi vaikuttaa glopaaliin ongelmaan. Mutta me kaikki voimme vaikuttaa tulevaisuuteen jo nyt omalla käytöksellä. Miten kohtaamme huumeidenkäyttäjän ja hänen perheensä, älä syrji tai puhu pahaa, ole ihminen ihmiselle. Nyt on hyvä aika puhua huumeidenkäytöstä avoimesti ja näin vähentää sitä valtavaa stigmaa, mihin kaikki huumeidenkäyttäjät ja heidän läheisensä joutuvat.

Lost Boys dokumentti on vielä katsottavissa yle areenassa.

Terveisin
Johanna
Johanna (poistunut käyttäjä)
 

Re: Lost Boys

ViestiKirjoittaja Ärsyyntynyt » 1.4.2021 23:55:44

  :oops: ei ole järkevä elokuva näyttää ainakaan opetustarkoituksessa. Enemmänkin voi luoda illuusiota että ompa kivaa kokeilla huumeita ja seurauksia. Tuon elokuvan myötä ei ainakaan opi mitään päinvastoin voi jopa houkutella niitä kokeilemaan. En tykönnyt ja milestäni tätä ei pidä näyttää missään opetustarkoituksessa.
  Ärsyyntynyt
   

  Re: Lost Boys

  ViestiKirjoittaja JokoTaiEi » 2.4.2021 04:49:21

  Oli muuten ihan paska jatko-osa väkisin puhuttu englantia kokoajan haaveillen menestyksestä muissa maissa dollarit silmissä
  JokoTaiEi
  Miedosti panostava jäsen
   
  Viestit: 13
  Liittynyt: 5.8.2015 11:19:02


  Paluu Vilpola

  Paikallaolijat

  Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa