Olet täällä

peliongelma

Valtti tarjoaa vertaistukea liikaa pelaaville. Keskustelualue tuotetaan yhteistyössä pelihaittoja ehkäisevän ja vähentävän Peluurin kanssa. Kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

peliongelma

ViestiKirjoittaja hegu » 8.4.2006 09:50:00

Hei kaikille jotka kärsii peliongelmista. Mun on pakko purkaa mun peliongelmaa täällä koska en kehtaa kertoa sitä tutuille. Ja kaikki lähti siitä kun kerran eksyin paffin sivuille. Olen menettäny sinne paljon rahaa ja aina yritän voittaa hävityt rahat takaisin vaikka tiedän että se on mahdotonta. Eli näin lyhyesti haluaisin tietää onko kukaan muu samassa tilanteessa? Ja kuinka pääset siitä eroon/pystyt unohtamaan kaikki ne rahat mitkä sinne on menny
hegu
 

paf

ViestiKirjoittaja Vieras » 8.4.2006 14:15:54

Käsittääkseni siellä pystyy jäädyttämään pelöitilinsä kokonaan.
Mulla on tuttu joka on joutunut sen takia ottamaan lainaa että pystyy maksamaan laskujaan kun siihen tarkoitetut rahat oli pelannut paffille

t. hyperys
Vieras
 

Pikavipit ja muut

ViestiKirjoittaja Vieras » 11.4.2006 10:29:12

Hei hegu!

Olen juuri samassa tilanteessa, eli olen pelihimoinen idiootti! Tää on kauheeta kun häpeä on niin suuri, ettei voi puhua kenellekkään. Pakko vaan yksin yrittää, en kehtaa kertoa edes ihanalle miehelleni.. Olen velkaantunut tosi pahasti kaiken maailman pikavipeillä. Rahaa kuluu pelamiseen reilusti yli omien varojen, olen opiskelija, joten rahaa ei tule ropisemalla. Nyt olen päättänyt yrittää lopettaa tämän, mutta yöunetkin meinaa mennä murehtiessa rahaongelmia... Voiskahan hommata itelle porttikieltoja esim. täyspottiin? Se vois auttaa vähä tässä lopettamisessa.

T: idiootti
Vieras
 

ViestiKirjoittaja Vieras » 11.4.2006 11:18:53

Eihän sitä nyt yksin kannata murehtia, lähde ihmeessä juttelemaan A-klinikalle. Täällähän on ihan mukavia työntekijöitä. Eivät kaikki höperehdi niin kuin minä tuolla alkukeskustelussa, jossa esitin asian niin epäselvästi että huh. Eihän kolikkoautomaatista paikan omistaja tietenkään saa suoraan kenenkään kolikkoja, mutta olen ymmärtänyt, että mitä parempi tuotto koneella sen enemmän siitä hyötyy koneen tiloissaan pitävä tai sitten ymmärsin väärin erään RAYN edustajan vastauksen samaiseen kysymykseeni.
Älä siis yksinäsi murehdi, kyllä aina jotain keksitään!
Kirsti
Vieras
 

Re: Pikavipit ja muut

ViestiKirjoittaja Vieras » 11.4.2006 13:55:54

Hei "idiootti"

Oli kiva kuulla että jollakin muullakin on samanlaisia ongelmia ku mulla mutta en tarkoita sitä että tämä ongelma on kiva. Joo, mäkin oon hakenu niitä saamarin pikavippejä joka paikasta ja aina päätän että jos nyt kokeilis vielä sijoittaa 2 satasta niin "pakkohan" sen on joskus antaa takaisin menetetyt rahat mutta paskan marjat. Kauheinta on tosiaan yöllä ku rupee miettii niitä menetettyjä rahoja tai mistä saisi paikattua menetetyt rahat. Mulla sama ongelma että en ole puhunut ukolleni kuin että oon pelannu muutamia kertoja mutta raha summista en tietenkään mitään, koska eihän sitä muka ikinä häviä ku muutaman lantin eli kusetaa itseä ja ukkoa. Olisi todella kiva päästä tästä ongelmasta eroo mutta aina sitä VIELÄ kerran yrittää pelata eläen toivossa että nyt potti räjähtää. Tuosta en tiedä että onko mahdollista saada pelikieltoa täyspottii. Kai tää yritys lopettaa nää pelit on meistä itsestä kiinni, niin helpolta ku se kuulostaa mutta totuus on aivan muuta.
Terveisin:hegu
Vieras
 

Re: Pikavipit ja muut

ViestiKirjoittaja saketsu » 14.4.2006 17:36:43

Noista peleistä...itse joskus teini-iässä meni ihan saatanasti rahaa noihin(onneks voitin kaiken 100 kertaisesti takaisin veikkauksen monivedossa,heh,ojasta allikkoon),sitten sisäistin faktan noista (netti/ray)masiinoista...ne on ohjelmoitu niin että pelaaja häviää aina,siis ihan AINA hiemankin pidemmässä juoksussa,ei ole olemassa rikasta kolikkoautomaatti/nettiautomaatti pelaajaa..
saketsu
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 838
Liittynyt: 9.11.2005 23:32:43

Re: Pikavipit ja muut

ViestiKirjoittaja Vieras » 20.4.2006 23:47:22

Minä olen harrastanut uhkapelejä nyt noin 10 vuotta, iältäni olen 20vuotta joka on surullista :( Pelaamisen jalon taidon sain perinnöksi isältäni joka minut tähän touhuun opetti. Olen pitänyt kirjaa viimeiset 3 vuotta pelaamisestani ja tappiota on tullut noin 22 000 euroa. Ja tänään tulee fyrkkaa ja tällä hetkellä pähkäilen mitä niillä pelaisin vaikka laskut kasaantuvat kaapissa :(
Vieras
 

KUN MIKÄÄN EI RIITÄ

ViestiKirjoittaja age 17 » 21.4.2006 21:38:34

Täällä myös yksi opiskeleva pelinarkomaani. Pelaamiseni alkoi noin kolmevuotta sitten, kun kaverini opetti pelaamaan pokeria. Siitä lähtien olen pelannut kaiken rahan mitä eteeni on tuotu. Kahdenkuukauden kesätyö rahat menivät samalla viikolla kun palkka tuli ja jopa itsaria tuli monta kertaa harkittua. Suurin ongelmani on juuri kilpailuviettini --> hävityt rahat on saatava takaisin, ja vaikka ne saisin kolminkertaisena, niin jo seuraavana aamuna kouluun mennessä tulee kaupoissa kierreltyä (laiminlyön myös siis opiskelujani pelaamisella)ja rahat hävittyä. Kokoajan on sellainen tunne, että nyt pystyn lopettamaan pelaamisen, mutta OIKEASTI en ole ollut siitä pokeripäivästä kolmea päivää kauempaa ollut pelikoneita pelaamatta. :cry: :cry: :?:
age 17
 

ViestiKirjoittaja age 17 » 21.4.2006 21:43:05

Asun yksin ja toinen vanhempani antaa minulle rahaa ruokaan aina viikon alussa noin 30€, mutta pelattuani usein joudun ottamaan koulustani leipää mukaan, jotta olisi illalla jotain syötävää. Vanhempani aikaisemmin tiesivät ongelmastani, mutta nyt olen onnistunut peittämään sen täydellisesti, eli en esitän täysin! Rahaa ei ole, näen nälkää, kössin. Olen TODELLA KUSESSA!
age 17
 

ViestiKirjoittaja Vieras » 27.4.2006 15:43:22

Monta vuotta on pelihimo ollu riesana mulla. Ikää nyt 21v. Hävityt rahat on siinä Parisen tuhatta euroa arviolta. Välillä on psyykkaamalla pystyny ihan pitkiäki jaksoja olemaan pelaamatta, ku vaan tekee itelleen selväks miks täytyy lopettaa. Se hetken jännityksen/nautinnon tunne minkä siitä vaan saa ei todellakaan oo sen hävityn rahamäärän arvoinen. Pitkiä jaksoja pelaamatta on pystyny olemaan kun asettaa vaan tiukan linjan itelleen noudatettavaksi. Eli oon välillä päättäny kovalla tahdonlujuudella että ei edes sitä 20-senttistä sinne koneeseen vaik kuin tekis mieli. Ja oon löytäny uusia harrastuksia ja ihmissuhteita, jotka on pitäny meikäläistä jokseenki raiteillaan. Psykologian kirjoissa, joissa on puhuttu myönteisestä ajattelutavasta ja asenteesta ja Psykiatrin kanssa jutellessani inttiaikoina oon saanu paljon rohkaisua siitä et tällänen peliongelmaki on voitettavissa. Asennetta vaan niin siitä se lähtee ja vaik uudestaan narahtais niin kärsivällisesi vaan uudestaan asennoitumaan. = )
Vieras
 

häpeä

ViestiKirjoittaja kurmeli » 4.5.2006 08:33:42

Hirvittävää mitä tuo pelaaminen aiheuttaa. Minä päätän melkein joka päivä, että lopetan. Olen antanut paljon itselleni anteeksi sillä, että jokainen päivä on uusi mahdollisuus lopettaa. En tiedä mikä sinne vetää, joku ihme juttu. Suvussani on alkoholisteja (itse en käytä) ja uskon, että minä olen sitten perimässä moisen riippuvuuden perinyt. En tiedä, pakko on lopettaa, mutta millä konstilla ? Kenellekkään en voi tunnustaa, että pelaan liikaa. Ajattelin mennä hypnotisoijalle, onko kenelläkään kokemusta voisiko hän auttaa ?

Potteihin saa porttikiellon jos haluaa. Ainakin lehdessä luki niin kun asuinpaikkakunnalleni avattiin potti. Potit ovat muutenkin kirosana pelaamishimosta kärsivälle. Kaupoissa on nolo seisoskella automaateilla, mutta potissa ei. En tiedä, lupaan tässä ja nyt Teille arvon tuntemattomat, että lopetan tänään !!! Katsotaan kuinka käy.
kurmeli
 

ViestiKirjoittaja age 17 » 4.5.2006 19:29:07

No jos huomenna vielä kerran apilaa koittaisi.. :lol:
age 17
 

Re: häpeä

ViestiKirjoittaja hollowlife10 » 5.5.2006 02:05:17

kurmeli kirjoitti:Hirvittävää mitä tuo pelaaminen aiheuttaa. Minä päätän melkein joka päivä, että lopetan. Olen antanut paljon itselleni anteeksi sillä, että jokainen päivä on uusi mahdollisuus lopettaa. En tiedä mikä sinne vetää, joku ihme juttu. Suvussani on alkoholisteja (itse en käytä) ja uskon, että minä olen sitten perimässä moisen riippuvuuden perinyt. En tiedä, pakko on lopettaa, mutta millä konstilla ? Kenellekkään en voi tunnustaa, että pelaan liikaa. Ajattelin mennä hypnotisoijalle, onko kenelläkään kokemusta voisiko hän auttaa ?

Potteihin saa porttikiellon jos haluaa. Ainakin lehdessä luki niin kun asuinpaikkakunnalleni avattiin potti. Potit ovat muutenkin kirosana pelaamishimosta kärsivälle. Kaupoissa on nolo seisoskella automaateilla, mutta potissa ei. En tiedä, lupaan tässä ja nyt Teille arvon tuntemattomat, että lopetan tänään !!! Katsotaan kuinka käy.


Mitenköhän se porttikielto poteis toimii kun siel ei kysellä papereita..Kyl se on niin et jotkut ihmiset on "riippuvuusholisteja", eli joku riippuvuus pitää olla on se sit liikunta, viina, pelaaminen tms..
hollowlife10
 

eilinen meni hyvin

ViestiKirjoittaja kurmeli » 5.5.2006 08:02:42

Ei siellä Potissa papereita tarvitse kysellä. Kyllä ne vakio asiakkaat tuntee. Minullekkin iloisesti sanovat aina terve :-)

Eilinen meni hyvin. Lupaus ei ihan pitänyt, sillä pistin yhden euron koneeseen. En voittanut mitään. Tämä oli sikäli hyvä, että olin kuitenkin yksin reissun päällä, eli kukaan ei ollut "vahtimassa". Jospa tämä päivä menisi yhtä hyvin. Tai meneehän se, pakko uskoa siihen.

Aurinkoista päivää kaikille. 8)
kurmeli
 

erään elämän tarina

ViestiKirjoittaja pelaajan helvetti » 5.5.2006 10:58:57

olen 2 v aikana hävinnyt n. 80 000 euroa nettikasinoissa. auto ja kaikki muu irrallinen omaisuus on mennyt alta. vastikään voitin sitten 30 000 euroa kertapamauksella ja maksoin pahimmat pelivelat pois. ajattelin että nyt irti peleistä ja pärjään omillani. niinpä niin, parissa päivässä pelasin loput 15 000 ja taas on rahat lopussa. taas takaisin siihen arkeen, että palkkapäivän jälkeen pari päivää hurjaa pelaamista ja sitten kuukauden miettii miten saa ruokaa, harkitsee itsemurhaa viikottain. akateeminen korkea koulutus ja hyväpalkkainen, hieno työ on ja kaikki, no työpaikka on just ja just vielä, ihme kyllä olen sen pystynyt hoitamaan, vaikka olen ottanut ahdistuksen takia omia lomia silloin tällöin. mikään ei auta. maksuhäiriöitä on, lainaa ei saa. teen 90h työviikkoja jotta voisin tienata lisää, kun kaikki menee pelaamiseen.

en ollut ikinä ennen 30 ikävuotta pelannut kertaakaan, ei käynyt edes mielessä. en tiennyt mistään peleistä tai kasinoista mitään. yhtenä päivänä näin jonkun nettikasinon mainoksen, taisi olla Unibet, ja ajattelin että jos kokeilis satasella, voikohan sieltä voittaa. voitin tietenkin heti 1000 euroa ensimmäisenä päivänä, sen jälkeen alkoi pitkä helvetti.

vuosien aikana olen voittanut 8000 - 40 000 arvoisia jackpotteja, ja ne menee kaikki heti, panokset nousee. hedelmäpelejä pelaan netissä 45 euron panoksella jos voiton jälkeen on rahaa. 20 000 euroa palaa yhdessä illassa noilla panoksilla. Ja jos kasinolla helsingissä pelaa, kun rahaa on vielä 2 euroa taskussa illan jälkeen bussia varten, pelaan senkin ja kävelen kotiin.

aina ajattelen, että nyt kun seuraavan kerran voitan, maksan laskut ja lopetan. mutta nyt voitin ison summan, ja tiedän, että en pysty lopettamaan. kaikki aika menee siihen, että odotan pääseväni nettiin pelaamaan. kun aloitan pelaamisen, ruumiini ja mieleni valtaa euforia, mielihyvä, rauha, olen ainoastaan onnellinen kun pelaan, on niin hyvä olo että päässä surisee, vaikka tiedän että heti kun rahat on hävitty, alan harkita itsemurhaa ja ties mitä ja vajoan loppukuuksi ahdistuksen ja masennuksen helvettiin.

pelaajan elämä on helvettiä. ei pysty kontrolloimaan, ei millään. osaan todennäköisyyslaskelmat, tiedän palautusprosentit, tunnen pelien numerot ja kasinon edgen. sillä ei ole merkitystä. pelaan silti vailla järjen hiventä. se on kuin heroiinia suoneen.

ja ajatella että pari vuotta sitten en edes tiennyt koko touhusta yhtään mitään, mulla oli hyvät tulot, kymmeniä tuhansia nousussa olevia osakesäästöjä, loistin työssäni, hieno auto, upeita harrastuksia, ystäviä. kaikki se on mennyt, ja kaikki ihmissuhteet on laiminlyöty. häpeän määrä on järkyttävä, ja on vaikea käsittää miten tässä hyvässä elämässä kävi näin huonosti. kesä tulee, mutta minulle ulkoilmalla ja vuodenajoilla ei ole merkitystä, on vain pelaaminen. entinen urheilijanterveyteni on muuttunut sairasteluksi, stressioireiksi, sydän hakkaa ja koko ajan ajattelen, että pian kuolen ja hyvä niin, tällaista stressiä ei voi sydän kestää.

en ole kertonut tästä kenellekään, en puhunut kenenkään kanssa. keksinyt vaan syitä selittää läheisille miksi rahat on aina loppu. peluri on kekseliäs selittäjä. peluri on yksinäinen sairas ihminen.

tänään taas päätin lopettaa. tililä on vielä muutama satanen, jolla voisi kuun loppuun pärjätä. vieläkö voin muuttua normaaliksi ihmiseksi, ja nauttia kesästä? vieläkö minulla on elämää jäljellä vai oliko se tässä?

Addict
pelaajan helvetti
 

Seuraava

Paluu Valtti

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa