Olet täällä

Rivotril 2mg

Saunassa keskustellaan huumeista haittojen vähentämisen näkökulmasta. Luethan Saunan säännöt. Kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen. Viuhahda paikalle!

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Re: Rivotril 2mg

ViestiKirjoittaja Hauki » 15.9.2020 13:53:26

solstagylle kirjoitti:https://psychonautwiki.org/wiki/Clonazolam

tätä mömmöä niissä on kai aika usein ollut, tai ties mitä, mut tullin mukaan ollut useissa tätä klonatsolaamia.


Kiitos englanninkielisestä linkistä. Harvemmin niitä saunassa postataan.
Hauki
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 27
Liittynyt: 15.9.2020 13:06:54

Re: Rivotril 2mg

ViestiKirjoittaja kolmiloukkonen » 11.2.2021 01:37:54

Kuinka todennäköistä on että jos ostan purkin 08/22 erää olevia rivoja, että ne ei toimi ollenkaan? Kerran on kymmenestä tullut vastaan toimivia rochen rivoja. Aikaisemmin galenikan rivot oli aina toimivia , mutta nytkin alkanut tyhjiä nappeja niistä liikkumaan. Tunnistaako purkista jostain että olisivat legit?
kolmiloukkonen
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 14
Liittynyt: 7.4.2017 10:21:41

Re: Rivotril 2mg

ViestiKirjoittaja Winston-84 » 13.2.2021 06:58:31

^ Ei sitä purkista voi varmaksi nähdä alkuunkaan. Mitä vain voi pakata mihin vain purkkiin ja vieläpä niin, että se näyttää maallikon silmään tehtaalla sinetöidyltä, jos vähän näkee vaivaa. Eränumeroiden kyttäämisestäkään tuskin on kovin paljoa hyötyä, ellet ole lääketehtaan erävastaava, Tullin väärennöstutkija tai muu asiaan vankasti perehtynyt eränumerokyttä. Tietysti kadulla/netissä liikkuu kaikenlaista tietoa, mutta sen luotettavuus on tunnetusti hieman kyseenalaista. Parhaiten feikin ja autenttisen erottaa itse pillerin ulkonäöstä, koostumuksesta ja mausta. Tähän mulla ei tosin ole antaa neuvoja, koska en ole itse hankkinut katuryynejä sataan vuoteen ja silloin aikoinaan ne kyllä olivat järjestäen sitä, mitä pitikin. Eikä sekään, että nappi näyttää feikiltä takaa vielä sitä, etteikö siinä voisi olla oikea määrä sitä vaikuttavaa ainetta, mitä luvataankin.
Winston-84
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 12401
Liittynyt: 27.4.2012 18:43:25

Rivon tunnistaa ominaismausta,

ViestiKirjoittaja Tero44 » 15.2.2021 00:18:40

Ne varastoidessa kovenee ja suomenkin lääketehtaat sallivat jopa 30%heittoja vahvuuksissa ja laadussa, ite en tähän niin usko, samat standardit siellä eteläeuroopan tehtaissa on. Suomi apteekkikamaan pannaan aina 50% suomi lisä baik tää maa on lääketutkimuksen kehitysmaa, missä lääkäreitä ohjeistetaan sen vuosikymmenen trendien mukaan, nykyään vaikea saada ressua edes zopiclonille, hyvä että shengen vapaakauppa toimii koska kaikki ssri,snri, + vanhat tetra ja trisykliset sekä uusimmat voxra,valdoxan, ei mikään noista aiheuttanu ku haittaa,valdoxan lähti toimii mut 3vko kontrollilabrassa maksa-arvot katosta läpi enkä edes juo, siis en ole absolutisti mut viina vaan ei maistu ja tällä iällä tarvii liuskoittain bentsoja ettei kuole krapulaan. Olen 6v ollut buprekh:ssa ja nyt parina vuonna saanu annoksen 18mg:sta 4:ään
Eli nollia kohti mut pointti piti olla se et vittu kerran ku elämässääs jäät kiinni parin vitun xanorin syönnistä ni se vaikuttaa lopun ikää terkkarissa, joo määrää ketipinoria söin pari vuotta, lopetus kesti viekkareiden takia vuoden ja sit lancetissa lukee et suurin osa antipsykooteista, siis myös uuden polven esim. Olantsapiini,ketiapiini, levozin, buspironi koko vitun lääkeryhmä koe apinoilla esimerkiksi paljon syöty Ketipinor oli 2 vuoden säännöllisessä käytössä kutistanut koe-eläinten aivoja jopa 20 painoprosenttia, noh olihan Einsteininkin aivot keskivertoa keveämmät mutta sillä oli vitun iso aivokurkiainen ( osa yhdistää puoliskot toisiinsa ) en jaksa uskoa että vastavalmistuneen lekurin harmittomaksi unilääkkeeksi määräämä ketipinor kasvattaa aivokurkiaista ja jokainen joka tietää jonku 10v antipsykootteja vetäneen, tietää ettei siit enää ole ku vatupassiks olettaen et sylki valuu molemmista suupielistä. ÄLKÄÄ SUOSTUKO YHTEENKÄÄN ANTIPSYKOOTTIIN ELLETTE OLE PSYKOOSISSA VAAN VAIN UNETON. Raha paukkaa ja paska laukkaa 70luvulla vedettiin penthotaalia tai vast. Tuli 80luku ni keksittiin benzot jolloin sen piti lopettaa burniksen takia pentaaleilla itsensä tappaneiden kotirouvien od kuolemat meni hyvin joo benzoihin jää koukkuun mutta fiksulla suunnitelmalla ja aineiden vaihdoilla pääsee siitä, no joo ilman toleranssia voipi viinan kanssa tulla hengityslama, vittu 90 luvun loppu, lääketehtaat rupes tyäntää ssri ja snri lääkkeitä kovaan hintaan vaikka erot eri aineiden välillä mitättömät ite oon ainaki 7 syöny, jos ei seksi toiminu, painon nousu persoonan epävakauksien vahvistuminen, syy näissä lääkkeissä, sitte kokeilin voxraa ,aluks toimi mutta 2 psykoosia se aiheutti, ekalla keralla tuhosin jonku auton sisustan vaihdekepin nuppia myöden, näin maiseman eri sinisen sävyinä ilman suuntavaistoa, kytät vei putkaan sairaalan sijaan mutta käräjäoikeuden sain vakuutettua syyntakeettomuudesta, toinen psykoosi oli yksin kotona,oisin kaupassa käyny ni kaihtimia raotin ni tunnistin pihalla ainakin tyrannosauruksen pteranodonin sekä deinonychuksen, joten pysyin onneks kotona, ekan kerran kun ymmärsin et nyt ei kaikki oo kunnossa, vietin suljetulla sen aikaa et voxrat haihtu. Ei tarvi kauan miettiä mitä voitaisi vähän vapauttaa Benzoja, lääkärin tarkassa valvonnassa,itsellä yleistynyt ahdistuneisuushäiriö ja helvetin paha PTSD, nyt kun on ressuttomasta bentsosta merkintä niin nilkka leikattiin ennen merkintää ja esilääkkeeksi midatsolaami no tokalla kerralla oli merkintä niin esilääkkeeksi propofolia vain sen verta et pysyin tajuissani, viimestään leikkurissa pitäisi unohtaa mokat ja oikeuttaa samaan lääkitukseen ku muutkin. Ei siellä high:ta haeta
dexmex-cowboy kirjoitti:sain kaverilta muutaman nii eihän nää oo aitoa nähnykkään, pirun kovia pureksia, jakoviiva on jkaisessa erilainen ja maku on kitkerä. jotain bentsoahan nää on mut en löis vetoa et ois klonatsea :lol: onko näitä edes mitattu tullissa et mitä kaikkea nää sisältää?
Melkee kaikkea kokeillu, vielä hengissä.
Tero44
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 1
Liittynyt: 14.2.2021 23:21:52

Re: Rivotril 2mg

ViestiKirjoittaja Mietiskeliäinen » 16.2.2021 11:35:20

Joskus näitäkin popsinut ja söin ainoastaan näitä feikki rivoja, niin oli seula klinikalla, näkyi opamox ja fentanyyli mutta ei rivaa. 8kpl söin kerralla ja vähän vaan pisti väsyttää. En kyllä näitä syö enään. Ne tunkee niihin mitä lystää että olotila pikkaisen muuttuu ja hyvin harvoissa on sitä itseään pelkästään.
Mietiskeliäinen
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 3
Liittynyt: 15.5.2020 14:23:20

Edellinen

Paluu Sauna

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 9 vierailijaa