Olet täällä

Päiväkirjani

Haluatko tukea ja keinoja alkoholinkäytön vähentämiseen? Me Vähentäjät on vertaistukeen perustuva keskustelupalsta kaikille, jotka etsivät muutosta alkoholinkäyttöönsä. Kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Re: Päiväkirjani

ViestiKirjoittaja Nahkapiiska77 » 14.2.2020 14:05:58

venkku kirjoitti:Kiitos tsempistä kettu. :)

Seuraava juomapäivä ois la 22.2. Mulle sopii tällänen että asetan tietyn päivän jolloin saan juoda. Ja kaks viikkoa ei hirveen pitkä aika oo odottaa. Ja kun mielitekoja tulee, niin pitää varata herkkuja ja muuta ruokaa kotiin, jos oikeen huono päivä sattuu. Se voi vähän helpottaa että saa es jotain, jos ei juomista. Tässä on kyllä vielä tekemistä, että sais nuo mieliteot kokonaan pois päästä. Vaikka ne onkin vähän vaimentuneet, niin kyllä niitä vielä on. Ja ne voi iskeä ihan milloin vaan ja missä tilanteessa hyvänsä. :roll:


Ai on juomapäivät,mulla oli ennen niin et otin 3kk välein viikonlopun ja taas se 3kk tauko. Se olisi oma tavoite taas eli 4vkl vuodessa kännissä :D
Nahkapiiska77
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 20
Liittynyt: 9.2.2020 19:27:54
Ollut juomatta

Re: Päiväkirjani

ViestiKirjoittaja venkku » 15.2.2020 20:02:14

Nahkapiiska: Joo tää juomapäiväsysteemi toimii ainakin tällä hetkellä mulla, on suunnitelma niin ei repsahda ennen aikojaan ja on jotain mitä oottaa. :lol: 3kk on jo tosi pitkä aika, siinäpä tavoitetta. Jos oot joskus ennen pystyny siihen, niin pystyt varmasti uudestaanki. Tsemppiä!
venkku
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 290
Liittynyt: 8.1.2019 12:20:29

Re: Päiväkirjani

ViestiKirjoittaja venkku » 24.2.2020 16:33:18

Lauantai oli juomapäivä ja ostin taas ihan liikaa olutta varmuuden vuoksi. Aattelin että pystyn säilyttää ne seuraavaan kertaan joskus ehkä maaliskuuhun, mutta hupsista tulikin juotua ne sitten eilen. Eli meni tavallaan kaks päivää juodessa. Näköjään en voi ostaa liikaa, jos en vielä pysty vastustamaan kiusausta. Tavallaan oisin kyllä voinu vastustaa, jos olisin miettinyt asiaa mutta se lauantain juominen ja väsymys tai uupumus mikä siitä tuli niin en jaksanu miettiä kunnolla ja annoin heti periksi. Harmittaa, koska jos oisin es neuvotellu itteni kanssa niin oisin ehkä voinut jättää ne juomatta. No harjoitus tekee mestarin, ens kerralla vahvempi tässäkin asiassa toivottavasti. Nää putkihommathan on yleensä ollu vaikeita mulle, että lähtee niin helposti putki päälle jos juo monta päivää. Onneks tänään meni kuitenkin jo paremmin eikä oo tehny mieli. Väsynyt olo vaan.. Mietin että la14.3. ois seuraava juomapäivä, eli noin 3 viikon päästä. Toivottavasti selviän sinne asti. Jotenkin iski epävarma fiilis yhtäkkiä. Kai se juominen sekoittaa aivokemiat niin pahasti ettei sitä heti oo ihan selvillä vesillä. Päivä kerrallaan eteenpäin.
venkku
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 290
Liittynyt: 8.1.2019 12:20:29

Re: Päiväkirjani

ViestiKirjoittaja Tiikeri » 24.2.2020 18:32:10

Moi Venkku. Oon tullu aivan samaan tulokseen että ei voi ostaa tulevaisuuden varalle olusia ym kotiin. Juotua tulee ennätysajassa. Minäkin olen alkanut suunnitella tissuttelupäiväni etukäteen. Esim. tällä viikolla su, ma ja ti en ota. Ke on lupa 2 ja samoin pe + la. Viime viikon annosmäärä oli 8 ja nyt ois tavoite 6. Su sit nähdään pitääkö.
Tänään menny 0 päivä suht ok. Pari sitruunalimeviccyä ja paljo kahvia...uudelleenlämmitin vanhan harrastukseni ja maalasin akryliväreillä. Aika hupasia tuli..osa jo deletoitu roskiin. Mut kivaa.
Tsempit sun tavoitteisiisi :D
Toivossa on hyvä elää.
Tiikeri
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 131
Liittynyt: 16.3.2019 18:16:30

Edellinen

Paluu Me Vähentäjät

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa