Olet täällä

Yksinäinen tie

Lataamossa keskustellaan mielenterveyden pulmista ja päihteiden yhteydestä mielenterveyteen. Tervetuloa lataamaan akkusi vertaisten tuella! Kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Yksinäinen tie

ViestiKirjoittaja haluanpois » 13.12.2019 19:39:27

Olen kirjoittanut tänne muutamia kertoja, kun tehnyt mieli yrittää itsemurhaa. Yrittänyt kaksi kertaa ja surkeasti epäonnistunut.
Nyt uusi työpaikka jossa palkka niin surkea, että ei varaa muuta tehdä kuin käydä töissä ja istua kotona.
Muutin uuden työpaikan takia ja nyt paska fiilis kun osoittautunut virheeksi TAAS KERRAN.

Kaipaan menetettyä koiraani joka oli mun ainoa rakas. Ihmisitäen isommin välitä ja ainakaan nyt eipysty uutta koiraa hankkimaan.
On se vaan tämä Helvetin yksinäinen tie vaikea kulkea,kun ei löydy paikkaansa tässä maailmassa enää kun sen kerran hukannut.
Joka ilta toivon, että ei enää aamulla heräisi vaan pääsisi pois tästä paskasta elämästä omien rakkaiden koissujen luo.

Enää en yritä lääkkeeillä päästä pois kun se ei kuitenkaan onnistu,mutta ei oikeastaan mitään syytä elää enää
haluanpois
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 20
Liittynyt: 27.5.2018 09:39:14
Ollut savuton

Re: Yksinäinen tie

ViestiKirjoittaja Jokuvaan » 13.12.2019 21:38:10

Eikai asiat nyt noin hullusti ole. Ja on työttömilläkin varaa tehdä asioita, tuskin palkkasi nyt sentään niin huono on että aina tarvis kotona istua. Lenkille ja ulos niin kummasti piristyy. Mietit mikä sinua kiinnostaa ja teet sellaisia asioita. Elämä voittaa.
Tämä yksi ainut elämä on muutenkin jo niin lyhyt, että turha sitä on ennen aikojaan päättää.
Jokuvaan
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 127
Liittynyt: 24.9.2019 11:43:20

Re: Yksinäinen tie

ViestiKirjoittaja T75 » 16.1.2020 17:35:22

Hei!

Olen uusi tällä palstalla. Komppaan edellistä vastaajaa siinä, että ei kai se palkasta ole kiinni, voiko tehdä asioita vai eikö. Itse olen hyväpalkkaisessa työssä, on kiva koti ja kaikki pitäisi olla kohdallaan. Silti olen syksyllä itse ollut lähellä onnistua yrityksessä päästä täältä pois. Aiemmin itse istuin vain kotona, enkä päässyt oikein mihinkään, vaikka mahdollisuuksia olisi ollut.

Mulle ainakin tärkeä henkireikä ja oikeasti mielialaan eniten vaikuttanut asia on ollut nousta ylös sohvalta ja mennä luontoon liikkumaan. Rauhassa kuunnella ja katsella, kulkea omien ajatustensa kanssa. Hengitellä luonnon rytmiin. Huomasin heti alkuun, että kerta kerran jälkeen fiilis on parempi ja on helpompi lähteä liikkeelle. Nytkin kun oma olo ahdistaa tai masentaa, niin otan tossut jalkaan ja kävelen tunnin, kaksi tai kolme luonnossa ja saan siitä mielenrauhaa tosi paljon.

Tietenkään tämä ei kaikille toimi, mutta uskoisin, että jokainen löytää itselleen sen mielialaa kohentavan puuhan. On paljon järjestöjä, esim SPR, jonka toimintaan voi mennä mukaan, Vapaaehtoinen pelastuspalvelu jne on ne, joista minulla itselläni on kokemusta. Siellä on mukavaa porukkaa ja tapaamisten jälkeen on aina hyvä mieli :)

Kuten edellinenkin kirjoittaja sanoi, elämä voittaa! En ollut samaa mieltä itse herättyäni teho-osastolta nukutuksesta, mutta kyllä maailman valoisa puoli on sen jälkeen voittanut. Maailma on hyvä ja kiva paikka olla - ja meillä on paljon mahdollista itse vaikuttaa siihen, miten siihen suhtaudumme :)

Isosti tsemppiä!
*** Stay away from negative people, they have a problem for every solution ***
T75
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 4
Liittynyt: 2.1.2020 16:51:29
Ollut juomatta


Paluu Lataamo

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa