Olet täällä

Ylläpitelyä

Me Lopettajat on keskustelupalsta niille, jotka jo seilaavat selvillä vesillä tai horisontissa siintää elämä ilman alkoholia. Kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Re: Ylläpitelyä

ViestiKirjoittaja Vilma1966 » 15.1.2020 14:45:50

Minä en ole ikinä uskaltanut itse värjätä hiuksiani, juuri tuosta syystä minkä kerroit. Pelko on ollut aina että tulisi jotain ihan muuta väriä kuin haluaisin. Pari kertaa joskus olen kyllä sävyttänyt, sen kun saa nopeasti pois jos menee pieleen. Joskin voi sitä kampaajallakin sattua mokia. Äitini tuli kerran itkua pidätellen kampaajalta, kun hiukset olivat aivan marjapuuron väriset, halutun kastanjan sijaan :lol: . Se onneksi seuraavana päivänä korjaantui, mutta oli se aika myrtynyt.

Mä olen aiemmin vaalennuttanut hiuksani. Niille kun alkoi joskus aikuistuttuani käydä niin kuin monilla muillakin, alkoivat tummumaan. Ja silloin se oma väri ei ollut vaalea eikä tumma. Sitten sitä vaan tottui siihen vaalennukseen ja jatkoin sitä toissa syksyyn asti. Ikuisena harmina oli se, että vaikka hiukseni eivät ole luonnostaan ollenkaan punertavat vaalentamalla niistä tahtoi aina tulla keltaiseen tai oranssiin vivahtavat. Punainen pigmentti siellä sisällä hiuksessa niin vahva. Ja kun en kuitenkaan halunnut sellaista tuhka blondia oli värin oikeaksi saaminen aina tosi säätämistä. Joskus puolitoista vuotta sitten kyllästyin siihen ja ajattelin huvikseni kokeilla mikä oma väri on. Annoin kaiken vanhan värin kasvaa pois ja kas kummaa, hiukset olikin ihan kivan väriset. Aika tummat mutta sävy on hyvä, ja kylmä niin kuin ihooni sopii. Nyt on hauskaa kun treffaan joitain vanhoja tuttuja pitkästä aikaa, kaikki ekana kommentoivat sitä että olen muuttunut tummaksi. Yleensä ihan kehutaan. Ja parasta on kun ei tarvi ollenkaan enää stressata värjäyksestä. Siis nyt, kohta varmaan pitää harmaita ruveta peittelemään :P
Vilma1966
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 1572
Liittynyt: 17.10.2016 08:01:52

Re: Ylläpitelyä

ViestiKirjoittaja Tyräkki » 15.1.2020 17:09:39

Yritän Vilma tulla perässä, oman värin kanssa, mutta nyt se siirty sitten taas ainakin parin sentin juurikasvun verran pitemmälle hamaan tulevaisuuteen :lol:

Toki jossain vaiheessa voisin ehkä harkita ihan ammattilaisen käsittelyä..

Hampi paikattu, seuraavaks pariskuntaillalliset, tosin ilman äijää ja halvassa buffettilassa.
Tyräkki
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 1853
Liittynyt: 31.5.2017 15:25:31
Ollut juomatta

Re: Ylläpitelyä

ViestiKirjoittaja JuuliaS » 16.1.2020 11:08:39

Nuorena värjäsin hiuksiani Hennalla punaisiksi varmaan kymmenen vuoden ajan. Väri näytti luonnolliselta punapään ihoani vasten. (Suvussa on aitoja punapäitä.) Kun sitten kyllästyin ja kasvatin oman värini takaisin alkoivat ihmiset kysellä olenko värjännyt hiukseni. :lol: :lol:
Nyt on tämmönen tummahkon ruskea, ei ollenkaan pahan värinen. Lisääntyvistä harmaista hiuksista olen erityisen ylpeä, ne ovat kauniit.
Asioilla on tapana järjestyä
Avatar
JuuliaS
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 1232
Liittynyt: 20.12.2015 17:47:07
Ollut juomatta

Re: Ylläpitelyä

ViestiKirjoittaja Tyräkki » 16.1.2020 13:36:04

Voi Juulia, koskahan mulla olis malttia oman värin kasvattamiseen, tuskin tuumaa pidemmälle olen tällä vuostuhannella päässyt.

Mul juuri näyttää kasvavan maantienruskean ja hiirenharmaan välimuotona, mutta haalistuu ja kellastuu, noh, paskanruskeeks. Muistaakseni näin ainakin oli sillon joskus ala-asteella. Ja sanoohan värioppikin, että keltanen ja sininen saa aikaan vihreän.

Äijä palaili retkiltänsä eilen, eikä ole huomannut tukassani mitään uutta. Tosin se olis myös maalannut seinät Tikkurilan Lumikilla, kun hakusessa oli joku viileä neutraali sävy. Lumikkihan on selvästi vaalea persikkapinkki.

Illal pitkästä aikaa lihaskuntojumppaa. Sitä ennen jos olisin kunnollinen ja tunnollinen, vääntäisin vähän "kehittämishankettani", mutta saas nyt kattoa.
Tyräkki
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 1853
Liittynyt: 31.5.2017 15:25:31
Ollut juomatta

Re: Ylläpitelyä

ViestiKirjoittaja Vilma1966 » 16.1.2020 13:46:16

Oman värin kasvattaminen kesti yllättävän kauan vaikka minulla on ihan lyhyet hiukset. Siinä kasvuvaiheessa kampaaja sitä sävytti välillä ettei ollut ihan kauhean kirjava. Ja viimeinen väri mistä lähdin liikkeelle oli tarkoituksella jo huomattavasti lähempänä omaa väriä kuin jotkut aiemmat, melko vaaleat.
Mullakin oli sun iässä vielä aika kamala se oma väri. Mutta nyt sitten viimeisen 10 v aikana tummunut tasaisemman väriseksi eikä enää muistuta rottaa niin paljon kuin ennen.

Juulia, ei minuakaan harmaat varmaan haittaisi jos niitä tulisi kerralla kunnolla. Mutta voi olla että ärsyttävät jos tulee vaan sillee vähän. Mutta sen on sen ajan murhe. Toivottavasti vaan pysyy tukka päässä. Äidin puolen suvussa naisilla ongelmana, että hiukset ohenee ihan kauheasti vanhana. Kaljut paistaa tädeiltä hiusten lomasta ja mummolla oli aikanaan sama. Toivon, että minun hiusten pysyvyys tulisi isän puolelta :wink:
Vilma1966
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 1572
Liittynyt: 17.10.2016 08:01:52

Re: Ylläpitelyä

ViestiKirjoittaja vilmasto » 17.1.2020 08:14:44

Niinhän se minä tätä ketjua lueskelin kahvihuoneen nurkassa ja pärskin kahvia ympäriinsä kun alkoi niin naurattamaan omat muistot.
Mulla on vaaleat hiukset vaan tuli mieleen ne kaikki kymmenet kerrat kun olen jotakin väriä tähän kuontaloon tunkenut. On ollut mustaa ja punaista, hennaakin monta kertaa, sininenki kokeilu löytyy. Ei sillä ollut aikoinaan väliä ettei ne oikein mun ihon väriin passanneet :lol: äiti se sydänalaansa piteli kun sen mun mustan värjäyksen näki...
No sitten se värjääminen jatkui kampaajan avulla vähän järkevämmin. Ja jatkuu edelleen, mutta raitoina. Tuhkaa ja harmaata sekä muuta kylmää väriä! ja välillä jotakin muutakin sekaan, mutta vaaleaa aina. Kun mun hiukset ei näköjään harmaannu itsestään niin keinotekoista sitten kiitos 8)

Kiitos kahvituokiosta :D
Believe you can and you´re halfway there.
Avatar
vilmasto
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 1560
Liittynyt: 7.1.2017 17:41:08

Re: Ylläpitelyä

ViestiKirjoittaja Tyräkki » 17.1.2020 18:01:00

Vilmasto, muistan yhä, kuinka ylpee ja ilonen olin yhtenä vappuna, kun mulla oli vastavärjätyt tosi muovisen punaset hiukset ja yks mun kaveri sano, että "joillakin on tollasia peruukkeja, mutta toi sun on ihan oikee tukka. Että niin luonnollinen lopputulos.. :mrgreen:

Perjantai.

Äijä torkkuu, joten mä litkin senkin kahvit. Huome reenit, muttei varsinaisesti muuta vknloppuohjelmaa. Tänään kävin heittämässä helpohkon rahan duunikeikan.
Tyräkki
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 1853
Liittynyt: 31.5.2017 15:25:31
Ollut juomatta

Re: Ylläpitelyä

ViestiKirjoittaja Tyräkki » 18.1.2020 13:22:37

Lauantai.

Kävin reeneis, "laitoin ruokaa" eli keittelin pussipastan. [Yleensä teen jotain astetta haastavampaa, mutta toi oli menny vanhaks 2018, joten torjuin hävikkiä.]

Klikkasin eilen Susinuken ajatelmat auki, nimestä huolimatta. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/d89ca906-1e7e-4827-962e-7762bbda7691

Mä olen hänt melkein kymmenen vuotta vanhempi, mutta kasarin lapsena samaistun kyllä. Mistä mä unelmoisin, mähän elän unelmaani.

Ja pelkään, että joudun tulevaisuudessa tinkimään saavutetuista eduista.

Voisin toki ottaa esmes litteemmän mahan ja terhakamman perseen. Mutta miks? Sikskö, että voisin laittaa kuvia someen, ja saada paljon sydänsilmähymiöitä ja hyvällä tsäkällä jopa kuvia sojottavista siittimistä.
Tyräkki
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 1853
Liittynyt: 31.5.2017 15:25:31
Ollut juomatta

Edellinen

Paluu Me Lopettajat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Tyräkki ja 8 vierailijaa