Olet täällä

Hämmästyttävät asiat.?

Saunassa keskustellaan huumeista haittojen vähentämisen näkökulmasta. Luethan Saunan säännöt. Kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen. Viuhahda paikalle!

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Re: Hämmästyttävät asiat.?

ViestiKirjoittaja Jenni » 2.7.2019 13:38:29

Tämä kaikki on hyvin ikävää ja miksi sen pitää olla aina näin huonosti?
Jenni
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 188
Liittynyt: 28.5.2019 15:12:30

Re: Hämmästyttävät asiat.?

ViestiKirjoittaja Winston-84 » 30.11.2019 07:05:02

Ei jumalauta, mulla on sitten hulluja sukulaisia! Sainpa tuossa kuulla jälleen erään sukulaistädin(Kutsun häntä nyt tässä tädiksi, vaikka onkin hieman kaukaisempaa sukua, kuin äidin tai isän sisko) uusimmista edesottamuksista, joihin oli taas saanut vedettyä pöljän miehensäkin mukaan, vaikken välttämättä olisi edes halunnut. Mitään vaaraa ei aiheutunut kenellekään, mutta muuten oli kyse sen sortin sekoilusta, että oksat pois tarkemmin tapahtumia nyt tässä avaamatta :shock: . Päihteillä ei ollut osuutta asiaan(Ei sillä, että päihtymystila mikään puolustus olisi, mutta on se usein silti selitys), tämä täti ei juurikaan päihteile, ottaa joskus kaljan tai kaksi ja sukujuhlissa ne "lakisääteiset" kahvikonjakit, eli hyvin kohtuukäyttäjä on, mutta sekoilla kyllä osaa ja täysin selvinpäin. Eipä tosin tämä täti ole ainut umpihullu sukulaiseni, joten ihmekös tuo, että mäkin olen vähän tällainen :roll: .
Winston-84
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 12022
Liittynyt: 27.4.2012 18:43:25

Re: Hämmästyttävät asiat.?

ViestiKirjoittaja Harhailija » 3.1.2020 21:31:33

Kuulinpa vallan omituisen episodin. Eräs lääkäri oli saunomassa henkilön kanssa jota en voi tässä tarkemmin kuvata. Niin kävi niin että juotavat loppuivat kesken niin silloin tämä lääkäri tilasi ambulanssintyöpaikaltaan kuskaamaan saunojat apteekkiin hakemaan spriitä tms alkoholipitoista. Ja tämä on tosi kuulin itse osalliselta tämän jutun.
Harhailija
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 170
Liittynyt: 9.8.2019 19:36:22

Re: Hämmästyttävät asiat.?

ViestiKirjoittaja Winston-84 » 6.3.2020 05:26:32

Hämmästyttää, miten vähän ihmiset tietävät omista oikeuksistaan.

Sen saatan ymmärtää, että poliisia pidetään sen verran suurena auktoriteettina, jonka kanssa asioidaan joka tapauksessa yleensä ikävissä merkeissä, olipa millä puolen lakia vain, että siinä ei hirveästi lähdetä kyseenalaistamaan ja meuhkaamaan siitä, meneekö kaikki nyt varmasti protokollan mukaan, mutta kun monet ihmiset tuntuvat kuvittelevan, että lääkäriin mennessä menettää tyystin itsemääräämisoikeutensa, vuokranantajalla on oikeus laukata kämpässä joka viikko kyttäämässä, onko seiniin lyöty taulukoukkuja tai poltettu tupakkaa sisällä, kaupassa pitää todistella omaa syyttömyyttään näpistykseen jne.

Heh, tietenkään ei ole hirveästi mieltä mennä lääkäriin vain periaatteen vuoksi pitämään kiinni oikeudestaan fyysiseen koskemattomuuteen ja turpansa kiinni pitämiseen :lol: , mutta sitä nyt meinaan, että jos jokin yksittäinen toimenpide ihan tosissaan aiheuttaa ahdistusta/pahaa oloa/kipua, niin ei siihen mikään pakko ole suostua, koska lääkäri. Eikä noin muutenkaan ole tarpeellista aina vain periaatteen vuoksi mekastaa siitä, että mulla on oikeus siihen ja mulla on oikeus tähän ja kävellä vaikka suojatiellä auton alle, koska on oikeus kulkea siitä ensimmäisenä, mutta ihan sellaisia tilanteita tarkoitan, kun on oikeasti aiheellista pitää oikeuksistaan kiinni tai ainakin selvittää ne.
Winston-84
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 12022
Liittynyt: 27.4.2012 18:43:25

Re: Hämmästyttävät asiat.?

ViestiKirjoittaja Varpusemo » 8.3.2020 16:13:59

Voi olla että joudun virtsaamaan muoviseen purkkiin taas kerran kun mulla on tämä pysyvä bentso resepti. Ne haluaa aina tsekata että kaikki on ok ennen seuraavaa uusintaa.
Varpusemo
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 935
Liittynyt: 24.11.2019 11:15:22

Re: Hämmästyttävät asiat.?

ViestiKirjoittaja Winston-84 » 11.3.2020 06:39:37

Olipa apteekissa eilen hassu pariskunta.

Hain reseptilääketiskiltä reseptilääkkeeni ja sen jälkeen nappasin mukaan muutaman tuotteen käsikauppapuolelta. Tämä pariskunta oli takanani kassalla, kun olin maksamassa ja alkoivat aivan avoimesti ääneen kommentoida ostoksiani siinä olkani takaa kurkkiessaan. "Tuo on jotakin vatsantoimintaa tasaavaa lääkettä"(Ostin Imodiumia), "nuo ovat joitakin vitamiineja(Ostin kalkkitabletteja), "nuo ovat varmaan joitakin hygieniajuttuja(Ostin kosteuspyyhkeitä). Sitä eivät sentään alkaneet arpoa/niin tarkkaan kurkkineet, mitä ne reseptilääkkeeni olivat, jotka siis olin laittanut jo laukkuuni ja niiden nimi luki vain siinä laskulapulla. Eivät siis puhuneet mulle, vaan ihan toisilleen, eikä siinä ollut mitään pahansuopaa tahi muuta vittuilua, ihan vain ääneen pohtivat mitä ostin. Olin ensin niin, että onkohan mulla nyt jokin vainoharhamielitautikohtaus taas päällä ja kuvittelen, että musta puhutaan ja kuulen omiani :lol: , mutta kyllä ne ihan oikeasti mun ostoksistani puhuivat. No, huvinsa kullakin ja kai sitä tuollaisiakin asioita saa ihmetellä. Ei vain tullut mieleen, että jonkun käsikauppalääkkeet voisivat olla noin kiinnostavia, kun itse en jaksa koskaan kiinnittää juurikaan huomiota muiden ostoksiin, elleivät osta sitten jotakin toooosi erikoista, mutta harvemmin sellaista saa tavallisesta päivittäistavarakaupasta/apteekista. Ehkä sitten katson mitä tuo ostaa, jos edelläni siinä kassalla on joku julkkis, mutta todennäköisesti sekin ostaa jotakin niin tylsää, että unohdan sen samointein. Ja mä sentään luulin, että havainnoin ympäristöäni hyvin tarkoin, koska se on kivaa, enkä ole ensinkään mikään naama kiinni älyluurissa kaiken aikaa -tapaus.

Tämä pariskunta ei ollut siis mitään hörhöjä, yksinkertaisen oloisia tmv., vaan hyvin tavanomaisen oloinen, muuten täysin asiallinen ja siististi pukeutunut vähän vanhempi(Ei vielä mikään dementiaikäinen, sikäli kun sitä nyt ulkonäöstä voi päätellä) peruspariskunta, mutta kai sitä kaikenlaista hiihtäjää ns. taviksiinkin mahtuu :? .
Winston-84
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 12022
Liittynyt: 27.4.2012 18:43:25

Re: Hämmästyttävät asiat.?

ViestiKirjoittaja Varpusemo » 14.3.2020 12:51:44

Nyt ei ole aikaa hautajaisiin, ruumis täytyy heti polttaa infektion leviämisen estämiseksi. Myöskin kuollut koronauhri levittää sairautta suomen kansalle.
Varpusemo
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 935
Liittynyt: 24.11.2019 11:15:22

Re: Hämmästyttävät asiat.?

ViestiKirjoittaja Winston-84 » 15.3.2020 06:55:05

Joo'o. On tämä nyt hieman absurdia, kun nykyään ei saisi edes kasikymppisenä kuolla, semminkin, kun keuhkokuume on kai yleensä(Varmasti siitäkin erilaisia variaatioita on) varsin kivuton ja inhimillinen tapa lähteä. Näin minulle ainakin joskus sanoi eräs lääkäri. Missä iässä, mihin ja missä olosuhteissa on soveliasta kuolla? Vaikkei puhuttaisi koronaepidemiasta, niin ihan yleisesti tämä länsimainen suhtautuminen kuolemaan on nykyään aivan perverssiä. Kuolema on jotakin aivan sairasta ja luonnotonta ja kauheaa ja sitä pitää pitkittää mahdollisimman pitkälle, vaikka kyseessä olisi 100-vuotias, joka on maannut viimeiset 20 vuotta monisairaana ja tajuamatta mistään mitään :roll: .

En mä mitenkään tarkoituksella ole kaikkia vanhoja ihmisiä likvidoimassa, enkä ajattele heitä vain vittumaisena kulueränä(Kyllä niitä yhteiskunnan rahoja paljon turhempaankin heitellään aivan surutta), mutta en myöskään ymmärrä, että tämän vuoksi kaadetaan koko maan(ja maailman)talous ja monen ihmisen elinkeinot niin, että aika jälkeen koronan tulee olemaan moninverroin ankeampi, kuin mitä itse tauti aiheuttaisi. Ymmärtäisin nämä radikaalit toimenpiteet, mikäli epidemia niittäisi jengiä nuorison päädystä.
Winston-84
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 12022
Liittynyt: 27.4.2012 18:43:25

Edellinen

Paluu Sauna

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 8 vierailijaa