Olet täällä

Off-topic: off-topic

Saunassa keskustellaan huumeista haittojen vähentämisen näkökulmasta. Luethan Saunan säännöt. Kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen. Viuhahda paikalle!

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Re: Off-topic: off-topic

ViestiKirjoittaja Winston-84 » 18.7.2018 06:49:35

^^ "Kampaa naamas, niin saat banaanin". Ei ole mun keksimäni, enkä muista/tiedä, mistä tuo alunperin on lähtöisin, mutta olen tiennyt sanonnan jo vuosia ja vuosia. Mun käyttööni se on vakiintunut tarkoittamaan kaikkea ulkonäöstään huolehtimista, kuten parturissa/kampaajalla käyntiä, tukkansa laittamista ihan muuten vain, meikkaamista, vähän sen katsomista, mitä päälleen pukee jne. Ihan suihkussa käymisestä ja hampaiden pesusta voi aloittaa, jos nuo hommat ovat kovin retuperälle jääneet. Sanon usein, että menen kampaamaan naamani, kun tarkoitan, että menen nyt meikkaamaan tai laittamaan paremmat vaatteet ylleni, vaikkei mun naamani niin karvainen ole, että se kammata pitäisi ennen kun siihen voi meikkiä sutia :lol: .
Winston-84
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 12403
Liittynyt: 27.4.2012 18:43:25

Re: Off-topic: off-topic

ViestiKirjoittaja 1970 » 20.7.2018 12:23:32

Vieläkään ei ole kukaan naispuolinen olento ottanut fyysistä tai telepaattista kontaktia keijoon.
Luotetaan, että tästä alkaa muutos, kuten loppui juominen, kun kuoli jamppatuominen.

Otetaan vielä mielikuvaharjoittelun alle naisen lähtitaistelukohtaaminen. Tässä vaaditaan todellista rohkeutta ja heittäytymistä.
Kesähelteinen hamenäkymä on onneksi sen verran mielikuvitusta eteen sysäävä ja harjoitteen runkkumatsku on hyvinkin runsas.

Tietenkin parempi ois, että ees jonkinlainen kokemus aloittelijalla ois naisen ruumiinrakenteesta ja naaraan monimutkaisista kiihoitusmekanismeista. Tässä tilanteessa ei pilata fiiliksiä romanttisella jauhamisella, vaan pysytellään hiljaa,
jonka pitäisi olla täysin perusominaisuus useimmilla keijoilla.

Ollaan edelleen korostetun myönteisiä ja uskotaan, että jotain syntyperäistäkin valloittajanpoikasta voi olla myös tusinakeijossakin.
ja pitää muistaa, että jos naista pääsee lipomaan ja nuolemaan julkisesti ja estoitta ilman näyttelemistä, on keijo jo todella pitkällä !

1. hivuttaudu naisen lähelle siten, että olet istuma-asennossa ja katsekontakti on luontaisen tuntuinen ja kädet vielä omalla puolella
2. vasen käsi oikealle tissille
3. siirrä kielesi ulkopuolelle suutasi ja nytkäytä itsesi vyötärön yläpuolista osaa kohden neidon torsoa
4. tähtää naisesi kasvojen siihen osaan, jossa hänen suuvärkkinsä sisällä melova kielielin kelluu ja ehkä malttamattomana sua venaa
5. suuteloi ahnaasti, liikuttele vallattomasti kieltäsi beiben hampaiden välissä ja vie kuin kokenut kaupparatsu, kunnes läkähdytte

Näillä päästään taas jonnekin. Edellyttäen, että keijo on läpäissyt kolmen sekunnin sääntötestin.

kolmen sekunnin sääntö
Tuossa ajassa nainen arvioi miehen ulkonäöstä varallisuuden, älykkyyden, huumorintajun, valloittavan ja ihanan persoonan, miehisyyden koon ja käyttövarmuuden, sosiaalisen aseman ja alfauroksen tunnukset, suosikkiaseman muiden miesten keskuudessa, tavoiteltavuus-sijoituksen toisten naisten salaisissa päiväkirjoissa ja yleisen käyttäytymisen ja ettei ole mustasukkainen tai omistushaluinen, vaan on liiikkeellä tosimielellä ja hakee henkisesti lujaa ja kestävää suhdetta, jonka eteen on valmis tekemään töitä ja niin kauan, kunnes vain kuolema tai todella kallis avioerojusti nämä ikuisesti yhdessä olevat aidot paristot toisistaan viimein erottaa.

Ensi kerralla verrataan kokemuksia ja koitetaan vielä kerran keksiä jotain sähäkkää ja tosivarmaa naarastusjippoa, joka toimii kans
Bentsoitta 22.2.17 alkaen ja selkeenä sulhasena since 8.1.19 !
Avatar
1970
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 24270
Liittynyt: 19.1.2010 15:43:12
Ollut juomatta

Re: Off-topic: off-topic

ViestiKirjoittaja 1970 » 20.7.2018 12:29:11

Re: Kadonnut balanssi
ViestiKirjoittaja 1970 » 31 Elo 2017 17:50


Kirjoittaja koostuu isosta ryhmästä inspiroiskivan skribauksen harrastajia, jotka tylsän torjumiseksi ja puhtaasti ajan tappamiseksi laativat höpöprofiileja nettiin ja erikoissivustoille liukuhihnatahtia päivinöin tarkoituksenaan kehittää lipevää ilmaisuaan ja kilpaillakseen keskinäisen mouhomaisterin paremmuudessa ja poskettomimman hahmon tittelistä interneetterin häröisessä vertaistukimaailmassa.

Tällä kertaa kirjoittajina toimii englantilaisen, julkisen puolen tekonivelasentajien vapaa-ajankerhon iltapäivän erilliskieliryhmä, jossa entisen terveyskenkätehtaan mamut Pakistanista ja meksikolaisesta Tijuanan Cadillacin varaosatehtaalta mittelevät tarinoinnin mutkikkaassa kentässä. He ovatkin vastoin epäilyjä ja pahoja kielipuolia pärjänneet tässä ketjussa melkoisen hyvin käännösohjelman avulla. Edellisessä rasittavassa osiossa keväällä ja syksyllä 2016 kirjoittajina oli yh-naisia Venäjältä ja eläkkeelle jääneitä gigoloja Pohjois-Italiasta sekä runkkaamisen uhrit-järjestö Jordaniasta ja hyönteistutkijajengi Skotlannista.

2010-2013 tarinaa myllytti yh-mutsi Irma Oulusta, mutta raitistuminen sai hänen energiansa ja intonsa lakastumaan ja valkoinen blokki iski naiseen ja teki hänestä kyvyttömän lataamaan lisää textejä palanssiin. Levottomana vuonna 2014 Itä-Tampereen Lannistuneiden nuorisojaoksen laittoman keittäjäryhmän plagiointitehdas skulasi textit. 2015 niitä ei tehty, vaan kone haki toisten plokeista jääneet kertymät ja sulloi ne metaviesteinä pillulinkkiin.

Hakusessa on uusi, lyhytjännitteinen ja ongelmainen kirjoittaja tälle ketjulle. Puoltavina seikkoina hakukutulautakunnan jäsenistö pitää kyvyttömyyttä kohdata ulkomaailman moderneja haasteita ja toivottavaa on myös katkennyt tunneportti ihkaan omuuteen. Jonkin verran tarvii osata sekavaa stoorii värittää ja luoda hieman uutta skeidaa riveille ja olisi hyvä, jos ihan kaikkea kertynyttä aivorouhetta ei tarvitsisi ajaa käännösohjelman läpi, jolloin suomalainen tyyppi saattaisi saada etulyöntiaseman, jos asia ratkaistaan kehässä ja vapaaottelusäännöillä. Tuota kurjaa kirjoittajaa vailla mieltä ja tulevaisuutta hakee mystisesti kadonnut palanssi-porukka, jonka jäsenet ovat kaikki jossain päin tätä verkkoa, ehkä.

Hakukutulautturit koostuvut entisistä palanssin skribaajista, eivätkä ole kovin yhteistyöhaluisia ja he ovat tahoillaan hajaantuneina keskelle varsin erilaisia elämäntilanteita. Ja jos kuka missäkin päihteiden aiheuttamassa ongelmatilanteessa, kuten etelä-amerikkalaisessa vankilassa sovittamassa hjyymemuulina matkustamista tai Siperian avolohoksella isoja kiviä pienemmäksi hakkaamassa, kun kärähtivät putlerin hallinnon varsin mallikkaasta ja palanssihenkisestä, salonkikelpoisen provoovasta blogeilusta. Onpa lauttureissa jokunen uskishöyrähtänytkin ja jotkut jopa menivät niin huonoon jamaan vieroittuessaan vaikkapa heroiinista, että melko pian putosivat jopa paljon karmeampaan tilaan ja suoraan synkkään ja pelottavaan introverttiyteen... rest them in pieces, those little mouhofuckers.

Jos finskiperäistä junttia ei löydy, seuraavana kirjoitusvuorossa on entisiä kymmen- ja seitsinottelijoita, jotka eivät menestyneet aktiiviaikoina kuin yhdessä tai kahdessa lajissa ja alkoholisoituivat kipukierteensä edetessä ja päätyivät pubirunoilijaksi paikallisiin räkälöihin.

Palanssi-porukka kiittää kuluneista aikajanoista ja ihmettelee, miten kukaan jaksaa lukea tällaista ihmehuttua, jossa poukkoilu on ollut järjetöntä ja punainen lanka usein hukassa ja se on heilunut kuin hullun mälli mielettömän poskiontelossa, eikä tapahtumia ole ensinkään niin kuin isossa, oikeassa maailmassa ja itse pienen piirin säpinäjututkin niin moneen kertaan kuultunähty ja irtipoikkikulutettu. Nähtävästi keksityn niukasti ylittävä, joiltain osiltaan totisen todellinen tositarina on ollut tarpeeksi kantava reikäisyydestään ja rönsyilystään huolimatta ja niinpä toivoa lienee myös liki toivottomilla tapauksilla.

2017 tavoite on laadullisesti ylittynyt ennakkoarvion mukaan monisatatuhatkertaisesti, eikä kirjoittelu ole enää tajunnanvirtaista ja iloista laskettelua ja yllätyksellistä tykitystä, vaan proosasta on tullut ylituotettua ja sata kertaa editoitua teollista bullshittiä !

...ja siispä sille yhet ripeet.
Bentsoitta 22.2.17 alkaen ja selkeenä sulhasena since 8.1.19 !
Avatar
1970
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 24270
Liittynyt: 19.1.2010 15:43:12
Ollut juomatta

Re: Off-topic: off-topic

ViestiKirjoittaja 1970 » 20.7.2018 12:33:24

Re: Kadonnut balanssi ja psytedeeliset vibraattorit

RUUMIIN KIELI JA AVAUSREPLOJEN ONTTOUS (AAMUISIN)

=> Jokaisella yhteisöllä vaikuttaa olevan oma ryhmädynamiikkansa. Tämän huomasin lenkillä hetken pulujen laumakäyttäytymistä seuratessani. Ruokaillessaan jotain meikälle näkymätöntä jyvää kadulta 10-20 yksilön parvesta pari siipiveikkoa piti vahtia ja
osa vaikutti olevan koko ajan koneella ja yksi tai kaksi oli vakavasti päihdevammautunut pihlajanmarjoista.

Huvitan itseäni ja se tapahtuu muutoinkin kuin välillä peilin vessaan katsomalla. Oon kiertänyt tuon nykyisen karvanaamani kanssa maapallon kertaalleen ympäri eli abouttisesti 40 donaa kilsoina ja aika paljon kuitenkin samoja manselan katuja ja puistoja ja metsiä pitkinkin kulkien. Muutamia ihmisiä on tullut vastaan ja niissä on ilmennyt useimmat lajityypin esimerkilliset stereotypiat. Olen melko kokenut lukemaan hiljaista tai äänekästäkin ihmiseläintä ja koiria tietenkin myös. Siinä vaan vuosikymmenten aikana ikäänkuin valmentuu jokapäiväsellä rundilla ja tästä on tullut toisinaan viihdettä ja ajankulua, jos juutuuppi on alkanut kyllästyttämään.

Paljastamme enemmän kuin tiedämmekään. Eräs venäläisistä entisistä alusmaista Suomeen päätynyt hemmo luki maansa pääkaupungissa psykologiaa ja valisti minua, miten erottaa ihmisen valehtelevan ja ne perinteisimmät fyysiset merkit, kuten hikoilu, änkytys, pälyily, äänen pettäminen, fyysinen jäykkyys, levottomuus ja huulten (omien) lipominen ja muu sellanen tönkkö hörhöily.
Ei siihen tarvita yliopistotason tutkintoa, kun epäluotettavaksi tietämäni keijo alkaa puhumaan ja tällöin hän siis aina valehtelee. Varauksella joutui jo juoppo- ja sekakäyttö-aikoina suhtautumaan kaikkiin tyyppeihin, eikä vähiten omaan itseensä tai siis senaikaiseen itseensä, kuka se silloin sattui olemaankin.

Kävin aikanaan tarinoimassa spytokoogin luona menneestä traumasta ja menihän siinä aikansa, kun siellä ramppasin, mutten oikein mitään siitä lopulta hyötynyt, sillä olin puhunut ne juttuni jo monelle vieraalle kadulla, keittiössä ja toimistossa ja olinpa joskus ysärillä A-klinikallakin ollut pohtimassa juomisiani sosiaalipsykologin pakeilla. Mukava nainen, jota kävin pentsoista irtautuessni myös haastattelemassa ja kuljin ihan oikeasti takahuoneen kautta, sillä mua ei oltu laitettu mihinkään pitkään erillisjonoon. No, tämä ei ollut oleellista, vaan tarkoituksenmukaista ja piilopsyykkistä jaarittelua, jotta saan sanoja riittävästi täytteeksi just => tähän kohtaan.

Traumapsykologi sanoi olevansa alansa vähistössä, sillä hänellä oli parta ja suurin osa alan ammattilaisista on siis naisia. Hän kertoi, että toisinaan mennessään johonkin tapahtumaan tai illanviettoon tai vastaavaan, jossa tavataan uusia ihmisiä ja esittäydytään, niin niiden muiden käytös muuttuu heti, kun kuulevat hänen olevan mainitussa ammatissaan. Ihmiset alkavat siis tarkkailemaan käytöstään ja se on aina huvittavaa ja tälle me nauroimme kimpassa, vaikken alalla itse olekaan. Musta saisi todella suurpiirteisen pt-henkiparantajan, joka kokeilisi kaikenlaisia inkarnaatio-oppeja suoraan kulttipändi Doorsin perustajan taikaoppaasta alkaen. Päättäisimme aivo-orgasmiset rahvaspohjaiset mielenliikutuspalaverimme aina sade/aurinkotanssiin toimiston keittokomeron ahtaalla pöydällä.

when I woke up this morning, I got myself a beard - future´s uncertain and the end is always near !

Roppa paljastaa ja kertoo oikeestaan kaiken. Se tieto pitää vain kovalla silmämunalla poimia. Suora psyykeprintti sylkeytyy päin naamaa, kun ihminen kävelee luokse ja vääntelee sitä torsoansa. Suurin osa suomalaisista on näinä yltäkyllästymisen kulahtamisaikoina plösöjä, joten siitä homersimpson-taikinasta ei aina pysty kaikkea livenä lukemaan, mutta silmät ovat onneksi vielä laihuusrajoitteisellakin päässään. Kantsii siis olla reippaasti avoin tai pukeutua säkkiin, joita saa erikuosisina alan liikkeistä.

Niin ? Nii-in, että on se jännää ja hyvä ettei fyysinen ulottuvuutemme näy täällä. Ja tää alkoholiton ruumis se vasta jännä onkin,
sillä se ei haise enää kuin rankkitynnyri ja sen saa veivattua melko vähällä huutamisella ja parulla aamuisin irti hetekasta.

Ja kuten Uukakkosen Bono sanoi:

MOVE YOUR ASS AND YOUR MIND WILL FOLLOW,

aye :arrow:

Cock Robin - El Norte https://youtu.be/RwTkL901hx0
Bentsoitta 22.2.17 alkaen ja selkeenä sulhasena since 8.1.19 !
Avatar
1970
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 24270
Liittynyt: 19.1.2010 15:43:12
Ollut juomatta

Va fan culo tutti!!!

ViestiKirjoittaja Pööpää (poistunut käyttäjä) » 20.7.2018 22:20:54

Ilmoitusluontoinen asiani ryhmädynamiikan parantamiseksi o see, että Meikä-Maija poistuu, tästäkin ryhmästä. Maijalla on ollut hyvin huono ja sairas olo kuukausia, ja Meikä-Maijan oloa ei yhtään paranna se, että hänen mielellään leikitään valehtelemalla ja muulla ikävällä. Ihmiset ovat kaikkialla samanlaisia. Joku hallitsee, joku alistuu, poistuu, katoaa. Meikä-Maija on aina ollut hyvin naivi ja luottavainen ihminen, ja minkäs seepra raidoillensa tai koira karvoillensa. Herttaiselle hurttaselle, mikäli hän oikeasti on olemassa, toivon terveyttä ja pitkää ikää. Michelle, ma belle, sont des mots qui vont très bien ensemble...
Kerta ja koska tämä on viimeinen viesti, käytän hyväkseni minäkin tilaisuutta julkaista kerta muutkin -tosin minäpäs olinkin ensimmäinen läl läl lää vaikkei sitä kukaan muista tai tiedä mutta cela ne veut rien dire, sano mörsookin niin osuvan sattuvasti. Meikämaija kummiskii muistaa sillä maijan päänarkiston kansio X "ikivanhat asiat" ei ole kadonnut, vaikka Eilisen kansio on. Paska päivä se olikin, joten vittuuks siitä. Ancor una volta, solo per voi ragazzi, cantiamo con laulu-ja soitinyhtye the Beatles:

Ethän kai mun uskomustain riistä, tätä totuutta sä kiistä: eilinen ol persiistä. Toisaalta, en siit kovin paljon muista, eikä nytkään aatos luista, vaan mitäpä -nuista. Muisti huono on nyt, rällännyt oon liikaa mää. Dementiijjakin kait, siitäs sait, benzopää-ää-ää. Eilinen oli vissiin sunnuntai, tai sitten kenties maanantai. Vai oliko se...tiistai?
Mmm-mmm-mmm-mmm-mmm-mm-mm.
Pööpää (poistunut käyttäjä)
 

Re: Off-topic: off-topic

ViestiKirjoittaja 1970 » 20.7.2018 22:52:23

^ mut piä silti ovet avoinna molempiin suuntiin.

Ja kiitos toivotuksesta ! Tuo karvanaamainen punkkipyydys ja kakkakone todellakin on olemassa ja vetää koiranunta palloon sohvan päädyssä tällä hetkellä ja 12 v on ensi kuun lopulla tarkoitus ikänä saavuttaa.

Ötyi ja aamui
Bentsoitta 22.2.17 alkaen ja selkeenä sulhasena since 8.1.19 !
Avatar
1970
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 24270
Liittynyt: 19.1.2010 15:43:12
Ollut juomatta

Re: Off-topic: off-topic

ViestiKirjoittaja 1970 » 23.7.2018 16:18:35

=>Åkei, taas on kokeiltu montaa juttua ja tanssittu kadulla ja oltu herrasmiehiä ja avattua ovia ja sydämiä ja käyty gentlemannikursseja ja omaksuttu maailmanmaineessa olevien tyylejä, muttei vieläkään ole kukaan nainen
langennut polvilleen tai ottanut yhteyttä tai edes näkyvästi harkinnut loppuelonsa viettämistä keijon kanssa.

On yritetty myös olla sanallisesti nokkelia ja tilannehuumoroitu, sekä laskettu leikkiä neidon pyöreydestä ja tanakoista sormista ja mahdollisista liikavarpaista ja mekosta pursuavasta selluliitista, sekä onpa myös riehakkaasti oltu ylidramaattisia ja muuten vaan inspiroiskittu pätevän ja toimivan kässärin puutteessa... koitettua kaikkia sallittuja ja lainsuojaamia naisensaantikonsteja.

On kyl hyvä, jos voi olla seurallinen ja seremoniallinen ja jopa toisinaan hauskakin. Naiset nimittäin eivät ole hauskoja ja luonto on asian ratkaissutkin siten, että äijän tai miehentapaisen pitää olla hauska ja sitä kautta rakentaa näkymätöntä siltaa beiben sisäelimiin, kuten sydämen seutuville, vaikka tosiasiassa se on romantiikkohaliwudistien propadangaa ja kaikki tunnepäätökset tehdään limaisilla sukupuolielimillä.

Olet auttamattomasti ulkona sateessa seisova rivikeijo, jos et saa naista kuin naista nauramaan livenä. Kun naisen saa nauramaan,
saa naisen myös tulemaan. Tämä on se pointti, joka varmaankin on aloittelevaa keijoa jo kauan aikaa piinannut:
hän on vaan aivan vjitun tylsä ja harmaan tapetin kanssa samaa tavaraa oleva superkeijo !

Miten sitten opitaan näppäräksi sananhaltijaksi ja saadaan ihmiset puolelleen, jopa naiset.
Miten laukaista jännittynyt tilanne ja olla aidon hauska ja luontevan hurmaava.
Miten kummassa jotkut vain osaavat sen ja juttu käy kuin itsestään.

Ei mitenkään, se on synnyinlahja. Sitä yoko on tai sitä ei ole.
Vähän kuin taito tehdä hedelmäpelipelaamisesta ongelma
tai kuin neuroosinomainen käytös ja kemiallinen riippuvuus.
Teatterikoulun käyminen ei auta. Et sä voi fuskata olevasi
jotain muuta kuin jo olet, se on fuskaa ja kuten
tiedämme, naiset haistavat epäaitouden.
Peli on ehkä jo menetetty.

On vain koitettava jatkaa vakavalla naamalla ja toivottava, että löytäis jonkun samanlaisen tosikon, joka ei naura millekään ja on haudanvakava ja sulkeutunut ja asuu vaatekomerossa, josta saattaa joskus piipahtaa tarpeillaan tai käy hakemassa uudet hautaustoimistosanomat.

Tämä on siis nyt huomioitu. Emme ole samanlaisia, vaikka ehkä hengitämmekin ja olemme perimmiltään eläimiä ja nisäkkäitä, jotka tappavat toisiaan huvin vuoksi, naamioiden tapahtuman "sodaksi". On järkevää etsiä itsensä kaltaista jurottajaa ja kaiken mielenkiinnon elämään menettänyttä tyyppiä, joka ei ole missään tapauksessa valtavirtaa tai normaali keissi.

Me muut toivottomat äijänjämät ja miehenraadot etsimme naista, joka ymmärtää ja on hellä ja rakastaa ja on lastentarhan paras mutsi ja makkarin hutsuin horatsu. Nainen, joka on todella älykäs ja erittäin myötätuntoinen, mutta puolustaa minua tappelussa ja pelaa ysipalloa kuin ammattilainen ja osaa futiksessa kaikki potkutekniikat ja kierteet, käy salilla orjuuttamassa rautaa kuin rankkarane ja on silti hyöhenen kevyt askeltaessaan siron naisellisesti yli parketin, kun tanssimme tankoa ja discoa. Nainen, joka osaa tehdä maailman parasta kotiruokaa ja lähtee kanssani turmiolliselle pitzanmetsästyskeikalle ja nainen, joka on seksikäs kuin scarlettjuuhanssoni ja siveä kuin haukionkala-jenni ja muutenkin aivan paras kaikista ja

melkein todellinenkin.

Eurythmics - Miracle Of Love https://youtu.be/p4ZYp9HZe2o
Bentsoitta 22.2.17 alkaen ja selkeenä sulhasena since 8.1.19 !
Avatar
1970
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 24270
Liittynyt: 19.1.2010 15:43:12
Ollut juomatta

Re: Off-topic: off-topic

ViestiKirjoittaja Takapöydän vävyehdokas » 22.8.2018 04:30:34

https://youtu.be/HksOOJeF2Zs

Nuori kaveri melko rajulla huumetaustalla kertoo kokemuksiaan. Kaverilla mielestäni hyvä ulosanti, vaikka en samaa mieltä olekaan kaikesta. Nykyään elelee putsina, ja ilmeisesti menee ihan hyvin. Tuo on vaan yksi video, Kokemusten summa nimisellä youtube-kanavalla jauhaa kaikenlaista. Mielestäni ihan hyvää kamaa varsinkin nuorille rappioromantikoille.
Takapöydän vävyehdokas
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 776
Liittynyt: 8.8.2017 19:12:36

Re: Off-topic: off-topic

ViestiKirjoittaja Pööpää (poistunut käyttäjä) » 1.9.2018 13:09:55

https://acestoohigh.com/got-your-ace-score/

Laitoin tuonne lukemistalapsille-ketjuun ylös, myös tähän. Ehkä testi kandee tehdä, vaikkei välttämäti tulos ilahduta. Toisaalta ehkä hiukan pienentää syyllisyyden taakkaa. Ei meinaa sitä, ettei mitään ole n y t tehtävissä, mutta ei tartte se jeesus olla myöskään niin, että kantaa syyllisyyttä aivan kaikesta -edes omassa elämässään. Kaikkeen ei ole voinut vaikuttaa. Ei myöskään vastuustavapautuslauseke: kyllä tänä päivänä jotain voi ongelmilleen. Ugh!
Pööpää (poistunut käyttäjä)
 

Re: Off-topic: off-topic

ViestiKirjoittaja Pööpää (poistunut käyttäjä) » 13.9.2018 13:41:47

Muilla ilmeisesti on myös plinkinulkopuolinen elämä, kerta tuolla lukkee kohta joka topicin vikana Pööpää. Joten mää kirjotan sitte tähän aitoon ja alkuperäiseen offiin, ko tähänhä saapi aivan vaphaasti kirjottaa mitä sattuu, miten sattuu ja niin palijo ko huvittaapi. Ugh. E allora. Eikä mua totisesti huvita alkaa siivOOOO. Toiki o niin pirun ärsyttävää. Kadonneen infinitiivin arvoitus. Justiisa juu.
Meän pihhaa o tullu ukaasit, ettei saa jättää enää semmosia tavaroita lojumaa, jokka ei mahu roskiin. Hah, kerkesin mä jonnii verran -tosiin niiin ehti moni muukin. Noh, täytyy kasailla niitä ja pakata johonki helvetin muoviin taas ja pyytää jotain peräkärryhenkilöä viemää mun kaa kaatiksel.
Kyyyllä mun eläkkeelä kelepoo. Sen mää niinku jotennii hyväksyn, että pimeistä töistä ei kerry eläkettä. Tai ehkä senkin, ett siitä 13v-aloitetusta ei kanskaan. Mut v*ttu joka palkkakuitis ny aikoinans oli kaikemmaailman eläkemaksua. Että kyllä vihaksi pistää, ettei niistä saa mittää. Olin liian nuori tai sit oli jotain penteleen pätkää -no kylhän sitä teininä vakkariduunin saa kaikki, sillä sehän on sust ittest kii ja pälä pälä.
Taloyhtiö on perkele pimittänyt tietoa, joka liittyy pirunsikiöihin, joten olettaisin että net maksavat -tai itkevät ja maksavat :evil: . Tai sit mää pyydän mun lakimieskaverilta apua -krooninen rahapula hänelläkin, joten eiköhän asiat järjesty... 8) .

Voi että. Tämmöstä jaksa ees kirjottaa, puhumattakaa siittä, että lukis, joten ei sitte, ennois halunnukkaa :mrgreen: .
Pööpää (poistunut käyttäjä)
 

Re: Off-topic: off-topic

ViestiKirjoittaja Takapöydän vävyehdokas » 15.9.2018 04:30:28

Vittu tätä unettomuutta taas. Mitähän tässä mennyt viime tunteina, ainakin: Dormicumeja, Flormidalia, Tenoxia, Rivatrilliä, Imovanea, Ketipinoria. Lopputuloksena 2h unta, nyt sitten vittumainen bentsopökkyrä ja väsymys. Alkaa oikeasti syömään miestä. Samaan rahaan voisi näin viikonloppuna vetää vaikka vauhtia, kun kuitenkaan ei nuku.

Sen nyt ainakin oppinut, että tämä joidenkin palvoma midatsolaami on aivan läpipaska uni-hommiin. Totaalinen tipahtaminen 1-2 tunniksi ja herääminen levottomana lopputulos joka ikinen kerta
Takapöydän vävyehdokas
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 776
Liittynyt: 8.8.2017 19:12:36

Re: Off-topic: off-topic

ViestiKirjoittaja Winston-84 » 15.9.2018 04:46:31

^ Midatsolaamia palvotaan kai lähinnä sen vuoksi, että joidenkin mielestä sitä on niin hiton siistiä rätkiä ränniin. Puhtaasti hupihuumeen maineessahan tuo on ja toki toimii lääkkeenä silloin, jos potilas pitää humauttaa jonkin pikkuoperaation vuoksi siksi tunniksi, mutta ei sillä mitään virkaa oikeana unilääkkeenä ole.
Winston-84
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 12403
Liittynyt: 27.4.2012 18:43:25

Re: Off-topic: off-topic

ViestiKirjoittaja Takapöydän vävyehdokas » 15.9.2018 05:01:59

^Tiedän toki kyseisen dropin kulttistatuksen syyn. Tässä tapauksessa vaan lekurikin markkinoi lääkettä aika värikkäin sanankääntein, ja oikeasti odotin siitä jotain apua. Paskanmarjat, menee sarjaan vittumaiset ja surkeat
Takapöydän vävyehdokas
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 776
Liittynyt: 8.8.2017 19:12:36

Re: Off-topic: off-topic

ViestiKirjoittaja Nnaana » 15.9.2018 06:42:22

^^ Kandee kokeilla se Insomin annoksella 10 mg. Mulla menee se noin nyt hullujenhuoneella ja nukun kuin tukki. Toki sä olet mua isompi jätkä, että voipi olla, että kovaan unettomuuteen tarviit enemmän mut kokeilemalla se selviää.
Nnaana
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 3907
Liittynyt: 20.1.2014 13:43:10

Re: Off-topic: off-topic

ViestiKirjoittaja Takapöydän vävyehdokas » 15.9.2018 06:50:04

^Insominia minulla ei jostain syystä koskaan ole kokeiltu, vaikka nyt jo aika laaja skaala on koluttu. Täytyy kysyä lekurilta, kiitti vinkistä N
Takapöydän vävyehdokas
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 776
Liittynyt: 8.8.2017 19:12:36

EdellinenSeuraava

Paluu Sauna

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 9 vierailijaa