Olet täällä

Hämmästyttävät asiat.?

Saunassa keskustellaan huumeista haittojen vähentämisen näkökulmasta. Luethan Saunan säännöt. Kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen. Viuhahda paikalle!

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Re: Hämmästyttävät asiat.?

ViestiKirjoittaja Jenni » 2.7.2019 13:38:29

Tämä kaikki on hyvin ikävää ja miksi sen pitää olla aina näin huonosti?
Jenni
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 188
Liittynyt: 28.5.2019 15:12:30

Re: Hämmästyttävät asiat.?

ViestiKirjoittaja Winston-84 » 30.11.2019 07:05:02

Ei jumalauta, mulla on sitten hulluja sukulaisia! Sainpa tuossa kuulla jälleen erään sukulaistädin(Kutsun häntä nyt tässä tädiksi, vaikka onkin hieman kaukaisempaa sukua, kuin äidin tai isän sisko) uusimmista edesottamuksista, joihin oli taas saanut vedettyä pöljän miehensäkin mukaan, vaikken välttämättä olisi edes halunnut. Mitään vaaraa ei aiheutunut kenellekään, mutta muuten oli kyse sen sortin sekoilusta, että oksat pois tarkemmin tapahtumia nyt tässä avaamatta :shock: . Päihteillä ei ollut osuutta asiaan(Ei sillä, että päihtymystila mikään puolustus olisi, mutta on se usein silti selitys), tämä täti ei juurikaan päihteile, ottaa joskus kaljan tai kaksi ja sukujuhlissa ne "lakisääteiset" kahvikonjakit, eli hyvin kohtuukäyttäjä on, mutta sekoilla kyllä osaa ja täysin selvinpäin. Eipä tosin tämä täti ole ainut umpihullu sukulaiseni, joten ihmekös tuo, että mäkin olen vähän tällainen :roll: .
Winston-84
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 12468
Liittynyt: 27.4.2012 18:43:25

Re: Hämmästyttävät asiat.?

ViestiKirjoittaja Harhailija » 3.1.2020 21:31:33

Kuulinpa vallan omituisen episodin. Eräs lääkäri oli saunomassa henkilön kanssa jota en voi tässä tarkemmin kuvata. Niin kävi niin että juotavat loppuivat kesken niin silloin tämä lääkäri tilasi ambulanssintyöpaikaltaan kuskaamaan saunojat apteekkiin hakemaan spriitä tms alkoholipitoista. Ja tämä on tosi kuulin itse osalliselta tämän jutun.
Harhailija
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 174
Liittynyt: 9.8.2019 19:36:22

Re: Hämmästyttävät asiat.?

ViestiKirjoittaja Winston-84 » 6.3.2020 05:26:32

Hämmästyttää, miten vähän ihmiset tietävät omista oikeuksistaan.

Sen saatan ymmärtää, että poliisia pidetään sen verran suurena auktoriteettina, jonka kanssa asioidaan joka tapauksessa yleensä ikävissä merkeissä, olipa millä puolen lakia vain, että siinä ei hirveästi lähdetä kyseenalaistamaan ja meuhkaamaan siitä, meneekö kaikki nyt varmasti protokollan mukaan, mutta kun monet ihmiset tuntuvat kuvittelevan, että lääkäriin mennessä menettää tyystin itsemääräämisoikeutensa, vuokranantajalla on oikeus laukata kämpässä joka viikko kyttäämässä, onko seiniin lyöty taulukoukkuja tai poltettu tupakkaa sisällä, kaupassa pitää todistella omaa syyttömyyttään näpistykseen jne.

Heh, tietenkään ei ole hirveästi mieltä mennä lääkäriin vain periaatteen vuoksi pitämään kiinni oikeudestaan fyysiseen koskemattomuuteen ja turpansa kiinni pitämiseen :lol: , mutta sitä nyt meinaan, että jos jokin yksittäinen toimenpide ihan tosissaan aiheuttaa ahdistusta/pahaa oloa/kipua, niin ei siihen mikään pakko ole suostua, koska lääkäri. Eikä noin muutenkaan ole tarpeellista aina vain periaatteen vuoksi mekastaa siitä, että mulla on oikeus siihen ja mulla on oikeus tähän ja kävellä vaikka suojatiellä auton alle, koska on oikeus kulkea siitä ensimmäisenä, mutta ihan sellaisia tilanteita tarkoitan, kun on oikeasti aiheellista pitää oikeuksistaan kiinni tai ainakin selvittää ne.
Winston-84
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 12468
Liittynyt: 27.4.2012 18:43:25

Re: Hämmästyttävät asiat.?

ViestiKirjoittaja Varpusemo » 8.3.2020 16:13:59

Voi olla että joudun virtsaamaan muoviseen purkkiin taas kerran kun mulla on tämä pysyvä bentso resepti. Ne haluaa aina tsekata että kaikki on ok ennen seuraavaa uusintaa.
Varpusemo
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 935
Liittynyt: 24.11.2019 11:15:22

Re: Hämmästyttävät asiat.?

ViestiKirjoittaja Winston-84 » 11.3.2020 06:39:37

Olipa apteekissa eilen hassu pariskunta.

Hain reseptilääketiskiltä reseptilääkkeeni ja sen jälkeen nappasin mukaan muutaman tuotteen käsikauppapuolelta. Tämä pariskunta oli takanani kassalla, kun olin maksamassa ja alkoivat aivan avoimesti ääneen kommentoida ostoksiani siinä olkani takaa kurkkiessaan. "Tuo on jotakin vatsantoimintaa tasaavaa lääkettä"(Ostin Imodiumia), "nuo ovat joitakin vitamiineja(Ostin kalkkitabletteja), "nuo ovat varmaan joitakin hygieniajuttuja(Ostin kosteuspyyhkeitä). Sitä eivät sentään alkaneet arpoa/niin tarkkaan kurkkineet, mitä ne reseptilääkkeeni olivat, jotka siis olin laittanut jo laukkuuni ja niiden nimi luki vain siinä laskulapulla. Eivät siis puhuneet mulle, vaan ihan toisilleen, eikä siinä ollut mitään pahansuopaa tahi muuta vittuilua, ihan vain ääneen pohtivat mitä ostin. Olin ensin niin, että onkohan mulla nyt jokin vainoharhamielitautikohtaus taas päällä ja kuvittelen, että musta puhutaan ja kuulen omiani :lol: , mutta kyllä ne ihan oikeasti mun ostoksistani puhuivat. No, huvinsa kullakin ja kai sitä tuollaisiakin asioita saa ihmetellä. Ei vain tullut mieleen, että jonkun käsikauppalääkkeet voisivat olla noin kiinnostavia, kun itse en jaksa koskaan kiinnittää juurikaan huomiota muiden ostoksiin, elleivät osta sitten jotakin toooosi erikoista, mutta harvemmin sellaista saa tavallisesta päivittäistavarakaupasta/apteekista. Ehkä sitten katson mitä tuo ostaa, jos edelläni siinä kassalla on joku julkkis, mutta todennäköisesti sekin ostaa jotakin niin tylsää, että unohdan sen samointein. Ja mä sentään luulin, että havainnoin ympäristöäni hyvin tarkoin, koska se on kivaa, enkä ole ensinkään mikään naama kiinni älyluurissa kaiken aikaa -tapaus.

Tämä pariskunta ei ollut siis mitään hörhöjä, yksinkertaisen oloisia tmv., vaan hyvin tavanomaisen oloinen, muuten täysin asiallinen ja siististi pukeutunut vähän vanhempi(Ei vielä mikään dementiaikäinen, sikäli kun sitä nyt ulkonäöstä voi päätellä) peruspariskunta, mutta kai sitä kaikenlaista hiihtäjää ns. taviksiinkin mahtuu :? .
Winston-84
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 12468
Liittynyt: 27.4.2012 18:43:25

Re: Hämmästyttävät asiat.?

ViestiKirjoittaja Varpusemo » 14.3.2020 12:51:44

Nyt ei ole aikaa hautajaisiin, ruumis täytyy heti polttaa infektion leviämisen estämiseksi. Myöskin kuollut koronauhri levittää sairautta suomen kansalle.
Varpusemo
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 935
Liittynyt: 24.11.2019 11:15:22

Re: Hämmästyttävät asiat.?

ViestiKirjoittaja Winston-84 » 15.3.2020 06:55:05

Joo'o. On tämä nyt hieman absurdia, kun nykyään ei saisi edes kasikymppisenä kuolla, semminkin, kun keuhkokuume on kai yleensä(Varmasti siitäkin erilaisia variaatioita on) varsin kivuton ja inhimillinen tapa lähteä. Näin minulle ainakin joskus sanoi eräs lääkäri. Missä iässä, mihin ja missä olosuhteissa on soveliasta kuolla? Vaikkei puhuttaisi koronaepidemiasta, niin ihan yleisesti tämä länsimainen suhtautuminen kuolemaan on nykyään aivan perverssiä. Kuolema on jotakin aivan sairasta ja luonnotonta ja kauheaa ja sitä pitää pitkittää mahdollisimman pitkälle, vaikka kyseessä olisi 100-vuotias, joka on maannut viimeiset 20 vuotta monisairaana ja tajuamatta mistään mitään :roll: .

En mä mitenkään tarkoituksella ole kaikkia vanhoja ihmisiä likvidoimassa, enkä ajattele heitä vain vittumaisena kulueränä(Kyllä niitä yhteiskunnan rahoja paljon turhempaankin heitellään aivan surutta), mutta en myöskään ymmärrä, että tämän vuoksi kaadetaan koko maan(ja maailman)talous ja monen ihmisen elinkeinot niin, että aika jälkeen koronan tulee olemaan moninverroin ankeampi, kuin mitä itse tauti aiheuttaisi. Ymmärtäisin nämä radikaalit toimenpiteet, mikäli epidemia niittäisi jengiä nuorison päädystä.
Winston-84
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 12468
Liittynyt: 27.4.2012 18:43:25

Re: Hämmästyttävät asiat.?

ViestiKirjoittaja Winston-84 » 2.12.2020 06:58:16

Lääkärit eivät ole jumalia, eivätkä tiedä kaikkea. Näin sanotaan ja olen kyllä samaa mieltä. PAITSI hammaslääkärit. Pätevä hammaslääkäri näkee heti pikavilkaisulla suusta suunnilleen ihmisen sukupuun, rikosrekisterin, pankkitilin saldon, ruokavalion, peruskoulun päättötodistuksen arvosanat ja vaikka mitä :shock: . Hammaslääkäriä on aivan turha yrittää kusettaa MISSÄÄN asiassa. Myös pitkän uran tehneet suuhygienistit ovat varsin hakoja tulkitsemaan ihmisten purukalustoista kaikenlaisia asioita.
Winston-84
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 12468
Liittynyt: 27.4.2012 18:43:25

Re: Hämmästyttävät asiat.?

ViestiKirjoittaja Winston-84 » 24.3.2021 07:58:40

Pidän ylipäätään aika kummallisena sitä, kun joidenkin ihmisten on kuvattava kaikki tekemisensä ja näkemisensä, mutta se on jo aivan pähkähullua, että jotkut kuvaavat omat rikolliset puuhansa :lol: :shock: . Jotenkin vielä ymmärtäisin, että jonnet ovat niin pöljiä ja siinä iässä, että pitävät moista hyvänäkin ideana, mutta kun tuota ovat tehneet ihan aikuisetkin. Jos mä tekisin rikoksen ja yrittäisin vieläpä olla jäämättä kiinni siitä, niin en kai mä nyt helvetissä kuvaisi mahdollisimman raskauttavaa todistusaineistoa itseäni vastaan :lol: . No, suuri osa rikollisista ei olekaan varsinaisesti mitään ruudinkeksijöitä. Hyvä asiahan se tosin vain on, että poliisin työ helpottuu kummasti em. toiminnan ansiosta.
Winston-84
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 12468
Liittynyt: 27.4.2012 18:43:25

Re: Hämmästyttävät asiat.?

ViestiKirjoittaja 1970 » 24.3.2021 08:15:51

^ Me katsotaan naiseni kaa aikasta paljon true crime-matskua, eikä niinkään sen takia, että osattaisiin tositoimissa jättää puhelimet kotiin tai muuten harhauttaa teletietotolppia ja olla levittämättä ympäriinsä dna:ta ja välttää ne kaikkein pahimmat mokat,
kuten murhan kuvaaminen.

Rikospuolen dokkarityyliset ohjelmat on kirkkaasti nousussa ja tasoltaan erittäin hyviä jopa Suomessa, jossa perinteiset tapot on pitäneet pintansa eli jaska puukottaa maken aamukolmelta ja syynä tulitikkuaski ja rankka laskuhumala. Tyypillinen keijokeissi, eikä motiivina raha tai nainen, vaan tiinan sijaan viina.

Mielenkiintoista ja hämmentävää toimintaa psykologisesti ja sosiaalipsykologisesti, eikä niinkään sosiaalipornollisesti ja tuo sana taitaa enempi olla kasaria vai milloin sitä hoettiin. Muutenkin joitain sanoja käytetään liikaa tarkoittamatta mitään, kuten haasteellinen.

Joskus oli tv-historian lyhin sarja nimeltään älykkäät rikolliset. Ne olikin poikkeustapauksia ja verrattain kekseliäitä. Täydellistä rikosta ei vain ole. No, vuosia voi vältellä ja luulotella asian "unohtuneen", mutta Suomessa rikolliset ei kauheesti juhli. Pitää mennä ruottiin, jossa polisensedät ei löydä edes omaa persettä, vaikka etsisivät viidellä sukupuolineutraalilla partiålla ja taskulampulla.

Hämmästystä ei vähennä se, miten turhan ja typerän asian takia jengi tappaa toisiaan. Pitäähän sellaseen lopulliseen pelisiirtoon olla ihan oikea syy ja muuta en keksi, kuin oman tai läheisen hengen turvaaminen tai varmaksi näyttävältä kuolemalta pelastaminen.

Itse kuvaan tai kuvasin ennen käsimurtumaa aikasta paljon, mutta otin lähinnä koirakuvia ja maisemallisia taideotoksia tai jotain ratikkatason aihepiiristä. Meneehän osa tyypeistä bändikeikalle kuvaamaan. Ja varmaan videoivat aktinsakin, joten se on vaan se tietty keijoryhmä.
Bentsoitta 22.2.17 alkaen ja selkeenä sulhasena since 8.1.19 !
Avatar
1970
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 24270
Liittynyt: 19.1.2010 15:43:12
Ollut juomatta

Re: Hämmästyttävät asiat.?

ViestiKirjoittaja 1970 » 28.3.2021 08:19:37

Vilkasin jotain rajavartijaohjelmaa, joita tuntuu melko paljon tulevan välillä vastaan sontaluukusta.
Ihmettelen sitä touhua, että tyypit pyrkii jenkkeihin ja kertoo jotain ihmeellisä suunnitelmia ja
tavoittelevat jopa puolen vuoden visaa. Kolme kuukauttakin joutenolijana on liikaa ja epäilyttävää.
Sitten ne urpot käännytetään milloin minnekin, vaikkapa takaisin Japaniin.
Rahaa ei ole koskaan päällä tarpeeksi ja tarinat on ontuvia.

Tarviiko tohon borderhommaan jonkin koulutuksen ?

Miksei ne tyypit vaan sano tulevansa viikonlopuksi Nykkiin ja haluavat tulla juomaan kaljaa paperipussista
vapaan maailman Central Parkiin. Jäävät sitten sille tielle ja laittomaksi siirtolaisiksi ja hankkivat tekaistun ajokortin.

Jenkeissä on maailman helpointa aloittaa alusta. Jos ei muuta tekemistä keksi, kuin alipalkatut paskahommat, niin alkaa
sarjamurhaajaksi. Amerikkahan perustuu dollariin ja kilpailuun. Kaikki poliisiasemat ovat käytännössä toistensa kilpailijoita ja niitä on monta eri lafkaa joka osavaltiossa. Keskinäistä tietojenvaihtoa ei ole tai kansallista hlörekisteriä. Mikä mesta alkaa murhaajaksi !
Niin moni on alkanutkin ja aseiden saannista se ei ainakaan ole kiinni. Ainakin yli viiskymmentä kertaa voi aloittaa ihan alusta.

Kylme niin jäljessä ollaan täällä härmälässä ja meillä on vain näitä vaisuja
sarja-kuristaja-hukuttajia, eikä mitään massamurhaajia ollenkaan.
Bentsoitta 22.2.17 alkaen ja selkeenä sulhasena since 8.1.19 !
Avatar
1970
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 24270
Liittynyt: 19.1.2010 15:43:12
Ollut juomatta

Re: Hämmästyttävät asiat.?

ViestiKirjoittaja Winston-84 » 29.3.2021 05:05:09

^ Ei siihen rajahommaan mitään koulutusta tarvitse niin kuin ei Jenkeissä tarvitse poliisin hommaankaan.

Siksi Suomessa ei käytännössä olekaan sarjamurhaajia, koska täällä poliisit käyvät koulun, jossa opetetaan, miten henkirikokset ratkaistaan alkuunsa. Varmasti joku haluaisi olla sarjamurhaaja. Sellainen wannabe ei vain oikein pääse etenemään urallaan täällä. Vaikutuksensa tietenkin silläkin, että vähäväkisessä ja harvaan asutussa maassa on helpompi pysyä kartalla siitä, mitä tapahtuu ja tapahtuukin paljon vähemmän yhtään mitään.

Kovasti ylityöllistetty ja aliresursoitu Suomen poliisikin on nykyään. Kyllä ne henkirikokset pyrkivät selvittämään ja yleensä selvittävätkin varsin sujuvasti, mutta muista jutuista pitääkin jo vähän tinkiä. Nyt kyttien pitäisi vielä revetä vahtimaan sitä, hengaako joku Helsingissä tai Turussa ihan huvikseen vai luvan kanssa ja kirjoittelemaan sakkolappuja maskin käyttämättömyydestä. Ei käy kateeksi.

Lisää poliiseja ja määrärahoja tarvittaisiin kyllä. En kuitenkaan ole ihan samoilla linjoilla ex-sisäministeri Mykkäsen kanssa. Sen mielestähän poliisin pitäisi hoitaa kaikki mahdolliset asiat parisuhdeterapoinnista sosiaali- ja nuorisotyöhön ja maahanmuuttajien kotouttamiseen ja varmaan sielunhoidolliset tehtävätkin :roll: . Eiköhän poliisin duunissa ole ihan tarpeeksi jo tällaisenaan, vaikka resurssit olisivatkin kunnossa. Ei poliisi sentään mikään kyborgi tai supersankari ole. Toisekseen; ihan tuollaista poliisivaltiota minä en ainakaan halua.
Winston-84
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 12468
Liittynyt: 27.4.2012 18:43:25

Re: Hämmästyttävät asiat.?

ViestiKirjoittaja 1970 » 29.3.2021 07:00:10

^ Ruotsissa poliisin hommat ja viran skulaa sossu. Sen verran anteeksipyytäväksi ja myös todella surkeeksi rikosten ratkaisun suhteen on tuo läntinen neipöri tiedetty. Olof Palmen puukottajaa etsitään, mutta tekotapana hukuttamista ei ole voitu täysin sulkea pois.

Ei oo kyl ihmisen hommaa kulkea Suomessakaan potkupuku päällä ja vahtia narkkei ja juoppoi. Mut kuten on kauan aikaa sitten jo todettu, "jos meillä ei ois poliisia, meillä ois armeija kadulla". Ja mullei ole nykyään mitään kismejä tuon valtiovallan kanssa. Tai vastapuolenkaan.

Musta ois kyttänä tullut rento reinikainen. Oisin tehnyt todennäköisesti jotain muuta kuin valvonut järjestystä. Mitään douppidiilejä ei tietenkään ois alettu säätämään. Siitähän voi saada melkoset ilmaiset massit ja miljoonaluokan haulit himaan. Tai että ois jotenkin ollut tekemisissä Suomeen tuotavien jenkkikärryjen osalta eli ois rikosnimikkeenä suoranaista varastamista yhteistyössä tullin kanssa. Hyvillä hlösuhteilla ja tarkalla suunnittelulla, selvinpäin toimivat ja realistiset aivot pöytään.

Tai vielä, että ois murtanut poliisien joulunajan säästöporsaat ja karauttanut takavarikosta uuden karheella loistopaatilla merille ja myynyt Venäjälle salaiset supon ja krp:n tiedustelutiedostot ja muutenkin juuri sitä kautta pyörittänyt miljoonien markkojen ja eurojen ajoneuvokauppaa. Ennennäkemätön vyyhti laajamittaista kansainvälistä liigaa, jonka rinnalla aarnion kopla näyttäytyy hyvin hoidetulta marttojen sunnuntaikirpparilta. Tyttökauppa ja murhapalvelu ois voinut olla siinä samassa ja tuomiothan on näistä hankkeista kovat myös täällä härmässä, joten tarkkana ois oltava tai ainakin vois kaikkein haitallisimpien opiaattien myynnin siirtää pois Suomen maaperältä.

Ja oisin vielä ehtinyt ennen lopullista kaaosta kaupata kaikki mahdolliset rikollisten aseet suoraan takaisin liivijengeille ja myynyt varjonetissä itsetestattuja labrahuimeita ihan hyvään katukauppahintaan ja toimittanut lavallisen sekakäyttöroipetta suoraan ostajalle pihaan ja jos pisnes ois jatkunut, niin luottoasiakkaille oisin tarjonnut huomattavia alennuksia sepon henoiinista ja loppuvuodeksi ilmaisia seuralaisia,
jotka auttavat myös yksinäisen mahtirikollisen kodinhoidossa ja kastelevat kukat ja silittävät sukat.

Niin että, mitään sellasta siis en ole tai ois tehnyt tai ole (vieläkään) tehnyt, ah ah ´
Bentsoitta 22.2.17 alkaen ja selkeenä sulhasena since 8.1.19 !
Avatar
1970
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 24270
Liittynyt: 19.1.2010 15:43:12
Ollut juomatta

Edellinen

Paluu Sauna

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 7 vierailijaa