Olet täällä

SW10 tervehtii vahentajia

Haluatko tukea ja keinoja alkoholinkäytön vähentämiseen? Me Vähentäjät on vertaistukeen perustuva keskustelupalsta kaikille, jotka etsivät muutosta alkoholinkäyttöönsä. Kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Re: SW10 tervehtii vahentajia

ViestiKirjoittaja SW10 » 30.6.2020 11:55:09

Eilen menin illalla lenkille (vahan rangaistusta tissuttelusta). Oli taas hyva olo jonkin aikaa illalla, mutta yolla oli vilkasta. Herasin about 20 kertaa ja aamulla olisi kylla uni maittanut kun kello soi. Tuntuu etta olen tanaan vasyneempi kuin eilen. Eli sellaisia tissuttelun jalkitauteja. Olen aikaisemminkin tasta kirjoittanut, mutta tuntuu etta hakkaan paata betoniseinaan kun en vaan opi. Onneksi nyt ei sentaan mitaan kamalia oloja tullut tuosta pitkasta viikonlopusta. Ensi maanantaina alkaa viikon loma - rajoitusten takia tassa ei kauheasti voi matkustaa taalla saatikka Euroopassa joten menee sitten omassa talossa sekin viikko. Tiedan jo etta parin kolmen paivan kuluessa tulee tylsistyminen ja se on aina hyva tekosyy tissutteluun.
Nykyaan mietin minkalaista elo olisi jos olisin perheen perustanut aikoinaan. Joisinko yhta paljon vai olisinko rauhoittunut? En kylla nuorempana paljon juonut. Parhain bailuika 18-30v meni hyvin kuivasti, vasta 40v+ alkoi maistua. Onneksi nyt ei enaa kolmeen vuoteen ole ollut mitaan viikon rajuja putkia. Laiha lohtu mutta lohtu kumminkin. :o
Ei muutakuin etiapain. Koitan tana iltana vasytystaktiikkaa eli kavely-juoksulenkki, pitka sellainen niin toivottavasti simahdan jossain vaiheessa.
SW10
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 348
Liittynyt: 21.10.2013 16:58:34
Ollut juomatta

Re: SW10 tervehtii vahentajia

ViestiKirjoittaja Amalia » 30.6.2020 17:54:44

SW10

Ollaan samassa veneessä, vielä odottaen todellista vähennystä, tappista! Tsemppiä silti (y)
Avatar
Amalia
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 48
Liittynyt: 2.6.2020 21:28:19

Re: SW10 tervehtii vahentajia

ViestiKirjoittaja SW10 » 8.7.2020 17:31:54

Reilun viikon loma alkoi perjantaina. Ja kosteasti meni eiliseen tiistaihin saakka. Eli puolet tasta pienesta lomanpatkasta on tullut juotua. Pe ja la maltillisesti (silloin oli toisen kaverin synttarit jota juhlimme zoomin avulla), sitten sunnuntaina koko paiva tissuttelua, maanantai sama ja eilen tiistaina "varovaisesti". Aamupaivalla ja iltapaivalla olutta, sitten alkuillasta viela viinia, josta tulikin niin huono olo ettei ole aikoihin koettu. En sentaan illalla vessanpyttya halannut, mutta kylla kupli vatsassa oikein kunnolla - ei kestanyt kylla kuin tunnin. Ja ihme kylla aamulla aika hyvin nukutun yon jalkeen ei mitaan krapulatuntemusta. Muuta kuin harmitus/vitutus siita etta taas tallain kavi. No, toisaalta olisinhan voinut viela tanaankin jatkaa, kun tyot kutsuu vasta maanantaina. Ja vaikka huomennakin. Taytyy kylla myontaa etta ja perjantai ja varsinkin lauantai olivat varsin hauskoja, sunnuntaikin oli ok vaikka siina tuli pitkin paivaa tissuteltua. Pitihan maanantaina pubiin paasta kun ne nyt yli kolmen kk:n tauon jalkeen avautuivat.
Nyt mun sitten tehtava se, etta alan (myos) kirjoittaa tuolla lopettajissa. Sillainhan itselleni lupasin tuossa muutama kuukausi sitten jos naita putkenpatkia alkaa ilmestya. Vaikka fyysisia oireita ei ole (paitsi tuo huono olo eilen illalla) niin mista sita tietaa missa tilassa sisuskalut ovat. Ne kun ei paljon varoittele. Lisaksi mulla on aivan selkeasti juomisen jalkeen sellainen itseinho olo. Ja missaan tapauksessa en voi menna siihen vanhaan pahaan aikaan jolloin viikon viiniputket oli enemman saanto kuin poikkeus.
Sitten tassa on viela sellainen juttu etta mun kaksi kaveria on vahan samanlaisia (varmaan kaunistellaan puheet molemmin puolin), mutta juttu aina on alkoholista ja humaltumisesta. Jotenkin tuntuu etta jos tassa kunnolla raitistuu niin sitten nama kaverit jaa. Harmi sinansa kun ollaan tunnettu lahes 25vuotta.
Ja nyt niinkuin aina tanaan rankaisen itseani kunnon juoksulenkilla tanaan tallaisen putken jalkeen, toivottavasti ei tuttuja tule vastaan kun naamasta kylla huomaa etta juotu on. Onneksi juomavalinta on ollut lahinna olutta eika mitaan kirkkaita. Taalla joskus joku kirjoitteli juovansa lavan olutta paivassa, mulla eilen jai kylla kahdeksaan purkkiin (vastaa suomalaisittain 0.33 pulloa) - seli seli ja olihan siinakin ainakin 6 liikaa.
Avaan siis ketjun tuolla lopettajissa, mutta koitan taallakin kirjoitella. Hyvaa kesan jatkoa kaikille!
SW10
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 348
Liittynyt: 21.10.2013 16:58:34
Ollut juomatta

Re: SW10 tervehtii vahentajia

ViestiKirjoittaja Ruusunen » 8.7.2020 22:17:39

Moi tännekin ketjuun.

Tunnistan meissä paljon samoja piirteitä..juuri se että alkaa putkettaa jota ilmiötä itselläni ei vielä aiemmin ole ollut.. ja se itseinhon määrä sitten..huh..

Mutta minä olen nyt päättänyt onnistua vähentämään pikkuhiljaa alkoholinkäyttöäni vaikka lopetuskin on mielessä käynyt..

Ensin yritän päästä vaikka 15 viikkoannokseen ja sieltä sitten paljon vähemmäksi pienin askelin. Ja keräilen nollapäiviä , yritän saada joka viikolle vähintään 2!
Ruusunen
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 6
Liittynyt: 2.5.2020 14:58:10
Ollut juomatta

Edellinen

Paluu Me Vähentäjät

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa