Olet täällä

haluan lopettaa

Me Lopettajat on keskustelupalsta niille, jotka jo seilaavat selvillä vesillä tai horisontissa siintää elämä ilman alkoholia. Kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Re: haluan lopettaa

ViestiKirjoittaja lomapuisto » 6.10.2019 07:49:30

susisielu kirjoitti
Nyt olisi aivan ensiarvoisen tärkeää saada katkaistua tämä kierre ennen kuin tämä alkaa taas. Näinhän se on aiemminkin alkanut, ensin pari annosta, sitten kohta taas enemmän... ja sitten se on taas menoa. Siihen en enää halua palata.

Maanantaina menen verikokeisiin (maksa-arvot) ja jos ne on kunnossa niin pyydän antabusreseptin. Otetaan nyt sitten kovat keinot käyttöön jos ei muu auta. Siihen juomis/krapulahelvettiin en piruvie halua enää palata!

On hyvä, kun tiedät, että kierre alkaa siitä ensimmäisestä, tosin alkoholi on siitä viekas vihollinen, että joskus tuntuu siltä, ettei kierre alakaan. Mutta alkoholistin raitistuminen ei ole pelkästä tiedosta kiinni. On oltava selvyys, onko voimaton alkoholiin nähden.

Antabus on tehokas juomisen estolääke. Myös AA on kova keino.

Yhdessä olemme enemmän
lomapuisto
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 3429
Liittynyt: 12.12.2014 12:04:04

Re: haluan lopettaa

ViestiKirjoittaja imn30 » 6.10.2019 16:25:46

Kyllä se siitä lähtee ja aluksi on kaikenlaisia, kuten tiedät, omalaatuisia ajatuksia joihin jotkut tarjoavat uskovaisen omaisesti omaa ratkaisua joka on yleensä AA-kerhon korkeampi voima ja AA-ryhmien omanlaisensa tykitys heidän mielestään ainoina oikeina nähtynä totuuksina. Nimimerkki Lomapuisto on tässä aika ehdoton, tyyliin; "minun totuus on ainoa oikea totuus". Myös hänen AA sanonnat alkavat olla jo aika vanhoja, ne kaikki löytyy netistä.

Jos repsahdat, niin ei siinä ole mitään hätää, se ei tarkoita sitä että KAIKKI pitää aloittaa alusta ja tunnet olevasi huono ihminen - EI! päinvastoin silloin vain otat itseäsi niskasta kiinni ja laitat korkin kiinni, elämää on repsahduksen jälkeenkin - Todellakin on! Enkä nyt puhu ainoastaan omasta kokemuksesta, vaan myös aika lailla alkoholistikavereidenkin kokemuksista.

Jos oot yksin, niin mene pubiin juomaan kahvi tai tee....
imn30
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 64
Liittynyt: 10.9.2019 19:26:50

Re: haluan lopettaa

ViestiKirjoittaja lomapuisto » 6.10.2019 21:21:03

imn30 kirjoitti
Nimimerkki Lomapuisto on tässä aika ehdoton, tyyliin; "minun totuus on ainoa oikea totuus".

Oikein ja kohtuullista, että käytit ilmaisua aika ehdoton. Minä olen raitistunut ja saanut pitää kerran alkaneen raittiuteni AA:n avulla. Ehdottomasti tiedän, että eivät kaikki saa apua sieltä. Jotkut saavat avun jotenkin muuten, kaikki eivät mistään, vaan kokevat inhimillisesti katsoen ennenaikaisen kuoleman.

otat itseäsi niskasta kiinni ja laitat korkin kiinni,
Neuvosi on hyvä, mutta ei yleispätevä, vaikka onkin omaa kokemustasi ja alkoholistikavereidesikin. Olet onnellisessa asemassa, kun sinulla on raitistuneita alkoholistikavereita, sillä yhdessä olette ryhmä ja enemmän kuin yksinänne. Halutessanne voitte keksiä porukallenne nimenkin.

Ryhmissä jaamme kokemuksemme, voimamme ja toivomme
lomapuisto
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 3429
Liittynyt: 12.12.2014 12:04:04

Edellinen

Paluu Me Lopettajat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 8 vierailijaa