Olet täällä

Kadonnut Balanssi

Me Lopettajat on keskustelupalsta niille, jotka jo seilaavat selvillä vesillä tai horisontissa siintää elämä ilman alkoholia. Kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Re: Kadonnut Balanssi

ViestiKirjoittaja 1970 » 16.3.2021 12:26:29

=> Tahdon aloittaa uuden lehden, sivun ja ajan elämässäni, nyt eikä viidestoista päivä.

Ja olla kiitollinen vallitsevasta elämäntilanteesta, jäljellä olevasta terveydestä ja järjenhipusta.
Pyrkiä pitämään yllä tätä samaa omankuplan realistista utopiaa, jossa herään joka aamu ja toistan mantraani.

Sillä kaikkihan me kuplassa vellomme, kukin omissamme. Meidän suhtautumisemme on vajaavaista ja näkemyksemme puolueellisia.
Ja se on hyvä se, niin kauan, kun emme tapa toisiamme ja henkisesti myllerrä toista tunnistamattomaksi ja sylje päin näköjä.

Ei kai kaikkea voi kerralla tajutakaan ja ymmärtää. Ehkä se hetki on se viimeinen henkäys keskellä tavallista tiistaita tai sunnuntai-iltaista leikkiä. On jopa kohtuutonta edellyttää, että repee jokaiseen henkiseen notkelmaan tai että on alati riittävän etevä snaijaamaan ihan jokaista juttua tai että pystyy rehdisti joka kerta ja jokaisessa tilanteessa menemään toisen nahkoihin ja
koittaa onnistuneesti dallata sen risaisissa krokseissa ja buutseissa.

Viunan ja muiden toksisten hermomyrkkyjen suhteen elämän laki on silti armoton ja kaikki jatkuu samanlaisena, kun nykytilannetta ei muuta toiseksi.
Silloin on tuomittu saman toistoon ja ryystämällä hyväksyy ehdot, joilla jää taas kesäksi kertaamaan Alkon hinnaston hienouksia.
Onneksi eräs vuosien aikainen tuttu nainen elähti mulle sanomaan, että no, kuinkas kauan sulla meni siihen lopettamiseen.
Vain syöksysiemenen maaliin skåtaaminen käy hetkessä ja silmänräpäyksessä. Muussa touhussa meneekin sitten aikaa, jopa vuosia.

Noniin, olen tässä sairaslomani viimeisellä osuudella ja tänään aamulenkillä ohuesti iloinnut siitä, että makkarasormeni alkavat mennä kimppaan, vaikkei mun elämässä enää viime vuosina ole ollut todellista syytä puida nyrkkiä. Tämä on mieltä kohottava ilmiö, sillä ei sitä ole voinut olla varma, että mun ykköshanska tosta palautuu alkuperäisiä muistuttaviin asetuksiin. Näyttää siis paremmalta.

Viihtymisestä: Kyllä, ekan kerran neljään vuoteen meikä viihtyy ja pystyy asumaan ns. normaalisti ns. himassa. Se on aikamoinen saavutus ja toisaalta käsittämätön tilanne niiltä edellisiltä vjitun kärsimysvuosilta, mutta onneksi en ole hysteerikko tai yliherkkä tapaus. Joo ja sijainti nykyisessä talossa on ihan hyvä, eikä tarvinnut kuitenkaan katolle asti muuttaa tällä(kään) kertaa.
Hurttani on tosin äänekkäämpi myös öisin näin viidellätoista keväänään. Ja meikä kuulemma pieree ja kuorsaa ja sehän on terveen äijän merkki ja anteeksiannettavissa oleva henkinen tila, josta huokuu tyytyväisyys ja onnellisuus naisosapuolen hyvyydestä, jei.

Mitään elämässä ei tajua arvostaa, ennenkuin sen menettää. Näin ne väittävät ja toisinaan se kyl voi osua ihan suoraan öögaan.
Mä olen ottanut tän fyysisen vajavaisuuteni johdosta tulleet hyvät puolet ilolla vastaan eli:
pystyn nukkumaan nyt helposti selälläni ja samalla harjaamaan leegot myös vasurilla.
Luonnostaan paksu munani mahtuu myös tähän turvonneeseen hanskaan ja
kaikki mikä vaan vituttaa, ei aina ja lopulta koidukaan mun psyyken varmaksi tuhoksi.

Tarvii lusasta nää loput kaksi vekkaa ja sitten hivuttautua taas tuttuun mestaan duunaamaan, mitä sitten duunaankin. Kevät on turboviivetilassa, mutta kohta lävähtää kaikki värit päälle ja alkaa lumen sulamisen jälkeinen luonnon uudestisyntymisen ihmetys.

Joo ja tåki vainen ilman kemikaalista hoitoa ja hölskyvää luunliukasta järjenhimmennintä tää menee.
Aikasta näkkileipäistä on raittimus ja niin sen kuuluu ollakin jo tässä vaiheessa, laulun aiheessa, aye ´

· Van Morrison - And It Stoned Me https://youtu.be/AYqJtqyeilE
Sufjan Stevens - Carrie & Lowell Live https://youtu.be/9FX34TjJe-c
Arctic Monkeys - Fluorescent Adolescent https://youtu.be/JAfpp-F71-Y
Cracker - Big dipper https://youtu.be/Y2jOl1bnMYQ
Another Song About The Rain https://youtu.be/uAWIsdnM8bM
King Crimson - 21st Century Schizoid Man https://youtu.be/3028oDEKZo4
Starless https://youtu.be/FhKJgqxNDD8
The Gun Club - Idiot Waltz https://youtu.be/IsuNAJGunV4
Billy Bragg & Wilco - California Stars https://youtu.be/gxzMbAMO73k
The Lovely Bones- 8M1 OST https://youtu.be/KRb94QQbzcI
Bentsoitta 22.2.17 alkaen
ja selkeenä sulhasena since 8.1.19 !
Avatar
1970
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 24342
Liittynyt: 19.1.2010 15:43:12
Ollut juomatta

Re: Kadonnut Balanssi ja koirani viidestoista kevät JA =>

ViestiKirjoittaja 1970 » 30.3.2021 07:43:03

Resistenssit paukkuu plinkin suhteen, mutta on ihan mahdollista tästäkin urasta vielä valmistua.
Plinkkaaminen on ollut mulle lähinnä yksinpuhelua ja kirjallista, lukemattomaksi päätyvää yksisuuntaista logistiikkaa.
Mut onhan se on ollut hienoa ja olen tykännyt paiskoa tekstiä, etenkin kun on ollut kunnon draivi päällä, johon ei tavikset yllä. :lol:
Poliitikko lopettaa touhunsa yleensä tappioon, pitkän duunariuran tehnyt on myös antanut varmasti kaikkensa ja ehkä vain rahaa perinyt oloherra selviää pahemmitta vammoita tai en minä tiedä. Pelkkä jouto-oleilu käy työstä, eikä ole ollenkaan mielekästä.
Eiköhän tästäkin pöljälinkin addiktiosta jokseenkin pääse irti, kuten on niistä muistakin irtipyristänyt. Härkänä olen melko ehdoton, ah :D

Vuosikympin aikana on toistuvasti tullut samanlaisia kannanottoja tai keijonottoja, joista voi koota UKK-osion, joka ohessa:
- mitä oot vetänyt 1970 ?
- ootko löytänyt sienet ja psytekeelit ?
- juotko jo heti aamusta kaks sikspäkkiä ja rouhit pamipaketin ?
- etkö olekaan enää 132 pojon älykkö, joka ratkoo maailman virheet ?
- taitaa sun panemises olla pelkkää käden lävistystä ja kerrot runkkukerroistasi ?
- onko eukkosi satavuotias vai pelkkää harhaa muutenkin ja raittiutes kaukaista utopiaa ?
- taidat olla tyhmä, ruma, sosiaalisesti vajakki ja täyserakkoinen verhon takana runkkaava homoapina ?


ja niin edelleen. Nämä aktiivimallin paneutumista ja korkeaa profiilia myötäilevät kyssärit ovat kerrassaan mainioita.
En nyt kuitenkaan kaikelta reeniltä ja seksiltä ehdi näihin kaikkia osapuolia tyydyttävällä tavalla vastaamaan, vaan otankin
vain yhden täsmäkyssärin vuosien takaa, joka jäikin asianmukaisesti silloin käsittelemättä. Nykyinen Vadelmamunkki siinä
onkin aiheista tärkeimmän äärellä ja kiitän häntä isosti tästä namupalasta. Myös Winstonille rakkaita morjeisia meitsiltä !

=>
Re: Kadonnut Balanssi
ViestiKirjoittaja Ketostix » 12 Syys 2013, 20:28

Mutta mites on, mr. 1970., suhtautuminen ympäröivään maailmaan, ja valikoitko ihmistenkin suhteen jyvät akanoista, ketkä ovat hyväksyttäviä ja ketkä eivät?

t: Yks Akana
Mun ÄO ei oo kymmenen, vaan kaksonen! : )

Ketostix Vahvasti panostava jäsen

Viestit: 5678
Liittynyt: 05 Maalis 2011, 07:48


Vastaus: Nimenomaan näin teen ja suosittelen sitä kaikille, ettei oma aika mene täysin hukkaan ja saa vertaistaan laatuseuraa.

==>

Ylihuomenna meen takaisin duuneloihin pälyilemään ja teeskentelemään. Kovimmat äijähommat vielä odottaa, kuten rekalla rotkoon ajo ja kalliolla kiipeilyt ja ittensä räjäyttäminen ja teenkin tän kevään vissiin vähän kevennettyä petterijobia ja tietenkin puhun paljon. Toivon, että minua on kaivattu ja pidetty korvaamattomana ja että mulle on kerätty kiva pieni, muutaman tonnin toipilaskassa, jonka turvin voin ostaa lisää romua keskikokoiseen keskustakaksiooni. Porvalliseksi voi lavastaa elämänsä näkemällä sellaisia hedonistista yltäkylläisyyttä tihkuvia unia. Vaikkei kaksi näennäisesti vastakkaista substanssia suljekaan toisiaan ulos, mä diggailen enempi köyhimyksen elosta, jossa on rakkautta.

Se voi tuntua liian kauan yksinäisenä olleena pelottavalta tai kun ainoa side elolliseen maailmaan on vaatekomeron ruttunen kaljatölkki, jolla koittaa morsettaa elävien pariin hätäkutsua, kokemusta on. Oikeestaan sen muutoksen kuvaaminen on ylivaikea tehtävä, se pitää vaan päihdevammaisen ite survoa läpitte todellisuusvääristimen eli alkaa kestämään selvinpäin olemista ilman sekaisin olemista. Liki mahdoton missio. Myöskin "loppuratkaisun" tietäminen. Tuloksista suurin osa jää kuitenkin niiltäkin livenä koetuilta ihmisiltä kertomatta, eikä niitä tyyppejä missään tapaakaan. Miltei mahdotonta, mutta silti mahdollisuuksien rajoissa, ehkä.

=>

Lääkärit suosivat seksiä vammanhoidossa ja myös potilaille hoitokeinona. Meitsiä hoiti sekä vanhempi, että nuorempi mieslääkäri, eikä kumpikaan lekuri kieltänyt alkuunkaan peittopainin myönteisiä vaikutuksia ja tattihölkän syvempää merkitystä rannemurtuman paranemisprosessissa. Tulkitsen tuppisuisen vaikenemisen myötämieliseksi kommentiksi aiheen osalta.
No, ei ainakaan runkkaaminen rikkinäisellä raajalla ois auttanut ketään.

Nähtävästi mä tokeennun ja hanskani tekee paluuta arkeen ja juhlaan. Sen hienomekaniikka-asetuksissa voi vielä pitkään olla lieviä jäykkyyksiä ja hitauksia. Tunnottomuus ja turvotus kaiketi laantuu ajan myötä. Olen voimakkaasti tunteva nisäkäs, joten tämä on siksikin tuntunut poikkeusajalta. Vähemmän kuitenkin kiinnitän huomiota koko tapahtuneeseen ja sehän on kuin ois hyväksynyt maailman pahuuden ja nähnyt oman osansa olevan vain palanen, joka ei ota osaa massamurhaamiseen. Pidin pitkään tätä mahdottomana asiana, siis todellista toipumisen edistymistä, ja Helmikuu olikin melkosen synkkä aikajakso.

Nyt iloitsen monista asioista. K-18-alueen aktiivimallista, hurtasta ja tästä uudesta kämpästä, yms.
Mikään ei olisi mahdollista ilman pidättäytymistä myrkyistä, joita niin ahnaasta hamusin aikanaan kehooni.
Vain hukkaan heitettyä aikaa, jota ei saa takaisin. Tekikö se vahvemmaksi tai vain entistä pöljemmäksi ja pahemmaksi.
Enpä tiiä, sillä on perin 1puolista ja jääviä näitä havainnoida ja yksin pohdiskella, mutta kyllä mä melkosen balanssissa olen.

=>

Onkohan mulla jo pitkä viunaraittius ? Ehkä on, ehkä ei ole. Jatkuvasti sen hokeminen, että ei ole märkä solumyrkky mielessä, voi olla merkki sellasesta. Pitääkö se joka kerta sanoa. No, ei ole silleen ollut mikään päänsekoitin mielessä tai että tekis muuta mieli kuin seksiä ja ajoittain mässyjä, mutta sitä jälkimmäistä vain kerran viikossa ja ekaa vaikka vain joka toinen päivä, mutta joka kerta.

=>

Oon tehnyt tunnustelevia reeniliikkeitä eri tangoilla ja käyttänyt lasten painoja.
Rohkaistuin ja iloistuin tuloksista ja tämä lupaa hyvää tulevalla reenikaudelle.
Kyl meikän pääkoppa tarvitsee joitain harrasteita ja fyysinen kuntoilu on nimenomaan sitä.

=>

En vielä tiiä, miten paikkaan, jos ollenkaan (lähi)tulevaisuudessa häilyvän koirattomuuden.
Hurttani ei herännyt tänä tavallisena tiistaiaamuna, vaikka olin jo jonkin aikaa häärännyt aamutoimissa.
Viimein se siitä pehmoselta pediltään singahti vanhuksen huteruudella ja vieläkin mellastaa maireena messissä.
Uskomaton karvakertymä ja punkkipyydys, jonka kanssa on koettu vaikka mitä jo syksyltä 2006. Se on viimein 2018 löytänyt
unelmiensa emännän, jonka kanssa niillä on ihan omat rituaalinsa ja tyttöjen juttunsa. Kumpikin on niin kaunis ja rakastava olento.

Varmasti tässä mennään viimeisiä aikoja ja eletäänkin ihan loppuun asti tämäinen elämä.
Kun olen itse samassa tilanteessa eli kauttaaltaan karvainen, painan 30 kg ja kuljen nelinkontin, toivon samanlaista kohtelua ja ymmärrystä heikentyvään jaksamiseen. No, kaiken kokoinen safka ja uni maistuu ja tapahtumat vielä kiinnostaa, => kumpaakin.


Bush - Swallowed https://youtu.be/8FIBPKRV3kk
Weezer - Say It Ain't So https://youtu.be/ENXvZ9YRjbo
Queens Of The Stone Age - Go With The Flow https://youtu.be/DcHKOC64KnE
Laid Back - Bakerman https://youtu.be/yByP88jUQH4
Men At Work - Who Can It Be Now? https://youtu.be/SECVGN4Bsgg
Smith/Kotzen - Scars https://youtu.be/VaTl8YNXLtE

Kanye West - Jesus Walks https://youtu.be/MYF7H_fpc-g
Outkast - Elevators (Me & You) https://youtu.be/uqB_UVlhlPA
The Roots - You Got Me ft. Erykah Badu https://youtu.be/MJCHeEQV454
Teyana Taylor - Issues/Hold On https://youtu.be/mzs7lmETE90
Gonna Love Me https://youtu.be/9aAb2H2IVbA
"Rose In Harlem" https://youtu.be/mJzeoMUXSMI

PJ Harvey - On Battleship Hill https://youtu.be/VO63vb1S7Cw
Angelene https://youtu.be/m8XzHhC9czw
Working For The Man https://youtu.be/vptS5eTjedE
David Byrne and Brian Eno - Strange Overtones https://youtu.be/-L7IdUqaZxo
Garbage - Milk https://youtu.be/y14Kp1DitpE
You Look So Fine https://youtu.be/NyAK7qPeHY0

Special Coffeeshop Selection https://youtu.be/oEOyfs5y4W4

A Y E ´

====>>>>
Bentsoitta 22.2.17 alkaen
ja selkeenä sulhasena since 8.1.19 !
Avatar
1970
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 24342
Liittynyt: 19.1.2010 15:43:12
Ollut juomatta

Re: Kadonnut Balanssi, Michellen viidestoista KESÄ

ViestiKirjoittaja 1970 » 4.6.2021 15:40:55

Vastaus ja optio sivun 91 Keijåstååriin:

2021 KesäEdit:

Panostin aika paljon tähän kirjoitukseen. Ammensin omasta kokemuksesta, joka on jo haalistunut räkäpaperi kiskalla ramppaajan halvassa lenkkarin pohjassa. Siitä kuitenkin saa vielä selvää tämän koko kauheuden, kalpean keijon kurimuksen keston ajan.
On ehkä taas katsottava perusasiat kunnolla läpitte ja lopetettava liian korkealle kurkottelu ja halpa haaveilu.

Keijon on tultava toimeen sillä, mitä hän on ja hieman laitettava lapin lisää muuten kehnoon ulostuloonsa.
Oltava aito alkuperäinen ja jonkin verran luntattava paremmin tietäviltä ja kopsattava tutkinto netistä.
Saapua paikalle rennosti omana itsenään esittämään jotain ihan muuta ja oudon kyynistä tyyppiä.

Ihan ensimmäiseksi pitää varmistaa, ettei Mikko Nousiainen ole mestoilla. Tuolle Suomen viralliselle panomiehelle ei kukaan voi mitään. Ei edes vakiintuneet tavisnaiset tai etenkään he. Nousiaisen nousua vastaan ei ole panemista, vaikka olisi varustettu taikavoimilla. No, sen murehtiminen, että Mikko vie naisen mennessään ei pidä antaa vallata aivojen onttoja sisälohkoja, muutenhan
toiminta on vain tapahtuvan jatkuvaa pelkäämistä. Pelkoa on toden totta ollut jo aivan tarpeeksi keijon pienissä kalsareissa ja merkityksettömältä näyttävässä elämässä. Ja jos niin käy, että Nousis pamahtaa varoittamatta paikalle, iskee keijon vaivoin hankkiman naaraan, ei voi ainakaan sanoa hävittäneensä sutturansa heikommalleen. Sillä voi jo vähän kehuskella keijotovereilleen alepupissa. Muutoin tärpätin nautiskelusta voi pitää tauon niin pitkäksi aikaa, kun on varmasti purjehtinut suhteellisen seurustelun tiivisrytmiseen sisäsatamaan ja ehkä sen jälkeen voi taas palata sisäreiden hikiseltä pinnalta salaa ½aikapultsariksi.

Univormun hankinta. Naiset hurahtaa tämän tästä kiiltävänappisiin työasuisiin. Poliisi, palomies, lääkäri ja lentäjä. Jälkimmäinen on ehkä liioittelua ja perämiehen takki piisaa ihan hyvin jopa hieman sutattuna ja kirpparimallisena. Lekurin valkoinen, sinänsä persoonaton takki on halvin vaihtoehto ja sitä roolia varten meillä kaikilla on jo valmiiksi kaikki anatominen tavara mukana joka käänteessä. Valepoliisina pitäisi olla sellanen aggressiivinen, eikä se kaikilta testosteronittomilta terokeijoilta noin vain luonnista.
Ja palomieskloonit on usein itse pyromaaneja pahimmasta päästä. No, näihin voi vielä palata tai sitten vaan mennä metsään olemalla läpeensä paskasissa kuoseissa niin lääkityksen, kuin vaatetuksenkin osalta. Ohessa tarkemmat ohjeet:

Suorin tie keijouteen, pikaopas:
Tukan voi jättää kampaamatta n. puoleksi vuodeksi. Asunnon imurointi ja muu siivoustoiminta vie energiaa naisenhaku-harrastuksesta. Ruoka on vain esikakkaa jätelaitokselle, joten sen laatu ja määrä on vain matemaattista numerologiaa, merkityksetöntä saissendaalia. Puhe on vain värinää kuulijan korvakäytävissä ja näissä asioissa sen tarkoitus on kellistää beiben jalat 10 yli kympin kellotauluksi. Netissä voi nälviä vapaasti ketä vaan vastaantulijaa ja siten tulee onnelliseksi ilman läheistä seuraa ja voi olla ylpeä käytöksestään. Bonuksena krooninen vittuilu netissä ja kadulla, kiroilu tuntemattomille ja ittensä ylentäminen ilman natsoja.


Ai, mutta nämä olivatkin jo olleet käytössä ja nyt tarvittiin jotain radikaalia, miltei islamistista esiinmarssia. Siitä tuli mieleen
sotatarinat. Ne ei juuri naisia kiinnosta, ellei bööna itse ole pyrkinyt sukupuolenvaihdosleikkauksen jälkeen muukalaislegioonaan. Osaa kuitenkin hieman salaa kiehtoo väkivaltainen ammatti ja tappaminen, joten voihan sitä jonkinlaisen tarinakaaren kehitellä ja alkaa esittämään posttraumaattista päihdevammaista huligaania, jolla on lyhyt pinna ja
laaja asevalikoima ja lakikirjan paksuinen rikosrekisteri.

Jääkiekkoilija. Tämän esittäminen vaatii ankaraa salireeniä. Lajin terminologian oppii kuuntelemalla ja katsomalla jääkendistien puheenpartta vanhoista urheiluruututaltioinneista ja vaikkapa Teemu-dokkarista. Hyökkääjät ovat tavoitellumpia uroksia ja niitä ekstroverttisempiä sosiaalisesti. Lätkänpelaajien ensisijainen naiskohde on missit, joten silleen tämä ei kanna kovin kauas, sillä keijo ei ole missien suosiossa alkuunkaan, vaan alfauroksen ja panomiehen karkea vastakohta. Unohdetaan tämä roolitus liian vaikeana.

Entäpä herkkä runoilija ja pehmomiesideologia. Paljon ulkoa opittua Tommy Taberman-matskua. Puheääni pitää moodata pehmeäksi ja käydä kampaajalla hankkimassa kevyet kutrit ja optikolta feminiiniset pokat. Sitten vaan mekko päälle ja herkistelemään vihreiden kokouksiin. Tämä rooli vaatii jo keskivertoa paksumpaa munaa. No, kaikkea muuta on jo kokeiltu.

Ehkä se on se juttu, jolla tärppää.

Tämä ois ollut varmaan se panostus, jota ois pitänyt jo vuosikymmeniä sitten keijon kovasti kokeilla.

Entä jos todellakin löytyy joku...

Miten sitten ja siitä eteenpäin.

Miten pitää saavutetun edun ja suhteen poikasen.

Kestääkö se ikuisuuden...

En minä tiedä - sitäkään.


==>


Kyl, alkuvuodesta murtunut käsi on sikäli palautunut, että pystyy reenaamaan aivan estoitta ja nostelemaan painavia kuormia.
Sormet ei ole vielä täysin alkuperäisessä kunnossa, mutta näilläkin pystyy raapimaan muniaan ja silittämään koiraansa.

Himasali on näinä aikoina valmis ja painoja on n. 300 kg ja suurin osa käytössä. Hinnaksi tuli n. 1500 €. Tankoja nykyisellään kuusi kipaletta. Paria ohjelmaa riuhdon asiallisella tatsilla läpitte viikoittain. Joo, hurahdin täysin tähän harrasteeseen ja
½ammattilaisena tämä jatkuu niin kauan, kuin olen kykenevä kynnelle ja ranteelle nousemaan.

Hurttani viidestoista kesä on meneillään ja ikä näkyy ja tuntuu, mutta täällä vaan ollaan.

On kiva tsiigata kesähulinaa uudesta näkökulmasta ja ekaa kevättä uudesta osoitteesta.

Viunatta ja bentsoitta vuosikierrot täyttyvät, eikä se ole enää niin erikoista tai uutta.

Tavallista elämäähän tää vaan on, eikä mitään elokuvaa tai mystistä satuilua, ah ´


===>

Ykkösohjelma : Neljä rundia kahvaa ja tankoa ja penkkiä 50-80 ja yht. vähintään 450.
Kakkosohjelma: 4 rundia käsipunttei 10½ + 12½ ja tankoja + 60 penkkiä ja 40 maastavetoi yht. = 500.
Kolmosohjelma: 2 Satkua x 15½ handua ja kaksi tankokierrosta ja penkkiä ja kyykkyä (60/40) yht. = 500 kpl.


Suosin vitosen sarjoja aikasta pitkälle yhtä liikettä kohden ja teen yleensä 20 kpl yhdellä tangolla kerrallaan. Tankoja viisi +
penkkitanko ja kyykky ja maastavetoon omansa eli jopa kahdeksan tankoa on himasalissa ja ne kilpaa kimaletelevat ja säihkyvät.

Kalustoa himasalilla:

15 kg x 16,
10 kg x 12
7½ kg x 2
5 kg x 10
2.5 kg x 10
1.25 kg x 8 = 460 kg.

Kahdeksat tangot painaa vajaa 80 kg ja käsipuntit 2 x 17½ = 35 kg + kahvakuula 16 kg.

Elikkäs sellanen reilun 600-700 kilon läjä punttikamaa, ah, kun lasketaan penkit ja puntarit messiin, hä.

Painojen lisääminen tulee viemään aikaa ja tapahtuu 2½ kilon tai 1.25 kg vauhdilla.
Pitää myös pystyä tekemään koko liike, eikä vain poseeraamaan kuin äksel rous.

Nyt viisissä tangoissa keikkuu n. vajaasta 30 kilosta n. 50 kiloon ja penkkisarjoja aloitan
tekemään 60-70 kiloisella samoin kyykyssä vakiintuneena 70 kg, maastavetoi 50-70 kg piisaapi.
Ainoa liike, jossa tuli romahdusta murtuman jälkeen oli penkki ja
kesäinen korjausliike tulee nostamaan sarjojen kg-lukemia ylöspäin.
Sitä alun rinnan avaavaa, rajua ensi puraisua penkistä ei enää tule koskaan saamaan.
Tämä muistuttaa ihanaa käytännön alkoholismia, kun ryömin kaatopaikalla ja örvelsin deliriumissa.

n. 400 - 700 liikettä on ihan kelpo määrä yhteen harjoitukseen kok.määrältä, kun tekee tunnollisesti ja oikein (ja) ajatuksella.
Etenkin toisessa ohjelmassa on kevyempänä kahvakuulan ja handupuntin osuus, joten optimaalinen överi ei olekaan väistämätön.

Muutokset mahdollisia tässäkin ja oleellista on monipuolisuus, sillä teen kymmenillä eri tavoilla tankoja, vaikka päällekkäisyyksiäkin on. ja jos en nyt kymmeniä sittenkään, niin aivan varmasti laajemmin, kuin tavallinen mark walpäri. Siis muutenhan tuo tyyppi on pro.

hauisliike pystystä, hauispenkistä ja polviltaan, pystypunnerrus eri pituudelta, pysty ja kulmasoutu eri painoilla, ojentaja ranskalaisittain ja pystystä, n. 20 eri käsipunttivariaatiota, ehkä kymppi eri kahvakuulaliikkeitä, peruspenkki, perusjalkakyykky, oma maveni ja silleen.

On aina hyvä pyrkiä tekemään ns. vastaliike edelliseen ja samaa liikettä vähän eri tavalla. Ja miettimään, mitä tekee: keskittyä.
Määrä ja lukemat ei ole tärkeintä, mutta jokin systeemi on vaan hyvä olla ja numeraalisesti ymmärrettävä. Jotain mitä seurata.

Erittäin vähällä vaivalla jalan lihakset saapi esille ja käyttöönsä. Penkissä oleellisinta on oikea tekeminen, eikä satojen kilojen ahminta, ah. Muutenkin on tehtävä ns. oikein. Ja sen oikein tekemisen kannalta tärkeimpiä juttuja on aina selän asento.

Eikä mitään riuhtomisia missään kohtaan, mouhoilevat vahingot on karsittava ja panostettava turvallisuuteen.
Tuloksia tulee ajallaan, kuten tuli siitäkin, ettei enää itteensä myrkyttänyt.

Tämän kaiken touhun tarvii olla kivaa. Se on oleellista ja terveeksi tulee kehittämällä lihaksiaan, joten kipeenä harvemmin on,
jotta se estäisi reenaamasta itseään terveemmäksi, jotta voi taas harjoitella. Reenaan silti elääkseni, en elä reenatakseni.
Elin ammoin juodakseni ja ollakseni plösökingi homersimpson. Ihminen itse on ainoa tyyppi, joka voi muuttaa elämäänsä.

Taukojen merkitys on iso. n. 48 - 72 tuntia on hyvä pitää taukoa reenistä eli parista kolmeen vuorokauteen.
Tämähän harvemmin toteutuu arjessa. No, pari päivää voi tehdä putkeenkin ja sitten pyrkiä olemaan
kolome poijes tankojen ääreltä. Joskus se onnistuu muun elämän ohella, toisinaan sitten taas ei.

Kuukaudessa tusina on riittävä määrä reenejä ja pyrin tekemään kahdesta neljään kertaa viikossa, kunnes tusina on täynnä ja
sitten sen pakollisen viikon breikkiä ennen seuraavan kuun kehon rääkkäystä tai oikeestaan muokkaamista, rimmausta.

Jotain protskujauheita voi vesiinsä sekoitella, mutta sellasta oikein tymäkkää salidouppia ei kannata alkaa käyttämään.
Harrastuksesta ei myöskään tarvitse tulla ammatti tai jokin outo pätemisjuttu. Tämä on vain minun vastine tuplamaisterin tutkinnolle.

Voin taata, että sisään ajamani ohjelmat ovat tämän koevuoden aikana toimineet oikein mojovasti ja skulaa kans, sekä tuottaa tulosta ja vaivaksi koettu uhraus omaan kuntoon on rutiinia. Olen todellakin nauttinut tästä touhusta ja
salimatkakin on kohtuullinen, n. kaksi metriä.

Aloin perehtymään kehollisen voiman tuottamisprosessin saloihin vuonna 1982. Raaka fakta on,
että suhteellisen laajalla levypainovalikoimalla ja itselle sopivalla ja monimuotoisella ohjelmalla pääsee elämänsä kuntoon,
kun syöpi ihan tavallisen terveesti ja pitää säännöllistä elämänrytmiä yllä, kuin itsestään.

Ihmisellä on hyvä olla jotain hobia tai joitain harrastuksia. Jotenkin kertynyt kuona on pyrittävä poistamaan kehosta ja - mielestä.

(Minkä tahansa) jaksaminen paranee, uni paranee, mieliala on skarpimpi ja niin edelleen ja silleen, aye


==>


Repaleinen matkastoori vanhalta, hitaalta ajalta:

Madridissa kiskasin vikat massit nokkaan kokkelilla ja jäin velkaa hostelliin ihan siinä Gran Vian alueella. Alessandro, Italiaano, tyylikäs herrasmies, jonka vaimo oli delannut auto-onnettomuudessa, jeesas mut siitä vjitun pälkähästä, jotta pääsin taas lomalta takas aseen varteen. Ei muuten puhunut ollenkaan lontoota ja minä vain auttavasti porca miseriaa, piccolo pocoa, stressi nervoosaa.
Kunniakseni voin sanoa maksaneeni suurieleisesti hälle takaisin ihan verotetuista tuloista ja kohtuullisessa ajassa.

Nairobissa maailmaa kiertävä saksalainen tv-reportteritar käytännössä maksoi mun lentokenttäveron (20 saksan markkaa),
kun olin hassannut viimeiset shekelini naisseuran perseeseen. Tumma yön kuningatar, tai yksi heistä majoittui
moloni päälle yöksi ja sehän maksaa, siis hotellivieraan taksan verran ja fyffe peritään aina ennen uloskirjautumista, aye.

Olen jäävi arvostelemaan italialaisia ja saksalaisia, sillä pari syntyperäistä on mua isosti auttanut todellisen hädän hetkellä. Hetkinen, olen sittenkin puhunut ja kirjoittanut vähemmän arvostavasti noiden maan kansalaisista. No, niinhän mä olen kaikista muistakin ja joskus ihan aiheesta.

Israelissa mut on heitetty kapakista helvettiin pari kertaa aggressiivisen käytöksen takia ja siellä ollaan aina tosisaan, onhan se täysin jenkkien ylläpitämä sotilasvaltio ja Syyriassa laitoin varmaan monta sataa dollaria johonkin pelkkään pöytäseurueen hutsuihin, sen kummemmin siitä mitenkään erikoisemmin hyötymättä. Vjittu samaa kävi kyl Tel Avivissa,
tosin siellä tsekkasin ihan huoratalotkin ja nehän on sellasia kuppasia jynkkylootia, joisa ei oo kehumista. Samoin Madridissa, ehkä kaikkalla.

No, yks englantilainen silloinkin ikäiseni nuori neito otti mut kotionsa erään iltana ja se oli ihan hyvä kokemus, selvinpäin.
Onko se sitten niinkään ihmisen elämää. Nykyään Chaturbaten kaltaiset nettikamerapalvelut ovat vallanneet alaa.
Porno ja seksinmyyminen ei katoa koskaan. Diilaamisesta teen "valtionlaillista" koko maailmaan, jos minut valitaan siihen hommaan.

Muutoin noissa maissa ns. tavisseura on yleensä aina jostain muualta eli turistilähtöistä. Paikallisia ei pahemmin
saa lämpöiseksi ja minäkin toki yritin enemmänkin lähestyä erästä reservin helikopterinaista. Nyt oisin sitten käynyt
Iipolandian armeijan ja olisin iippomiisusta eronneena ja aktiivisena pultsarina häärimässä jotain laitonta jossain biitsillä.

Voi hyvinkin käydä, että jos vaikka tonne Israeliin menee töihin, niin pyörii sitten vain niiden
muiden muukalaisten kanssa ja seurassa kaiket ajat. Tämä on yleistä ja käytäntö laajemminkin hyvin monessa maassa,
mutta voihan sitä jotenkin koittaa paikallistua ja alkaa enempi paikalliseksi, kuin paikalliset itse, aivan kuten
turhapuro tullessaan tsadiin. Tosielämässä ja etenkin ulkomailla pitää vaan olla oikeesti rohkea ja heittäytyä, joskus jopa katolta.
Kerran putosin Jerusalemissa joltain saatanan korkeelta muurilta ja kävi tsägä, etten murtanut kättäni. Se tapahtui vasta tän kuun Tammikuussa, mutta selvinpäin. Metka aine tuo alkomahooli, joka on laiton myrkky jossain huumemyönteisissä maailmankolkissa tai hyvin aliedustettu virvoke ja nautintoaine samalla kun samoilla kortteleilla hiisataan himmeesti kukallista tajunnan tuotetta.

Tel Avivissa tuli pyörittyä aika paljon ja yksin olin enimmäkseen liikenteessä, aina alttiina vaikutuksille ja hakemassa hankaluuksia.
Kerran eräässä hostellissa Ben Yehudalla joku naapurikämpässä budjaava elämäntapanarkki lähestyi meikää ja koputti oveeni.
Tsekkasimme sinä yönä hepoa pelliltä ja siinä polttelussa oli sitä jotain, joka varmasti ois koitunut paljon pahemmaksi turmaksi, kuin viuna. Alkoholi on silti heroiinin luokkaa oleva hjyymäysaine, sillä se aiheuttaa fyysistä riippuvuutta ja on pakko saada ne pari kaljaa, mitä se ikinä tarkoittaakin, lainatakseni A. Melleriä taas kerran. Pakonomainen dokaaminen -> ei ollenkaan kivaa tai kehittävää.

Kyl kovat huumeet on kovia hjyymeitä ihan syystä, kun vaikutus on niin perusteellinen, ettei sitä oikein voi verrata mihinkään.
Silti kyse on illuusiosta, jossa koitetaan tavoitella jo kerran iäksi mennyttä fiilistä ja pyrkiä paikkaan, jonne ei vain voi enää mennä, sillä sitä paikkaa ei ole olemassakaan ! Kuka voi olla niin järkevä ja ennalta viisas, ettei kokeiluista ja kokemansa jälkeen ja siitä huolimatta kipua tuohon taivaalliseen kyytiin... etenkin jos jo valmiiksi on päihdemyönteinen ja halukas kokeilemaan vielä jotain suurempaa. Kun yksilöllinen pöihtymishalukkuus on niin voimakas vietti.

Koko päihdevimma ja suoranainen fyysinen himo, riippuvuus ja addiktion kiemurat ja kauhut on ihan helppo ymmärtää, kun asiaa tarkastelee talon sisältä. Uskon, että toisilla ei vain ole sitä kimmokkeen tuottavaa halua olla sekaisin. Sillä ei edes ole välttämättä mitään tekemistä minkään tasapainon ja riskien välttämisen kanssa. Tai moraalin, kasvatuksen, sivistyksen, koulutuksen ja älykkyyden. Me perimme ne ominaisuudet. Ja lopun tekee ympäristö ja just sopivan huono itsetunto ja ajelehtimiseen taipuva luonne.
Pettymysten pitkä sarja, vaikka pitäisi tajuta, ettei aina onnaa ja että onnistuminen ja jonkin pysyvän hyvän saaminen vaatii paljonkin työtä ja aktiivisuutta. Tavallista enemmän vaivannäköä ja keskittymistä, sekä sunnittelua ja malttia.

Kun tarpeeksi kuluu aikaa ja hakkaa päätään elementtiin minkäkin vallitsevan ja hallitsevan substanssin kanssa, voi sopivilla ominaisuuksilla löytää tiensä ulos ja aluksi tyhjän kujan päivänpaisteeseen ja hitaalla aikataululla ihan eri puolelle elämää, mutta paljon pitää siinäkin olla tuuria ja luonnetta messissä. Ihmetys on suuri, kun saakin jotain paljon parempaa, kuin kemialliset harhat. Vaikkkapa todella hyvän ihmisuhteen.

Sofiassa vasta tapahtui se hassu juttu ja kulttuurierottelu eli siellähän kyllä-nyökkäys on pään ravistus ja toisinpäin.
Ois ehkä senkin itäplåkkimaan aika vaihtaa käytäntö ehdottoman enemmistön normaaliin versioon. Välttyis monelta !
Kadulla kyselin finnish embassya ja sain vain pään nyökkäyksiä ja outoja katseita, kun penäsin lisää ohjeita.

No, monesti on ollut matkassa pieni ihme ja käynyt suuri tuuri, ettei sen pahemmin koskaan käynyt tai henkipålåinen irronnut ropasta.
Ihmiset on ihmisiä, kuten DM laulussaan totesi. Mikään valtiollinen raja, sukupuoli, ihon väri tai ikä tai sukupuoli ei rajoita - ihmiseltä toiselle saatavaa kokemista. Ellei sitten ole fanaattisen kättentaputusvaltion omaisuutta.

====>>>>

Saunan Winston: Onko jokainen oman onnensa seppä?

Tavallaan ja ainakin orkuista ja siltä osin, että vastaa omista tekemisistään, jos on täysikäinen ja bona fide.

Onnen saavuttaminen vaatii työtä. Jo se fakta karsii osan pennittömien uneksijoiden suuresta määrästä. Enkä tarkoita ansiotyötä, vaikka duunia ja sen duunaamista kovasti arvostankin.

Tarvii tuntea itseään ja mitä todella haluaa. Unohtaa epärealistiset tunnelmakuvat ja haavelinnat.

Jokaisella on vahvuuksia. Niitä hyödyntämällä pääsee tavoitteisiinsa. Ainakin minä olen päässyt. Ja tuurilla. Sitä on ollut myös.
Esim. paristosuhdannemarkkinoilla tarvii löytää yksi (1) hyvä tai erinomainen yksilö, jonka kanssa klikkaa ja synkronoi.
Ja sitten vaan myydä itsensä hänelle. Periaatteessa asia on vain näin yksinkertainen. Minä en tiedä toisten ihmissuhdetyyppiä, vain omani. Se sinällään on jo paljon ja että myöntää tunteensa ja että olemme niiden varassa eläviä seksuaalisia petoja, kaikki tyynni.

Mielisairaana persereikänä ihminen vain häiriköi ja trollaa muita. Meillä ns. suhtterveillä useimmilla elämä kiinnostaa niin paljon, että sen aikana haluaa tehdä ja kokea jotain hyvää ja todellista.

Päihdeura on lopulta tietoinen valinta ja osalla tekosyy krooniseen slurpailuun. Miksi muuten kukaan siitä paskasta ois päässyt eroon, lopullisesti. Siinä todella pitkässä prosessissa joutuu usein katsomaan tosiasioita ja itseään suoraan silmiin. Rehellisesti ja kiertelemättä. Kaikki eivät tähän pysty ja peli on ns. menetetty.

Täytyy haluta muuta.

Suomi on maailman helpoin mesta elää. Ei tartte tehdä edes töitä. Kuinka paljon muualla on onnen etsintää helpotettu. Siellä suuri osa ajasta ja energiasta menee isolla torilla hengissäpysymiseen. Täällä voi persaukinenkin tehdä vaikka mitä.

==>>

Kirjoittaja Winston-84 » 09 Heinä 2021, 00:29, kysyjavastaa-ketju Saunaamossa, jossa asuin ennen monta vuotta:
Mikko Alatalo, Hector, Kari Tapio, Fredi vai Danny?

=> Helposti Hector, Heikki Harma. Toimittaja, muusikko ja todella hyvä käännöspiisiekspertti. Kasarin aivan alussa
tutustuin tähän musiikin jättiläiseen, n. kolmemetriseen humanistiin senaikaisen rockradion välityksellä.

Dannysta tulee mieleen merkittävälle rahvaan enemmistölle ulkomusiikilliset jutut eli hälle hieman liian nuoret neidot. Tai siis ainakin mun mielestä ikäero kumppaniin voisi olla alle sata vuotta. Tämä ei ole kateutta ja ihminen on senikäinen, kuin on. No, ei rollaritkaan tajua vetäytyä, vaikka ovat vain koomisia karikatyyrejä menneestä loistostaan.

Auta armias, sanoi Ilkka Lipsasen vaimo Liisa. Siitä tuli koko maailman tunnetuin lausahdus ja vahva hästääsviite aiheisiin #aviorikos, #onneton avioliitto, #kolmen kauppa ja #uskoton aviomies. Voimme äimistellä loputtomiin jonkun ilkan ja lissun välisiä sopimuksia ja lopulta se on näiden kahden ihmisen välinen asia. Tai ois, josse ois pysynyt poissa suuren kansan silmistä ja talon sisällä.
Ihminen on paitsi luontaisen utelias, myös sairaan kiinnostunut muiden asioista ja muutenhan ei jotain
seiskalehteä ois olemassakaan, mutta onhan se ja käsittääkseni aikasta suurella levikillä, sittenkin.

Täytyy kuitenkin muistaa, että tämä suomalaisen kansarmeijan ylväs reservin upseeri, niinikään hyvin pitkä ja suoraselkäinen bisnesmies on merkittävä tekijä 60-luvun iskelmäpåpissa ja polkaissut pystyyn kokonaisen teollisuudenhaaran ja popularistisen soitin- ja lauluorkesteribuumin niin esiintyjänä, kuin artistien työnantajana ja kyllä minä diggailen Dannyn vanhoista biiseistä,
joissa hän leyhyttää leijaa, vaikkei se kertonutkaan salakavalasta suppopierusta,
joka on muuten kymmenen kertaa tavallista pierua pahempi.

Danny on 2010-luvun Cheap. Ja Cheap (Cheak) on 1960-luvun Danny. Molemmilla tuottajan ja rahantekijän
synnynnnäistä lahjaa ja tietoa, jota ei tavis sukanpuristelija kuunaan tule bonjaamaan.
Danny (ja Chiippi) on se eksoottinen epäsuomalainen mies, jonka syliin tytöt ja naiset
kipuavat, kaatuvat, hyppäävät ja heittäytyvät ja onhan äijällä oltava
hienostunutta karismaa, että saa teinit laillisesti kotiinsa. Ja rahaa.
Tuo taito saada naisten pöksyt kastumaan on
arvokas, jos on yhtään terve heteromies.
Armoitettu lahja ja avain feminiiniseen
maailmaan on usein peritty
ominaisuus iskältä.
Itselleni piisaa kyl
yksi (1) nainen.

Alatalon Miksasta luin Syyrian ja Israelin välisellä loitontamisvyöhykkeen vartiotornissa jostain seuran tapaisesta naisten lehdestä (sic), että hänen vaimonsa oli tappanut itsensä. Mielenyhtymät tuohon paulmccarrtney-henkiseen trubaduuriin ovat #lastenlaulut, etenkin #känkkäränkkä ja mainoslaulu #puuhamaa. Lisäksi Juicen kanssa monia yhteenottoja kestänyt toveruus, joka alkoi hyvin kauan aikaa sitten eli syntymäni aikoihin, #silmälasit ja hieno yhteiskunnallinen, huumorin kautta voimakkaasti vakaviin asioihin kantaaottava laulelma murroksellisesta yhteiskuntarakenteiden siirtymävaiheesta, itsensä etsimisestä ja miehen tunnetuskasta, vaarasta ajautua syrjäytyvään marginaaliin, hakeutumisesta itselle epäedullisiin neuvotteluasemiin elämän juoksuhaudan tapaisessa motti- ja umpikujatilanteissa, vaikka oman egonsa romuttaminen ja tosiasioiden myöntäminen olisi sattunut vähemmän:

Leuhkat eväät -> https://youtu.be/vjno0X3Uepw ai että tätä tuli lallateltua silloin keskeneräisenä ihmisenalkuna.

Fredi muistutti ulkoisesti Leo Lastumäkeä, joka isävainaani mukaan piti mua kerran sylissä Oulun vuosina.
Siinä varmasti oli turvallista ja karvaista. Kolmatta linjaa alkaa välittömästi soimaan aivonesteen taustalla,
kun Fredi mainitaan, ja sehän on Junnu Vainion teksti, jonka tämä omalaatuisen äänen haltija hienosti tulkitsee.
Kiltti mies, jonka minunikäinen tytär menehtyi ennen aikojaan pari vuotta sitten. Only the good die young, they said.

Olin tiskissä ravintelissa, jota ei enää ole, kun kuulin Kari Tapion siirtyneen iskelmätaivaan ikuisten vihreiden hittien kunniakerhoon. Sankarityyppinen tarina, jossa merkittävää osaa esittivät viuna ja kovan luokan julkisuus, joka oli laadultaan
sosiaalista onanointipornoa.

==>>

Mielestäni julkisuus tappaa suurimman osan herkistä taitelijoista,
eikä se jatkuva suurennuslasin allaolo missään nimessä sovi kellekään.
Ainakaan terveelle yksilölle. Kaupalliset kuviot vaativat tätä ja
pörssiyhtiön edustusto tuolla suuressa maailmassa.
Suomalainen leffa ja musagenre on sentään
vielä melko lapsenkenkäinen leikkitehdas.

Kuinka moni laps/nuorisojulkkis on tuhoutunut viimeistään aikuisiällä.
Aika moni sittenkin, meillä ja muualla. Tai ainakin rämpii elämänsä läpitte
jokseenkin kehnolla menestyksellä verrattuna siihen "menestykseen", jota koki.

Hollywood-meininki on tavistyyppien aatelointia. Ja tavisihmisten aatelointi se vasta sairasta ja epäihmismäistä onkin.
Näitä tähtiä kuitenkin seurataan ahnaasti maailman joka kolkassa ja niiden uljaiden hahmojen elämä näyttää niin upeelta.
Kuinka moni niistä tyypeistä, häkkiin laitetuista siniverisistä ja haliwuud-kimalteisista silkkiperseistä todella on onnellinen.
Onko pinta sisältöä tärkeämpi, onko se miltä näytämme tärkeämpää, kuin mitä tunnemme. Moni kakkka päältä siloinen ja loistokas.

Sellanen sometauti iskee kaikkiin, jotka saavat huomiota ylitte äyräiden ja kokevat olevansa tärkeitä tuntemattomille.
Keith Richards jaksaa aina kysyttäessä mainita, kuinka heidän rollaattoribändinsä keulaukko sekosi suosioon ja alkoi potea tautia
nimeltä lead singer syndrome, jossa alkaa uskoa omaan ylivoipaisuuteensa, korvaamattomuuteensa ja kuolemattomuuteensa.
Ettei kuole koskaan ja että on poikkeuksellisen paras ja vippi koko ajan ja joka paikassa ja... välttämättä muut eivät ole ollenkaan.

Joka päivä muistan kiittää hyviä voimia ja *Jah´ia, että en ole maailmankuulu rokkari, futaaja, lätkänpelaaja,
kirjailija, näyttelijä, muusikko tai tunnettu kymppiuutisten loppukevennyksestä, aamuohjelmasta, politiikan parista.
On kerrassaan mahtavaa olla tavis, ihanaa voida olla vapaa ihmisten sairaalloisesta uteliaisuudesta ja pahoista teoista,
joita eittämättä kohtaisi ylisuurena starana, jonka egokaan ei mahtuisi samana päivänä ovesta ulos. On tää hienoa, tää elämä.

Sanotaan, että "pitää varoa, mitä toivoo". Pikemminkin ihmisen kannattaa miettiä, mitä tekee elämälleen, elämänsä aikana.
Aika paljon näkee poukkoilua aikuisilla, koulutetuilla ihmisillä, jotka eivät viihdy itsenään, yksin, eikä kenenkään seurassa.
"Helppohan se on sieltä huudella". Vitut ole. Mä olen itse tullut niiiin mieleni mustalta pohjalta, ettei kukaan edes tajua sitä.

Entä jos ei vaan pysty. Entä jos mt-ongelmat on niin radikaalit, entä jos päihdetauti on niin raju. No, en minä vjittu tiedä.

Olen entinen sekakäyttäjä, ex-kokopäiväspurgu, ex-ylipainoinen, ex-sekamuotohäiriö, jota kukaan nainen ei halunnut lähelleen.
En ollut vuosikausiin töissä tai missään sanottavassa kontaktissa normaaleihin ihmisiin, kävin hoidoissa ja voin erittäin huonosti.
Nyt olen muodikkaasti pukeutuva komea ja lihaksikas, erittäin supliikki seuramies, joka ei pelkää naisia ja on "pysyväisuhteessa".
Tämä on se, mikä näkyy ulospäin. Sisäinen myllerrys vei mun elämästä kymmeniä vuosia. Ei mulla ole aikaa millekään spämmille.

Moni juttu elämässä on ihan tavoiteltavissa. Ongelmat johtuvat siitä, ettei viitsi tutustua itseensä, eikä tiedä mitä haluaa, todella.
Ollaan tyytyväisiä tyytymättömyyteen. Ylipainoisia paskoja. Asiat on liian helposti saatavissa tässä sossumunkkipossuihralassa.
Laiskuus. Internetti. Liikkumattomuus. Kukaan ei tee muutosta, kuin itse. Minä olen minun puolellani ja pidän huolta itsestäni.
Ja paskan saa pyytämättäkin ja jos tulee huono olo ja onnettomaksi valinnoistaan, fiksuinta on valita jotain muuta.

Ei sen valinnan ja tekemisen tarvii olla mikään suuri maailmoja halaava mandaatti. Ensin voi lähteä pudottamaan painoa. Aluksi 70 rammaa ja sitten n. 25 kiloa, kuten itselläni. Siihen mullakin meni varmaan viisi vuotta, että löytyi toimiva systeemi. Huomasin eräänä sade tai poutapäivänä, että kaikkiin ns. projekteihin on mennyt sellanen viisi (5) vuotta ihmisen aikaa.

25 -50 kiloa ylipainoa on uusi standardi. Se on kuitenkin tappava määrä ihraa ja läskiä, joka hidastaa ja heikentää
sekä elämisen laatukokemuksia, että tasokasta moniulotteista aistein avautuvaa taivasta, joka tämä paikka voi olla.

Onko fyysinen reenaus pinnallista. Kaikki elämässä on sitten sitä. Faktahan on, että ulkoinen kuori on se, joka näkyy ja
mehän palvomme lihaa ja persettä ja habaa ja tissiä. Olemme seksiä tihkuvaa suurta mulkkua ja pientä pillua jokainen.
Oleellinen juttu on, että fyysisesti kovakuntoinen saapi elämästä enemmän irti, eikä vain peittojumpan saralla, vaan muutenkin.
Minä nukun paremmin. Jaksan tehdä töitä paremmin. Ja aina vaan vähemmän jaksan kiinnostua epätärkeistä, joutavista asioista.
Ajatus kulkee, jota voi jo sinällään pitää pienoisena ihmeenä. Kaikessa se näkyy. Kaikessa se tuntuu.

Kaikista ei tarvitse tulla olympiatason uimaria tai kotleetista atleettia oman terveytensä kustannuksella. Maailmassa on harrastelajeja vaikka pilvin pimein. Jokaista ehtii kokeilla, kaikkia ei tarvii tehdä, vain sitä, mikä todella tuntuu omalta ja on itselle hyödyksi.
Voitot eli saavutettu kunto koituu omaksi parhaaksi. Se on just näin yksinkertaista, kuin yhteisten asioiden hoito ja koirankusetus.

Ensin voi lähteä vaihtamaan verkkarit miehen asuksi. Ensin voi alkaa puhumaan naisille ja olemaan ihmisiksi sitä kautta. Netti ei ole kuin väline, josta tulee laatupornoa ja musaa ja muutama uutinen. Lähinnä musaa. ja paljon, aamusta iltaan. En todellakaan usko, että vaimo ois todennäköinen mätsi näppäimistön kautta. Tai että onnellisuus kumpuaa biteistä. Tai kokis täyttymyksen jotenkin muuten kuin lihana live n alive. Ensin voi lähteä tsekkaamaan, mitä harrastusta vois alkaa kokeilemaan. Ensin voi mennä tekemään jotain ½työtä ja fingerporihommia. Ensin voi vaikka alkaa syömään ihan terveellisesti, puuroja ja salaatteja kans. Ensin voi rakentaa jonkinlaisen hyvän "vrk-ohjelman". Ensin voi vaikka alkaa reenaamaan kuin ½ammattilainen ja hankkia kahdeksan tankoa ja niihin levypainoja n. 3½ sataa kiloa, kuten minä, jne ja niin.

noniin, tulipas taas mentyä vähän aiheesta ja vastattua melko pitkään...mikä se kysymys muuten olikaan ??

*Jah -> Billy Idolin käyttämä termi studiosessiossa, kun soitto ja laulu ei vielä ihan kulje, kuten se parhaimmillaan kulkee.
Vasta kun Jah laskeutuu, alkaa sujua. Ja Jah voi olla sitten mitä vaan haluat ja koet tärkeäksi asioiden sujumisen kannalta.

==>>

Kyl naisen roppa on ihana, ihan lähtökohtaisesti. Ja hyvin suunniteltu vuonoineen ja muotoineen. On sitten sen sapluunan takana lääkesokeritonttu, scientologikeiju tai jokin mystinen taivaanisä, hän on onnistunut. Balanssissa oleva nainen ymmärtää, että miehellään on silmämunaa myös katutason ilmestyksille. Se on nähdäkseni puhtaasti luonnon tahto, että näkee myös ympärilleen.

Ainakin, jos mies on
- vähintään hetero,
- pulssi tuntuu eli ompi hengissä ja
- avaa herätessään silmänsä ja on silmin nähden kiinnostunut elämästä.

Ei siinä tarvitse omaa elämäänsä vaikeuttaa alkamalla tuuppaamaan kaikkea liikkuvaa. Osa miehistä on todella dorkia ja huonokäytöksisiä, mutta niillekin pellekeijoille tuntuu löytyvän ymmärtäjiä hameväestä. Ehkä tylsää, tavallista ja perinteisen kilttiä urosta parempi vaihtoehto on joillekin niiden vatsakohta. No, meillä kaikilla on tyyppimme ja toteutamme koko elämän mittaisen ajan samoja juttuja. Puhumme samoja, toistamme itseämme, vaikka luulemme uudistuvamme. Olemma yks ja sama - tai sama se mulle.
Mulle onkin sinällään sama, ketä kukin rakastaa, mutta emmää kyl ite ois ihan heti valittemassa karvaista ja rumaa ja haisevaa miehen roppaa. Naiset ei haise. Ainakaan itseäni lähellä oleva naaras ja kakkakin on hunajata. Sitoutumiskyvykäs ja kaikin puolin täyspäinen, tässä yhteydessä käyttämäni termi ”hyvä nainen” huvittuu ja nolostuu aina sopivassa suhteessa pussyfarteista, verisisistä sormista ja limaisista elimistä. Nyt nämä niljakkaan ihkut mielikuvat hypähtävät verkkokarvojemme sisäpuolelle, eivätkä suostu enää lähtemään pyydettäessä poijes.

Oon myöhäisherännäinen monessa mielessä. Viittaus ei sisällä uskomusoppista propagandaa, enpä usko.

Olen kammennut elävien mestoille vasta yli 4kymppisenä. Elämäni alkoi vähitellen 2010-luvulla, vaikka olen ollut teknisesti ja fyysisestikin olemassa jo toukokuulta 1970. Plinkin alkuräjähdysvuonna 2010 en vielä ollut elossa, lainkaan. Jossain 2015 jälkeen pikkuhiljaa aloin päästä henkisen ruumishuoneen kalmantuoksusta ja patologisen osaston eteistä pitemmälle –> ulkomaailman aidoista ja puhtaista riemuista nauttimaan. Muistan, kun näin ekan kerran niityn, auringon ja kuulin lintujen huutelun. Nämä elementit ilmestyivät minulle kuin punaset pikkarit puvun taskusta – pyytämättä ja tahmaisina. Nuo näyt ja fåågelit koittivat kertoa, että tietävät minun osaavan lentää. En kuitenkaan kivunnut heti yhdeksänteen kerrokseen. Leijailulentokirja ei ole lasinen, nyt taidan tämän viimein tietää. Ja mä pääsen mihin vaan.

Muistan myös ensimmäisen bentsottoman tunnereaktion. Aidon pettymyksen, tuoreen tuntemuksen, joka oli ollut kymmeniä vuosia hautautuneena tunnemäskin ja aivopurun sekaan. Kuin tuhkaisen munan kurotus kalsongeista, ikään. Ekan raittiin elämänjakson puraisun reidestä. Naisen käden kehollani ja poltteen sisällään. Huomion keskipisteeksi pääsemisen. Ja että sai taas jonkun nauramaan. Että ylipäätään tuntui hyvältä, ilman erityistä syytä. Että oli normaalia.

Viuna ja bentsot hidastivat huomattavasti aistikasta ilojen kokemista ja elämästä livenä haltioitumista. Aistien ollessa tukittuna paloviinalla ja pottuviinalla ja etenkin kyvyn ymmärtää asioita ollessa kuin katkaisimella pois päältä ei voi kauheesti
mitään erikoista ja kaunista kokea. Tänään olen varmasti elossa ja elän.

Jopa munanikin on nykyään iloinen, virnistelevä veitikka ja tulee turvonneena aika ajoin pää punasena ja ainoa silmä kiimatipassa kysymään, että joko mennään jumppaamaan sinne ihanaan ja autuaan paikkaan. Mennään tietenkin.

Mukavaa hommaakin etsin aikani ja löysin. Kohtasinpa vielä siellä elämäni naisen. Ja nyt se logistiikka alkaa jäämään taakse ja teen varmaan tulevaisuudessa hypähdyksen hoiva-alalle, vaikken alaa ole opiskellutkaan. No, emmää sitä tavaroiden siirtelyäkään ja tavaravirtojen kulkua ollut opiskellut, vaan tein vaan käytännön hommia, hä.

Asiat vain parenee, mitä pitemmälle hiekka valuu entisen pultsarin dokuvuosista. Matemaattisesti voidaan laskea, että n. 7300 päivää meni harakoille, reisille ja rapula-aikaisiin huokailuihin, jos mittamääreeksi nostetaan vaikkapa pari vuosikymmentä.

Vanhasta irtirypistämisessä on kyse:
- halusta tappaa vanha,
- rohkeudesta tehdä uutta,
- kyvystä kestää henkistä kipua.

Sosiaalipoliittisesti voidaan vielä puhua ”ihmiskokeesta” tai ”psykologisesta selviytymisestä”.
Kyseessä on ”kasvutarina” ja ”vitun seikkailu”, ”saatanan kova kohtalo”. ”raitistamalla onnelliseksi”
ja ”pystyin sittenkin siihen”, ”miehet nielivät raakaa viinaa ja kertovat”, ”pönäkästä timmiksi jäbäksi”.

Filosofisesti ja buddhalaisittain voidaan lörpötellä kaikenlaista sopivaa. Kätevästi kääntää huomio isoihin universumin takaisiin ongelmiin, joista emme ehkä sittenkään tiedä yhtään mitään. Tai todeta vaan, että ”tämä kaikki on samaa”.
”Ei ole suurempaa, eikä parempaa tai pienempää ja huonompaa”.

Eli ei olekaan tulossa uutta tv-sarjaa seiskakympin uniikista elämänmuutosremontista. Ei edes halpisleffaa dvd-hyllyyn tai sarjakuvaa, sunnuntai-iltapäivän kuunnelmaa. Ei ees yhtä paikallislehden haastattelua. Ja ihan hyvä niin !

Voimme puhua ”kokemuksesta” ja ”eletystä elämästä”, ”menneestä ajasta”, ”ajasta ennen tätä aikaa”, ”entisestä elämästä” tai ”päihdevammasta”. Ihan yksinkertaista. Eli aloin ottamaan kuppia ja se niin maistui hyvältä. Lisäsin kipottelua ja holistuin pahan päiväisesti. Saatoin juoda omat ja muiden fyrkat, terveyteni ja moraalini ja sieluksi tiedetyn mystisen sisäelimen. Siinä kaikessa meni aikansa. Urakka ei ollut ihan muutaman vuoden mittainen turnee. ”se oli vähän sellasta aikaa.” ”aamuisin oli aika paha olla”. ”toisinaan meinasin olla tyytymätön elämäni laatustandardeihin”. ”oishan se kiva kokeilla jotain muuta, mutta kun mä niin tykkään näistä tärinärapuloista”. Sitten tapa jäi pois ja päädyin raitistumaan. "aika metkaa, että tavalliset jutut ei hajota päätä ja psyyke ei mene atomeiksi, vaikkei ihan joka asia tai läheskään kaikki koko ajan mieleni mukaan menekään", jne bla bla ja "bla blaa ah blaa".

Nyt olen todennut samat asiat noin tuhannen kerran samalla tavalla, samalla kanavalla ja samoilla sanoilla.

Tästä on tulossa hienoa aikaa.

Tämä on ollut hienoa aikaa.

Tämä on hienoa aikaa.

=>

Wolf Alice - Blue Weekend (Full Album) https://youtu.be/izPyM4Sc0Wo
Red Hot Chili Peppers - Stadium Arcadium (Full Album) https://youtu.be/8xip8lF-bS4
INXS - The Gift https://youtu.be/Aqr9brikgIs
Please (You Got That...) https://youtu.be/9uVMepyYdvA

| The Dodo Foster Diaries https://youtu.be/pqvbv2z_fEI

U2 - The Three Sunrises https://youtu.be/DjK-fgfc_bc
Garbage -> Tell Me Where It Hurts https://youtu.be/DwDvdtweHQQ
The Trick Is To Keep Breathing https://youtu.be/GwKtszQ8Ejo
Spiritual rock mix https://youtu.be/pK0DbgovWZo

Sharon Van Etten & Angel Olsen - Like I Used To https://youtu.be/5ibj87fwRaM

en muokannut... tai vähän kävin reeniproggiksia säätämässä, hä
Viimeksi muokannut 1970 päivämäärä 29.10.2021 06:48:48, muokattu yhteensä 15 kertaa
Bentsoitta 22.2.17 alkaen
ja selkeenä sulhasena since 8.1.19 !
Avatar
1970
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 24342
Liittynyt: 19.1.2010 15:43:12
Ollut juomatta

Re: Kadonnut Balanssi

ViestiKirjoittaja Winston-84 » 11.6.2021 02:31:07

Hyvä, että äänestit Sannaa. Minäkin olisin voinut äänestää Sannaa, paitsi että en voinut. Pieneksi käytännön ongelmaksi muodostui väärä paikkakunta. Annoin kyllä ääneni jo hyvissä ajoin ennakkoon. Pidän varsin epätodennäköisenä, että ehdokkaani menisi läpi. Hyvä puoli siinä on se, ettei tarvitse sitten ainakaan itkeä, jos joku elämäntaiteilija vetääkin valtuustossa vain omaa performanssiaan.

En kehdannut kirjoittaa tuonne entisesten alkoholistien puolelle, joten toivottelen tässä teidän koko pesueelle hyvää kesää ja kaikkea muutakin hyvää <3.
Winston-84
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 12787
Liittynyt: 27.4.2012 18:43:25

Re: Kadonnut Balanssi ja ♫ ♫ ♫ ♫✧・゚: ✧・゚:*:・゚✧*:・゚✧ ( ͡ಥ ͜ʖ

ViestiKirjoittaja 1970 » 11.6.2021 04:14:19

^ Jee, kiitos samaa !

Vasta hiljalleen heräilemässä tähän uuteen, vielä korkkaamattomaan päivään.

kloku 10 edit:
Kiva, kun käväsit. Mainitsemisen arvoiset sananvaihdot tai kirjalliset kohtaamiset ovat häviävän vähäisiä plinkin mitassa...
paperinohut on tämä melske ja vimma täällä ja silti se vaan vähenee entisestään. Tåki täällä ei siihen malliin
tule nykyään enää asuttua, kuten 2010-2015, kun on oikeaakin elämää. Jonkin verran vielä on Saunaamossa
pihinää, vaikka onhan tää koko pleisi jo ihan vähää vaille delannut. Ihan luonnollinen lopputulos:

död

:D , :lol:

toinen edit:
Eikäkö sitä mun vaan piti sanoman, että kannattaa aloittaa erilainen elämä. Onhan se loogistakin, kun ei se vanha ole kivaa, enää.
Ja nyt kuljen dramaattisesti kohti jotain valoilmiötä
, joka voi olla katulyhty, aivojen luoma illuusio tai puistonkulman vihreä liikennevalo.

kolmas edit:
Lukema sivulla on aikasta hyvä, yksnollakaks. Eli alussa oli yksi nolla ja nyt on kaksi, muttei nollaa, ah ´
Myös numerologisesti tarkastellen on kaikki kummalliset tavoitteet tulleet lihaksi, aye

====>>>>

Michael Zager Band - Let's All Chant ↓ 1977 Uncensored https://youtu.be/Ry_5MKK6gGU
Coccolino Deep - Seventeen https://youtu.be/JRjwF8OWNck
Morgan James - Herself in live https://youtu.be/aHicMx6_0Lo
Tommy Guerrero • Zero 7 • https://youtu.be/0uh2Q6xU2x0
UNKLE - The Road (feat. ESKA) https://youtu.be/pq0iplfH3l0

Archive - Collapse Collide https://youtu.be/4ERekF7RGbM
Special Coffeeshop Selection https://youtu.be/VERIzHv7Prw
Global Underground 41 - James Lavelle Presents UNKLE https://youtu.be/8FtYDSZ7Rrs
Roger Waters - 5:01AM (The Pros and Cons of Hitch Hiking, Pt. 10) https://youtu.be/zWwJzpHdX1M
Bloodhound Gang - Fire Water Burn https://youtu.be/F7OvPTmhtiY

Cock Robin - The Biggest Fool of All https://youtu.be/Gq8dvDKUV30
UNKLE: The Road: Part I https://youtu.be/VUK6eMTw_x4
Where Did The Night Fall https://youtu.be/6PIoTpbtf_Y
FOALS - Neptune https://youtu.be/Tw4w0Qh-d08
Wolf Alice – My Love is Cool https://youtu.be/NQNBJwScN1A

Themes from s-express http://youtu.be/zzT55TsmdR4
Superfly guy - http://youtu.be/zzT55TsmdR4
Bryan Ferry Nuits de Fourviere Live in Lyon - Like a hurricane https://youtu.be/hTOcbONX5rs
Vilkkumaan Maija - Totuutta ja tehtävää -> http://youtu.be/MwiLhhfnoLA
Puma Blue - A Late Night Special (full film) https://youtu.be/s3NhaMVvcWE

Bowie -> Time https://youtu.be/GDP9jLwzh0g
Aerosmith - Amazin' https://youtu.be/uvW4uGvZ9DQ
John Frusciante - The Past Recedes https://youtu.be/4v9CfE90Sts
Golden Earring - Twilight Zone https://youtu.be/M8qnY_AGDU0
U2 'Stuck In a Moment' https://youtu.be/Xqrn2q3WCS8

====>>>>

✧・゚: ✧・゚:*:・゚✧*:・゚✧*:・゚✧ ✧✧✧*:・゚✧✧・゚:*:・゚✧・゚✧*:・゚♫ ♫ ♫ ♫♫✧✧ ( ͡ಥ ͜ʖ ͡ಥ)・゚: ✧・゚:*:・゚✧*:・゚✧ ✧・゚:✧*:・゚✧ ✧・゚: ✧✧✧✧・゚:*:・゚
Bentsoitta 22.2.17 alkaen
ja selkeenä sulhasena since 8.1.19 !
Avatar
1970
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 24342
Liittynyt: 19.1.2010 15:43:12
Ollut juomatta

Re: Kadonnut Balanssi

ViestiKirjoittaja 1970 » 8.7.2021 10:42:31

* Ikuisuuden joitain tasoja:
- hormonaalinen ikuisuus 2-3 vuotta,
- avioliitollinen ikuisuus jopa 3-7 vuotta,
- tinderillinen nettirakkausikuisuus seuraavaan panoon,
- uudenvuodenlupaus ikuisuus n. kolme viikkoa tai jopa 1 kk,
- poliittinen, urheilullinen ja yksilön monilahjakkuuden ikuisuus ja
- plinkillinen ikuisuus muutamasta kuukaudesta pariin kolmeenkin vuoteen,
- näytösluonteisen, muita varten bygatun raittiuden ikuisuus joitain viikkoja ja kuukausia


*Elämää voi hahmottaa kirjaimin ja luvuin, mutta jotain jää aina toteamatta.

On aprikoitu ja askartauduttu, sekä ounasteltu Plinkin todellista alkuperää.
Tänään luppoajan turvin päätinkin selvittää tämän epäkiinnostavan mysteerin.

No, *Leksahan tän voorumin on pystyyn pakertanut ja pyynnöstä huolimatta päissään bygannut.

*Leonardo Da Vincin oivalluksia, keksintöjä ja projekteja on wikipediasta tutut jutut.
Vähemmälle huomiolle ja julkisuudelta sivuun jääneet on mm. tämä plinkki, vetskari ja huuliharppu.

Plinkin raakaversio oli pari vanhaa tukkijätkää savotan takamailla viihdyttämässä toisiaan huussin lauteilla.
Vetskari oli aluksi kivulias kokeilu ja jäi kauaksi aikaa pölyttymään, kunnes piti keksiä jotain vastaiskua nappipaidoille.
Huuliharpun Leo kekasi vahingossa eräänä yönä ilotalossa, kun puhalteli epäsäveliä ½nukuksissa jonkun reippaan reetan korsetilla.

Epäonnistuminen tuotti tällä yleisneropatilla tarvetta yrittää enemmän ja se johti jo matemaattisestikin laskien
aina suurempiin onnistumisiin ja tyydytti leksan levotonta mieltä ja osaltaan siksi osa pysyvistä fiaskoista oli helpompi kestää.

Kestokehnoja ideoita oli: sairaiden ilkimystyyppien parantaminen rakastamalla, umpikeijojen terveyttämislaitos ja
keijosmista ihmiseksi-eheyttämisohjelma, jossa lobotoitiin, aivopestiin, uhkailtiin ja maanniteltiin koeajankeijoja,
annettiin niiden bylsiä ja tehdä mitä haluavat, rahan lainauksen kieltäminen rikkailta idiooteilta ja raitistumisen helpot keinot.


=>

Tuli aivan hemmetin hyviä uutimia eilen ja pääsen vielä kerran logistiikkaan puoleksi vuodeksi ja
alotan taas ens kuun alusta. Siinä tuleekin sitten kolme vuotta siitä, kun mentiin samaan aikaan naiseni
kaa samalle työmaalle, toki pääasiallisesti työskentelemään. Ollaan sitten taas kohta työkavereitakin.
Koko mestan alasajo on edessä, joten tuleepa sekin prosessi nähtyä ja oltua ihan ite paikalla livenä.
Oon suunnitellut koittavani taas hoitoalan puolta ja lähinnä tuota vanhainkotirundia eli mummorallia ja
paapansyöttämistä ensi keväänä. No, se on erilaista mun lyhyellä kuukauden kokemuksella parin vuoden takaa,
mutta onhan siinäkin puolensa ja jotain tarvii tehdä välillä, kun ei pelkkä oleminen oikein ole mistään kotoisin.

Miselli jaksaa keikkua mukana, vaikka ontuukin ja läähättää aika hurjasti aika ajoin, mutta niin tekee osa helteen
paiskaamia tyyppejä ja minäkin. Parturiaika on muutaman viikon päähän ja siten voipi tuota olemusta helpottaa,
kun leikataan koirantukkaa lyhyemmäksi.

Laskuri raksuttaa, koira ei haku, mutta karavaanimme kulkee ja kesä jatkuu ja elämä ja näin tää menee. yep yep !

edit. Jälleen intouduin tilaamaan lisää tankoja pari kappaletta ! Niitä tulee sitten olemaan normireenirundiin viisi kipaletta.
Kahdeksan yhteensä. Se luku onkin näytellyt usein jotain pääroolia tai ainakin merkittävää sivuroolia elämässäin.
-> Ekstroina erikoistankoja penkkiin, kyykkyyn ja maveen eli mahtivetoihin tai maastavetoihin.
Maasta on sinun vetästävä ja petterin ponnistettava, aye.

Hurahtaminen voi olla laadultaan ja luonteeltaan ihan hyvä juttu ja harrastuksellisesti kannattavaa.
Vaan ei tietenkään määräänsä enempää ja kaurapuurolla käyvällä potkulaudalla mahottomia.
Kuten sekoilemaan vastapuolen kaistalle motarille. Pitää aina mennä sitä oikeaa puolta.

HVRCHES, Robert Smith - How Not To Drown https://youtu.be/7U_LhzgwJ4U
Hole - Celebrity Skin https://youtu.be/O3dWBLoU--E
Jane's Addiction - Jane Says https://youtu.be/i7Q_8q3XXrQ
Cage The Elephant - Cigarette Daydreams https://youtu.be/HAiKkVt4MWE
U2 - If god will send his angels https://youtu.be/QaeALaGlLKs

Third Eye Blind - Semi-Charmed Life https://youtu.be/beINamVRGy4
Supertramp - The Logical Song https://youtu.be/_huWtIlkMKk
Gustavo Cerati - Me Quedo Aquí (En Vivo) https://youtu.be/NqdW4S8e1ho
Top Bossa Nova Jazz Music Mix - Chillout Relax https://youtu.be/ZY5IWZ2oegw
Best of Acid Jazz and Funky Grooves https://youtu.be/QK2mtWjtyDU

La Femme - Me Suive https://youtu.be/AaASF6E4uU0
Scandal/Patty Smyth - Hands Tied https://youtu.be/C6LZ7uhzgjs
The 1975 - Robbers https://youtu.be/h5JR8Tip4Uo

:arrow:
Bentsoitta 22.2.17 alkaen
ja selkeenä sulhasena since 8.1.19 !
Avatar
1970
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 24342
Liittynyt: 19.1.2010 15:43:12
Ollut juomatta

=> And still I stand this very day

ViestiKirjoittaja 1970 » 30.7.2021 10:37:06

½ vuotta äksidentistä, ranteen murtumisesta. Eipä ne kaikki sormet vaikuta palautuneen, mutta riittävän hyvin pystyn operoimaan
täällä täyskädellisten maailmassa. En jää liikaa jälkeen tai lannistu pahanpäiväisesti, jos en kaikkia manuaalista heti osaakaan.

Mun faijahan oli melkonen tapaus, ammatillisesti ja äijänä. Olen muutoinkin kahden alfan jälkeläinen, ja mutsini teki vakuuttavan uran melkosen isona vaatekauppiaana. (ei siis fyysisesti, vaan on edelleen solakka ja aina painottanut normaalipainon merkitystä elämisen laatuun ja hyvinvointiin).

Ennen aikojaan kynttilänsä hukannut, dokannut ja polttanut (1949 - 1989) isävainaani hallitsi suvereenisti niin kämmenen, kuin rystyn.
Osasi rakentaa ja luoda puusta kaikenlaista hienoa. Sisällään riehui tuli, jota ei osannut valjastaa ja löysi sammutusjuoman varhain.
Oli kova katutappelija ja pelottava ilmestys saadessaan sen raivon päälle. Mut oli myös helvetin hyvä kirjoittaja ja huumorimies. Lauloi kuin tapsankansa ja elosteli karismaattisesti kuin heteroinen tarmokasmanninen. Nauratti tietenkin ukkojen ohella leidit. Ja pani niitä kaikkia naaraita, sillä oli liian komea, aivan Burt Reynolssin ja Michael Landonin epäpyhä risteytys ja uskollisuus ei vain ollut mitenkään realiteetti. Tämä kaikki tietenkin villillä 1700-luvulla. Itse olen tehnyt monessa asiassa just päinvastoin, kuin hän aikanaan.

Perin isän sammumattoman janon. Nyt voin vihdoin sanoa perineeni isäukolta jotain kädentaitojakin, enkä meinaa tässä käden lävistystä, tatinhakkuuta ja suolan duunaamista. Ens viikolla meen jälleen, nyt varmistetusti viimeistä kertaa tuttuun logistiikkamestaan tekemään hyvin ja laadukaasti, mitä teenkin. Ollaan sit beibeni kaa taas suhdeuramme alkulähteillä, ja siitä tulee taas mahtavaa jne. Vähintäänkin kivaa ja vaivanarvoista kokemusta.

Joo, sellasta vaan tuli mieleen, kun en mitään aihetta ole keksinyt tai ollut kellekään suuri tienviitan näyttäjä tai vertauttava antikeijo, että eihän elämässä ole muutenkaan, kaikesta välittämättä ja huolimatta kuin muutamia asioita, joilla on merkitystä ja joihin voisi rajoittamatta suunnata omia intohimojaan ja ladata demoneilta jäänyttä tyhjäkäyntienergiaa.

Esim, jos on synnynnäistä, perittyä ja biokemiallista viehätystä ja vetoa kemiallisiin myrkkyihin, niin se tie pitää vaan kokea ja käydä toimeen. Toinen asiaan liittyvä olennaisuus on perustella, miksi vetää vessanpytyn puhdistusnestettä, röökiä ja imppaa liimaa, joksi voi kaikki huimausainekset lopulta yhdistää. Kun nämä kaksi on kunnossa, ei mikään ole rajana. Vetäminen ja sen perustelu. Esim. nokun maailma ja elämä on niin vjitun tylsää ja mä oon vähän tällanen rokkistara ja poikkeusyksilö, mä tarviin säpinää, hä. olen niinku uniikki, eikä noi muiden lait ja soveltuvuustestit oikein pure muhun. olen ulkoplaneetalta ja halveksin teitä maanmatosia, eiksje.
mä tiiän jotain mystistä, mitä niinku te ette silleen niinku tietsä niinku ollenga tiiä. minä osata olla paras vähä kaikki ja ei satu mitä.


Sitten, kun se tie on käyty, voi vaan lopettaa or die trying. Jotkut onnistuu, toiset ei. Jokainen tekee sen vain itse ja se siitä, tä.

Toinen melko oleelllinen juttu on löytää mukavaakin parempi naaras tai uroksentapainen viereensä, vähän mieltymyksistä johtuen.
No, sen voi löytää tai olla löytämättä. Ei sitä voi päättää tai toisen tahtoa alistaa omakseen. Voi olla että tapahtuu, voi olla että ei.

Jotain fiiniä tai kelpoa ajankulua ois kiva olla. Pelasin A-kiltavuosina ankarasti ysipalloa, yhtä biljardin alalajia. Sitä ennen himokkaasti taskubiljardia ja nyt hupelimella jotain piliksen halpaa, ilmasta sovellusta hakkaan toisinaan sängyssä ootellessani tosigeimien alkua.

Tällaisia, eikä vissiin muuta. Ainiin, rahaa ois kiva saada jostain. Näin Suomessa se ei ole sinänsä ongelma, eikä kriminaaliksi tarvii ryhtyä. Aika harva on mitenkään loisteliasta uraa siinä luonut ja pitänyt rahat ja vapautensa. Voi joutua paikkaan, jossa on tosi paljon syyttömiä, nikorantapelleksi ison kiven sisään tai aarnioksi kivimetsään. Eikseoo vähän tyhmää. Mitä vjittua nekin kaks superneroa oikein mietti ??

Harrastuksia, jos vielä on jäänyt energiaa. Vois paiskoa punttei tai nakella ressit metsän siimekseen tai homoilla ja lespoilla välillä.

Ettiä joku itseilmaisukeino, jos fingerporiduunit ja harrastukset ja potentiaalinen paristosuhdannekurssi eivät sitä jo ole suodakseen.

Emminätiiä. Lopulta se on vain energian kohdistamista valitsemaansa. Pelkkiä isoja ja pelottavia valintoja. Usein kahden vaiheilta. Himmennänkö arvokkaimpani eli oman lanttuni ja vellon kemikaalimyrskyssä, joka on pelkkää turrutusta ja epätodellisuutta. Niistä saa aiheena toisinaan hyviä leffoja. Siinä taas yksi hyvä harrastusidea. Katsella toisten täystuhoa tai selviytymistarinaa.

Ja skitan näppäily, kirjoittaminen, lukeminen, chillaus, hifistys ja lesoilu, hengissä ja hengessä hengaaminen,
koirankusetus, rakkaan kanssa keskustelu ja kaikki meidän tiimissä harrastaminen ja läsnäoleminen.

Niin ja toisinaan riittää ihan pelkkä hengittely ja
joskus ei tarvita sitäkään.

==>

Elämä on just kivaa tänään ja tuli logistisesti järjesteltyä kaksiokin.
Oottelen viimeisiä romua himasalilleni ja asiat tuntuvat ja näyttävät sujuvan.

Ei se oikeestaan haittaa, ettei
tänään tai näinä vuosina enää ole olleet
päihteiset lisäaineet osaltani käytössä. Paljon pahoja oloja
on jäänyt pois kuin itsestään ja ehkei itsensä myrkyttäminen ole kivaakaan.

Ny kesiä, sen viimeistä näytöstä !
Ensi viikolla puoleksi vuodeksi logistiikkaan ja
sen jälkeen tietää sitten elämällä, että mihin sitä kulkeekaan, aye ´


✧・゚: ✧・゚:*:・゚✧*:・゚✧*:・゚✧ ✧✧✧*:・゚✧✧・゚:*:・゚✧・゚✧*:・゚♫ ♫ ♫ ♫♫✧✧ ( ͡ಥ ͜ʖ ͡ಥ)・゚: ✧・゚:*:・゚✧*:・゚✧ ✧・゚:✧*:・゚✧ ✧・゚: ✧✧✧✧・゚:*:・゚


Edit:tinä voin todeta hurttani todella täyttäneen sen viisitoista (15) vuotta ajallaan, ah ´ aikasta kova tulos, täytyy sanoa.
Oma suunnitelmani ei ole samaa lukemaa enää kuitata, sillä olen viisjayks, just samat lukemat, mut toisinpäin.
Tavoitteellinen suunnitelmallisuus noin muutoin on välillä paikallaan, suurissa ja pienissä linjanvedoissa.
Elämästä voi tehdä mahtavaa, ellei se sitä jo ole. Sitten vaan toistaa samoja asioita, joilla se pysyy mahtavana.

28.8. Michelle 15 v ja 8.9. hermo- ja solumyrkytön Balanssi 8 v.
Ja beiben kaa käymme tulevaan aikaan, eläen samalla tätä nykyistä aikaa, ah´

Electric Guest - Troubleman https://youtu.be/3OC2aPCuzjo
Billy Idol - Bitter Taste https://youtu.be/AFj0qmBMBa4
Johnny Marr - Easy Money https://youtu.be/9_P5iSG_APE
Daft Punk ft. Julian Casablancas - Instant Crush https://youtu.be/a5uQMwRMHcs

Johnny Marr - Day In Day Out https://youtu.be/Wa5X5TS1lwk
The Killers - Pressure Machine, full album https://youtu.be/OEz1TS4Q3L0
Brandon Flowers "Can't Deny My Love" https://youtu.be/pMw5GY2Bm6c
The Killers: In Another Life https://youtu.be/iKDUDpZKYT0

Kinobe - Slip Into Something More Comfortable https://youtu.be/oonHquCgFl4
Heartless Bastards performing "Only for You" on KCRW https://youtu.be/sqwUUy77gHA
Mike + The Mechanics - Over My Shoulder https://youtu.be/H7m1PO7wvYM
Cheap and Nasty - Sweet Love https://youtu.be/WTDBYFDfA1Q

Izzy Stradlin And The Ju Ju Hounds - Shuffle It All
Train Tracks https://youtu.be/bMa3ddMTMJQ
Izzy Stradlin - Gotta Say https://youtu.be/ElcKCeQa-wY
Duff McKagan - 10 Years https://youtu.be/ptrcbAokz8w

David Bowie on why you should never play to the gallery https://youtu.be/cNbnef_eXBM
Dan Pena - Show me your friends and I will show you your future https://youtu.be/20Swjj1xpEI
Guns 'n Roses -> So Fine https://youtu.be/khPqTcysmMQ
Lana Del Rey - Arcadia https://youtu.be/4mECX60FVJQ


=>
==>
===>
Bentsoitta 22.2.17 alkaen
ja selkeenä sulhasena since 8.1.19 !
Avatar
1970
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 24342
Liittynyt: 19.1.2010 15:43:12
Ollut juomatta

Re: Kadonnut Balanssi

ViestiKirjoittaja 1970 » 23.10.2021 17:20:32

=> Vjittu meinaa osata tänne enää takaisinkaan, saati omalle, koiranputkea kasvavalle palstallekaan...
Vedän täs isoa kahveehuikkaa ja toisen kerran tokeennun tähän päiväykseen.
Kylse pitkälleen paneminen on paikallaan ainakin kerran päivässä ja
jopa työpä'ivänä, jota tämä kyseinen ei nyt tähän hätäseen sitä ole.

=> Tänään on näköjään yhdeksän kuukautta omasta muutostani ja pari vekkaa sitten skulattiin naiseni kaa hänen ja lapsensa muutto. Se oli ressikertoimeltaan hieman erilainen kuin täysin oma, mutta hermoja ja voimavaroja moinen operaatio on aina syövä.
Asunhan mä silti osan aikaa ja joka viikkoa siellä toisessa kortteerissa, vieläpä ylimmässä kerroksessa. Kahden kämpän ratkaisu on paras. Mä en usko, että kaikki ihmiset on tajunneet sitä seikkaa, että tarviis olla koko aikaa kylki kiinni toisessa tai ihan samassa asunnossa yötäpäivää, etenkin jos siinä lukaalissa ei ole ees kahta äänieristettyä, takalukkomahdollistettua kakkaamoa.

=> Tilasin logistisen kaluston isäpuoleltani ja mukana tuli pari kevyttä korvausta vastaanottavaa äijää ja toinen heistä oli leuanvedon sm-konkari, ensi vuonna 70 vuotta täyttävä hemmo. Taas tuli kannustinta ja esimerkkiä siitä, miten vjitun kovassa tikissä voi aikamieskin olla. Mähän siis en liene vielä täysin veteraani, vaikka kriisinhallintaläpyskässä niin hauskasti seisookin, mutta otan sen lähinnä vitsinä. Ennen lukeminen kannatti aina, nyt kannattaa joka kerta vetää kunnon penkkiriehunnat, kun siihen on tsäänssi.

=> Ei ole reenaus todellakaan jäänyt, vaan olen rajusti paiskonut haliwuudin levypainoja, rautasia puntteja, tankoja ja muuta sälää.
Tavoitteellinen repiminen sopii luonteelleni. Olo on oleva mahtava ja jaksaminen on kauttaaltaan varmasti parasta koskaan.
Havahduin tässä päivänä muutamana, että olen tilannut kokonaisen tehtaan himasalilleni, jota sisustaa monta neliötä mustaa suojamattoa. On vjittu punnerruskahvaa, arm blasteria, ranteenvahvistinta, erilaisia hanskoja, kyykkytankopehmuste, isot otekahvat, painonnostovyö, veistoksellinen painoteline, joka edustaa futuristista ihannedystopiaa, vastuskumihihna, nilkka/rannepainot ja kymmenen kilon lisäpainoliivi, ah ! ja n. seittämän sattåå kilova taitaa painaa kaikki harrasteeseen liittyvät romut ja puntarit.

=> Niihin kuuluu painoina ylitte viissataa hunttikiloa + tangot ja kyykkyteline, punnerruspenkki ja hauispenkki. Eipä kiinnosta niitä kanniskella minnekään, jos tästä tän kertaisesta loppusijoituspaikasta vielä joskus halajan johonkin muualle. Mansen keskusta sopii kyl meikälle hyvin ja täällä on jo mennyt kolmessa paikassa yli kymmenen vuotta, joten...

=> Tankoja on nykyään yhdeksän kipaletta eri mittaisina ja omilla aloituspainoillaan, joten ½ammattilaisuus taitaa olla jo pro-tasoa.
En ees tiennyt, kuinka laajaksi tää menee. Olihan mulla 30 vuotta kiinniruostuneet käsipuntit, mutta se on tähän nykymenoon
verrattuna vähän kuin ajelisi jäätyneellä mopoautolla motarin viertä samalla kun isojen poikien jenkkirassit möyhöö ohitte.
Sitä vaan luuli olevansa jotenkin iskussa, hah. Tanko on se juttu ja sen monet variaatiot ja toistot.
Kyllä hyvästä harrasteesta saa mennä vähän sekaisin ja oikein kunnolla hurahtaa.

=> Aivan kuin aikanaan siinä vanhassa elämässä intoutui nestemäisestä mielenterveysliemestä ja onnellisuuspillereistä nimeltään diapam. No, ne oli sellasia aikuisten elämänsisältöä lisääviä kemikaaleja, joista sai senaikaisen sisällön, tarkoituksen ja oikeutuksen niiden käyttöön ja tyhjänpanttinaolemisen syvimmän merkityksen. Elämässä onneksi vapaa tahto ja mahdollisuudet muuttua ja kehittyä kestävät niin kauan, kuin henkipalttoo pihalla puhisee.

=> Ura logistiikassa on näinä aikoina tuleva loppuunsa. Tiedotuksen asian tiimoilta hoitaa
ylellinen Piia Pasanen. Ei sentään loppukevennysmatskua liity tähän elämänvaiheeseen.
Ne kun on usein sittenkin hieman kieroontuneita ja noloja ulostuloja tai tieltämenoja.
Se mikä tässä muuttuu, on vielä kesken, vaan mikäs ollessa valmiissa maailmassa, jossa Sanna Marin viitoittaa maatamme tulevaan.
=> Joo ja meillä onkin nyt viimein Euroopan uusin kaupungin ydinkeskusta, sillä niin paljon meni uusiksi pääkadulla ja tietenkin melkosen tuore raitsikka, jota tulee myös käytettyä viikoittain. Kyyti on tasasta, laadukasta ja kohtuuhintasta. Ensimmäinen jättionnettomuus ja kanjoniinajo, vuorelta syöksy on jäänyt tapahtumatta tai näyttävä yhteentörmäys ja räjähtävä ohjusisku.

=> Olen niin ikään alkanut venyttelemään kuin ammattilainen ja naiseni on ollut tässä joogaguruna opettajani ja tiennäyttäjänä.
Myöskin hlökohtaiset venyttelyt ja harjoitukset on tehty ½yhteyttä pitäen, -suku. Panemiseni eivät noin muutoin tähän kuulu, muuta kuin että samaa jyystöä ja jynkkyä se on edelleen neljättä vuosikiertoa ja peittopainia, tattijumppaa, hässimistä, naimista ja rakastelua. Alan päästä hiljalleen munallani jyvälle ja intoa on kyllä opiskella tätä lajia, sillä rakkaus on lihaa/ Miljoonasade https://youtu.be/EMkYUR56Xz0 Näillä keinoin raittiudesta tulee kovempi ja ehjeentyminen on myös sisäistä, tulos silee ja ryypytön.

=> Joo, Miselli hengaa mukana vieläkin ja kohta on mittarissa 15 v, 2 kk, vaikka yö ja päiväköhä on melkonen välillä. Ei elämä koiran kestä ikuisesti, mutta tämä on toiseksi pisin aika ja melkonen yllätys ollut, että tätä on riittänyt näin paljon jo vuodesta 2006.

=> Plinkki on vähemmän ollut pöydällä ja kiinnostuksen kohteena. Ehkä vain aika on mennyt siitä jo omalta kohdaltani lopullisesti ohitte. Aikansa mitäkin ja kuka mitenkin ja niin edelleen ja sitä rataa ja... no, emmä aina tunnista noita menneitä skriivauksia, ihan kaikkia. Kas kun mä vielä tiennyt en. Ja nyt tiedän, että tunne-elämän palanssi on sangen tärkeä elementti omistaa, eikä vain puhua asiasta.

=> Vieroittuminen tästä plinkin perkeleestä on ollut pitkä taival. Ehkä joskus vielä kerron monisanaisesti ja muutamalla sadalla viestillä, että miten se todella tapahtui ja kuinka kauan sitä koukkua kärsin ja järsin. Teen ehkä eeposmallisen selonteon ja vaihdan kuvakulmaa, näkemystä ja kerrontaääntä. Tämä vaatiikin sitten todella paljon uusia viestejä ja ehkä aikaakin retostella aiheesta, joten siinä sitä sitten taas ollaan. Ka, ompa noita pahempiakin jumeja ollut ja joillain muilla paljon pahempia, liikaa naisia ja rahaa ja sen sellasta.

=> Mielestäni mitään varsinaista uutta elämää ihmispoloisella ei ole, muttei kaikki sentään samaa pötköökään ole, hope not.
On elämänvaiheita, joissa jokin juttu futaa oikein hyvin ja sitten tapahtuu paljon ja muuta, että onkin jo eri vaiheessa menossa, ah

=> Ainoa asia, mitä olen koko elämääni kaivannut sen käyttöaikana on rakkaus
ja että tavallaan voi tämän kaiken tämän terveen, kemikaaleista vapaan energian
käyttää osaltaan ja tahollaan hyvään. Siinä ei voi käydä yhtä huonosti, kuin päihdemyrkkyjen kanssa.
Se on vähän kuin vastakohta, kaikin puolin. so I´m taking little back with good.

=> Maailmanparannus kannattaa unohtaa ja että alkaa ketään muuta kuin itteensä raitistamaan.
Olen kirjoittanut ja kirjoitan vain siksi, että on ikäänkuin pakko kirjoittaa, jotain jonnekin, vaikka himasalin seinään.
Pelkästään egoistiselta ja narsistiselta lähtökohdalta, mutta myös jonkin verran terapeuttisella vaikutuksella, ehkä.

=> Maailmassa on jo nyt aivan liikaa ideologista sontaa. Minä en voi vaikuttaa kehenkään yhtään mitenkään ja vain itseeni. Toiminnalliset riippuvuudet ja kemialliset addiktiot voi olla parannettavissa tai sitten ei. Minä en ole vastuussa kenenkään juomisista.
Ei mua edes duunissa kiinnnosta tehdä toisten töitä, vaikka mukava ja ehkä pidettykin tyyppi olen. Ottamalla vastuun tietää mitä haluaa. Tämän kun tajuaa, niin tulee tehtyä elämäntapamuutos, jos sitä edes on haluava tekemään, mähän en siis tiedä muista ihmisistä, tä.

=> Jostain raittiudesta ei sumeimpina vuosina osannut oikeestaan sanoa juuri mitään, kuin että se oli jotain mystistä ja kaukaista.
=> Ja jota se ei todellakaan ole, vaan sitä oikeaa elämää ja elämisen arvoista aikaa ilman pelkoja ja kärsimystä.
=> Kymmenen vuotta sitten jonkun antikeijon vuosia selvinpäin oleminen oli jostain toiselta planeetalta.
=> Nyt katson ihmetellen ja kummissani entistä omaa ja toisten nykyistä itsetuhoa. Sillä se on vain sitä: dokaus ja douppi.

=> Mitä onkin tullakseen, sen käsittää luonnollisemmin, kun päänuppi ja hermosto on sikseen kondiksessa,
mitä se sitten voikin olla niin pitkän itsemyrkytyksen jälkeen. No, sillä mennään, mitä on jäljellä !
Ja *keijoudesta parantuminen voi olla mahdollista. *keijous = tahallinen ilkeily muille (syyttömille)
ja jatkuva muiden syyttäminen omista ongelmista ja (oman ja muiden) elämän hankaloittaminen, turhan takia.

=> Syksyvä erityisesti Winstonille, meikän kestosuosikille. Ja ihan kaikille ihan kaikkialle, kultareunalle ja maton alle.

Karvavaraani ja karavaani kulkee, vaikka sitä räksytystä onkin aika ajoin ilma sakeena.
Vielä on varmaan vähän elämää jäljellä and the best times are yet to come
Manic Street Preachers - Autumnsong https://youtu.be/-ih15FuArNc

Jaksellaan ja koitetaan pitää kiinni kaikesta rakkaasta ja ihan konkreettisestikin on hyvä
välillä käydä puristelemassa ja olla puristeltavana ! jee ja aye ´

Alison Moyet - That Ole Devil Called Love https://youtu.be/hgDE9f6LdV8
All Cried Out https://youtu.be/3wWi6OrgZe4
Best Funky Grooves... In The Kitchen! Breaks & Beats https://youtu.be/V96NzK4CqJ0

Richard Ashcroft - The Drugs Don't Work https://youtu.be/FLbsciv73D0
Johnny Marr - All These Days https://youtu.be/jVI6YqhtF9A
U2 - A Sort Of Homecoming https://youtu.be/zxpf0j60uu4

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva
Bentsoitta 22.2.17 alkaen
ja selkeenä sulhasena since 8.1.19 !
Avatar
1970
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 24342
Liittynyt: 19.1.2010 15:43:12
Ollut juomatta

Re: Kadonnut Balanssi and dead on right

ViestiKirjoittaja 1970 » 31.10.2021 07:08:54

Talviaikaan taas takaisin. Nyt vois luetella, että mitä tuolla "lisätunnilla" tuli tällä kertaa tehtyä tai tuliko yhtään mitään.
Lisää koiralenkkiaikaa. Eroottista värähtelyaikaa. Ylityöaikaa ja sisään tehtävien päivien-aikaa, jos vaan päivi antaa luvan.

Kyltää tavisaika on parasta aikaa tällaselle entiselle hevistidokarille ja pentsojen ex-rouhimisnistille. Kun joutuu vastenmielisesti pitkin viikkoa tavaamaan älylaatasta näitä "julkkisten" eli tyhjänpäiväisten tyhjäpäitten fake draama-shittei, niin eipä käy kateeksi.
Tavaajaa ja tavattavaa tapaamatta.

Huomiota toki tervekin ihminen kaipaa ja tarvitsee, mutta sen voi kyl laadukkaammin saada osakseen koiraltaan ja naiseltaan.
Ne kumpikaan ei retostele joutavilla draamoilla, vaan kultsikan nälkä ja hätä on todellista. Ja naiseni luontainen lumovoima puree edelleen, suoraan sydämeen, alavatsan viihdekeskuksen kautta. Henkistä nostetta unohtamatta.

Tuli äskettäin tieto suurinpiirtein päivämäärästä, jolloin meidän erikoisjaos ja hienomekaanikkojen älyosasto lakkautetaan.
Pääsen kätevästi eläkkeelle tuosta virasta tai enhän mä minnekään eläkkeelle vielä mene tai ole ollut virassakaan.
Mun ykkösprioriteetti on olla nykyisissä asetuksissa. Selvinpäin, kihloissa ja asua salilla, jossa kotini onkin.

Näin aamutuimaan mahlat alkavat hiljalleen järjestäytyä sisäelimien monimutkaisissa kerrostumissa.
Vapautan atomimassat liikekannalle ja nivellän uhkearyhtisenä ulkomaastoon ja teen lämmittelyrundin.
Kohdistan yläpään olemattoman ajatustoiminnan kapeasti yhdelle energiselle uralle ja keskitän kompleksisen mieleni.
Tämä kaikki ennen perusteellista venyttelyä ja himasalireeniä, nro kahtatoista tälle kuulle ja se onkin sangen passeli määrä.

Toi venyttely on ainoa asia, joka on tärkeää. Monesta muusta voi tinkiä, kuten pillulinkistä, pallilinkistä ja pöljälinkistä.
Jälkimmäinen on telkkari, keskimmäinen runkkua ja eka tietenkin harras harrastukseni, josta ei voi oikein mitenkään tinkiä.
Ja onhan raittiinapysyminen todella tärkeää, eikä mikään ois mahdollista ilman sitä. No, ne on ainoita asioita, jotka on primäärisiä.

Reenaaminen on toinen tai kolmas ainoa merkittävä asia elämässä. Kyl niitä asioita tarvii olla elämässä. Asiat on kuin
luotuja meidän elämään. Tahdon lisää tietoa hyvistä asioista. Antaa asioiden tulla ja täyttää tila, ottaa haltuunsa ja vietellä.
Asiapohjalta ja täyttä asiaa. Janoan nykyään asioita, tahdon piehtaroida asioissa ja heittäytyä kahden kiinteän asian väliin,
sukeltaa tiukkaan asiaan ja takoa niin kauan, kun saan omat asiani ähkäisten liikkeelle ja perille asiaperäiseen asia-astiaan.

Ja kuten muinaiset ja nykyiset buddhalaiset funtsii, ettei ole hyviä eikä pahoja, vaan on vaan asioita.
Ja että voi itse päättää, että mitä ne mulle oikein pamlaa, hä. Niinkuin muutenkin, ilman mitään ismejä, tä
Kyseenalaistaen kaiken ja ottaen silti maalaisjärjen messiin ja tehden parhaansa, sillä usein se saa kyl piisata, aye
Bentsoitta 22.2.17 alkaen
ja selkeenä sulhasena since 8.1.19 !
Avatar
1970
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 24342
Liittynyt: 19.1.2010 15:43:12
Ollut juomatta

Re: Kadonnut Balanssi

ViestiKirjoittaja helistin » 2.11.2021 07:13:23

No onneks sää et oo kokonaan unohtanut tätä kirjoitusalustaa päihdevieroituksen merkeissä, vaik sun ei kans tarvii enää vierottautua mistään muusta kun punttien nostelusta.

Mäkin olen onnistuneesti vierottautumasta tästä plinkistä. Se oli kyllä uskomattoman vaikeaa, kun piti aina askarrella vielä kuvanrusnauksen parissa. Mut kyl tää täst pikkuhiljaa onnistuu. Kuvien rusnauksetkin mä olen jättänyt sekä netissä hyörimisen. Tilalle on tullut käsityöt milloin ommellen ja milloin kutoen. Nyt on niin raivokas riippuvuus kutomiseen menos et moista riippuvuutta on vaikea itsekkään käsittää. Huone on täynnä villalangan pätkiä sekä lankakerien päällyspapereita. Langanpätkiä tarttuu vaatteisiin sekä sukkiin ja niitä sitten kulkeutuu ympärämpär kämppää. Joskus aikanaan paikat täytti kaljatölkit, joita ei kehdannut viedä kyläkauppaan palauttaen, koska se oli niin noloa, vaan nyt mää ramppaan kaupoissa lankahyllyjä ihailemassa ja käteen jääpi aina joku uus entistäkin ihanampi lankakerä. Keväällä tää mun huone on varmaan vuorattu jo lankakerillä sekä valmistuneilla sukilla, joita nytkin alkaa oleen uskomaton määrä!

Syksyn pimenemisiin sinne Treellekkin.
Avatar
helistin
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 1104
Liittynyt: 23.3.2019 17:31:38
Ollut raittiina

Re: Kadonnut Balanssi

ViestiKirjoittaja 1970 » 2.11.2021 18:10:31

^ Eiköhän suunta ole just oikea ! Sitä pitää harrastaa, josta tykkää ja panostaa siihen täysillä.

Meidän addiktien animaalinen aktiivisuus alkaa aikanaan löytää vaihtuvia ja
entistä parempia kohteita, kyl näi o ! Energia lienee uusiutuvaa matskua ja johonkin se myllyn
ylittejäävä määrä höyryä on suunnattava ja hurahdus johonkin mieluisaan touhuun on sangen kivaa puuhaa.

Tietenkin vois miettiä, että miksei jo silloin ammoin tehnyt näitä juttuja, mutta sehän ois sitten jonkun toisen elämää.
Tämä matka on tullut tehtyä tänne asti ja se on pitänyt tehdä päästäkseen jonnekin muualle, jonne oli vaan päästävä.

Tää salinrakennus ei vielä loppunutkaan, vaan just äsken ja pari päivää sitten tilasin lisää isoa ja pientä vehjettä kotiin tuotavaksi.
No, onhan tää melko suureellista ja naiseni ei usko tän loppuvan varmaan koskaan. Muutama tonni rahaa mieluisaan hobiin ja
perusteellinen himasalikokonaisuus. Jollekin muulle se intohimo voi tosiaan olla jotain muuta ja hyvä niin, että kohteita löytyypi.

^ Jee, tätä aikaa vaan Sullekin ja jatketaan tätä tänkertaista elämää etipäin !

=>
Bentsoitta 22.2.17 alkaen
ja selkeenä sulhasena since 8.1.19 !
Avatar
1970
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 24342
Liittynyt: 19.1.2010 15:43:12
Ollut juomatta

Kadonnut Balanssi 2021

ViestiKirjoittaja 1970 » 14.11.2021 07:58:32

=>

=>

=>

Jaahasta, Isukinpäivää aikasta monetta sitten moisen merkkipäivän keksimisen ja oman faijani delaamisen jälkeen. 32½ vuotta.
Itse en tiettävästi isäytynyt, ellei sitten Afrikasta, tarkemmin sanottuna Keniasta löydy meikälle sukua olevaa kiharapäistä lapskeijoa tai
Lähi-Idästä, tarkemmin Israelista, mutta ihan hyvin voin tätä laiffia puskea eteenpäin näinkin, pelkkänä etäisenä setäjamppana.

Suvulliset kitkat ja serkkuarmeijan hlökohtaiset elämät eivät ole kiinnostaneet mua moneen vuosikymmeneen,
mutta kaikkihan me johonkin suuntaan olla suvuillaan ja ainakin iskä ja äiskä meillä on joskus ollut. Ja geneettiset tavat.

Mullahan ei ole sen kummemmin juuri (koskaan) mitään kirjoitettavaa, vaikka viikko on ollut hieman poikkeuksellinen.
Kummisedän maallisen vaelluksen päättyminen tuli myöhästyneenä uutisena, sillä aika meni olinpaikkani ja
edesmenneen löytämiseen. Tulipa kuultua suurinpiirtein, miten muilla setä- ja tätiperheillä meneepi.

Hurttani meni surkeeksi ja näin käy aika ajoin ja silloin tällöin, mutten osaa sanoa, onko tahti kiristynyt.
Voi mennä viikkoja, ettei ole pahempaa ja sisäsiisteys säilyy, mutta nyt meni koko yö oksennellessa, eikä riittänyt.
Niin vain palautui melkolailla eläinmalliseksi, kun naiseni astui ovesta ja puuron ihme teki lopun ja kursi tuon karvaeläimen kasaan.

Miehellä ja koiralla on taipumus olla naiselle mieliksi, muttei kelle vain naiselle. Parantava, näkymätön voima meitä äijiä huljuttaa terveellisten asioiden maljakossa. Tai sitten se on vain ihan perinteistä parisuhdeseksiä. Toisinaan virkamiesasetuksilla ja ½valoilla,
toisinaan hekumallisen kiihkon ohjaamana ja jotain näiden kaukaisten etappien välistä, ja jotain uuttakin ja kokematonta, nam.

Oon vauhkonnut ja mouhonnut himasalistani, joka vasta nyt näyttää, juuri tällä draamaviikolla valmistuneen oikeesti ja lopullisesti.
Ehtyi nääs fyysinen tila ja viimeinen vehje ja laite, jonka paalilavapetterin kokemuksella kokoon potkin, on puoliräkki, skät rätti.
Pohjimmiltaan ihan kyykkyteline ja kahden pidikkeen tankoteline, jossa on isoille painoille tapit ja dippiteline ! Ihanaa, jes jes.
Alan repimään reenei kohta, jahka saan kurmastua kahveen naamariin ja tehtyä sunnuntailenkin karvakertymän kera.

Tälleen tää etenee, mutta minne tämä meikän elämä... koirasta luopuminen on edessä ja logistiikkaduunin finaali on käynnissä myös.
Jotain juttuja vois laittaa kokeillen ensi vuonna. Sitä kun ei voi tietää, mitä mahdollisesti on eessäpäin, jos kaikkeen ei voi itse vaikuttaa.
Ei sen tarvii olla mitään virtaan heittäytymistä ja massan mukana kulkemista, kuten siinä päihdevammaisessa vaihtoehdossa. Paljon on kokemattomia juttuja ja varmasti osa on jäänyt hunsvottivaiheen vuoksi kokonaan kohtaamatta, mutta eisemitään, toisaalta.

Totesin jo vähän aikaa sitten kirjallisesti, että

On kiva olla olemassa, täällä tällä planeetalla ja tässä, nykyisessä elämässä. Joo, on.
Viimeksi muokannut 1970 päivämäärä 14.3.2022 08:33:08, muokattu yhteensä 1 kerran
Bentsoitta 22.2.17 alkaen
ja selkeenä sulhasena since 8.1.19 !
Avatar
1970
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 24342
Liittynyt: 19.1.2010 15:43:12
Ollut juomatta

Michelle 28.8.06-7.12.21 ja 15+, meikä 51+ ja Suomi 104 v

ViestiKirjoittaja 1970 » 6.12.2021 17:47:48

Reasons A Golden Retriever Will Steal Your Heart -> https://youtu.be/kqfk-hDB9I8

Ensin aattelin, että kirjoitan jotain ylevää ja ajateltua ja fiksua ja monikerroksellista ja samalla yksinkertaista tuubaa, mutta njää.
Laitankin huomioksi tämän minun ja Winstonin välisen kyselyketjun viimeisimmät seitit ja laihan langan lihavat liperit.
Meni osaltani hieman linkolaksi, mutta en sentään kehota surmaamaan kaikkia isoja kihoja ja lopettamaan ihmiskuntaa.
Pitää kuulemma aina olla jokin ratkaisukeino esittää kritiikille. Sen hoitaa luonto, eikä kenenkään aktiivin tai passiivin halvat höpinät.
Emmehän me muuta kuin itseämme ja siinä riittääkin duunisarkaa päihdeaktiiville, joka itse tekee muutoksen, jos on tehdäkseen.

Huomenna on taas itsenäisyyspäivä, joten pistetään tämä "pakollinen": Mitä se sinulle merkitsee? Ei siis päivä, vaan itsenäinen Suomi? Onko itse päivälle jotakin erityistä ohjelmaa? Winston-84 » 05 Joulu 2021, 05:57

^ Hienoperseys on ihan hyvä asia tätä nykyä. Se ei ole ylpeyttä tai parempana itseensä pitämistä. No, jos on parempi, niin sitten se on sitäkin ja ansaitusti onkin. Itse olen parempi, kuin se entinen repaleinen versio meikästä, jota ei edes nykyään ole olemassa.

Hienoperseily on ylipäätään mahdollista tässä hienossa maassamme paljon laadukkaammin, kuin missään muualla.
Ruotsi on menetetty ja pilalla, pelkkää paskaa tilalla. Euroopassa on joitain maita, jotka voi olla ihan kohtuullisia
asua taloudellisesti ja henkisesti ja ovat joltain osin turvallisiakin. Useimmat on ylikansoitettuja ja sisäiset ongelmat on turhan suuria.

Ei ole hurraamista Afrikassa, Aasiassa tai Lähi-Idässä. Etenkään jälkimmäisessä, jossa tsekkasin tilanteet ammoin ennen näitä
helvetillisiä nykyisiä sotia. Ei mennyt silloinkaan millään maalla kovin kaksisesti ja se naapurimaan vihaaminen on todella sairasta.

Ylipäätään liikakansoitus kaikin tavoin on tän lajin isoin ja alati paheneva ongelma. Pidän ihmislajia ihan vitun tyhmänä kaiken kaikkiaan. Suuntaus on, että nämä tyhmät ja sosiaalisesti täysin kelvottomat, työkyvyttömät ja mielisairaat pyryharakat vain sikiävät, vaikkei suurin osa niistäkään tiedä esim. kahden ihmisen välisestä elämästä mitään. Tuloksena on ruotseja ja puolia, venäjiä ja pohjois-amerikoita.

No, mikäs minä sitten olen. Olenko helmi.
Mähän olen siis ihan helvetin hyvä jätkä.
Ja lisäksi vielä aivan todella mukava tyyppi,
jolla alfaominaisuuksia ja kivasti taipuva kihara tukka.

Suomi on kaikin tavoin ja joka mittarilla ykkönen. Täällä myös vähiten osataan arvostaa tätä statusta. Tai sitten valittavan jengin ääni ylittää sen kiitollisuuden ja arvostuksen, joka ehkä huomenna jotenkin näkyy vai näkyykö, kun ei oikeestaan näy. Aika on sellanen, että tyhmyys, pinnallisuus ja itsekkyys on ikäänkuin hyve ja tavoiteltava määre. Eihän se suinkaan ole vai onko asiat sittenkin muuttuneet niin paljon.

En ole sellanen järkyttävän nolo ja alimittainen jellonakorutettu ja kiitos-paitainen juntti, mutta ymmärrän, että historiamme on lajissaan ihan omaa luokkaa viimeisten satojen vuosien ajalta. Sodat kuuluu lähtemättömänä osana siihen, torjuntavoitot ja hävityt skabat. Ja viherpiipertäjille voin sanoa, että armeijan lakkauttaminen on suurin virhe, minkä he koskaan tekisivät. Haluaahan meidän sisäministerikin lakkauttaa poliisin, vaikka on niiden korkein esihlö.

"Ei sillä armeijalla ole mitään merkitystä" No, se ei olekaan hyökkäysarmeija, vaan ihan puolustuskäyttöön suunniteltu laaja reservi, joka suojaa ja turvaa myös Ruotsin.

Ongelma on aina ihminen. Se on ongelman alku ja loppu. Sotaisa ja tappava ihminen.
Just siksi on pakko olla armeija joka maassa. Pasifismin isä Einstein itsekin
myönsi, ettei se hänen ideansa toimikaan, että aseistakieltäytyminen lakkauttaisi armeijan.
Sitten tuli natsit ja alpertti muutti Jenkkeihin, jossa kannatti natsien tappamista. Armeijalla.

Mutta että näitä ja meitä tämän liharobottilajin monen kirjavia kädellisiä on aivan vitusti ja koko ajan vaan jostain tulee lisää.
Mitä ne oikein tekee? Ai niin, panee ilman ehkäisyä. Nimenomaan jengiä on liikaa. Siihen se kaatuu.
Siihen ne kauniit asiat loppuvat. Siitä ne vaikeudet alkaa ja moninkertaistuu. Mahtaa "taivaanisää" naurattaa,
kun kattoo näitä kehittymättömän luomuksensa touhuja. Kohta onneksi populaa kuolee,
kun tulee jokin paljon rankempi tauti ja tappaa ekana vuotena viisi miljardia lajimme korvaamatonta, uniikkia edustajaa.

Tai räjähtää silmille Bosniasta kunnon sota, joka leviää Venäjälle asti ja siitä meille ja pläjähtää suoraan jokaisen
suomalaisen suuren kaupungin kaduille: á la mallia kolmas iso rähinä, joka kestää kymmenen vuotta ja
tappaa 150 miljoonaa pelkästään siviilejä. Ja jenkit tienaa sillä monen vuosibudjetin verran.

Kiina nousee koko ajan ja on tuleva maailman herra, mutta yhteenotto
vanhan, plösöjen ja idioottien ahdasvallan kanssa on ilmeinen ja väistämätön.
Hyvässä lykyssä emme ole täällä enää, eikä tarvii syntyä uudelleen,
vaan nämä tapahtumat sijoittuvat tän vuosisadan loppu½:lle.

Ihminen on vieraantunut järjestä. Ja luonnosta eli tämän planeetan "alkuperäiskansasta".
Ihminen pitää itseään korvaamattona ja ikuisena, vaikka planeetan näkökulmasta se on laji muiden joukossa.
Haitallinen laji, joka poistetaan tulevien tuhansien vuosien aikana ja ihminen itse tekee koko ajan samansuuntaista työtä kaikin tavoin.
Joskus kymmenien tuhansien vuosien päästä kukaan ei muista sellaista lajia, kuin ihminen. Sitä ei ole, eikä se ole kehitetty kestämään.

Mulla on kaikki ihan jees ja olen ehtinyt elää sitä oikeetakin elämää, joten poislähtö johonkin aivoödeemaan
tai rintamalla reikäkauhaksi posottaminen ei silleen kauheesti ja oikeestaan ollenkaan meikää haittaa,
mutta ne poloiset, voi niitä poloisia, jotka eivät ole vielä edes kokeilleet oikeaa elämää. voiii heitä.

==> Ei ihme, ettei jengi kestä olla selvinpäin. Tosin ajattelu ei ole ominaista tälle lajille tai lajitovereista välittäminen. Mutta sekin on ymmärrettävää, kun lajike on niin paska ja huonoja yksilöitä on enemmistö. Ei mitään rajaa ihmisen huonolle käytökselle.

Onko kaikki sallittua sodassa ja rakkaudessa? Winston-84 » 06 Joulu 2021, 05:49

^Halailuwuudissa on muuten paljon muuttuneita ihmisiä. Naamasta enimmäkseen ja osa pankkitilin kohdalta.
Liikaa raha on aina vaarallista, vaikka voisin taas kokeilla sitäkin laatua ja latua. Olen vaan melkosen vakuuttunut,
että ongelmia tulee ihan tavistiinalle ja tanelille, kun millit paukkuu kortille. Järki lähtee ja todellisuudentaju vääristyy.

Sekin voi olla muuttumista ihmisenä, kun käy vaikkapa polvileikkauksessa.
Mullon muutama murtuma ropassa ja olen siltä osin muuttunut ihmisenä.
Kukaanhan ei täällä mua tunne edellisestä elämästä, joten kaikki puheeni
omasta, käytöksellisestä ja käytännön tason elämästä voi olla vahvasti
liioteltuja tai kokonaan tuulesta tempaistuja tai sitten jopa vähäteltyjä.

V: => Voi olla. Ehkä olen "vienyt toisen naisen" pari kertaa. Ei siinä mitään draamaa silleen tv-sarjan tavoin ollut. Mukaan läksi ihan vapaaehtoisesti ja kertoi tilanteen kotonaan jo ennen kuin alettiin "seukkaamaan" ja tutkimaan napojamme. Tai toisen napaa, siis.
Aikamoinen teko ja riski lähteä tällasen pennittömän uneksijan matkaan. Tai silloin siis olin, nyt olen sentitön uneksija.
Rahayksikkö on sama, mutta ilmaisu on muuttunut, ei sen luoma kevyttä tunnelmaa tavoitteleva kepeä irrottelumentaliteetti.

Rakkaus vain joillain kuolee. Moni tai ainakin jotkut naiset jäävät sellaseen suhteeseen, jossa ei enää tuiki tunne tähtönen.
Syynä lapset tai taloudellinen turva ja nuutuneet tavat ja hyvät yhteydet runkkukaupan samin dildovarastoon. Paksua parrua tarjoova sähkömies. Sujuva sivusuhde santerin ja santerin samuli-veljen kanssa. Taukokopissa aamulla ennen muiden töihin tuloa.

Samaa tekevät (eli jäävät liittoon olemaan yksipuolisesti onnellisia) tahollaan jotkut äijänpenteleet ja mikäs ollessa,
jos huolto ja seksipalvelu vielä toimii. Pitäisi siinä mielestäni olla rakkauttakin. Just sitä. Sitä just.

Miksi sitten niin käy toisille pareille. Syy on yksinkertainen. Ne ei ole sen oikean kanssa, vaan jonkun laastarin tai
randompanokamun kera leikkivät paria. Ei se kiima ja intohimo pelkästään riitä, vaan tarvitaan jotain todella poikkeuksellista,
peräti mystistä magiaa ja kemiaa. Just sellasta, jota halvat komediat koittavat eteen näyttää ja jota klassikkokirjallisuus
ja kuvataide ja harrastelijoiden kesäteatteri maailman kylillä ei ole onnistunut vieläkään valoon ja esiin tuomaan.

Toiset ei vaan sovi toisilleen. Mä varmaan luulin, että oisin diggaillut isosti, jos mun ½-osana ois ollut vaikka
Tiina Lymi, Elena Leeve, Mia Nuutila, Minna Haapkylä, Laura Birn, Pihla Viitala, Pamela Tola, Iina Kuustonen,
njäää. Tollanen lössi kerralla meikän kaksiossa ois ollut rasittavaa, vaikka hetken aikaa oiskin ajatuksena houkutellut.
Ei kuiteskaan jaksais niitä diivoja tai niiden yliherkkää esiintymiskulttuurillista ulostuloa aamuisin(kaan). Milloinkaan.

Ns. tavallisten naisten suurista rivistä tulee parhaat naiset ikuna. Ne erikoistilaukset, ja ainakin tää mun omani.
Tähän suhteeseen ei kuulu kieroilu, valtapeli, heikot luonteet, kyttääminen, alituinen riitely tai toisistaan loittonevat ajankäyttökäsitykset.

Vastakappaleeseen pitää tutustua selvinpäin. Käyttää tarkkailuun paljon aikaa. Pudottaa kyydistä potentiaaliset ja aktiiviset sarjamurhaajat. Tämä on tärkeä aloitus, sillä sarjamurhaajan kanssa arki on tavallisesta poikkeavaa. Juuri *tavallisuutta arvostan.

*tavallisuus

päivänkul(k)u on odotettavuudeltaan sitä, että aamulla herätään ja syyään ja toimitetaan aamutoimet ja mennään jonnekin.
naisen kanssa puhutaan ja lemmitään ja tehdään asioita, joita me halutaan tehdä ja niistä päätetään yhdessä, kuten kaikesta. jne.


Miten käy elämässä myöhemmin, on sen myöhemmän elämän aikana selvitettävä asia.
Minäkin voin saada johdatuksen ja lähden saarnaamaan maailmalle ja yövyn vain yhden yön samassa paikassa.
Tai liityn scientologeihin ja alan noudattamaan sitä heidän ehdottomuuttaan harjoittaessani tuota mainiota uskomusoppia.
Lähden myöhännäisenä muukalaislegioonaan ja toteuttamaan Ranskan hallituksen käytännön oppeja demokratian laajalla saralla.

==>

Cold Diamond & Mink - Queen of Soul, Pt. 1 https://youtu.be/Fv10-dL69IA
Queen of Soul, Pt. 2 https://youtu.be/rFsqUWzG9zQ
ZZ Top -> Jesus Just Left Chicago https://youtu.be/L2UTjoVVVb4
Waitin' for the Bus https://youtu.be/wnXSzgNe4xE
Blackfoot, "Highway Song" https://youtu.be/dR9sPqs8H2I

Timo Lassy - Moves https://youtu.be/SdunRaujAGE
A-ha -> Out of the Blue Comes Green https://youtu.be/P6RhzLXMEUs
This Alone Is Love https://youtu.be/u7l68lxeIYY
The Weight of the Wind https://youtu.be/aAsuki-lqyM
Rolling Thunder https://youtu.be/qaZ6lahqaYs

XRay Spex - Oh Bondage! Up Yours! https://youtu.be/FYMObdOqcRg
Ike White - Chagin' Times https://youtu.be/SmESbFjtnSs
Saltwater (Original) by Chicane https://youtu.be/ET1-6Bef9xU
Drain You - Nirvana https://youtu.be/16ThUM38-_8
Chill Out Jazz https://youtu.be/h7BTVFOAwkQ

==>>

Raitistuminen on vähän samanlaista kuin rakastuminen. Ja pitkän, hyvän paristosuhdanteen logistiikka ja käytäntö. Naimisiin ei tarvitse mennä, mutta yhdessä asiat tuntuvat sujuvan, eivätkä pelkästään tunnu, vaan myös sujuvat silleen oikeesti.

Raittiuttaan ei tiettävästi voi mennä panemaan, mutta ei sen meiningin tarvii silti olla kosmeettisen kosmista luonteeltaan.
Kun se sujuu, niin se sujuu. Eihän se heti ala skulaamaan, vaan voi tarvita oman aikansa luontuakseen.
Ja tuntuu joka päivä hyvältä ja elämä on siihen vanhaan versioon verrattuna IHANAA.

Ohjeena raitistumiseen on: elä väistelö pusui, pöljä. Wolf Alice - Don't Delete the Kisses. https://youtu.be/WqxE-zppu30
Ja minä ja beibeni manselan raitsikassa tavallisena tiistaipäivänä tai useana, sillä materiaalia on kerätty pitkältä ajalta.

^tämä on siis meidän (minun ja hänen) elämän videotaltiointi suoraan arjen toistuvuuden ikuisesta kirnusta, jossa valmistuu ensiluokkaista rakastavaisten piimää, voita, kermaa, jäätelöä, juustoa, jogurttia ja nuijapäisiä pettereitä.

Iloitsen joka päivä, että olen kohdannut tuon naisolennon. Iloitsen joka päivä, että olemme yhdessä. Olen myös jo vuosien ajan sopeutunut kohtalooni ja hyväksynyt sen, että päihdevamma on viimein takanapäin, eikä himot ole enää kemiallisia ja
karvakouran otteessa vain tuoppi ja tölkki täynnä turhuutta ja tyhjää, tarpeetonta tylsyyttä.

Nyt hanskaani osuu konkreettisesti jotain parempaa ja kauniimpaa, pehmeää ja kiinteää, jep jey ja tämän mahdollistaa aikanaan ainakin mun kohdalla etenkin se, etten enää heikennä kasettikotelon vapaata ja luonnollista taltiointitilaa kaatelemalla pääteyksikköön solumyrkkyä ja hermonhajotinta.

Siis mähän en tiiä, miten muut saa asiat sujumaan. Ehkä on muitakin keinoja olla onnellinen.
Voihan olla, että tosipetterit ja khuulitgimmat voi helposti päihteillä läpitte elämänsä ilman ongelmia eli vetää tabuja ja dokata ja kuosata douppia ilman minkäänlaisia vastoinkäymisiä ja elämä on parasta koskaan. Eikä ole mitään taloudellisia vaikeuksia, ei terveydellisiä huolia, eikä sosiaalisia pulmia, eikä etenkään parinmuodostusvajeita tai pulaa töistä tai harrasteista ja saa asiat kulkemaan parhain päin. Kaikki on niin hyvin kuin vain voi olla ja koko ajan paremmin ja siksi varmaankin niin moni ei koskaan tulekaan luopuneeksi siitä elämäntavasta, jonka kokee lopulta ainoana tuottavan itselle sitä samaa nautintoa, kuin tää mun oma mulle.

Vaikea on tietää, miten täydelliseksi kukin onkaan pystynyt juttunsa järjestämään. Lopussa voi tulla yllätys ja onkin voittaja,
oman elämänsä kiistaton sankari ja hidalgo, supermies ja -nainen, kiistaton menestyjä ja iso kiho pienissä piirikunnallisissa.

Tai ehkä mulla on vaan käynyt aivan hirmuinen kahva ja säkä, pehmee onni ja arvontamunkki. still.
Näissä ainoissa asioissa, joilla on elämässä ja Maailmassa merkitystä, minulle.

Yksin tuli oltua todella kauan, joten tiedän tämän eron ja en kaipaa enää sitä joutavaa aikaa millään tavoin.
Maailma on kylmä ja kova paikka yksin vaeltaa. Suurin osa ihmisistä on jonkinlaisessa suhteessa elämänsä aikana and
better to have lost in love than never to have loved at all. Oikean löytämiseen ei riitä suurimmalla osalla montakaan elämää.

Onneksi en ole enää se tyyppi, joka aloitti tämän karmean pitkän saagan silloin... silloin... 2010. Toisekseen elämässä on kyl
ihan pakko jonkin verran kehittyä ja jotain on muututtava päihdykkeiden viimein jäätyä, taakse nimittäin.

Miten sitten pitää saavutettu tila, jossa viihtyy ja jota haluaa elää päivästä ja yöstä toiseen. Ei mitenkään. Siihen ei ole keinoja.
Everything must go. Kyse on vaan siitä, milloin ihan kaikki loppuu ja elämänvaihe jää taakse. Tulee karvaton noutaja.
Aikamme on – tai ainakin minun aika – rajallinen. Onneksi ja valitettavasti. Ja kaikki vaivumme unholaan.

On vain tämä hetki, tämä elämänvaihe ja kohta on raihnainen roppa ja mieli ja muistisairaus ja blankko.
Kasvan koiranputkea ennenkuin huomaankaan. Ja aionkin kasvaa oikein reippaasti ja railakkaasti.

=>

Kyl elämä on loppujen lopuksi ihan yksinkertaista ja valinnat on helppoja.
Tärkeintä on vain olla onnellinen ja balanssissa ja pysyä noissa tiloissa niin kauan, kuin mahdollista.

Arkeen viitaten oleellisinta on venytellä. Muuten repee kalsarit ja perse.
Ja vahva toimintakyky heikkenee ratkaisevasti juuri h-hetkellä. Tai p-hetkellä, a-hetkellä, n-hetkellä ja o-hetkellä.

Myöskin reenaaminen puhtaasti ja monipuolisesti on himputin merkittävää.
Että on riittävästi painoja, tankoja ja muita alan vehkeitä. Koko arsenaali ja vähän tai paljon päälle.

Ainoa iso juttu on rakkaus. Sitä kun on isolla mitalla, niin kyl pullasudit on nätisti missä ovatkin.
Sitten vielä raittius. Sekin on ainoa huippujuttu rakkauden
lisäksi. Ja hyvät yöunet ja omalle tasolle sopiva asumisto.
Duunit ja harrasteet, terveys ja halu kehittyä ja olla
kiinnostunut Maailmasta ja mitä sillä on tarjottavanaan
- tänään.

Kim Wilde - Can't Get Enough (Of Your Love) https://youtu.be/Qd1uC7K3KaE
ja täs mun beibe esittää elämänmyönteisen, eroottishenkisen tunnelaulelman
tesomalta tulleen tulisen taitavan tanssiorkesterinsa tahdissa ja säestyksellä.

=>

Tavoitteena on vielä tänä vuonna käsikirjoittaa, ohjata ja näytellä itse kaikki osat täyspitkässä koko viikonmittaisessa filkassa.
Nimeksi leffalle tulee "Maija ja Matti maalta". Siinä Maija ja Matti ja tyttärensä Maikku elävät elämäänsä kaupungissa.
Arkiaamuisin he lähtevät tahoilleen, aikuiset töihin ja lapsi kouluun. Iltaan mennessä Maatiaset taas kokoontuvat kotiinsa.
Tätä sitten toistellaan kolmenkymmenen (30) vuoden tiiviillä ja muuttumattomalla aikajänteellä. Maikusta tulee opettaja,
joten sinänsä hänen fyysinen päivänviettopaikkansa on samainen loppusijoituspaikka, eikä hän muuta kotoaan koskaan.
Erotiikkaa tässä uuden sukupolven kehyskertomuksessa on säntillisesti ja siveellisesti vaatteet päällä peiton alla joka lauantai
4½ minuuttia, kunnes masa ähkäsee ikuisuuteen tuijottaen ja maisukka pyyhkii itsensä puhtoiseksi syntisäkin majoneeseista.

Ja muuten tämä taideteos pitää sisuksissaan ihan tavallista elämää ja jutustelua. Olen varma, ettei tämän lajityypin
kauheutta ja kauneutta ole vielä tosissaan alettu kehittämään länsimaisessa elokuvateollisuudessa.

=>

Olen kuin Kekkonen mennessään panemaan
- luotan siihen, että tukkapuoli on kondiksessa, ja
- että nautin luottamusta ja kannatusta ja ihailua,
- että tulen uudelleen valituksi ilman lisävaaleja ja
- tekemiseni eivät kerää liikaa tarkastelua tai tutkimusta,
- olen melkosen vapaa skulaamaan ja futaamaan, sekä
- korvaamaton ja muutenkin suvereeni supermies,
- joka saapi jatkaa valitsemallaan uralla mahdolliseen kuolemaansa asti ja
- senkin jälkeen on maallista muisteloa ja kaipaamaan jäänyttä fanikulttuuria.

Just kun asioista alkaa päästä perille ja vähän tajuta paitsiota, peli loppuu ja kommennetaan tuonelan vilttiin.
Näin se vaan menee ja sille joutuu taipumaan, on sitten sekaisin tai jokseenkin tokeentuneessa tilassa.

Kuulemma luonto on järjestänyt niin, että tullessaan oikein todella vanhaksi ihmispolo ja katkera-petteri jo kaipaakin poijes.
Nerokasta. Nuorena hulvattomana hupakkona (0-35 v) on vain kiinnostunut omasta perseestään ja miltä kuori näyttää peilissä.

Ennen kaikkea tuota ikääntymisen painavaa askelta ja tärinää aion elää. Tupakatta tottakai ja ilman hjyymeitä ja viunaa.
Ja reenata oikein ramakasti ja lempiä ja nauttia tästä elämästä ainutkertaisesta, selvinpäin. Se on ainoa suositukseni - jokaiselle.


->

Depeche Mode - Leave In Silence https://youtu.be/ucIv-sMta7I
Blasphemous Rumours https://youtu.be/o3EAzf5fDpY
Strangelove '88 https://youtu.be/MHRabky4Ajc

Dave Pike - Sono https://youtu.be/_30XmNMsKvY
Miles Davis - Kind of Blue - Full Album https://youtu.be/j9QXpfvgSVk
John Coltrane - Slow Dance (Full Album) https://youtu.be/ZSKrwgQ4GMg

Johnny Marr - Spirit Power and Soul https://youtu.be/qeqBn3BAMag
The Speed of Love https://youtu.be/fs2QHDu-yV8
Sensory Street https://youtu.be/9jlL9cCSGgg

Blue note stuff - Night Dreamer https://youtu.be/4mJS8HXbYn4
The National - I Need My Girl https://youtu.be/2_79sx6V3tU
About Today https://youtu.be/IvkzQzlECFQ

Old School Jazz - Bi-bop-Swing-Hard bop - Dirty Party #####1##### https://youtu.be/7KfykQ0gCJc
Old School Jazz Ballads - Party#####2##### https://youtu.be/RoEPeLoib70
SPEAK NO EVIL https://youtu.be/kzF4TMnbN0g

Greg Sin Key - The Prodigy Night (live set) Lodz/Soda https://youtu.be/a7Kc9N-4Me4
The Prodigy - Best Hits Mix 2020 https://youtu.be/QzuKChe9tKM
Wayne Shorter - Infant Eyes https://youtu.be/KpVx1KujaRY

Gerardo Frisina - Mulata https://youtu.be/_PaZLyquBaM
The Dining Rooms - Numero Deux https://youtu.be/C5Pvm_OvahE
Nicola Conte - Bossa Per Due https://youtu.be/YHPFXEooQOc


JK

Oon havainnut, ettei mua silleen iske tää skriivaminen, joka oli kyl ihan kreisiä aikanaan nimenomaan määrältään.
Omiini teen merkintöjä, eikä ne ole pahemmin julkaisua tarvinneet, joten siinä mielessä olen kiinni tässä mainiossa harrastuksessa.
Plinkki osui sopivasti kohdalleni tuolloin 2000-luvun lopulla ja sen jälkeen varmaan on ihmistenkin tavat kommunikoida muuttuneet.
Somen selvitysluontoinen päivitys omalla perseellä ja nimellä ei ole koskaan kiinnostanut saati tuottanut tarvetta toimia, kuin toiset.

Haluisin vielä tähän loppuun kiittää akatemiaa... eiku
tehdä snadin kertauksen ja tiivistyksen, eräänlaisen loppukaiun ja laukasun,
täräyttää ikuiset prinssiipit paperille ja tiivistää sen, mitä olen hereillä ollessa ja selvinä hetkinäni hokenut.
Ja pyrin pitämään tämän lyhyenä kuin lerssin kusiaarilla. Kuin lisävelan entisen päälle. Kuin tämän meikän plinkkiuran.

Siis,

Ainoa asia, jolla on merkitystä on rakkaus.

Juttu, joka on erittäin tärkeä ja merkityksellinen, on raittius.

Merkitykseltään uniikkia on pitää ittensä kondiksessa, niin ylhäältä kuin alhaalta.

Pitää olla jotain täällä, täällä ja täällä. Arto Melleri kopauttaa kädellä päätään, rintaansa ja muniaan.

Yksi ylitse muun on koira, joko oma tai toisten, mutta nämä on hyvä erottaa toisistaan.

Ilman koiraani, naistani ja musiikkia olisin olllut pelkkä muodoton keijosäkki salin nurkassa vainen. Osaan siis valita sittenkin OIKEIN.

Vain terveys on tärkeää, kun sitä vielä on.

Parempaa tapaa viettää aikaa, kuin omat harrastukset ja rakkaan kanssa seksiä, ei ole edes keksitty.

Me opimme koko ajan. Tai siis toisinaan opimme. Jotkut oppivat, toiset toisinaan. Kunnon lämärin ja kierteisen kanuunan oppiminen vie todella kauan aikaa ja ne unohtuu vastaavasti kans verraten nopeesti. Oppiminen on vähän sellasta ja
mitä tästä nyt opimme. Ehkä sen, että

Toisen katto on toisen lattia.

Toisen viemäri on toisen keittiö.

Toisen luokse ikävä on yhden suhteen ja kahden asunnon suhteessa useammin, kuin yhden asunnon, kahden suhteen systeemissä.

Nykyajan shakki = snookeri. Näillä nykyajan rokkareilla on sitä paitsi mukavasti massia ja mallitason vaimot.
Kuolleen ajan shakisteilla on vain pölyinen matkasäkki yksiön vessassa kuolleen kissan vieressä ja
sosiologihumanistin höpinät, jotka eivät enää päde digimaailmassa tai kiinnosta ketään.

Viimeisin avioliittopäivitys on olla esiaviollisessa seksisuhteessa, ns. synnissä ja herrattomassa nuhteessa.

Nykyajan nuoriso ei ole sen kummempaa, kuin ennenkään. Vanhusto on (siitä) yhtä pihalla, kuin entisaikaan. Kaikki vain toistuu.

Naisen suora valta kohdistuu vain yhteen urokseen, jonka naaras omistaa seksin kautta. Sopimus on parhaimmillaan mahtava.

Uroksen perusproblematiikka paristosuhdanteen osalta on keijous. Tämän jos pääsee ylitte, vain täydellisyys naaraan kera on rajana.

Nainen totesi elämänsä olevan vaikeaa. Mies kelasi samoin, vaikeaa on. Naisella ja miehellä on kummallakin helppoa.

En ole köyhä, olen persaukinen. Romanttisena sairautena se on paljon lievempää, kuin puutteessaeläminen ja kaunaisuus & tylyys.

Viihtyminen työssä vuosien ajan on harvojen herkkua. Ettei ole kunnianhimoa, ei tarkoita etteikö muuten ois himoa mielin määrin.

Elämässä ei ole kovin montaa ratkaisematonta pulmaa ja estettä toteuttaa itseään. Pitää vaan tietää kuka on ja mitä haluaa.

Kaikki on ostettavissa. Euroopan valtioiden fyysiset rajat on tilapäisiä. Ikuisuus kestää kolmesta puolesta vuodesta n. 7 vuoteen.

EXERCISE, EAT, SLEEP. REPEAT.

Joskus mä teen, toisinaan sitten taas en.

Korvattavia asioita: vähän, kuten juutuuppi ja hyvä nainen.

Päihdevammaisen elämänlaatu on paljolti kiinni omista valinnoista.

Repalaisen elämän saa elämällä repalaisesti.

Vanhoista mantereista irtipäästäminen mahdollistaa uusien mantereiden löytymisen.

Olipa kerran sika, joka uskoi Joulun jälkeiseen elämään. Sen pituinen se.

Tiku ja Taku meni puuhun ja Taku kaivoi Tikulla persettä.

Ei mopolla mahottomia.

Elefantti syyään pala kerrallaan.

Valovuosiensa takaa tähdet vilkkuen Unelmille ihmisen hiljaa ilkkuen

Alkomahooli on maailman simppelein energiansiirtoväline.

I used to do a little but a little wouldn't do it
So the little got more and more
I just keep tryna get a little better
Said the little better than before
I used to do a little but a little wouldn't do it
So the little got more and more
I just keep tryna get a little better
Said the little better than before


Mitä merkitystä tällä on kymmenen vuoden päästä ? Tai sadan.

Niin kauan, kun teen tietoisia päätöksiä ja valintoja, on oikeestaan aivan turha mussuttaa tuloksista, vuosienkaan jälkeen, hä.

Valitsemalla hyväksyt ehdot. Dokaamalla varmistat kännisi. Reenaamalla takaat lihakset. Nukkumalla lähtee väsy, syömällä nälätys.

Parhaat asiat on aina ilmaisia. Toiseksi parhaat jutut maksaa jo jonkin verran. Ne kalleimmat on usein hyödyttömimpiä.

Niin kuin kuuluu asiaan
Kaikki tähdet
Kuu ja kaikki muu
Aikakin
Niin myös aikanaan
Sinä lähdet
Pois häipyy taikakin
Siksi rakastan sua nyt


ver vert s’approchant de la fenêtre -> vihreä mato lähestyy ikkunaa

Onko parempi hallita helvetissä, kuin palvella taivaassa, en tiiä. En usko luulemisoppeihin.

1. U can´t be no one else, u gotta be yourself,
2. I can´t be no one else, I gotta be myself


Joidenkin ihmisten kanssa tulee toimeen luonnostaan, joidenkin kanssa ei millään.
Tämä on luonnonlaki, jonka kieltäminen on luonnotonta.

Tulevan käytöksen paras ennusmerkki on entinen käytös.

Koko Maailman pelataminen on kaistapäistä. Olen pelastanut itseni ja se kyl riittää.
Naiseni teki sitten loput ja paransi minut keijoudesta, tuosta katalasta tunnetaudista.

Näitä viiden sentin bukowskilatteuksia voi jokainen viljellä vaikka kuinka paljon,
mutta kuka pystyy elämään niiden mukaan. Tai kehtaa. Ees siitä mainita.

You can´t always get what you want, but if you try sometime you just might find you get what you need

Juomisaikaan pottuviinan ja tavallisen viinan sekoittaminen keskenään ei ollut sittenkään niin merkittävä etikettirikos.
Muiden ongelmien ja omien ongelmien erottaminen toisistaan on tervettä itsekkyyttä ja suojelee toisinaan pahimmalta.
Seksin ja rakkauden erottaminen toisistaan on hyvä oppia, sillä joissain suhteissa molemmat eivät ole läsnä samaan aikaan.

Näiden raapustusten duunaaminen piti itteäni selvillä vesillä ja jopa järjissäni omien kohtalon vuosieni aikana. Ois hyvä, jos ihmiset oppisivat jotenkin latomaan mietteitään itselleen näkyväksi ja että niihin voisi ajan saatossa palata nauramaan ja itkemään, ehkä järkyttymään ja halveksimaan omia entisiään. Me muutumme ja se on vain hyväksyttävä, ettei kaikki olekaan kroonisesti kultaa.

Kaikesta rakkaasta joutuu luopumaan.

Ja elämässä kaikessa on oikeestaan kysymys seksistä. Ja mitä sillä on väliä, kunhan sitä on keskimäärin n. neljä kertaa viikossa.

Ja toiseksi tärkeää on, että pysyvyyttä pystyy pitkittämään ja että

jos arki on hyvää, niin sen toisto on sinällään elämän tarkoitus.

jei

.
Bentsoitta 22.2.17 alkaen
ja selkeenä sulhasena since 8.1.19 !
Avatar
1970
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 24342
Liittynyt: 19.1.2010 15:43:12
Ollut juomatta

Re: Kadonnut Balanssi

ViestiKirjoittaja hutzi hutzi man » 20.4.2022 06:48:22

nosto
tästä eteenpäin
hutzi hutzi man
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 2
Liittynyt: 20.4.2022 06:47:34

Re: Kadonnut Balanssi

ViestiKirjoittaja hutzi hutzi man » 20.4.2022 06:49:15

:arrow:
tästä eteenpäin
hutzi hutzi man
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 2
Liittynyt: 20.4.2022 06:47:34

Edellinen

Paluu Me Lopettajat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: JuuliaS ja 2 vierailijaa