Olet täällä

Vertaiskeskustelija Johanna

Vilpola on keskustelualue huumeiden käyttäjien läheisille. Huoli läheisestä on suuri kun epäilys tai tieto huumeiden käytöstä tulee ilmi. Tule vilvoittelemaan tunteitasi muiden samassa tilanteessa olevien kanssa. Vilpolassa kaikki tunteet ovat sallittuja.

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Vertaiskeskustelija Johanna

ViestiKirjoittaja Johanna (poistunut käyttäjä) » 30.4.2022 09:03:24

Hei, kaikki läheiset!

Lopetan vertaiskeskustelijana tänään. Haluan kuitenkin vielä kiittää jokaista viestin lähettäjää avoimuudesta ja rohkeudesta puhua hankalista ja kipeistä tilanteista elämässänne. Jokainen kerrottu tarina on merkityksellinen ja olen oppinut paljon uutta elämästä teidän kertomustenne kautta.

Haluan myös kannustaa jatkamaan puhumista, koska se auttaa ja on avain pimeydestä valoon. Toivottavasti olen osaltani voinut tuoda apua mahdottomilta tuntuviin tilanteisiin. Haluan kiittää suuresta luottamuksesta, mitä luotte puhumalla, kiitos! Muistakaa hyvät läheiset, että mikään tilanne ei lopulta ole mahdoton. Kaikesta voi selvitä, kaikesta voi toipua ja ensimmäinen askel on puhuminen. Maailman parantaminen ei lopu koskaan. Kiitos vielä jokaisen keskustelun avaajalle. Teidät on kuultu!

Aurinkoista kevättä kaikille!
Johanna
Johanna (poistunut käyttäjä)
 

Re: Vertaiskeskustelija Johanna

ViestiKirjoittaja Vieras » 29.5.2022 08:05:11

Hei Johanna,

Kiitos vertaistuestasi ja kaikkea hyvää jatkoon! Mielelläni olisin kanssasi vielä jutustellut.

T:huolestunutäiti
Vieras
 


Paluu Vilpola

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa