Olet täällä

Varoituksia liikkeellä olevista vaarallisista aineista

Saunassa keskustellaan huumeista haittojen vähentämisen näkökulmasta. Luethan Saunan säännöt. Kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen. Viuhahda paikalle!

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Re: Varoituksia liikkeellä olevista vaarallisista aineista

ViestiKirjoittaja Kuolema » 11.3.2018 13:28:54

Välttelisin nyt noita rivatrilleja, kun on feikkejä paljon liikkeellä. Toisella foorumilla eräs henkilö totesi, että joissakin noissa erissä on FENTANYYLIÄ. Oli kuulemma kaverin muija saanut hengityslaman ja kiikutettiin sairaalaan, ei ollut fentanyyliä muuten nauttinut. Toisaalta kyseessä saattoi olla ihan puhdas myrkytysyritys (douppivelan takia, ken ties.)

Mutta kannattaa pysyä erossa muutenkin rivoista, ellei sitten tahdo klonatselaamia tai jotain muuta tutkaribentsoa (ja mahdollisesti hengenvaarallista fentanyyliä) sen oikean klonatsepaamin sijaan.
Avatar
Kuolema
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 34
Liittynyt: 11.4.2012 17:10:28

Re: Varoituksia liikkeellä olevista vaarallisista aineista

ViestiKirjoittaja burnafterusing » 23.3.2018 14:48:47

Moi. Erään kämmin takia sain nyt sit suht ison määrän rivatrileja ja noita romanialaisia "Alprazolam 1mg Labormed" pillereitä. Luin et molemmista aika paljon feikkejä liikenteessä joten lähetän molempia testattavaksi espanjaan Energy Controlliin. Se maksaa 70e/testi. Jos olet ite ostanut jompaa kumpaa tai molempia pillereitä lähiaikoina, niin ne on aika varmasti samasta erästä, joten jos haluat tietää onko niissä jotain paskaa ja on kiinnostusta osallistua kuluihin niin laita yksityisviesti. Rahaa en pyydä etukäteen, lähetän ne joka tapauksessa testattavaksi ja jos sieltä paljastuu jotain todella vaarallisia ainesosia niin sit laitan tulokset ihan suoraan yleiseen jakoon. Postaan tän saman ilmoituksen eräällä toiselle forumille myös.
burnafterusing
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 1
Liittynyt: 23.3.2018 14:35:42

Re: Varoituksia liikkeellä olevista vaarallisista aineista

ViestiKirjoittaja Mrpirikilkeli » 28.8.2018 20:22:28

Hei.
Kouvolassa on paljon näitä feikki rivoja.
Jotkut sulaa kuulemma heti suuuhun ja maistuu jollekin kemikaalille.
Toimi kuulemma kuin joku bentso, muttei lähellekään ku oikee Riva.
Toiset maistu ja näytti samalle kuin oikeat, mutta ei toiminut kunnolla.
Kaveri söi 6 yht mutta ei sanonu mitään..
Mrpirikilkeli
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 8
Liittynyt: 28.8.2018 19:57:32

Re: Varoituksia liikkeellä olevista vaarallisista aineista

ViestiKirjoittaja Päihdelinkin toimitus » 7.5.2019 12:34:40

Tulli varoittaa hengenvaarallisista opioidia sisältävistä lääketablettiväärennöksistä

Tulli on takavarikoinut väärennettyjä lääketabletteja, jotka sisältävät hengenvaarallista U-47700 opiodia ja muita vaikuttavia aineita. Lääkeväärennökset on hankittu pääasiallisesti omaan käyttöön, mutta on todennäköistä, että lääkeväärennöksiä on päätynyt myös laittomille markkinoille.

Tulli on takavarikoinut viimeisen kahden vuoden ajan erilaisia väärennettyjä lääketabletteja, joiden voi ulkonäön perusteella olettaa sisältävän alpratsolaami-nimistä bentsodiatsepiiniä. Alpratsolaamia käytetään masennuksen, ahdistuksen ja paniikkihäiriöiden hoitoon. Tullilaboratorion tutkimuksissa lääketableteista on löydetty alpratsolaamin sijasta vaikutuksiltaan voimakasta U-47700-nimistä opioidia, joka on hengenvaarallista ja sille ei ole minkäänlaista laillista käyttöä. U-47700-nimistä opioidia sisältävät tabletit jäljittelevät ulkoisesti muun muassa tuotemerkillä Xanax myytäviä lääketabletteja.

Tulli on takavarikoinut myös muita väärennettyjä bentsodiatsepiinivalmisteita, jotka ovat sisältäneet toisia vaikuttavia aineita. Tullilaboratorion tutkimuksissa lääketablettiväärennöksistä on löydetty alpratsolaamin sijasta N-etyyliheksedroni-, diklatsepaami- ja etitsolaami -nimisiä muuntohuumeita, parkinsontaudin hoidossa käytettyä amantadiinia sekä kloorifeniramiini-, prometatsiini- ja syproheptadiini-nimisiä antihistamiineja. Suurin osa etitsolaami-muuntohuumetta sisältävistä lääketablettiväärennöksistä jäljittelevät ulkoisesti muun muassa tuotemerkeillä Xanax ja Valium myytäviä lääketabletteja.

Lääkeaineväärennökset on ostettu esimerkiksi ulkomaisilta verkkosivustoilta ja ne on tuotu Suomeen posti- ja rahtilähetyksinä. Useimmissa tapauksissa tilaajana on ollut yksityishenkilö, joka on tilannut lääketabletteja lähinnä omaan käyttöön. On mahdollista, että suurempia väärennettyjä tablettieriä on tuotu maahan myös levitystarkoituksessa.

https://tulli.fi/artikkeli/-/asset_publ ... ennoksista
Avatar
Päihdelinkin toimitus
Ylläpito
 
Viestit: 2422
Liittynyt: 11.3.2002 01:01:01

Re: Varoituksia liikkeellä olevista vaarallisista aineista

ViestiKirjoittaja Junkie » 17.9.2019 12:06:16

4-metyyli-methkationi. Tappaa talossa ja puutarhassa. Myydään nimellä "Methedron", suosittua idän naapurissa.


Älkää ottako, mun kaveri sekos siit kuukaudeks, ku erehty ottaa muutaman päivän vaan pommeina.


Oikeesti... Khat lehtien pureskelu on mun epäilyjen mukaan osasyy Somalian kurjuuteen.
Mä meen ensin, vaikka tuleen.
Avatar
Junkie
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 1715
Liittynyt: 25.2.2003 01:01:01
Ollut kuivilla

Re: Varoituksia liikkeellä olevista vaarallisista aineista

ViestiKirjoittaja Päihdelinkin toimitus » 22.4.2021 12:25:11

Päihdleinkin toimitus välittää viestin

***

Riskitiedote Euroopan huumeseurantakeskuksen (EMCDDA) varhaisen varoituksen järjestelmältä.

Kuva

Näiden tablettien käyttö on johtanut sairaalahoitoa vaativiin myrkytyksiin Alankomaissa. Alankomaiden ainetunnistukseen on tullut näitä tabletteja huhtikuun alussa, mutta he eivät ole kertoneet paljonko DOC:ia tableteissa tarkalleen olisi.

2C-B (2,5-dimetoksi-4-bromifenetyyliamiini) ja DOC (2,5-dimetoksi-4-klooriamfetamiini) ovat molemmat psykedeelejä, mutta DOC on myös amfetamiinijohdannainen, jolla on stimuloivampi vaikutus. DOC:in vaikutus voi alkaa hitaammin kuin 2C-B:n, jolloin käyttäjä saattaisi ajatella, että 2C-B oli heikkoa ja ottaisi sen takia lisää, mikä johtaisi entistä todennäköisemmin myrkytykseen. DOC:in vaikutus myös kestää pidempään kuin 2C-B:n vaikutus.

Tabletteja saatetaan myydä muunakin kuin 2C-B:nä. Etenkin ekstaasia myydään tämän tyyppisinä tabletteina.

Tämän viestin lähetyshetkellä vastaavia tabletteja ei ole tavattu huhtikuussa Itävallan ainetunnistuksessa. Ei myöskään Espanjan Energy Controllissa eikä Iso-Britannian Wedinoksessa.

Salatun verkon puolella suomalaisessa Spurdomarketissa näyttää olevan myynnissä punaisia 2C-B -pillereitä, mutta niistä ei ole valokuvaa eikä mainintaa, että niissä olisi Tesla-logoa, joten toivotaan, että eivät ole näitä.

Havaintoja ko. pillereistä Suomessa voi ilmoittaa THL:lle (Pirkko Kriikku) tai tähän ketjuun.
Avatar
Päihdelinkin toimitus
Ylläpito
 
Viestit: 2422
Liittynyt: 11.3.2002 01:01:01

Re: Varoituksia liikkeellä olevista vaarallisista aineista

ViestiKirjoittaja Thatspecialsomeone » 23.7.2021 23:14:41

Espoossa liikkuu ksaloleita jotka sisältävät vahvistetusti fentanyyliä. Ite onneksi korvaushoito, niin bupren vastavaikutus ja siinä oleva naloksoni estivät vaikuttamasta, mutta onnettomattomalle olis voinut olla vikat napit.

Älkää ostako noita ulkomaisia nappeja, niistä hyvin harvoin tietää mitä sisältää. Lähes koskaan ei ole sitä mitä pitää, vaan jos on "onnekas" jotain RC bentsoa tms. Tai sit ihan vaan jotain kipsilevyä tms. jota niitäkin on löytynyt
“I had no particular desire to enlighten them, but I had some difficulty in restraining myself from laughing in their faces, so full of stupid importance.”
Avatar
Thatspecialsomeone
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 23
Liittynyt: 20.3.2021 11:58:11

Re: Varoituksia liikkeellä olevista vaarallisista aineista

ViestiKirjoittaja joj » 25.8.2021 10:41:06

Thatspecialsomeone kirjoitti:Espoossa liikkuu ksaloleita jotka sisältävät vahvistetusti fentanyyliä.


Laita ihmeessä ne todisteet jakoon. Vielä kertaakaan en oo nähnyt mitään muuta kuin varoittelua.
Kukaan ei tule aluksi ottamaan todesta, jos tulee oikeasti tappavia bentsoja markkinoille kun monta vuotta on huudeltu fentaa ja vaikka mitä. Siinä sit ihmetellään et miksei varoituksia oteta tosissaan ja jengiä kuolee...

Täälläkin Ylläpito on kirjoittanut varoituksia perustuen satunnaisen yksityishenkilön sanaan ja esittänyt ne faktoina. Varjelkaa nyt edes vähän tota teidän firman uskottavuutta.

Sama juttu mitä on huudeltu varmaan vuoden ajan on se Turun keissi. Muutama tyyppi kuoli valitettavasti fentanyyliin ja jostain syystä Ksaloleja syytettiin yksinomaan tästä.

Siellä luultavasti kaverit hävittivät kaiken fentaan liittyvän, koska tyyliin pelkästään sen levittämisestä joutuu linnaan. Ulkomaan bentsoja helppo syyttää, mutta ainakin lätkissä ja isoissa erissä ammattimaisesti maahan tuodut sisältää joko oikeaa ainetta tai jotain muuta bentsoa. Ksaloleitakin on ollut varmaan 6 vuotta Suomessa liikkeellä. Tämä on siis puhtaasti mun oma mielipide.

Ja en missään nimessä suosittele ostamaan lääkkeitä tai huumeita kadulta, ainoat turvalliset doupit tulee apteekin tiskiltä ilman turhia välikäsiä.
"There is a theory which states that if ever anyone discovers exactly what the Universe is for and why it is here, it will instantly disappear and be replaced by something even more bizarre and inexplicable." -Douglas Adams
joj
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 94
Liittynyt: 26.2.2016 17:45:33

Re: Varoituksia liikkeellä olevista vaarallisista aineista

ViestiKirjoittaja joj » 25.8.2021 21:13:46

Huhuilta vielä lopullisesti siivet poikki. Kesän alussa kahdella peräkkäisellä kerralla hakiessa puhtaita värkkejä, tehtiin mulle myös livenä selväksi, että näissä on fentaa 100% varmuudella. Samaa sanoivat katkolla kun oli kassiin jäänyt useampi. "Hyvä ettet ottanut, siinä oli hengenlähtö lähellä".

https://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/5 ... tanyylista

Turussa kuoli huhti-toukokuun aikana poikkeuksellisen monta nuorta miestä huumeisiin lyhyellä aikavälillä, mikä huolestutti viranomaisia. Poliisi oli saanut myös päihdehuoltoviranomaisilta tiedon, että tietyt alpratsomaalivalmisteet saattaisivat sisältää vaarallista fentanyyliä.

Sanna Niittykoski

Turun Sanomat
01.07. 14:58

Lounais-Suomen poliisi tiedotti huhtikuussa parikymppisten miesten kuolemantapauksista Turussa. Kuolemien epäiltiin tuolloin johtuneen katukaupassa myytävistä Ksalol-nimisistä alpratsolaamivalmisteista.

Valmisteiden oletettiin sisältävän poikkeuksellisen vaarallista lääke- tai huumausainetta fentanyyliä. Oikeuskemiallisissa tutkimuksissa merkkejä fentanyylistä ei kuitenkaan löytynyt.

– Kaikkien kuuden noin 20-vuotiaan miehen oikeuslääketieteellinen kuolemansyyn tutkinta on valmistunut. Vainajista ei ole löytynyt fentanyyliä, kertoo rikosylikomisario Jari Riiali poliisin tiedotteessa.

Myöskään takavarikoiduista ja rikosteknisessä laboratoriossa tutkituista alpratsolaamivalmisteista fentanyyliä ei ole löydetty.

Poliisin mukaan huolta aiheutti keväällä samanikäisten miesten menehtyminen niin lyhyellä aikavälillä ja päihdehuoltoviranomaisilta tullut tieto, jonka mukaan tietyt alpratsolaamivalmisteet saattaisivat olla erittäin vaarallisella huumausaineella terästettyjä.

Fentanyyli on noin 50–100 kertaa voimakkaampaa kuin morfiini. Tappava annos onkin äärimmäisen pieni.

Tutkimusten mukaan miesten kuolinsyynä on kuitenkin ollut joko huumausaineiden ja lääkeaineiden tai alkoholin ja lääkeaineiden yhteiskäytöstä johtuva myrkytys. Kuolemat on luokiteltu tapaturmiksi, poliisi kertoo.


Voimia omaisille.
"There is a theory which states that if ever anyone discovers exactly what the Universe is for and why it is here, it will instantly disappear and be replaced by something even more bizarre and inexplicable." -Douglas Adams
joj
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 94
Liittynyt: 26.2.2016 17:45:33

Re: Varoituksia liikkeellä olevista vaarallisista aineista

ViestiKirjoittaja Päihdelinkin toimitus » 23.8.2023 07:49:49

Hei!

Tampereella ensihoidolta sekä Helsingistä kadulta kuultua:

Katukaupassa ilmeisesti nyt liikkeellä poikkeuksellinen erä Ksalol-valmisteita, jotka mahdollisesti aiheuttaneet useiden ihmisten joutumisen sairaalahoitoon, sekä jopa ilmeisesti kuolemia.

Kehoitetaan ihmisiä välttämään kyseisiä valmisteita sekä noudattamaan erityistä varovaisuutta!

Terveysneuvonta Klikki / Breikki Tampere
Avatar
Päihdelinkin toimitus
Ylläpito
 
Viestit: 2422
Liittynyt: 11.3.2002 01:01:01

Re: Varoituksia liikkeellä olevista vaarallisista aineista

ViestiKirjoittaja Chronic » 13.9.2023 08:01:41

dexmex-cowboy kirjoitti:^ymmärrän ettei kaupallisia linkkejä mutta hieman ristiriidassa topic aiheen kanssa :lol: eli elä nyt hitossa mitään testeriä osta vaan syö ite ja päättele vaikutuksista onko se vaarallista vai ei :lol: testerithän on amatööreille ja vie kaiken jännityksen huumekokeiluista :lol:


Onhan tämä aika absurdia, että edes testiliuskan linkkiä ei suostuta julkaisemaan vaan annetaan mieluummin empiiristen tutkimustulosten puhua karua kieltään.

Päihdelinkin toimitus, nyt valot päälle! :idea: :lol:
Every man dies, but not every man really lives.
Chronic
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 1240
Liittynyt: 21.8.2006 16:48:58

Edellinen

Paluu Sauna

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 14 vierailijaa