Olet täällä

Juntttimaisinta mitä tiedät

Saunassa keskustellaan huumeista haittojen vähentämisen näkökulmasta. Luethan Saunan säännöt. Kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen. Viuhahda paikalle!

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Re: Juntttimaisinta mitä tiedät

ViestiKirjoittaja grip » 4.12.2014 17:19:14

- "Elämän koulu" fb-profiilissa koulutus-kohdassa. Instant facepalm.

- Comic sans -fontti ihan missä tahansa tekstissä

- Edelliseen liittyen, "hassunhauskat" ja "elävöittävät" Wordin Clipart -kuvat tiedotteissa tai Powerpoint-dioissa

- Liekkipipot, t-paidat tai sama kuvio autossa. Myöskin Pimp my Ride -henkinen tuunaus johonkin parin tonnin Datsuniin tms.
grip
 

Re: Juntttimaisinta mitä tiedät

ViestiKirjoittaja sakeiv ätään » 4.12.2014 21:00:53

- "Elämän koulu" fb-profiilissa koulutus-kohdassa. Instant facepalm.


Variaatioina myös "Elämän kova koulu" ja "Elämän korkeakoulu". Varma merkki että tyypissä on jotain perustavalaatuista vikaa. :lol: Kaveri kävi joku aika sitten treffeillä yhden naisen kanssa. Mimmi saapui paikalle ihan naamat, ja ilmoitti heti kärkeen että tuli ex-poikaystävänsä kyydillä. Tarkoituksena oli siis mennä ihan vakavasti otettavaan ruokaravintolaan :roll:

Varoittaa yrittää kyllä. Mimmi jolla on fb:ssä tyyliin pelkkiä dokauskuvia ja kirsikkana kakun päällä elämän kova koulu, ei oikein muuta voi odottaakkaan. Kerran sikajurrissa aiemmin tavattuna oli kuulemma tosi kiva ja kaikkea :lol:
Siellä missä on hippejä ja hamppua, tarvitaan Nokian kumipamppua
sakeiv ätään
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 475
Liittynyt: 27.11.2014 09:44:13

Re: Juntttimaisinta mitä tiedät

ViestiKirjoittaja Buli-Mikko K-Mikko » 5.12.2014 05:21:17

^jep jos itse lähtisin ensitreffeille ja en kyseistä tipua tuntisi ja olisin vain katsonut fb profiilista joitain tietoja ,sekä kuvia bonarina titteleissä elämämkoulu -taitaisin vain mennä paikalle viinapullo piilossa taskussa,jonka voisi mimmille ojentaa heti kättelyssä ja sanoa ,että vika on minussa tjsp. Ja sit vaan hyvät illanjatkot toivottaen kysyen haluatko pitsan tai tuopin(jotta typy tuntisi olonsa rennon tutuksi ja turvalliseksi) ja halutessaan voisin hyvin mielin moiset ostaa toivotellen ratkiriemukasta iltaa lisäämällä vielä jotain omasta sulkeutuneisuudesta /ujostelusta ym. Selityksiä omasta heikkoudestani noin ihanan avoimen ihmisen rinnalla lisäämällä jotain No hard feelings ja onhan neidolla nyt varmasti tarpeeksi juotavaa ,ettei ilta täysin mennyt piloille kaltaiseni ymmärtämättömän moukan feidauksesta (juomien maksajan lähtiessä) Tämän jälkeen olisi varmaan parempi poistaa hänet kavereista ,jos ei jäisi leidiä juottamaan loppu päiväksi/yöksi ,koska arvelen seinälleni tulevan joitain hienostuneita homorunkkukyrpä tekstejä ,koska olen tuhlannut hänen ihanaa elämänkoulu aikaa ,vain tulemalla paikalle ,enkä umpijunttina tajunnut edes antaa taksirahaa satasta (asuu kalliossa ,mutta nyt pitääkin mennä keravalle)

Inttiaikoina yhtenä naistenpäivänä houkuttelimme erittäin vaimo matskua olevan neitosen mukaamme iltaa viettämään ja kun oltiin syöty ja juotu ja taas syöty ja klubille ja siitä neito taksilla kotiin ,missä kävimme vielä parit ottamassa ,kun hänelle selvisi,etten ole jäämässä yöksi ja emme odota vastapalvelusta tai "maksua" mukavasta illasta vaan se oli vain meidän idea ilahduttaa jotain tipua naistenpäivänä ja voisimme vaikka soitella lähipäivinä -lähtö tapahtui mimmin kiljuessa - sä et oo ihminen-zä et ooo ihminen.

Hänen tapansa kiittää illasta oli ainakin hyvin persoonallinen ,joten hyvä fiilis kaikinpuolin tuosta naistenpäivästä jäi. Chicksin mieleen olisi varmaan ollut kunnon alkuihminen tai perus apina,joka riettaan yön jälkeen ,olisi häneltä pyytänyt vähintään taksimassit himaan.
This is the life. Believe it or not , i haven't forgetting any of it. -Keith Richards -

si vis bacem para bellum.
Buli-Mikko K-Mikko
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 863
Liittynyt: 10.2.2014 11:49:13
Paikkakunta: Helsinki city

Re: Juntttimaisinta mitä tiedät

ViestiKirjoittaja SoiKannel » 5.12.2014 12:23:58

Lopettamossa nimimerkki Prossan avautuminen media-ketjussa :lol:

"Soikanteleen tapauksessa pitäisi ajpo-oikeus kumota lopullisesti. ei ole järkeä antaa korttia semmoselle joka on selvinpäin enemmän sekaisin kuin huumeissa ja ihan sama vaikka olisi Presidentin myöntämä lääkepurkki, huumetta kun huumetta."
SoiKannel
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 8609
Liittynyt: 10.5.2010 14:36:54
Paikkakunta: Eksosfääri

Re: Juntttimaisinta mitä tiedät

ViestiKirjoittaja OliMageeta » 5.12.2014 23:38:14

Suomituristien iänikusiet vyölaukut kun ollaan avartamassa maailmaa Rhodoksella!!!
OliMageeta
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 74
Liittynyt: 4.12.2014 18:01:11

Re: Juntttimaisinta mitä tiedät

ViestiKirjoittaja iina » 6.12.2014 12:22:27

Tapahtui junan röökikopissa, matkalla helsingistä jonnekin peräkylään: astun koppiin suomalaisen ja suomalaista syntyperää (niinku asialla nyt olis yhtään mitään merkitystä) olevan poikaystäväni kanssa, jolla sattuu olemaan keskivertosuomalaisia tummempi ja kiharampi hiuslaatu. Kopissa seisoo 2 hieman maistissa olevaa keski-ikäistä äijjää (tunnistaa mauttomista, kulahtaneista, vanhoista kasarirock-henkisistä vaatteista ja rasvaisesta tukasta). Sisään astuessamme toinen äijjistä tokaisee: "Jaa, ai tää olikin joku KEBAB-VAUNU!?" Jonka jälkeen molemmat räkättävät tälle ihan saatanan hyvälle lohkaisulle. :roll:
LOVE is kindness, HATE is blindness.
Avatar
iina
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 4533
Liittynyt: 3.2.2009 20:08:08

Re: Juntttimaisinta mitä tiedät

ViestiKirjoittaja Buli-Mikko K-Mikko » 8.12.2014 22:04:17

^
Iina ,jos heillä oli mielessä jonkinsortin liukumiina sinua ja seuralaisiasi kohtaan.

Nämä kyseiset "herrat" taisi olla juurikin tynnyrissä kasvaneita puurossa kylvetettyjä umpijuntteja,jotka kerran kymmenessä vuodessa pääsevät matkustamaan takahikiältä oikein isolle kirkolle.

Veikkaan,kun junasta poistuitte saitte viimeiset ja parhaat naurut ,näiden mielestään sukkelien junttien kustannuksella.

Joskus ,kun tuli Tallinnassa ravattua,saimme kokea vastaavaa ,koska sen aikainen tyttöystäväni oli Vietnamista alkujaan kotoisin ,niin eiköhän siellä reisiterminal aassa alkanut ehdotukset ,että tulkaas pojat meidän hyttiin ,niin sitä ette unohda millaista settiä olisi ollut tarjolla -sairaalloisen ylipainoiselta rouvalta ,jonka ehdotukset kohteliaasti torjuimme .

Heidän seurassa oli vielä kaksi kolmesta romaaneita ja kysyttyäni tältä ylensyöneeltä hieltä haisevalta puuman kuvatukselta -oletko rasisti?? Vastaus tuli nopeammin ,kuin apon hyllyltä,että kyllä ja ylpeä siitä. Romano rouvat häpesivät kovasti ,tätä varttimannea ,varsinkin kun huomautin ,eikö hän näe mitään ristiriitaa olemalla rasisti selvästi ulkomaalaisen näköistä kohtaan. ( joka oli asunut Suomessa n.vuoden ikäisestä lähtien ja maksoi myös veroja toisin nämä vähemmistöläiset ,jotka ainoastaan takevät töitä esim . Suomenlinnan työsiirtolassa ,jotta saavat palkkaa ja ei tarvi mennä kivitaloon takaisin lusimaan tuomiotaan loppuun)

Tarkoitukseni ei ollut mustamaalata mustalaisia ,koska minulla on heitä ,sekä tuttuina ja ystävinä (oikeita ystäviä max. 5-8 henkilöä heidän joukostaan,mutta he ovat poikkeuksetta kavereita ,jotka eivät pyöri toisten tummien seurassa ja käyvät ,jopa töissä ja maksavat veroja)

Junttimaisuuden listaan lisäys .

Ennakkoluulot ja yleistäminen maahanmuuttajia ,sekä vähemmistöjä kohtaan.( tietämättä mitään kyseisen ihmisen taustoista)
This is the life. Believe it or not , i haven't forgetting any of it. -Keith Richards -

si vis bacem para bellum.
Buli-Mikko K-Mikko
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 863
Liittynyt: 10.2.2014 11:49:13
Paikkakunta: Helsinki city

Re: Juntttimaisinta mitä tiedät

ViestiKirjoittaja bleeding heart » 11.12.2014 11:24:14

:D Noo, eikös se ole nämä julkkistutuilla kehuminen? Putkahtavat esille mitä erilaisemmissa yhteyksissä, jopa taksia tilatessa. Taksia ja minua ei kiinnosta muuta kuin se, päästäänkö ikinä perille, ja saako rahat? Ystäväni emetiitusprofessori takaa,maksut ja kaikki heh heh.. toi ei ollut kirjoitusvirhe sitten.. kas astupa meille siinä on c.....n sohva, kiva , eikö? (Suoraan kaatikselta pelastettu, hiukset kutis 3 pv kun lähdin, pesetin ne kampaamos kahesti täishampoolla, jälkeenpäin). Katselin myöskin "remun" antamat solmiot.. pöydällä lojuivat Ukrainan morsmaikut, ja Victoria Milanin nettiosoitteet ja katalogi. Nimimerkki oli "Nyt nussitaan".. ym omaperäistä. Kun minusta ei kuulunut, sain monenmoista viestiä, 20 kpl, lopulta ymmärsi, etten ollut kiinnostunut, ja keksi, että mul on pakoitettu rakkaussuhde, "ketään ei saa pitää häkissä, ei kanaa, ei muutakaan eläintä..". Tuo mursi kaiken. Hyvää elämää Masa!Ja kymmenet julkkituttavasi.. joita ei ikinä näkynyt, kerta riitti samalla taxilla.
bleeding heart
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 82
Liittynyt: 21.9.2014 20:45:37

Re: Juntttimaisinta mitä tiedät

ViestiKirjoittaja yrtti » 11.12.2014 19:34:58

Likaisten värkkien käyttäminen ja samoilla neuloilla lyönti frendien kaa.
Avatar
yrtti
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 776
Liittynyt: 27.12.2007 16:37:46

Re: Juntttimaisinta mitä tiedät

ViestiKirjoittaja Talvikuutamo » 12.12.2014 08:23:43

American Car Show.
dyslektikko
Talvikuutamo
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 122
Liittynyt: 4.9.2014 20:21:50

Re: Juntttimaisinta mitä tiedät

ViestiKirjoittaja 1970 » 14.12.2014 12:38:56

Kohtuukäyttö ja ammattimainen diilaus ja päihteistä kirjoittaminen ja niistä lukeminen,

aamuisin herääminen ja kahvinkeittäminen, kaikki harrastaminen, josta tulee fiiliksiä,

työnkaltainen toiminta, rahan käyttö maksuvälineenä ja hyperventilointi - tai se on oikeestaan

vain itsekästä, kun vie muilta ahtaassa paikassa hapenkin...
Bentsoitta 22.2.17 alkaen
ja selkeenä sulhasena since 8.1.19 !
Avatar
1970
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 24342
Liittynyt: 19.1.2010 15:43:12
Ollut juomatta

Juntteja äidin oomme kaikki

ViestiKirjoittaja Narkkitehti » 14.12.2014 12:49:57

1970 kirjoitti:... päihteistä kirjoittaminen ja niistä lukeminen...


Tääh? Mitä sitten täällä teet? Ootsä joku juntti? :lol:

(nyt lapset, laulakaa kuorossa sedän mukana)

Juntteja äidin oomme kaikki, oomme kaikki, oomme kaikki...
Juntteja äidin oomme kaikki, oomme kaikki, KAIKKI!
Siinää ja miinää... siinää ja miinää... ;)
Avatar
Narkkitehti
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 1641
Liittynyt: 22.10.2014 17:33:11

Re: Juntttimaisinta mitä tiedät

ViestiKirjoittaja 1970 » 14.12.2014 13:27:53

http://youtu.be/Iop-ppslCqk mutta onko se itse peli vai jokerisuus vai kommentointi vai jokin muu, mikä ja
ketä kiinnostaa.
Bentsoitta 22.2.17 alkaen
ja selkeenä sulhasena since 8.1.19 !
Avatar
1970
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 24342
Liittynyt: 19.1.2010 15:43:12
Ollut juomatta

Re: Juntttimaisinta mitä tiedät

ViestiKirjoittaja iina » 15.12.2014 16:28:39

Täs on jotain niin käsittämättömän junttimaista, et vaikee uskoa tällasta olevan ees olemassa. Jumalauta, mikä ä ä l i ö !!!

https://www.youtube.com/watch?v=PyLsFaM4u1k
LOVE is kindness, HATE is blindness.
Avatar
iina
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 4533
Liittynyt: 3.2.2009 20:08:08

Juntti-oscarit on jaettu

ViestiKirjoittaja Narkkitehti » 15.12.2014 16:39:33

iina kirjoitti:Täs on jotain niin käsittämättömän junttimaista, et vaikee uskoa tällasta olevan ees olemassa. Jumalauta, mikä ä ä l i ö !!!

https://www.youtube.com/watch?v=PyLsFaM4u1k


Ei vittu - Repesin!!! :lol:
Avatar
Narkkitehti
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 1641
Liittynyt: 22.10.2014 17:33:11

EdellinenSeuraava

Paluu Sauna

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 10 vierailijaa