Olet täällä

Ärsyttävät asiat

Saunassa keskustellaan huumeista haittojen vähentämisen näkökulmasta. Luethan Saunan säännöt. Kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen. Viuhahda paikalle!

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Re: Ärsyttävät asiat

ViestiKirjoittaja Winston-84 » 21.10.2021 05:38:09

Kyllä huomaa, että koronarajoitukset ovat hellittäneet, kun takatuupparit ovat jälleen alkaneet häiriköidä kaupan kassajonossa :twisted: . Vittu, se on raivostuttavaa, kun takana tuleva tunkee itsensä persuksiin kiinni ja alkaa latoa ostoksiaan hihnalle, vaikka mulla on vielä omien ostosten latominen kesken. Se jono ei etene tuolla tavalla yhtään nopeammin, enkä myöskään maksa näiden änkeäjien ostoksia, vaikka ilmeisesti sitä yrittävät :roll: . Sitten kun sanon ihan nätisti, mutta napakasti, että odotapa vuoroasi ja siirry vähän taaemmas, katsovat kuin sonni uutta porttia, että mitä tuo tuossa "rähjää", vaikka itse eivät noudata edes alkeellisimpia käytöstapoja.

Vaikka monet koronarajoitukset vituttivat mua, niin turvavälisuositus oli tosi jees. Mä en halua iholleni ventovieraita ihmisiä, oli sitten liikkeellä tautia tai ei. Tosin suomalaiset pitävät varsin hyvin turvaväliä kanssaihmisiin ihan luonnostaan lukuunottamatta näitä yllämainittuja kassajonotakatuuppareita.
Winston-84
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 12591
Liittynyt: 27.4.2012 18:43:25

Re: Ärsyttävät asiat

ViestiKirjoittaja Winston-84 » 2.11.2021 18:47:27

Aina kun odotan jotakin tärkeää puhelua, nämä Microsoft-huijarit(Tai en minä tiedä, ovatko niitä, kun en koskaan vastaa ulkomaiden suuntanumeroista tuleviin puheluihin, koska kenelläkään niistä numeroista soittavilla ei voi olla mulle mitään oikeaa asiaa) alkavat soitella repeatilla. Siinä sitten saa kuunnella sitä turhaa rinkutusta odotellessaan, koska se toivottu puhelu tulee :x . Soittelevat ne ulkomaan huijarit toki joskus muulloinkin, mutta ei se mua luonnollisestikaan häiritse silloin, jos puhelin on äänettömällä.
Winston-84
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 12591
Liittynyt: 27.4.2012 18:43:25

Edellinen

Paluu Sauna

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 16 vierailijaa