Olet täällä

Taas päivä nolla

Valtti tarjoaa vertaistukea liikaa pelaaville. Keskustelualue tuotetaan yhteistyössä pelihaittoja ehkäisevän ja vähentävän Peluurin kanssa. Kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Re: Taas päivä nolla

ViestiKirjoittaja ongelmapelaaja » 26.2.2020 08:42:57

Päivä nolla, kuulostaa tutulta. Tänään minulla on päivä yksi. Aloin kirjottamaan blogia matkasta kohti parempaa, pelaamatonta elämää. Toivotan tervetulleeksi matkaan hakemaan ja ehkä antamaankin vertaistukea ❤️

Pääasiassa tämä on itselle tapa kanavoida tunteita, mutta hienoa olisi saada mukaan muutama kanssakulkijakin. Painitaan samojen ongelmien kanssa.

https://onnellisuudenpolulla.blogspot.com/?m=1
ongelmapelaaja
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 99
Liittynyt: 23.9.2019 15:00:52

Re: Taas päivä nolla

ViestiKirjoittaja peluriEx » 24.3.2020 19:49:12

PorcoRosso kirjoitti:Sehän on jo kuukausi :shock:
Kohta huomaat jo toisenkin menneen..

Onnittelut.. Alkuhan se aina on hankalaa..


Kaksi kuukautta alkaa olla täysi. Tsemppiä teillekin!
peluriEx
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 149
Liittynyt: 9.3.2018 14:46:42
Ollut pelaamatta

Re: Taas päivä nolla

ViestiKirjoittaja Mahtisaurus » 26.3.2020 16:52:27

Se lähtee itellä kans päivä nolla tästä. Ensimmäistä kertaa foorumilla kun pelaaminen ei vaan ota loppuakseen kun sortuminen jatkuu. Onko kellään mitää tippejä, miten vierottuu pelaamisesta? Tai kuinka nopeasti pelihimot katoaa?
Perkele
Mahtisaurus
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 23
Liittynyt: 26.3.2020 16:49:46
Ollut pelaamatta

Re: Taas päivä nolla

ViestiKirjoittaja Viola82 » 27.3.2020 11:00:24

Hei Mahtisaurus, itselleni on ollut paljon apua vertaistuesta/ammattilaisavusta. Kävin Peluurin Tehostartti-ryhmän ja nyt jonotuksen jälkeen alkoi Peli poikki -ryhmä, terapeutti soittaa tänään ekan puhelun. Luen myös paljon muiden kirjoituksia täällä ja Peluurin puolella ja kirjoittelen myös välillä itse. Peluurin puhelimesta voi myös saada apua ja tukea pelaamisen lopettamiseen, kuin myös joidenkin paikkakuntien A-klinikalta esimerkiksi. Itse käyn työpsykologilla (työterveyteen kuuluu meillä 5 ilmaista kertaa) ja aion kysyä häneltä mahdollisuutta päästä psykoterapiaan, koska siitä voi saada Kela-korvausta. Olen käynyt myös terapiassa, mutta nykyisessä rahatilanteessa terapian jatkaminen on hieman haastavaa.

Itselläni auttoi myös kasinotilien sulkeminen (ohjeet löytyy täältä). Veikkauksen tilille laitoin eston kaikkiin peleihin ja kiellon, että pelitiliin liitetyllä kortilla ei voi pelata peliautomaateilla. Lisäksi pyysin talletuskieltoa Trustlylta ja Eutellerilta (jälkimmäisestä ei kyllä koskaan kuulunut mitään).

Olen ollut nyt reilut 130 päivää pelaamatta ja pelihimoja tulee edelleen silloin tällöin, toki niitä alkaa olla helpompi käsitellä. Itselläni suurin yksittäinen pelihimon laukaisija on huono rahatilanne, joten yritän nyt talouden hallintaan kiinnittää enemmän huomiota. Toki myös hankalien tunteiden/tilanteiden käsittely muuten kuin pelaamalla on opettelussa.

Tsemppiä kovasti pelaamattomuuteen!
Elämässä on kaksi perusvalintaa: hyväksyä olosuhteet sellaisina kuin ne ovat – tai hyväksyä vastuu niiden muuttamisesta.— Denis Waitley
Viola82
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 58
Liittynyt: 24.11.2019 17:42:39
Ollut pelaamatta

Edellinen

Paluu Valtti

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: ytrewq ja 2 vierailijaa