Olet täällä

suboxonen ja panacodin yhteiskäyttö

Saunassa keskustellaan huumeista haittojen vähentämisen näkökulmasta. Luethan Saunan säännöt. Kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen. Viuhahda paikalle!

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

suboxonen ja panacodin yhteiskäyttö

ViestiKirjoittaja RvS83 » 30.8.2016 10:55:48

Hei! Kyselisin viisaammilta neuvoa että voinko ottaa panacodia suboxonen päälle ? Tuleeko jotain vastareaktioo tms?? Kiitos
RvS83
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 1
Liittynyt: 29.8.2016 14:42:36

Re: suboxonen ja panacodin yhteiskäyttö

ViestiKirjoittaja Winston-84 » 30.8.2016 18:13:21

^ Eipä tuossa muuta tapahdu, kuin kodeiini jättää vain toimimatta bupren lävitse, eli tyystin hukkaan menee. Tietty se Panacodin parasetamoli auttaa pikkusärkyihin, jos erottelematta otat, mutta yhtälailla voit sitten ottaa tavallista Panadolia. Kovempien oppareiden kanssa onkin sitten riskaabelimpaa ottaa buprea sekaisin, mutta sekin riippuu hieman ja tapauskohtaisesti siitä missä järjestyksessä roippeet vetää, mutta en silti suosittele ottamaan mitään muuta opparia ennen kuin bupren vaikutus on lakannut tyystin tai siitä on jo selkeät reflat päällä. En tosin ole aivan varma, voiko Xonessa oleva naloksoni aiheuttaa joitakin reflaoloja kodeiinista, jos noita kombottaa, mutta eivätpä ne kodeiinireflat kuolemaksi ole ja tuskin pitkään jaksavat vaivata, jos bupre kuitenkin kaiken aikaa vaikuttaa :? .

Omalla kohdallani tramadoli oli poikkeus, eli vaikutti kyllä hyvin bupren kera kombotettuna kumoamatta silti lainkaan bupren vaikutusta, mutta tramadolihan ei nyt varsinaista opparia olekaan, vaan mikä lie kumma aine :? .
Winston-84
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 12940
Liittynyt: 27.4.2012 18:43:25

Re: suboxonen ja panacodin yhteiskäyttö

ViestiKirjoittaja Zeus76 » 3.9.2016 17:07:19

^Joo Winston on oikeassa ton panacodin ja bupren sekoituksesta, et hukkaan menee codit.
Eli kannattaa jemmata toiseen kertaan jos sattuu codeista pitämään ja saa niistä jotain muutakin iloa ku pelkän parasetamolin särkyyn auttavan ilon.
Ja vielä tohon bupren ja muiden opparien yhdistelmään sen verran, ettei edes fenta toimi sen läpi, vaikka niin tajuttoman vahva oppari onkin.! Tuli joskus tyhmyyksissään testattua sekin ja sellaisella annoksella, etten täällä olis kirjoittelemassa ellei bupre olis blokannu sitä fentaa pois...

Ja modet huom. Tää ei ole todellakaan hehkuttamista vaan neuvo muille ettei ikinä kannata kombottaa mitään substanssia mitä ei tunne, ja varsinkin fentanyylistä kannattaa pysyä kaukana!
-Tää maa on syntinen laulu, elämä vitsi, kuolema nauru.
Turhaa tääl on vitutukseen hukkuu, anna pois sun lapsesi nukkuu...


Zeus.76@yahoo.com
Avatar
Zeus76
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 1509
Liittynyt: 25.8.2012 16:08:35

Re: suboxonen ja panacodin yhteiskäyttö

ViestiKirjoittaja Petri687 » 4.9.2016 02:28:20

No blokkaa ja blokkaa, sekin riippuu ihan annoksista ja käytön kestosta (ts. kuinka paljon elimistöön on buprea kasaantunut). Itselleni ei ainakaan tuota mitään ongelmia käyttää oksikodonia tai muita täysagonistiopioideja jo 12h viimeisestä bupreannoksesta, jos olen ottanut sen perus 2mg/päivä nokittamalla ja takana vuosien päivittäiskäyttl. Tietysti jonkin verran saattaa vaikutuksia latistaa ja parempihan on, mitä kauemmin on sitä buprea ottamatta, mutta itse en ainakaan jaksa kovin kauaa itseäni kiduttaa, kun tietää, että toimii joka tapauksessa.
Se on sellasta "fly high" huumeidenkäyttöä, kun on matot lattialla.

"Yksi vaarallisimmista huumeiden käyttötavoista on niiden poliittinen käyttö." -Nils Christie & Kettil Bruun
Petri687
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 1031
Liittynyt: 20.2.2009 06:08:54

Re: suboxonen ja panacodin yhteiskäyttö

ViestiKirjoittaja Zeus76 » 4.9.2016 12:25:42

^Joo kyllä sen jo seuraavana päivänä huomaa bupresta huolimatta, jos muita oppareita ottaa ja vahvempia varsinkin.
Vaikka pitkä puoliintumisaika buprella onkin niin kauemmin käyttäneellä sen "vaikutus" ei kanna niin pitkälle kun eka kertalaisella, jolla vielä seuraava päivä menee ihan letkeästi jos edellisenä iltana on buprea ottanu.

Mulla itellä menee se 14mg/vrk ja on menny jo vuosia tällä annoksella, ja sillon kun sitä fentaa tyyppäsin niin samana päivänä olin ottanu jo varmaan sen 10mg ainakin (onneksi olin ottanu.!) kun otan bupret aina kahdessa erässä. Aamulla se kymppi ja yöksi neljä milliä et saa nukuttuu.

Mut joo, helvetin tyhmä kokeilu ja fentasta neuvon pysyy kaukana ellei sit ole oikeasti lekuri sitä respalla määränny.(jota ei määrätä kyllä ihan pikku "kolotuksiin")
Pari "puoli-tuttua" on joutunu sen takia sairaalaan ja yks lähti pilven reunalle, et ei kannata leikkii.
-Tää maa on syntinen laulu, elämä vitsi, kuolema nauru.
Turhaa tääl on vitutukseen hukkuu, anna pois sun lapsesi nukkuu...


Zeus.76@yahoo.com
Avatar
Zeus76
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 1509
Liittynyt: 25.8.2012 16:08:35

Re: suboxonen ja panacodin yhteiskäyttö

ViestiKirjoittaja Petri687 » 5.9.2016 22:07:26

Zeus76 kirjoitti:Mut joo, helvetin tyhmä kokeilu ja fentasta neuvon pysyy kaukana ellei sit ole oikeasti lekuri sitä respalla määränny.(jota ei määrätä kyllä ihan pikku "kolotuksiin")
Pari "puoli-tuttua" on joutunu sen takia sairaalaan ja yks lähti pilven reunalle, et ei kannata leikkii.


Saattaa olla, että sensuuri iskee mut mullakin on yks kaveri fentaan kuollu, vielä kaikkein pienimpään laastarikokoon (sis. 2,1mg fentanyyliä). Sille koitettiin monet kerrat selittää, mitä opioiditoleranssi tarkottaa ja miks se ei voi ottaa samanlaisii dosei ku vuosia käyttäneet mut se ei sit uskonu. Kaikki varmaankin tietää, et fentanyyli on helvetin vaarallista ja moni tietää et se on "heroiinii vahvempaa!" Potentimpaa se on, eli pienempi määrä pitää ottaa, mut vaikutuksen subjektiivinen voimakkuus onkin ihan eri juttu. Mulla on ollu 2,5mg palanen kielen alla ku oon samalla polttanu toista samanlaista. Koko ajan sai pelätä, että henki lähtee, mut mitään hyvää oloa ei tullu, korkeintaan muutamaks minuutiks semmonen kolkko ja kylmän kliininen "euforia". Toimii siis erittäin hyvin kipu- ja anestesialääkkeenä, mutta "hyvät olot" jäävät kauas kaus muista vahvoista täysagonisteista. Uskoisinkin, että yksi syy suuriin määriin fentanyylikuolemista on se, että ihmiset koittavat metsästää siltä semmoisia oloja, mitä siltä ei yksinkertaisesti saa.
Se on sellasta "fly high" huumeidenkäyttöä, kun on matot lattialla.

"Yksi vaarallisimmista huumeiden käyttötavoista on niiden poliittinen käyttö." -Nils Christie & Kettil Bruun
Petri687
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 1031
Liittynyt: 20.2.2009 06:08:54

Re: suboxonen ja panacodin yhteiskäyttö

ViestiKirjoittaja Qwerty » 31.1.2019 15:41:48

Hei! :)
Olen jo pitkään lukenut päihdelinkin keskusteluja ja haluasin ensimmäistä kertaa osallistua :roll: :lol: :wink:
Nuo edellä mainitut panacodista ja suboxonesta pitävät paikkansa = niitä miksaamalla menee se code täysin hukkaan....eli parempi säästää toiseen kertaan (vaikka hätävaralle) ne codet,jos niitä tosiaan tarvii.. :)
Mut näiltä,jotka puhuu bubren ja fentanylin yhteiskäytöstä haluaisin kysyä,et puhutteko bupresta = pelkkänä buprena,eli subutexinä VAI buprena,jossa on myös naloxonia,eli suboxonea? :)
Täällä oli mainittu bupre annokseksi 14mg/pv ja mitä itse yli 10v hitaita (ja muita) käytin ja nyt hoidossa suboxone 16mg/pv (ollut hieman yli 2v,enkä oheiskäytä MITÄÄN muuta :) ),niin olettaisin (!!) tuon olevan korvaushoito annos tai ei ainakaan subutexiä,koska 14mg tekisi joka päivä sen 70/80 - yli 100€,riippuen missä paikkakunnalla asut,vaikka onhan se hyvin mahdollista,että olisi texiäkin..mutta siis oletan nyt puhuttavan buprella aineesta,jossa on myös naloxonia seassa? :lol: ...eli asian.. :lol:
Fentanyyli ei toimi lainkaan,jos alla on naloxonia,eli toisin sanoen: Naloxoni kumoaa fentanylin vaikutuksen KOKONAAN.
Seuraavana netistä lainattu teksti (puhutaan naloxonista) :
"Heroiinia huomattavasti vahvempaan fentanyyliin se kuitenkin toimii, ja vähentäisi näin yliannostusriskiä. Fentanyyli on yksi Yhdysvalloissa riehuvan opioidikriisin keskeisimmistä aineista, ja sen aiheuttamien yliannostusten vuoksi naloksoni on otettu käyttöön myös siellä."
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/huu ... s.5L69lPBo

Naloxonilla voidaan siis estää yliannostus kuolema (tietoa asiasta löytyy mm netistä ja esim Netflix sarja Heroine kertoo hoitajista,jotka käy antamassa överi tapauksissa ihmisille naloxonia iv.sti,jos siis ehtivät! Ja näin pelastavat monia ihmishenkiä!) ,joten tottakai se toimii samalla tavoin eli vaikutusta kumoavasti,vaikka ottaisit naloxonia sisältävää buprea päivää ennen fentanyliä,kun sitä naloxonia on yhä kehossasi,kun otat fentanyliä..

Haluan tässä kohtaa mainita,että tiedän kyllä,ettei fentanyyli toimi bupren päälle,oli naloxonia tai ei,mutta itse olen fentanyylini vetänyt yleensä niin,että olen ollut sitä ennen 2-3pv ilman buprea (useinmiten tuolloin meni mielestäni vähän buprea,eli xonea 2-4mg/pv),mutta texillä riitti 1-2 välipäivää :shock:
Otin fentanyyliä bupre välipäivien jälkeen sen verran,että kyllä joka kerta toimi! :shock:
(Tähän kohtaan haluan mainita,että mielestäni bupren iv käyttö kantaa hieman lyhyemmälle,kuin sulattamalla isoja annoksia,esim hoidossa en tule vielä seuraavana päivänä mitenkään kipeäksi,vaikka ei se lääke myöskään mitenkään "toimikaan",ei ole vuosiin "toiminut",pitää vaan vieroitusoireet ja minulla mieliteot,sekä tunteet poissa...ja jos nyt yllättäen päättäisin ottaa jotain muuta hidasta,niin pitäisin 2-3pv väliä xonesta annoksen koon ja ennenkaikkea juuri tuon naloxonin takia!...)
Fentanyylistä tuli tuolla tavalla joka kerta ensin lämmin tunne jalkoihin ja siitä eteni,kunnes nuokahdin se pirun värkki kädessä 6 tunniksi,vaikka nuokkuja en muista hitaista,(paitsi pollesta tuolla samalla tavalla) enää vuosiin ole saanut! :shock: Uskon,että ennenkaikkea sen fentanyylin "oikein väsääminen" (en itsekään ollut saanut fentasta oloja,ennekuin näytettiin miten ne kannattaa väsätä...) ja milligramma määrät,sekä käyttötapa vaikuttavat oloihin,mutta en täällä sääntöjen takia ala noita enempää avamaan + ettei joku vedä övereitä takiani... :cry:
En halua kirjoituksellani MITENKÄÄN leuhkia,olenhan ollut nyt yli 2v korvaushoito lääkkeeni lisäksi käyttämättä mitään muita päihteitä,edes alkoholia ja paukun polttelunkin lopetin...ja tavoitteenani on täys raittius,sekä ajaa tuo kh.annos alas ja toivon kaikille muillekin,että kokisivat raittiin elämän,siis sen "normaalin elämän" joka itseasiassa antaa paljon enemmän,kuin kamamaailma,vaikka itsekin ennen ajattelin toisin....:) <3 mutta siis haluan varoittaa,että kyllä se fentanyyli todellakin toimii,kun on muutaman päivän ilman buprea JA naloxonia,sekä väsää sen oikein + uskon,että näin on muutama kuoleman tapauskin sattunut,että ollaan bupresta kipenä otettu sitä fentanyyliä ennemmän kuin pitäisi,kun on ajatteltu,ettei se ennenkään ole mitenkään erikoisesti toiminut...:(
Suurinosa,ellei kaikkia,niistä fentanyli yliannostus kuolemista oltais tosin voitu välttää sillä,et joku olis ollut lyömässä xonea,eli naloxonia överit vetäneen hihaan... :cry: Luulen,et aika monella käyttäjällä on suboxonea taskussa,mut harva tietää tästä tai on valmis lääkkeitään muille antamaan,vaikka ne kuolis muuten..... :oops: :twisted:
Fentanyylistä saa kyllä olot,kun alla ei ole mitään,siis lähinnä buprea ja naloxonia...mutta toisaalta,bentsot,lyricat ja alkoholi taas puustaa sitä toimivuutta tottakai,mikä lisää yliannostus riskiä!
Anteeksi pitkä sepustus,mut oli pakko kommentoida tänne,kun sain kommenteista käsityksen,ettei joidenkin mielestä fentanyyli toimisi mitenkään/siitä ei saisi oloja millään + haluan kertoa tuosta naloxonista! :)
Kaikkea hyvää teille,jotka tän kommentin lukee <3
Kuiville voi päästä keinolla millä tahansa,kunhan selvittää itselleen MIKSI vetää! ;)
Qwerty
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 1
Liittynyt: 29.8.2018 11:39:09
Ollut kuivilla

Re: suboxonen ja panacodin yhteiskäyttö

ViestiKirjoittaja Winston-84 » 4.2.2019 05:53:22

^ Höpöhöpö, jos nyt tuosta meriselityksestä jotakin tolkkua otin. Joo, naloksoni on kyllä oppareiden vasta-aine, mutta sillä on niin onnettoman lyhyt puoliintumisaika(½-1 h), että se muutamaa tuntia aikaisemmin otettu Suboxone(tai mikä tahansa naloksonia sisältävä valmiste) ei kyllä jälkeenpäin suojaa fentanyylin tai minkään muunkaan opparin yliannostukselta. Juuri tuon lyhyen puoliintumisajan vuoksi naloksonia usein pitää antaa useamman kerran, jos hoidetaan oikeaoppisesti jonkin vähänkin pitkävaikutteisemman opparin yliannostusta.
Winston-84
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 12940
Liittynyt: 27.4.2012 18:43:25


Paluu Sauna

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 10 vierailijaa