Olet täällä

Mitä mieltä MDPV:stä`?

Saunassa keskustellaan huumeista haittojen vähentämisen näkökulmasta. Luethan Saunan säännöt. Kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen. Viuhahda paikalle!

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Mitä mieltä MDPV:stä`?

ViestiKirjoittaja Spark » 15.5.2009 02:09:04

Nyt ainakin pk-seudulla pyörinyt aika paljon. Hyvät nousut saa mut siinä se sit onkin. :?

http://en.wikipedia.org/wiki/MDPV
Tilanne ei ole ikinä niin huono ettei sitä saisi juomalla huonommaksi
Spark
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 160
Liittynyt: 6.6.2006 02:06:25

Re: Mitä mieltä MDPV:stä`?

ViestiKirjoittaja Ihmeliisa » 15.5.2009 20:08:52

Spark kirjoitti:Nyt ainakin pk-seudulla pyörinyt aika paljon. Hyvät nousut saa mut siinä se sit onkin. :?

http://en.wikipedia.org/wiki/MDPV


Jos nyt on pakottava tarve vetää jotain teollisuuskemikaaleista keiteltyä kuraa mitä joku katukemisti on kehitellyt kellarissaan, odota vaikka puol vuotta ja kato mitä haittavaikutuksia/kuolemia se on aiheuttanut ensin.
Ihmeliisa
 

Re: Mitä mieltä MDPV:stä`?

ViestiKirjoittaja Travis » 15.5.2009 21:04:29

Tota on tyrkytetty välillä. En ymmärrä miksi sitä on liikkeellä. Ei tosiaan kiinnosta. Kunhan ei menis säkkeihin tota sotkeen.
Some might go for poison
And some go for too much stuff
Travis
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 1730
Liittynyt: 22.8.2004 20:29:33

Re: Mitä mieltä MDPV:stä`?

ViestiKirjoittaja pusher » 16.5.2009 02:19:10

it e henk.koht. oon tosi innostunu kyseisestä hommasta, kuten myös koko kaveripiiri. Perinteistä emmettä on ihan turha yrittää tähän porukkaan kaupata -ei kelpaa enää! Oon huomannu, että mdpv koukuttaa ihan eri tavalla, kuin piri, ja jengi flippaa enemmän. Monet sellaset, joille valvominen ei oikein sovi on menny tosi heharhojaikkoon happeen daijun suhteen, se näyttäis aiheuttavan helpommin vainoja ja muuta mukavaa.... ja seuloissa syystä tai toisesta käyville se on ihan tulv aan lahja, ei näy! Itellä ollu puzit seulat joulukuun alusta lähtien, mutta päivääkään en oo ollu sevioselvinpäin! toi on selkeesti sellasta juttua, jota täytyy opetella vetämään, moni on sanonu, ett nykyään toimii paremmin ku alussa. suosittelen!
pusher
 

Re: Mitä mieltä MDPV:stä`?

ViestiKirjoittaja panda » 16.5.2009 11:01:27

oon kyllä testaillu jatkamatonta se oli ihan hyvää, tosin lyhyt vaikutusaika n. 2h. sitte se jatkettu on kyl ihan kuraa phyi.
oon kuullu kans villii legendaa et joku ois sokeutunu siitä setistä :roll:
panda
 

Re: Mitä mieltä MDPV:stä`?

ViestiKirjoittaja gekko » 16.5.2009 13:45:55

Ihmeliisa kirjoitti:Jos nyt on pakottava tarve vetää jotain teollisuuskemikaaleista keiteltyä kuraa mitä joku katukemisti on kehitellyt kellarissaan, odota vaikka puol vuotta ja kato mitä haittavaikutuksia/kuolemia se on aiheuttanut ensin.

Samaa mieltä. Ihan paskaa kamaa, melkein kuin jotain crackia, laskuissa oot melkein valmis ottaa diileriltä suihin (oon hetero jätkä, btw) et saat lisää. Hirveet laskut muutaman tunnin päästä vetämisestä ja mulla ainakin kesti pitkään (aluks hirvee päänsärky, myöhemmin, seuraavana päivänä sit oli hirveet keskittymisvaikeudet, kesti tunnin kun liikutin hiirtä monitorin toisesta laidasta toiseen, ihan vitun hitaasti). Ekat vedot oli ihan jees, jos vertaa piriin niin pv:stä tuli semmoset essomaiset nousut. Frendi on koukahtanu tohon jonkinasteisesti, se kehuu sen olevan koukuttamattomampi ja valvomisen suhteen olevan paljon lempeämpi kuin piri, ei kilahtele ja rupea kuulemaan ääniä niin helposti.

Paljon on jengiä kilahtanu tosta, ja muutamia kuollukkin, kun ovat luulleet sitä piriksi ja vetäny jotain 1/2g-1g vetoja (tietysti blandattua, jotain 20% kai). Pöntöstä alas tollanen paska.
Kuva
gekko
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 763
Liittynyt: 9.3.2009 20:17:50

Re: Mitä mieltä MDPV:stä`?

ViestiKirjoittaja pusher » 17.5.2009 01:24:12

[Poistettu käyttöön yllyttämistä. -Päihdelinkin toimitus]
pusher
 

Re: Mitä mieltä MDPV:stä`?

ViestiKirjoittaja Travis » 27.5.2009 00:36:48

En ole tietoisesti MDPV:tä missään muodossa ottanut, mutta tässä hiljattain otin vauhtia jota epäilen olleen tällä jatketun. Sama lähde kun tyrkytti mulle MDPV:täkin. Nousuissa tunsin että mukana oli melko varmasti muutakin kuin pelkkää vauhtia.

Oraalisesti nautittuna tuntui hieman puuduttava vaikutus suun limakalvoilla, pulssi nousi nopeasti ja tunsin selkeän "nousu" fiiliksen mitä en yleensä tunne.

Olisi kiva kuulla vertailua miten noi olot/nousut MDPV:n ja pirin välillä yleensä eroaa. Lisäksi kiinnostaa onko MDPV:llä puuduttavaa vaikutusta.

Toki kolakin jatkeena selittäisi noi fiilikset, mutta sitä nyt harvemmin sekaan sotketaan.
Some might go for poison
And some go for too much stuff
Travis
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 1730
Liittynyt: 22.8.2004 20:29:33

Re: Mitä mieltä MDPV:stä`?

ViestiKirjoittaja gekko » 28.5.2009 16:59:39

Travis kirjoitti:Toki kolakin jatkeena selittäisi noi fiilikset, mutta sitä nyt harvemmin sekaan sotketaan.

Tuskin ainakaan pv:seen. :lol: En muista kuuluiko puutuminen oireiluun, mut onhan se voinut olla lidokaiini (jos nimen muistan oikein) millä kai koksua aika paljon jatketaan (tai siis se on se mitä suomi-cola on).

Pirin kanssa sekoitettuna pv voi olla kai jopa vaarallista, joku joka osaa selittää aivojen toimintaa voi valaista asiaa lisää. (en todellakaan ole varma tästä mut niin olen ymmärtänyt)
Kuva
gekko
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 763
Liittynyt: 9.3.2009 20:17:50

Re: Mitä mieltä MDPV:stä`?

ViestiKirjoittaja pusher » 30.5.2009 01:25:32

MDPV on ilman piriäkin selkeesti haitallista elimistölle -voin sen näin useamman kk:n 24/7 käytön jälkeen varmasti sanoa. Elimistö ei kestä, se tuntuu pettävän alta kokonaan! Eipä oo mikään muu kama aiheuttanu näin pelottavaa tunnetta siitä, ettei oma kroppa ole ok...
pusher
 

Re: Mitä mieltä MDPV:stä`?

ViestiKirjoittaja miltsu » 2.6.2009 19:25:16

[Poistettu hehkutusta -Päihdelinkin toimitus]
kun on valittava kahden pahan välillä,
valitsen aina sen jota en ole vielä kokeillut
-mae west-
miltsu
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 822
Liittynyt: 25.7.2006 12:02:54

Re: Mitä mieltä MDPV:stä`?

ViestiKirjoittaja Induced » 5.6.2009 13:59:18

Terve kaikille.

Tällä viikolla tuossa maananantai-keskiviikko tuli valvottua pari yötä/päivää ja otettua tätä MDPV-paskaa. Vaikutuksista senverran, että tuntui jollaintapaa pirin ja MDMAn "sekoitukselta". Selkeät nousut verrattuna piriin.

Mukana oli pari muuta tyyppiä, joista toisella alkoi seuraavana päivänä flippailla todella pahasti pää. VAinoja enemmän kuin koskaan olen nähnyt minkään pirin yms. aiheuttavan. Itselläni ei esiintynyt mitään vainoja, eikä juurikaan mitään laskuja, mutta nyt kolmannella sitä paskaa ottaneella on vielä tänäänkin perjantaina selkeästi huonontunut näkökyky normaalista.

Huomasin jonkun aiemmin tässä ketjussa puhuneen "legendasta", jonkamukaan joku olisi tuosta sokeutunut. Haluaisin nyt tietää, onko tuossa jotain perää? Koska tällä kaverilla tosiaan on nyt näkökyky huomattavasti sumeampi.

Olen myös nyt jälkeenpäin kuullut, että tuosta voi ottaa todella helpolla yliannostuksen yms.

Vielä loppuun: tuota paskaa en kenellekään suosittele. Vaikka nyt olisi pakko jotain stimua ottaa, ottaa sitten vaikka sitä piriä yms.
Induced
 

Re: Mitä mieltä MDPV:stä`?

ViestiKirjoittaja Li55u » 5.6.2009 17:09:48

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2009060 ... 8_uu.shtml

Tuota ainetta ei ole luokiteltu huumeeksi vielä..
Li55u
 

Re: Mitä mieltä MDPV:stä`?

ViestiKirjoittaja suzuki pv » 8.6.2009 20:23:17

[Poistettu hehkututsta -Päihdelinkin toimitus] vedettiin kolmeen pekkaan 0.3 hihaan ja meinas mennä pitkäks..ittelle tuli vähä samanlainen paine vatsaan ku opiaatteista, siis meni vähä yli. olkaa varovaisia. [Poistettu hehkutusta -Päihdelinkin toimitus] mut niinhä se menee et mitä paremmat nousut ,sitä pahemmat laskut.panettaa ihan vitusti mut viisarin kans on vähä ongelmia.kamagra/viagra auttaa..mut ku nalli palaa ni sillon jyrähtää!! eikä tää oo mitään yllyttämistä ( toimitus) vaan faktaa.huomenna voi olla vähä angstisemmat fibat ku duuniin seiskaks..huh huh.ai niin eihän tää oo vielä edes huume..piriin verratttuna nousi hitaammiin eli se kohahdus jäi pois, mut itte vaikutus ainaki ittellä kestää pidempään,uusia pikku nousuja koko ajan.ehkä psykoosiherkkää kamaa eli heikkopäiset pysykää vanhoissa tutuissa..katsotaan aamulla kuin valkea naama on tällä duunarilla( yllättäen raksalla) jossa kaikki vetää jotain, jos ei muuta niin käteen..
suzuki pv
 

Re: Mitä mieltä MDPV:stä`?

ViestiKirjoittaja suzuki pv » 8.6.2009 20:24:31

ittellä ainakaan ei näköpuoli huonontunu, mut ulkonäkö parani ;) ainaki omasta mielestä..silmät suht "normaalit" eikä naama mutkalla kui eemeleistä..eli voi käydä flaksikin, subliikki ainaki kohdillaan.
suzuki pv
 

Seuraava

Paluu Sauna

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 11 vierailijaa